You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τράνς Αλύσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 354
- Εμφανίσεις 128K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
τι κουκλάρα είναι αυτή η Αλισα
Οκ, αλλα νομίζω πως δεν χρειάζεται να νευριάζεις με κάτι που είπε κάποιος.τι μαλακιες λες ειμαι τρανσ ενεργοπαθητικη κ ολοι το χερουν κοπελια μου.
Μια Δοκιμή… Θα Σας Πείσει…!
Αλλα και εγώ είχα την εντύπωση ότι είσαι μονο παθητική, και μάλιστα νόμιζα πως το είχες δηλώσει εδώ.
Καλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις!! ;)
Αλίσα έχω την απορία επειδή δεν εχει τυχει να σε δω απο κοντά για το πόσο υψος είσαι? Ετσι ρωτώ απο περιέργεια, αν θέλεις το λές. ( Μπόι εννοώ όμως όχι κάτι άλλο! ;) )
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οκ, αλλα νομίζω πως δεν χρειάζεται να νευριάζεις με κάτι που είπε κάποιος.
Αλλα και εγώ είχα την εντύπωση ότι είσαι μονο παθητική, και μάλιστα νόμιζα πως το είχες δηλώσει εδώ.
Καλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις!! ;)
Αλίσα έχω την απορία επειδή δεν εχει τυχει να σε δω απο κοντά για το πόσο υψος είσαι? Ετσι ρωτώ απο περιέργεια, αν θέλεις το λές. ( Μπόι εννοώ όμως όχι κάτι άλλο! ;) )
είναι μόνο παθητική και μερικές φορές δεν καυλώνει και αν καυλώσει δεν τον έχει μεγάλο. Για ενεργητικούς είναι μια χαρούλα.. Λίγο γεματούλα... για παθητικούς καλύτερα να πάνε αλλού και να δώσουν το 100ευρώπουλο. Μου ζήτησε 100 αλλά της έδωσα 50ευρώ. Πολύ καλό παιδί πάντος και δεν κάνει πουστιές.. Πολύ καλό παιδί το τονίζω και με μεγάλο στήθος.
είναι μόνο παθητική και μερικές φορές δεν καυλώνει και αν καυλώσει δεν τον έχει μεγάλο. Για ενεργητικούς είναι μια χαρούλα.. Λίγο γεματούλα... για παθητικούς καλύτερα να πάνε αλλού και να δώσουν το 100ευρώπουλο. Μου ζήτησε 100 αλλά της έδωσα 50ευρώ. Πολύ καλό παιδί πάντος και δεν κάνει πουστιές.. Πολύ καλό παιδί το τονίζω και με μεγάλο στήθος.
Τα καλά παιδιά δεν λένε εσκεμμένα ανακρίβειες ούτε και ψέμματα!!!
Αυτό ισχύει για όλους.... ;)
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και μενα παντως απο την καποια εμπειρια μου για παθητικη μου φαινεται, μπορει ομως και να κανω και λαθος
ναι συνάδελφε παθητική είναι την δοκίμασα
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
σε ΑΥΤΕΣ λέει... ΑΥΤΗ είσαι ή ΑΥΤΟΣ ? αποφάσισεΞανα-ρωτάω
Είμαι σε αυτούς που γράφουν ανακρίβειες ;
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
αυτό έχει σημασία... πάνω απ΄όλα νάναι καλό παιδί... τ'άλλα τα βρίσκουμε...χαχαχαχαχαχαχαείναι μόνο παθητική και μερικές φορές δεν καυλώνει και αν καυλώσει δεν τον έχει μεγάλο. Για ενεργητικούς είναι μια χαρούλα.. Λίγο γεματούλα... για παθητικούς καλύτερα να πάνε αλλού και να δώσουν το 100ευρώπουλο. Μου ζήτησε 100 αλλά της έδωσα 50ευρώ. Πολύ καλό παιδί πάντος και δεν κάνει πουστιές.. Πολύ καλό παιδί το τονίζω και με μεγάλο στήθος.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Τώρα το πρόσεξα που το σημείωσες ...σε ΑΥΤΕΣ λέει... ΑΥΤΗ είσαι ή ΑΥΤΟΣ ? αποφάσισε
έγραψε (η Αλύσα) για "αυτές" και όχι για αυτούς
κάτι σίγουρα θα ξέρει παραπάνω για να αναφέρεται σε "αυτές"
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΑΝΑΦΈΡΟΜΑΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ
ναι σε αυτές που γράφουν ανακρίβιες. Τουλάχιστον εσένα οι φώτος σου δεν είναι φωτομοντάζ όπως κάποιες άλλες που βλέπεις τις φωτογραφίες τους να διαφέρουν η μία απο την άλλη. Εξίζει τα λεφτά τις συνάδελφη.
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
αλυσα τι σειρα ησουν στον στρατο ???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47