norton13
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
χαχαχα πολύ καλό!!!Αν και ειμαι λιγο παραδοσιακος,μου αρεσε παρα πολυ το κολπο απο τα αμερικανακια
χαχαχα πολύ καλό!!!Αν και ειμαι λιγο παραδοσιακος,μου αρεσε παρα πολυ το κολπο απο τα αμερικανακια
πολύ γέλιο...αλλά δύσκολο ρε γαμώτο θα γούσταρα πάντως κάτι ασυνήθιστοΕμενα μου αρεσουν τα καραγκιοζιλικια και τα ασυνηθιστα δε θα σου προτεινω μπαλαντα....εκτος αν ειναι καμια τελειως παραταιρη με γαμο
αν η μελουσσα κιουρια και οι φιλοι σας ειναι εξισου καμμενοι και παλαβοι συνεργαστειτε
αυτό σκέφτομαι
πέτυχες την αγαπημένη της γυναίκας μου...sinead
επίσης φίλε νόρτον νομίζω ότι δεν παντρεύεσαι απλώς τρολάρεις αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία
εμενα γτ κανεις δε μου δινει σημασια?! :'(
επίσης φίλε νόρτον νομίζω ότι δεν παντρεύεσαι απλώς τρολάρεις αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία
αν εδω μεσα θεωρουμαι κακογουστη τοτε ειναι γαματο γτ σκιζω απο γουστο!!!!!!!!!εχει βγει μια ρετσινια στο φορουμ οτι εισαι κακογουστη
Αυτό όταν θα μπαίνει η νύψη μόνη της
Αυτό όταν θα μπαίνει ο γαμπρός-Ο ύμνος των "θυμάτων"
Αν έχεις τα κονέ, τον βρείς τον τύπο και θέλεις να κάνεις όλες τις μαγκούφες και αραχνιασμένες να πλαντάξουν (μέχρι να μαλλιοτραβηχτούν για να πιασουν την ανθοδέσμη) πάρε αυτό
90+ εκαττομύρια view πριν 1 εξάμηνο can't be wrong
και ενας φουσκωτος να φωναζει εγερθητοI WAS MADE FOR LOVING YOU KISS ΚΑΙ ΜΕ ΠΥΡΣΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΩς ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ....
αν εδω μεσα θεωρουμαι κακογουστη τοτε ειναι γαματο γτ σκιζω απο γουστο!!!!!!!!!
u2 πολύ καλό...
πολύ υποτονικό για είσοδο
νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν αυτή