Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ντρέπεσαι τρισκατάρατη να δείχνεις το αμαρτωλό κορμί σου, λιαζόμενη παρα θιν αλός; Ύπαγε οπίσω μου κόρη του εωσφόρου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ολόγυμνη τέκνο μου; Γιατί δεν καλύπτεις με άμφια τα  :boobies: :boobies: :boobies:; Χάθηκαν τα ολόσωμα φορέματα και οι μανδύλες; Δεν αισχύνεσαι που βάζεις σε πειρασμό ακόμα και ημάς τους αμόλυντους υπηρέτες του Πανάγαθου; 

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ολόγυμνη τέκνο μου; Γιατί δεν καλύπτεις με άμφια τα  :boobies: :boobies: :boobies:; Χάθηκαν τα ολόσωμα φορέματα και οι μανδύλες; Δεν αισχύνεσαι που βάζεις σε πειρασμό ακόμα και ημάς τους αμόλυντους υπηρέτες του Πανάγαθου; 

M αρεσει ο γυμνισμος Πατερ μου τι να κανω?????????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• diakopes2.JPG
    diakopes2.JPG
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 49

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
θα μας τρελανεις ρε μωρο
κινετα εισαι εκει????
να ημουν το νερο της θαλασσας

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τέκνο μου με τη ξεδιαντροπιά σου προκαλεις την οργή του Πανάγαθου. Θα πεσει φωτια και θα σε κάψει. Φόρεσε τουλαχιστον ένα φύλο συκής όπως η πρωτόπλαστη.  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Ευάκι βάλε καμία πιο μεγάλη φωτό σου!!! Και καμία με το μαριαννακι αν έχεις!!! Ειστε τρελά μωρα και τα δυό σας!!!
Περιμένω ποτε να σας δώ από κοντά!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.065
Πόντοι
1.206
Τέκνο μου με τη ξεδιαντροπιά σου προκαλεις την οργή του Πανάγαθου. Θα πεσει φωτια και θα σε κάψει. Φόρεσε τουλαχιστον ένα φύλο συκής όπως η πρωτόπλαστη.  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
καλα,το κουρασες παπαγιωργη.. :jerking: :jerking:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ευλογημένος να'σαι τεκνο μου!! Η πολλή :jerking: καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα, αν έχεις βέβαια :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τέκνο μου με τη ξεδιαντροπιά σου προκαλεις την οργή του Πανάγαθου. Θα πεσει φωτια και θα σε κάψει. Φόρεσε τουλαχιστον ένα φύλο συκής όπως η πρωτόπλαστη.  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ax Πατερ μου στερεψαμε κι απο τα φυλα συκης :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αχ τι τραβαω η αμαρτωλη πλην τιμια φτωχια τσελιγκοπουλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
Καλησπερα και απο εμενα!!

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αχ τεκνο μου, η πτωχια σου με συγκίνησε!!!
Θα σου δωσω το καλυμαύχι  ;) ;)μου για να κρύψεις το επίμαχο σημείο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αχ τεκνο μου, η πτωχια σου με συγκίνησε!!!
Θα σου δωσω το καλυμαύχι  ;) ;)μου για να κρύψεις το επίμαχο σημείο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ Πατερ μου ναι  ;) ;) ελπιζω να ειναι εξτρα λαρτζ το καλυμαυχι σου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Γιατη ειμαι και απο την Ανω Στενη ευβοιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DIMIS916

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλά που δεν είσαι απο την Στενή Ευβοίας

edit Vrikolakas: Παρακαλώ να γράφουμε με μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους κανόνες του forum.Ευχαριστώ.

DIMIS916

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
βλεπω βλεπω  και εχω τρελαθει ομως

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αχ Πατερ μου ναι  ;) ;) ελπιζω να ειναι εξτρα λαρτζ το καλυμαυχι σου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Γιατη ειμαι και απο την Ανω Στενη ευβοιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πράγματι ειναι ουρανομήκες και όπως είναι αναμενόμενο μαύρο. Ελπίζω να καλύπτεσαι ;) ;)με την απάντησή μου!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom