Επισκέπτης
πιο πιθανό είναι να εξαφανιστείς εσύ παρά οι Εβραίοι
Ελα ρε τι εγινε, εθιξα το εθνος σου ?
πιο πιθανό είναι να εξαφανιστείς εσύ παρά οι Εβραίοι
σε μενα γιατι τα λες αυτα
αφου εχω συμφωνησει εξ αρχης σε αυτο
απλα ειπα διορθωσε το τουρκια και ελλαδα μαζι
και κανε ισραηλ και ελλαδα μαζι θα κανουν πανηγυρι με τους τουρκους
φιλε οι εμπλοκες και οι πολεμοι δεν γινονται ετσι οπως τα πιστευεις,σαν το γυμνασιο που λες.Αστο ειναι μεγαλο παιχνιδι ο πολεμος!! τιποτα δεν ειναι τοσο επιφανειακο οπως τα λες σε εναν πολεμο.παω πουλαω τσαμπουκα,πλακςνομαι στις σφαλιαρες και τελος.αυτα στο γυμνασιο μονο.ειναι πολυ πιο πολυπλοκα απο οτι φανταζεσαι,δεν ειναι μονο θεματα τιμης.
εγώ σου λέω δε θα είναι μονάχοι τους άντε και παίρνουν μέρος. Απλά οι άλλοι είναι τρομερά ανεπαρκείς. Η Σαουδική Αραβία έχει τον καλύτερο στρατό, αλλά αποκλείεται να πάρει μέρος καθώς ελέγχεται από τους Αμερικάνους.
Το Ιράν τι μπορεί να κάνει εκεί που βρίσκεται? Με την ανύπαρκτη αεροπορία του? Αίγυπτος και Συρία είναι σε θέση να αναλάβουν σοβαρή πολεμική προσπάθεια όπως είναι τώρα? Χώρια που με το Ισραήλ έχουν καεί στο χυλό ουκ ολίγες φορές.
Παρεπιπτόντως ο Κεμάλ άμα μπορούσε θα σηκωνότανε από το μαυσωλείο του και θα άρχιζε στα κλοτσίδια τον Ερντογάν άμα έβλεπε ότι ανέλαβε για την Τουρκία ρόλο "προστάτη του Ισλάμ!". Η Τουρκία βγαίνει από μια περιοχή που ήταν επί 90 χρόνια και πάει σε άλλα χωράφια που δε κατέχει. Επί 90 έτη η Τουρκία ήταν κοσμική - κεμαλική- αντι-ισλαμική. Τώρα πάει να μπλέξει. Δε ξέρω αν θα της βγει σε καλό αυτή η ιστορία.
Ελα ρε τι εγινε, εθιξα το εθνος σου ?
καλά τα πήγαινες...αυτό τώρα που το βρήκες? εκτός και αν συγκρίνεις το ρεμπέτ ασκέρ των Σαουδαράβων με αυτό των Τούρκων
Όχι απλά λες μαλακίες.
Στρατό πήγα κανονικά 18 μήνες - άλλοι κάνανε κοκοκο. ;)
OK? ;)
Kαλα εκανες και πηγες, καποιοι πρεπει να πηγαινουν. Κι επειδη το επιασα το υπονοουμενο να σου υπενθυμισω οτι ο στρατος ειναι ταξικος και εγω δεν ειχα κανενα λογο να υπηρετησω. ;)
Εννοώ από τις εναπομείνασες μουσουλμανικές χώρες. Και έχει αρκετά καλή αεροπορία η Σ. Αραβία και καλό και ακριβό εξοπλισμό από τους Αμερικάνους. Πρόσφαστα δε έκαναν και τη μεγαλύτερη ever μονομιάς παραγγελία πολεμικού υλικού από τις ΗΠΑ ύψους 60 δις δολλαρίων!!!
με ποιον τυπε?κανενας δεν γουσταρει τους τουρκουςπερα απο το θεμα δυναμικοτητας το θεμα ειναι ενα
αν γινει η συγκρουση θα ειναι ο τριτος παγκοσμιος πολεμος
η τουρκια θα εχει συμμαχους ολα τα μουσουλμανικα εθνη
και στην αντιπερα οχθη ευρωπη κλπ
θα γινει της πουτανας οποτε ασχημα τα πραγματα
ενώ στο στρατό της ΕΣΣΔ θα υπηρετούσες φυγόστρατε???
Πιθανων. Αν και θα προτειμουσα τα SS. Καταλαβες γιατι. ;)
συμφωνούμε μόνο που το έμψυχο υλικό τους είναι κάτι καμηλιέρηδες για τα πανηγύρια! ;)
ενώ των άλλων αράβων είναι σούπερ Aυτοί νομίζω έχουν μισθοφόρους από το Πακιστάν.
και ο λακης33 τι ειναι ρε τυπε?SS δεν βλέπω να υπάρχουν σήμερα
Αν και έκανα λάθος παράθεση πριν - δεν πειράζει. Σωστά έπιασες το υπονοούμενο. ;)Kαλα εκανες και πηγες, καποιοι πρεπει να πηγαινουν. Κι επειδη το επιασα το υπονοουμενο να σου υπενθυμισω οτι ο στρατος ειναι ταξικος και εγω δεν ειχα κανενα λογο να υπηρετησω. ;)
οι αιγυπτιοι εξεγερμενοι κυριως αλλα και απ τα αλλα αραβικα κρατη αρχιζουν και εχουν τους τουρκους ως προτυπο! θεωρουν οτι ειναι οι μονοι μουσουλμανοι που εχουν καταφερει να εχουν ενα συχρονο κρατος και ενα αποδεκτο επιδεδο ζωης για το μεσο πολιτη! απο κει πιγαζει και ο μεγαλοιδεατισμος του ερντογαν! την εχει "δει" ο ηγετης των απανταχου μουσουλμανων του 1/4 του παγκοσμιου πληθυσμου, πριν μεχρι πριν 5-10 χρονια βεβαια εχεις δικιο οι τουρκοι παροτι μουσουλμανοι αλλα μη αραβες θεωρουνταν "ξενοι" απ τους υπολοιπους αραβες και δεκανικια εβραιων και αμερικανων (που ηταν βεβαια)με ποιον τυπε?κανενας δεν γουσταρει τους τουρκους
μονο το αζερμπαιτζαν