Νέα

Τράνς Αλύσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alysa

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
0
Διαφονώ κάθετα με αυτό που θές και δεν με καλύπτη. Την στιγμή που κάποια επαγγελματίας προσφέρει υπηρεσίες πρέπει να βλέπουμε και εμείς τι αγοράζουμε. Δεν είναι δίκαιο για κάποιο πελάτη (στην συγκεκριμένη περίπτωση εμένα) να πάω να αγοράσω κάτι χωρίς να το δώ πρώτα στην φωτογραφία. Π.χ. Θέλω μια τρανς με βυζάρες πρέπει να δώ βυζάρες για να την τιμήσω. Δεν θέλω να το παρεξηγήσεις αυτο που γράφω, κουβέντα κάνουμε όχι να χαλαστούμε. Είσαι ωραία τρανς και για παθητική είσαι πολύ καλή σε τίμησα και λέω σε όποιον γουστάρει παθητική τρανς ότι είσαι πολύ καλή και να σε τιμήση. Άποψη μου αυτή τώρα αν κάποιος βλέπει κάτι απο την δική του σκοπία οφείλω να σεβαστώ την άποψη του.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.........ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥ ΤΟ ΖΙΤΑΕΙ ΠΡΙΒΕ Τ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΘΕΛΕΙ.
Κ ΔΕ Μ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΕ 50 Κ 100 ΕΥΡΩ ΡΕ Μ..............

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Καλο σου βράδυ και καλά να περνάς.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Ήσυχα κουκλί!!!
Δεν ειπε κάτι κακό , απλά υποστηρίζει ότι τον παίρνεις μόνο και δεν τον δίνεις!!!

alysa

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
0
ΕΠΙΣΗΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ...........

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Διαφονώ κάθετα με αυτό που θές και δεν με καλύπτη. Την στιγμή που κάποια επαγγελματίας προσφέρει υπηρεσίες πρέπει να βλέπουμε και εμείς τι αγοράζουμε. Δεν είναι δίκαιο για κάποιο πελάτη (στην συγκεκριμένη περίπτωση εμένα) να πάω να αγοράσω κάτι χωρίς να το δώ πρώτα στην φωτογραφία. Π.χ. Θέλω μια τρανς με βυζάρες πρέπει να δώ βυζάρες για να την τιμήσω. Δεν θέλω να το παρεξηγήσεις αυτο που γράφω, κουβέντα κάνουμε όχι να χαλαστούμε. Είσαι ωραία τρανς και για παθητική είσαι πολύ καλή σε τίμησα και λέω σε όποιον γουστάρει παθητική τρανς ότι είσαι πολύ καλή και να σε τιμήση. Άποψη μου αυτή τώρα αν κάποιος βλέπει κάτι απο την δική του σκοπία οφείλω να σεβαστώ την άποψη του.

Ολες οι αποψεις δεκτες αλλα εκει που λες θες να δεις τι αγοραζεις, αυτο ειναι στην κριση της καθε Αλυσσας, να προωθησει τον εαυτο της οπως αυτη νομιζει και κρινει καλυτερο για αυτην, υπαρχει ο εχεμυθος τροπος αλλα και ο χυμα...οποτε η καθε κοπελα με βαση το τι ατομο ειναι διαλεγει και παιρνει..ο χυμα ομως - over exposure- οπως αναφερονται και ζητανε αρκετοι πιο πανω, καμια φορα ανηκει και στην κατηγορια τα πολλα λογια ειναι φτωχια... ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Κ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Alisa μας μπερδεύεις νομίζω!
Μην το κάνεις αυτό ξηγήσου καθαρά διότι προβλέπω να παρεξηγηθείς απο αρκετούς εδώ και εσύ ως επώνυμη θα είσαι η χαμένη!!!
Ασε την κολοκυθιά και σβύσε το ακτ αν δεν είσαι... ;)
Ταπεινά και φιλικά μιλώ...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
νε ρε μεγαλε! καλα σου λεει η αλυσα,δεν την αγοραζεις με 50 και 100 ευρω!ουτε αγοραζεις και τιποτα απο πανω της!απλα εχεις το διακαιωμα με αυτα τα λεφτα,να περασεις καποιο χρονο μαζι της.και η αλυσα ειναι και ενεργητικη και παθητικη.δεν σημαινει οτι επειδη δεν εχει φωτο τετοια δεν ειναι ενεργητικη.

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
αστα φιλη μου.και μενα δεν με πηραν!!!μου λεει ενας αλφαμιτης ελα εδω αγαπη μου μην περιμενεις εδω με ολους αυτους κ σεπειραζουνε...εγω βεβαια ηθελα να περιμενω εκει που βραζει το αιμα αλλα τον ακολουθησα τελικα...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

alysa

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
0
Μην το κάνεις αυτό ξηγήσου καθαρά διότι προβλέπω να παρεξηγηθείς απο αρκετούς εδώ και εσύ ως επώνυμη θα είσαι η χαμένη!!!
baby εχω απαντησει ηδη αν το καταλαβες.............σε ειχα για πιο  ευστροφο.

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως συμπέρασμα για μας τους "τρίτους" για το αν είναι μόνο παθητική δεν έχει βγει. Μπορεί να έχει π.χ. στύση και να χύνει στο τέλος αλλά να μην "διεισδύει". Συμβαίνει και με άλλες και το λένε εξ αρχής. Αυτό είναι άραγε ενεργητική συμπεριφορά?
Επίσης είναι γνωστόν ότι το "μόνο passive" δεν πουλάει όσο το "active-passive". Άρα είμαστε και εμείς δικαιολογημένοι σε κάποιο βαθμό από την πλευρά μας να είμαστε καχύποπτοι. Πόσες και πόσες διαφημίζονται ως "versatile" (ονόματα να μην λέμε) και διαβάζεις μετά στα reviews ότι από στύση...δεν.
Επίσης φίλες TS, να μην παρεξηγιέστε τόσο εύκολα και να μπορείτε να δέχεστε και την μη θετική κριτική. Μόνο κακό στο profil σας κάνουν μηνύματα τσαντίλας και θυμού προς άλλους συμφορουμίτες.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Πάλι βλακείες λές ρε βλακο-hoty!!!!  :idiot: :idiot:

baby εχω απαντησει ηδη αν το καταλαβες.............σε ειχα για πιο  ευστροφο.

Είμαι βλαμμένος τελικά .......   :dunno:  δεν στροφάρω...  :rolleyes:
Πάντως συμπέρασμα για μας τους "τρίτους" για το αν είναι μόνο παθητική δεν έχει βγει. Μπορεί να έχει π.χ. στύση και να χύνει στο τέλος αλλά να μην "διεισδύει". Συμβαίνει και με άλλες και το λένε εξ αρχής. Αυτό είναι άραγε ενεργητική συμπεριφορά?
Επίσης είναι γνωστόν ότι το "μόνο passive" δεν πουλάει όσο το "active-passive". Άρα είμαστε και εμείς δικαιολογημένοι σε κάποιο βαθμό από την πλευρά μας να είμαστε καχύποπτοι. Πόσες και πόσες διαφημίζονται ως "versatile" (ονόματα να μην λέμε) και διαβάζεις μετά στα reviews ότι από στύση...δεν.
Επίσης φίλες TS, να μην παρεξηγιέστε τόσο εύκολα και να μπορείτε να δέχεστε και την μη θετική κριτική. Μόνο κακό στο profil σας κάνουν μηνύματα τσαντίλας και θυμού προς άλλους συμφορουμίτες.
:think: :think: :think: :think: :think: :think:
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Εχω παει με την Alysa και ηταν παρα πολυ καλη.εχει πολυ ωραιο σωμα μεγαλο στηθος ενα θυληκοτατο προσωπο και προπαντον θυληκη συμπεριφορα.Οταν μπηκε στο σπιτι μου εμεινα αφωνος γιατι ειχα μπροστα μου μια σεξυ γυναικα.Στο κρεβατι ηταν πολυ εξυπηρετικη και με χαρα ειδα οτι στο 69 που καναμε το καυλι της ειχε μια πολυ ωραια στυση 16 εκ και οσο το εγλυφα γινοταν ολο και πιο σκληρο.Απλα επειδη εγω ειμαι ενεργητικος της ζητησα να ολοκληροσουμε και απολαυσα το στητο πανεμορφο κωλαρακι της.Επειδη ειναι ενεργητικη και ταυτοχρονα με γυναικεια τρυφεροτητα σκεφτομαι την επομενη φορα να της ζητησω να μου δειξει την πολυ καλα κρυμμενη ενεργητικη της πλευρα  γιατι πιστευω οτι θα το κανει με την καταλληλη τρυφεροτητα και προσοχη.Εχω παει με αρκετες τρανς η Αλυσα ειναι η μονη που ειναι πανω απο ολα ΓΥΝΑΙΚΑ με ενεργητικη ιδιαιτεροτητα.ειναι ασχετοι η υστεροβουλοι οσοι νομιζουν οτι ειναι μονο παθητικη.Με θαυμασμο ΚΙΜΩΝ

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
μπορεί με άλλους να λειτουργεί και με άλλους όχι. Δεν σας έχει συμβεί ?  ;)
Να τεθεί σε ψηφοφορία  :grin:

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μπορεί με άλλους να λειτουργεί και με άλλους όχι. Δεν σας έχει συμβεί ?  ;)
Να τεθεί σε ψηφοφορία  :grin:

Μα αυτό θα ήθελα να πώ αλλά είπα να μην το αναφέρω γιατί πάλι θα λέγανε τις μαλακίες τους.

Kostas_ath

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχω παει με την Alysa και ηταν παρα πολυ καλη.εχει πολυ ωραιο σωμα μεγαλο στηθος ενα θυληκοτατο προσωπο και προπαντον θυληκη συμπεριφορα.Οταν μπηκε στο σπιτι μου εμεινα αφωνος γιατι ειχα μπροστα μου μια σεξυ γυναικα.Στο κρεβατι ηταν πολυ εξυπηρετικη και με χαρα ειδα οτι στο 69 που καναμε το καυλι της ειχε μια πολυ ωραια στυση 16 εκ και οσο το εγλυφα γινοταν ολο και πιο σκληρο.Απλα επειδη εγω ειμαι ενεργητικος της ζητησα να ολοκληροσουμε και απολαυσα το στητο πανεμορφο κωλαρακι της.Επειδη ειναι ενεργητικη και ταυτοχρονα με γυναικεια τρυφεροτητα σκεφτομαι την επομενη φορα να της ζητησω να μου δειξει την πολυ καλα κρυμμενη ενεργητικη της πλευρα  γιατι πιστευω οτι θα το κανει με την καταλληλη τρυφεροτητα και προσοχη.Εχω παει με αρκετες τρανς η Αλυσα ειναι η μονη που ειναι πανω απο ολα ΓΥΝΑΙΚΑ με ενεργητικη ιδιαιτεροτητα.ειναι ασχετοι η υστεροβουλοι οσοι νομιζουν οτι ειναι μονο παθητικη.Με θαυμασμο ΚΙΜΩΝ

εδω νομιζω πως εχουμε ενα μικρο λογοτεχνη..
πραγματικα περιγραφεις την κατασταση με τετοια ευαισθησία που φοβαμαι να παω στην Alysa μην την ερωτευτω..
Ευγε λεβεντη μου

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εδω νομιζω πως εχουμε ενα μικρο λογοτεχνη..
πραγματικα περιγραφεις την κατασταση με τετοια ευαισθησία που φοβαμαι να παω στην Alysa μην την ερωτευτω..
Ευγε λεβεντη μου

είναι απο αυτά τα φτιακτά προφίλ φένεται ... εγώ πήγα και δεν ερωτεύτηκα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom