Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Γονατιστή δέκα μετάνοιες για το αποκαλυπτικό μαγιό και δέκα για τις βωμολοχίες!!
Ευλογίες του Κυρίου υμίν :priest: :priest: 

10 μετανοιες για το μαγιο μου??????????? Αχ Πατερ μου δες καλυτερα και πες μου ......... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• eya pisina 1.JPG
    eya pisina 1.JPG
    75,8 KB · Εμφανίσεις: 21

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ύψιστε συγχωρεσε την αμαρτωλή διοτι οίδε ποιόν "ποιεί"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

Αχ Πατερ μου αμαρτησα πολυ στης διακοπες :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :-

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
10 μετανοιες για το μαγιο μου??????????? Αχ Πατερ μου δες καλυτερα και πες μου ......... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τι να είπω τέκνο μου; Μέχρι και αγίους πατέρες κολάζεις (Απειροπαρθένα Μαρία συγχώρεσε τον δούλο σου Γιώργιο. Αμήν) :2funny: :2funny:

mak5004

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ευακι μωρο μου,αγκυρας ποσο και ποιες ωρες?

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ποιές αμαρτίες έκανες τεκνο μου; Τι έκανες που δε θα έπρεπε να κάνεις με ελαφρά τη καρδία;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τι να είπω τέκνο μου; Μέχρι και αγίους πατέρες κολάζεις (Απειροπαρθένα Μαρία συγχώρεσε τον δούλο σου Γιώργιο. Αμήν) :2funny: :2funny:

Αχ Πατερ μου θελω να κατσω σαν κι αυτη στο αβαταρ σου και εσυ απο πισω να με εξομολογης :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Με την γλωσσα σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αχ Πατερ μου θελω να κατσω σαν κι αυτη στο αβαταρ σου και εσυ απο πισω να με εξομολογης :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Με την γλωσσα σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αμαρτωλό τέκνο μου τι λόγια είναι αυτά που εκστόμησες σε έναν σεπτό δούλο του Κυρίου;
Ήμαρτον, ήμαρτον!! Προσεύχομαι για τη σωτηρια της ψυχής σου!! (Πότε άραγε; ;) ;) ;))

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αμαρτωλό τέκνο μου τι λόγια είναι αυτά που εκστόμησες σε έναν σεπτό δούλο του Κυρίου;
Ήμαρτον, ήμαρτον!! Προσεύχομαι για τη σωτηρια της ψυχής σου!! (Πότε άραγε; ;) ;) ;))

Ποτε λες Πατερ μου ??????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Από το ναό του Αγίου Νικολαου (μεγαλη η χάρη του) επί της Αχαρνων όπου διακονώ καθε Τρίτη και Σάββατο βράδυ, η οικία σου απέχει μολις δυο χιλιόμετρα. Φοράω το λεοπαρδε μου καλυμαύχι και έρχομαι οσονούπω να σε εξομολογήσω  :boobies: :boobies: κόρη του εωσφόρου.
Ω Κύριε ελέησον ημας και δως ημιν σήμερον τον άρτον τον επιούσιον.Αμαρτίας ουκ έχειν ος εξομολογεί μωράς παρθένας ;) ;) ;) ;) ;)

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
πατερ μηπως θελεις και διακονο ? να παμε να την εξομολογησουμε μαζι την αμαρτωλη ? τι λες ευα , μηπως με δυο πιανει καλυτερα η εξομολογηση ?

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα εν Χριστώ αδελφέ!!!
Πιστεύω οτι θα είναι καλύτερα να την εξομολογήσουμε αμφότεροι.
Άλλωστε οι εν Χριστώ αδελφοί μας από την γηραιά αλβιώνα λένε το εξής: Two are better than one!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή, η ισχύς εν τη ενώσει (Θαύμα πιστοί. Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος με έκανε γλωσσομαθή).

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Από το ναό του Αγίου Νικολαου (μεγαλη η χάρη του) επί της Αχαρνων όπου διακονώ καθε Τρίτη και Σάββατο βράδυ, η οικία σου απέχει μολις δυο χιλιόμετρα. Φοράω το λεοπαρδε μου καλυμαύχι και έρχομαι οσονούπω να σε εξομολογήσω  :boobies: :boobies: κόρη του εωσφόρου.
Ω Κύριε ελέησον ημας και δως ημιν σήμερον τον άρτον τον επιούσιον.Αμαρτίας ουκ έχειν ος εξομολογεί μωράς παρθένας ;) ;) ;) ;) ;)

Ποιας παρθενας Πατερ??????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ουχί υμας τέκνο μου!!! Άλλωστε πορω απεχεις απο το να εισαι μωρά παρθένα.
Ευλογητός ο Θεός, σώσον και ελεήσον ημας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο Κυριος με τα σου(και τα εκλερ!!!)τεκνο Εύα  :boobies: :boobies: :boobies:
Προάγαγε ημας εις τη βασιλεία των ουρανών!!! ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom