Νέα

Τράνς Αλύσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Τελικά μόνο παθητική είναι;

Αν δεις τα βιντεακια της ειναι και ενεργητικη
Αλλα μαλλον προτιμαει να ειναι παθητικη

Αλλα παιδακια μου γλυκα, ψαξτε το λιγακι
Μην περιμενετε να γραφετε μια ερωτηση εδω και αυτοματως να πατε να γαμησετε/γαμηθειτε
Αν σας αρεσει  το σπορ πρεπει να επενδυσετε πολυ χρονο και χρημα
Αλλα βεβαια οσο περισσοτερο χρονο επενδυσετε τοσο λιγοτερο χρημα θα χασετε, και αντιστροφως οσο λιγοτερο χρονο επενδυσετε τοσο περισσοτερο χρημα θα χασετε
Μονο ρωτωντας στα διαφορα φορουμς, σιγουρα θα χασετε πολυ χρημα και θ απογοητευτειτε γρηγορα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Αν δεις τα βιντεακια της ειναι και ενεργητικη
Αλλα μαλλον προτιμαει να ειναι παθητικη

Αλλα παιδακια μου γλυκα, ψαξτε το λιγακι
Μην περιμενετε να γραφετε μια ερωτηση εδω και αυτοματως να πατε να γαμησετε/γαμηθειτε
Αν σας αρεσει  το σπορ πρεπει να επενδυσετε πολυ χρονο και χρημα
Αλλα βεβαια οσο περισσοτερο χρονο επενδυσετε τοσο λιγοτερο χρημα θα χασετε, και αντιστροφως οσο λιγοτερο χρονο επενδυσετε τοσο περισσοτερο χρημα θα χασετε
Μονο ρωτωντας στα διαφορα φορουμς, σιγουρα θα χασετε πολυ χρημα και θ απογοητευτειτε γρηγορα
εκείνο που με χάλασε και δεν την έχω επισκεφτεί μέχρι τώρα, είναι ο τρόπος που μιλάει στο τηλέφωνο.. την βρήκα λίγο απότομη και άκρως επαγγελματική.. καμία τσαχπινιά, καμία γλύκα..

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Η Αλύσα (ή Αλίκη) είναι «Λύσσα»  :2funny: Και ενεργητική και παθητική, πολύ καλή και γλυκιά και στα δύο. Τώρα για τον τρόπο της στο τηλέφωνο, επειδή είμαι μπροστά σε κάποια από αυτά  :rockon: , άμα βαριέται με τις παπαριές που τη ρωτάνε, τότε φυσικά και θέλει να τελειώνει το τηλεφώνημα (να κάνουμε και καμιά πίπα... ουπς, δουλειά ήθελα να πω) και ακούγεται «ψυχρή».

Γαμάει καλά, γλυκά και δυνατά με εργαλείο σκληρό αλλά  όχι μεγάλο (14-15 εκεί περιπου) αλλά δεν την έχω δει να χύνει. Το δε κουλουράκι της είναι σφιχτό και το ελέγχει πλήρως!! Με ξεζουμίζει  :wanker:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Η Αλύσα (ή Αλίκη) είναι «Λύσσα»  :2funny: Και ενεργητική και παθητική, πολύ καλή και γλυκιά και στα δύο. Τώρα για τον τρόπο της στο τηλέφωνο, επειδή είμαι μπροστά σε κάποια από αυτά  :rockon: , άμα βαριέται με τις παπαριές που τη ρωτάνε, τότε φυσικά και θέλει να τελειώνει το τηλεφώνημα (να κάνουμε και καμιά πίπα... ουπς, δουλειά ήθελα να πω) και ακούγεται «ψυχρή».

Γαμάει καλά, γλυκά και δυνατά με εργαλείο σκληρό αλλά  όχι μεγάλο (14-15 εκεί περιπου) αλλά δεν την έχω δει να χύνει. Το δε κουλουράκι της είναι σφιχτό και το ελέγχει πλήρως!! Με ξεζουμίζει  :wanker:
δηλαδη τη ρωτουσα παπαριες γι αυτο βαριοταν κι ηταν ψυχρη, ε;

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Ωπ, μην παρεξηγηθείς: όταν λέω παπαριές, εννοώ τετριμμένα (συνηθισμένα, θα πει αυτό) πράγματα. Για σκέψου να έχεις πάει εσύ, να έχεις κάνει το μπανάκι σου κι εκεί που άρχισες την κουβέντα, νάσου σκάει το κινητό με έναν «τύπο» να πιάνει το μπούρου μπούρου...

Πώς θα σου φαινότανε;; :thubsdown:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Ωπ, μην παρεξηγηθείς: όταν λέω παπαριές, εννοώ τετριμμένα (συνηθισμένα, θα πει αυτό) πράγματα. Για σκέψου να έχεις πάει εσύ, να έχεις κάνει το μπανάκι σου κι εκεί που άρχισες την κουβέντα, νάσου σκάει το κινητό με έναν «τύπο» να πιάνει το μπούρου μπούρου...

Πώς θα σου φαινότανε;; :thubsdown:
σ' ευχαριστώ για την επεξήγηση των τετριμμένων.. :P δεν συνηθιζω να πιανω μπουρου μπουρου στο τηλ, ρωταω απλα περιοχη και τιμη.. ας πουμε οτι την πετυχα σε ασχημη στιγμη..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
Αγαπημένη μου τρανς αν κ δεν μιλάω ποτέ γ αυτήν αλλά την έχω πάρει πλεων πάνω από 10 φορες τ ραντεβού είναι τ 50 ευρ κ πάνω από ώρα πάντα τ συνιστώ ανεπιφύλακτα

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
Αγαπημένη μου τρανς αν κ δεν μιλάω ποτέ γ αυτήν αλλά την έχω πάρει πλεων πάνω από 10 φορες τ ραντεβού είναι τ 50 ευρ κ πάνω από ώρα πάντα τ συνιστώ ανεπιφύλακτα
Δουλεύει και μεταμεσονύχτιες ώρες?

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
παιδιά... είναι όντως πετιτ όπως την βλέπω στις φώτο?? γιατί... ψάχνω τέτοια τρανς και δεν βρίσκω...
βασικά πάνω κάτω τι ύψος "πραγματικά" έχει?
γιατί γράφει 1,70 στην σελίδα....

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.218
Πόντοι
201

συνάδελφε,
ξέρεις αν έχει κλειστό πελατολόγιο;
έχω επιχειρήσει 2 φορές να την καλέσω, διαφορετικές μέρες, και δε το σηκώνει όσο και αν προσπάθησα :(

not2fast4u

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φαίνεται αρκετά όμορφη και με καλό σωματάκι! Έχει καταφέρει κανείς να πάει μαζί της τελευταία??

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Ναι, πριν 2 βδομάδες ! Τέλεια ήταν αλλά είμαι στο «γνωστό πελατολόγιο»

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Μπορεί να μην θέλει παραπάνω πελάτες ρε φίλε; Της αρκούν αυτά που βγάζει ! Εχει δικαίωμα να διαλέγει :respect:

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.218
Πόντοι
201
άμα δε θέλει άλλους πελάτες φίλε μου, ας κατεβάσει τις αγγελίες της όλες..
εγώ βλέπω ότι και φώτο ανεβάζει, και βιντεάκια. Απλά θα είναι με τις μέρες της

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
άμα δε θέλει άλλους πελάτες φίλε μου, ας κατεβάσει τις αγγελίες της όλες..
εγώ βλέπω ότι και φώτο ανεβάζει, και βιντεάκια. Απλά θα είναι με τις μέρες της
μερικοί εδώ μέσα δεν καταλαβενεται ότι μερικές κοπέλες πρωτιμαν λίγα ραντεβού κ καλά για ν περνάν όλοι καλά κ οι μεν κ οι δεν .... προσπάθεια κ κάποια στυγμη θ κάτσει ....δεν νομίζω ότι πεζει κάτι τέτοιο π λες

mpourdas35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
15
Like
614
Πόντοι
311
Παλιά συνάντηση με το κορίτσι.
Βασικά την πεθύμησα και μπήκα να διαβάσω καμία κριτική. Να δώ τι λένε οι άλλοι συναγωνιστές.
Η κοπέλα ήταν ευγενική (δε τη πηρα τηλ για να γίνουμε φίλοι), δεν ήμουν σε κανένα πελατολόγιο, ζήτησα μια επαγγελματία και βρήκα μια επαγγελματία που ήταν και καλό παιδί. Και ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολυ καθαρή.
Γενικά αν κάποιος μου ζητούσε να του προτείνω μια θηλυκότατη trans, θα ήταν η Αλυσα.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
Παλιά συνάντηση με το κορίτσι.
Βασικά την πεθύμησα και μπήκα να διαβάσω καμία κριτική. Να δώ τι λένε οι άλλοι συναγωνιστές.
Η κοπέλα ήταν ευγενική (δε τη πηρα τηλ για να γίνουμε φίλοι), δεν ήμουν σε κανένα πελατολόγιο, ζήτησα μια επαγγελματία και βρήκα μια επαγγελματία που ήταν και καλό παιδί. Και ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολυ καθαρή.
Γενικά αν κάποιος μου ζητούσε να του προτείνω μια θηλυκότατη trans, θα ήταν η Αλυσα.
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom