Νέα

Τράνς Αλύσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
ναι συμφωνώ αλλά ο κάθενας με τα γούστα του ...
εγώ λέω για την Αλύσα ότι τον έχει μικρό σύμφωνα με τα 20+ που έχω δεί για άλλον που έχει δει και πάρει 15εκ τότε είναι μεγάλος ...
Νομίζω μια επίσκεψη θα σου λύσει όλες σου τις απορίες...
απ' όλη τη κουβέντα που κάναμε νομίζω πως συμφωνείς πως το μέγεθος δεν είναι το απόλυτο κριτήριο για μια τρανς αλλά περισσότερο η διάθεσή και η συμμετοχή της, αυτό προσπαθώ να κρίνω από τα ποστς ώστε να αποφασίσω αν αξίζει να επισκεφθώ κάποια...

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
για τη δική σου τσέπη... εγώ μπορεί να έχω μπόλικα και να μη με νοιάζει... κατανοητός?

και αν έχεις μπόλικα και δεν σε μοιάζει και δίνεις και 300 ευρώ σε μια τρανς για να χύσει λες και το σπέρμα διαφέρει απο μια άλλη που πέρνει 70-100 για να χύσει τότε να σου πώ ότι ανοίκης στην ομάδα των κορόιδων που αυτές ξάχνουν...

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
απ' όλη τη κουβέντα που κάναμε νομίζω πως συμφωνείς πως το μέγεθος δεν είναι το απόλυτο κριτήριο για μια τρανς αλλά περισσότερο η διάθεσή και η συμμετοχή της, αυτό προσπαθώ να κρίνω από τα ποστς ώστε να αποφασίσω αν αξίζει να επισκεφθώ κάποια...

και βέβαια το μέγεθος μετρά ... αν έχω μία τρανς με 20+ και μιά 15-16 εγώ θα προτιμήσω την 20+ και όλοι νομίζω... βέβαια να βλέπετε κιόλας

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
και αν έχεις μπόλικα και δεν σε μοιάζει και δίνεις και 300 ευρώ σε μια τρανς για να χύσει λες και το σπέρμα τις υστερή σε κάτι απο μια άλλη που πέρνει 70-100 για να χύσει τότε να σου πώ ότι κατατάσεσε στην ομάδα των κορόιδων που αυτές ξάχνουν...
αντε πάλι... ρε φίλε η γεύση του σπέρματος είναι που κάνει τη διαφορά?.. η απλά το άν χύνει κάποια? στο κάτω κάτω όποιος διαθέτει το χρήμα και γουστάρει πάει όπου του καυλώσει, εσένα τι σε κόφτει? συμφωνώ να ενημερωνόμαστε για κακές συμπεριφορές από κάποιες ώστε να τις αποφεύγουμε αλλά το πόσο χρεώνει κάποια ο καθένας μας το αντιμετωπίζει διαφορετικά, το να μου περισσεύουν και να τα σκάω όπου γουστάρω δεν με κατατάσσει στα κορόιδα... τώρα έγινα κατανοητός η να κάνω και κακά μου??

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
και βέβαια το μέγεθος μετρά ... αν έχω μία τρανς με 20+ και μιά 15-16 εγώ θα προτιμήσω την 20+ και όλοι νομίζω... βέβαια να βλέπετε κιόλας
εγώ θέλω να τον έχει μέχρι 18εκ. να είναι μελαχροινή με γαλάζια μάτια, να έχει πετραχτό κώλο και βυζάκι λεμονάκι, να είναι μέχρι 19 χρόνων και να χρεώνει 20 ευρώ...
ρε χαζοβιόλη τόση ώρα μας τάχεις πρήξει με τις ξεπέτες, τώρα μόνο το μέγεθος μετράει ?

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε χαζοβιόλη τόση ώρα μας τάχεις πρήξει με τις ξεπέτες, τώρα μόνο το μέγεθος μετράει ?

χαζοβιόλης είσαι που θα με πείς χαζοβιόλη ... ναι για μένα το μέγεθος μετράει όπως επίσης και αν είναι ξεπέτα η όχι ... αν εσύ που διαθέτης το χρήμα πας και γαμάς κόλο και δίνεις 300ευρώ να πας κορόιδο... για μένα μιλάω και ξέρω πώς αρκετούς απο εδώ μέσα τους ενδιαφέρει αν είναι ξεπέτα και αν έχει μέγεθος...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
χαζοβιόλης είσαι που θα με πείς χαζοβιόλη ... ναι για μένα το μέγεθος μετράει όπως επίσης και αν είναι ξεπέτα η όχι ... αν εσύ που διαθέτης το χρήμα πας και γαμάς κόλο και δίνεις 300ευρώ να πας κορόιδο... για μένα μιλάω και ξέρω πώς αρκετούς απο εδώ μέσα τους ενδιαφέρει αν είναι ξεπέτα και αν έχει μέγεθος...
μεγάλε (χαζοβιόλη) έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα... αλλά κι εγώ έχω μεγάλη υπομονή... πάμε πάλι... υποθετικά έχεις μια ξεπέτα με 22εκ καυλί και μια που κάνει γαμώ τα κρεββάτια και χύνει και κάνει και κωλοτούμπες και έχει μόνο 16εκ. (και οι 2 χρεώνουν το ίδιο)... με ποιά θα πας ρε ούφο?? αντε να δω αν θα το παραδεχτείς κάποια στιγμή

antin

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μακρυα απο την Alysa μακρυα απο τη Φενια μηπως ζηλευετε τα κοριτσια επειδη με το κορμι τους βγαζουν μια χαρα χρηματα η οτι τα καταφεραν να γινουν γυναικες΄...βαλτε περουκιτσες ντυθειτε κουκλιτσες και γαμηθειτε μεταξυ σας τσαμπα...μια χαρα θα περασετε και πολυ οικονομικα...εννοειται οτι εχουν αξια τα κοριτσια γιατι ειναι κοριτσια...εσεις ειστε οι μαγκες η οι γοργονες γιατι δεν δικαιολογειται τετοιος ανταγωνισμος με τις κοπελες...

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μακρυα απο την Alysa μακρυα απο τη Φενια μηπως ζηλευετε τα κοριτσια επειδη με το κορμι τους βγαζουν μια χαρα χρηματα η οτι τα καταφεραν να γινουν γυναικες΄...βαλτε περουκιτσες ντυθειτε κουκλιτσες και γαμηθειτε μεταξυ σας τσαμπα...μια χαρα θα περασετε και πολυ οικονομικα...εννοειται οτι εχουν αξια τα κοριτσια γιατι ειναι κοριτσια...εσεις ειστε οι μαγκες η οι γοργονες γιατι δεν δικαιολογειται τετοιος ανταγωνισμος με τις κοπελες...

αυτο μας το πες και πριν και σε ρώτησα κάτι αλλά φένεται ότι μετράς ακόμη..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Όποιος πάει με τραβέλι απο εδώ και πέρα απαραίτητο να κρατά μαζί του υποδεκάμετρο και παχύμετρο ακριβείας.
Αλλοιώς να μην ξαναγράψει κριτική!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ναι σε αυτές που γράφουν ανακρίβιες. Τουλάχιστον εσένα οι φώτος σου δεν είναι φωτομοντάζ όπως κάποιες άλλες που βλέπεις τις φωτογραφίες τους να διαφέρουν η μία απο την άλλη. Εξίζει τα λεφτά τις συνάδελφη.
Μακριά απο την Αλύσα; αυτό εννοείς... ΟΧΙ αστους να πάνε να δώσουνε το 100ε και να ρίξουν μαύρο δάκρυ μετά.  :2funny: :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking:
Επειδή τυχαία το είδα αυτο, σου συνιστώ ανεπιφύλακτα κύριε Μακινεν ενα καλό ψυχίατρο μεγαλοκωλομπαρά .
Πήγαινε πάνω απο 10 φορές για θεραπεια , θα σου κάνει καλό!!!  :dancing:
Και ύστερα ίσως όλο και κάποιος χαζός πιστεψει τις παπαριές που γράφεις.  :jerking: :idiot: :uglystupid:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Είσαι αποφασισμένος όταν κριτικάρεις αλλά δεν (βλέπω ότι) γράφεις ριβιου, μάστορα  ...  :grin: :grin: :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Κόρες άνδρες ΠΡΟΣΟΧΗ!!!  :cool2:

Ήλθε η  :police: πορνοφυλακή!!!  :-

Βάλτε τα σωσίβια,

ξύστε και τα αρχίδια!!! 

Φύγετε όλοι απο εδώ,  :badair: :badair: :badair:

μην σας ρίξει πράσινό!!!  ;)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ξαναλέω: Η Αλύσα δεν είναι καλή περίπτωση. Ξέρω τι λέω.

alysa

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
0
κοπελια κατεβασε τη φωτογραφια μου τωρα κ αν εχεις  κοτσια να βαζεις δικες σου φωτογραφιες k oxi να κλέβεις φωτογραφιες απο αλλες κοπελες.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
κοπελια κατεβασε τη φωτογραφια μου τωρα κ αν εχεις  κοτσια να βαζεις δικες σου φωτογραφιες k oxi να κλέβεις φωτογραφιες απο αλλες κοπελες.

Μην μασας κουκλίτσα !!!  :cheesy:
Έτσι και αλλοιώς διαφήμιση σου κάνει ο ηλίθιος!!!
Οι φωτογραφίες σου είναι σε όλους λίγο πολύ γνωστες!!!  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom