Νέα

Τραγούδι για είσοδο σε δεξίωση γάμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα norton13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σε γάμο προ 2 ετών μπήκαν αν θυμάμαι καλά με αυτό

Επίσης guest star του μαραθώνιου γάμου (από 1 μμ έως 1 πμ άντεξα, οι άλλοι μάλλον περισσότερο), είχε τον Φλωρινιώτη με το 2μελές μπαλλέτο του (δώρο από τους κουμπάρους τους). :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτοι ειναι γαμοιιιιι :grin:
στον τελευταιο που ειχα παει ειχαν μπει με Ρουβα...Ολα γυρω σου γυριζουν :P :P
και στριφογυριζαν γυρω απο τους καλεσμενους....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ταπαντησα ηδη σε αυτο 3 ποστ πισω! :zfuck:

ποιανου τον γαμο μωρη???του black με τον sabbath?!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑ

εμενα θα μου αρεσε παντως....και κανενα swing θα το γουσταρα ομως :grin:
το I surrender που μπηκε ο αλλος δε σου αρεσε δηλαδη?? ειχα γελασει παρα πολυ σε αυτο το γαμο :P

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
  Εδω εισαι,,ανεβαστηκο κι ερωτιαρικο  ;) ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑ

εμενα θα μου αρεσε παντως....και κανενα swing θα το γουσταρα ομως :grin:
το I surrender που μπηκε ο αλλος δε σου αρεσε δηλαδη?? ειχα γελασει παρα πολυ σε αυτο το γαμο :P
ρε μλκ!ο γαμος ειναι σε κτημα κ κυριλε...η γυνη του ακουει μπαλαντες τυπου ναθινγκ κομπερς και μπλα μπλα...
υποθετικα μονο εγω ειμαι στο κλιμα...οι αλλοι μαλακιζεστε.!!

μπαλαντες νορμαλ για το "μπλουζ"του ζευγαριου ειναι.αν γινοταν γαμος χυμαδιο αλλου κ με αλλα γουστα θα προτεινα αλλα.πφφφφ....

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Έλα σου έχω και τραγουδάκι για τα βαφτίσια...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε μλκ!ο γαμος ειναι σε κτημα κ κυριλε...η γυνη του ακουει μπαλαντες τυπου ναθινγκ κομπερς και μπλα μπλα...

μπαλαντες νορμαλ για το "μπλουζ"του ζευγαριου ειναι.αν γινοταν γαμος χυμαδιο αλλου κ με αλλα γουστα θα προτεινα αλλα.πφφφφ....

το κυριλε απο που το συμπερανες?? Επειδη ειναι σε κτημα? Εχω παει σε γαμους σε κτηματα και σε κυριλε αιθουσες που γινοταν απιστευτος χαβαλες...
Οι γαμοι ειναι για να περνας ωραια και να γελας με αυτους που γουσταρεις και αυτους που εχεις καλεσει...Αμα ειναι να εισαι στημενος σαν το αγγουρι για να χαρουν οι 15 συγγενεις ειναι μπουρδα...Η γυναικα του μπορει να γουσταρει και το Baby got back :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ποιος μαλακιζεται???Σε παρακαλω να προσεχεις τα λογια σου....

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1

Κατάλαβα... αγαπούλης ο γαμπρός... ύμνος του ο ακόλουθος μέχρι να γίνει η "γνωριμία" με την ρομαντική μπαλαντιδιάδικη ψυχή  :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ρίξε έναν Barry White να τελειώνει η ιστορία!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το κυριλε απο που το συμπερανες?? Επειδη ειναι σε κτημα? Εχω παει σε γαμους σε κτηματα και σε κυριλε αιθουσες που γινοταν απιστευτος χαβαλες...
Οι γαμοι ειναι για να περνας ωραια και να γελας με αυτους που γουσταρεις και αυτους που εχεις καλεσει...Αμα ειναι να εισαι στημενος σαν το αγγουρι για να χαρουν οι 15 συγγενεις ειναι μπουρδα...Η γυναικα του μπορει να γουσταρει και το Baby got back :grin:
το συμπερανα γτ σε οσουσ γαμους εχω παει σε κτημα(2-3 νταξει..)ηταν κυριλατοι...ρεσο στην πισινα και πιανιστας απο διπλα...

συμφωνω μαζι σου γ αυτο που λες...αν κ κατα του γαμου ομολογω πως οσες φορες το σκεφτηκα ηταν ενα χυμαδιο κ μισο...

αλλα στην εισοδο κ γω μπαλαντα θελω...μετα τα κανω ολα κωλο και χεστηκα!!! :rockon:

Ποιος μαλακιζεται???Σε παρακαλω να προσεχεις τα λογια σου....
:pipa2:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
φιλε αμα ψαχνεις για μπαλαντουλα τσιμπα κ αυτη..απλη,κλασσικη κ ιδανικη  για να μη παρει ο υπνος τους καλεσμενους..αλλα ουτε κ να τρομαξουν :grin:..με το που κανεις entrance ο dj ριχνει το ρεφρεν του κομματιου..

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Θερμή παράκληση: Μην παίζετε στους γάμους, καψουροτράγουδα Ελληνικά, γενικότερα Ελληνικά σκατοτράγουδα που μας έχουν γανώσει το μυαλό και προπαντώς το ρημάδι το "Σήμερα Γάμος γίνεται"... Παίζει να παιχθεί το συγκεκριμένο πουθενά αλλού ή θέλουν διευκρινίσεις κάποιοι όσον αφορά το τι γίνεται εκεί πέρα;;;

Μ'αρέσει που κάποιοι, δήθεν πρωτευουσιάνοι, μόλις αρχίσουν τα βλάχικα, βγάζουν τον βλάχο από μέσα τους... Τουλάχιστον, ας μην υποκρίνονται στο υπόλοιπο της ζωής τους. Ας πουν "Είμη βλάχους και καυχιέμαι"...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Θερμή παράκληση: Μην παίζετε στους γάμους, καψουροτράγουδα Ελληνικά, γενικότερα Ελληνικά σκατοτράγουδα που μας έχουν γανώσει το μυαλό και προπαντώς το ρημάδι το "Σήμερα Γάμος γίνεται"... Παίζει να παιχθεί το συγκεκριμένο πουθενά αλλού ή θέλουν διευκρινίσεις κάποιοι όσον αφορά το τι γίνεται εκεί πέρα;;;

Μ'αρέσει που κάποιοι, δήθεν πρωτευουσιάνοι, μόλις αρχίσουν τα βλάχικα, βγάζουν τον βλάχο από μέσα τους... Τουλάχιστον, ας μην υποκρίνονται στο υπόλοιπο της ζωής τους. Ας πουν "Είμη βλάχους και καυχιέμαι"...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
το συμπερανα γτ σε οσουσ γαμους εχω παει σε κτημα(2-3 νταξει..)ηταν κυριλατοι...ρεσο στην πισινα και πιανιστας απο διπλα...

συμφωνω μαζι σου γ αυτο που λες...αν κ κατα του γαμου ομολογω πως οσες φορες το σκεφτηκα ηταν ενα χυμαδιο κ μισο...

αλλα στην εισοδο κ γω μπαλαντα θελω...μετα τα κανω ολα κωλο και χεστηκα!!! :rockon:
:pipa2:

Έπαιζε και υπερμεγέθες ποτήρι κονιάκ για tips;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Άμα χαβαλεδιάζετε, εμένα θα μου άρεσε αυτό αν μπεις μόνος σου.  :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom