Νέα

Τουρκία vs Ισραήλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Reggae23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
περα απο το θεμα δυναμικοτητας το θεμα ειναι ενα
αν γινει η συγκρουση θα ειναι ο τριτος παγκοσμιος πολεμος
η τουρκια θα εχει συμμαχους ολα τα μουσουλμανικα εθνη
και στην αντιπερα οχθη ευρωπη κλπ
θα γινει της πουτανας οποτε ασχημα τα πραγματα

Ποια μουσουλμανικά έθνη μορέ? Αυτά που σφάζονται μεταξύ τους? Θα συμμαχήσουν δλδ το Ιράν και η Σαουδική Αραβία ? Ποια άλλα μένουν? Το υπό κατοχή Ιράκ? Η Συρία και η Αίγυπτος με τα προβλήματά τους και το χαμηλής ποιότητας στρατό τους? Η Λιβύη? Η μόνη αξιόλογη μουσουλμανική στρατιωτική δύναμη είναι το Πακιστάν που είναι και πυρηνική δύναμη. Αλλά έχουν από κοντά την Ινδία οπότε η προσοχή τους είναι προς τα εκεί.

Επισκέπτης
Tι αφορμές και τρίχες κατσαρές? Το 81 όταν κατέστρεψε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράκ, έψαχνε για τίποτα αφορμές? Παρεπιπτόντως το τότε Ιράκ ήταν ήδη αρκετά ισχυρή στρατιωτική δύναμη. Όπως και η Αίγυπτος του 67 που είχε πάρει πολλά σύγχρονα για την εποχή σοβιετικά αεροσκάφη και εξοπλισμό. Εν ριπή οφθαλμού καταστράφηκαν. Τέλος το Ισραήλ είναι πυρηνική δύναμη και όσο ναναι έχει τη σημασία του και αυτό...

το 67 το Ισραήλ :fuck1: εκτός από Αίγυπτο και Συρία και Ιορδανία μαζί! :rockon:

Επισκέπτης
Ποια μουσουλμανικά έθνη μορέ? Αυτά που σφάζονται μεταξύ τους? Θα συμμαχήσουν δλδ το Ιράν και η Σαουδική Αραβία ? Ποια άλλα μένουν? Το υπό κατοχή Ιράκ? Η Συρία και η Αίγυπτος με τα προβλήματά τους και το χαμηλής ποιότητας στρατό τους? Η Λιβύη? Η μόνη αξιόλογη μουσουλμανική στρατιωτική δύναμη είναι το Πακιστάν που είναι και πυρηνική δύναμη. Αλλά έχουν από κοντά την Ινδία οπότε η προσοχή τους είναι προς τα εκεί.

και η Ινδία είναι στρατηγική σύμμαχος του Ισραήλ ;)

Επισκέπτης
Γεια σς ρε ελληναρες, που επειδη δεν μπορειτε να κοντραρετε στα ισια τον προαιωνιο εχθρο ή να κατσετε να τα βρητε μαζι του, προτειματε να συμαχισετε με το διαολο (Ισραηλ-Σιωνισμος). Με τα γραφομενα σας μου θυμηζετε κατι παιδακια στο γυμνασιο, που επειδη δεν μπορουσαν να τα βαλουν μαζι μου, φωναζαν τον μπαμπα τους ή τον μεγαλο αδερφο ή φιλο. Ένας πολεμος  Τουρκιας – Ισραηλ θα βαλει στο παιχνιδι κι αλλους. Ιραν, Αιγυπτος, Συρια και δεν συμφερει κανεναν κατι τετοιο. Δεν θα μεινει κολυμπυθροξυλο στην περιοχη.  Το μονο καλο από μια τετοια εξελιξη είναι ότι οι εβραιοι θα εξαφανιστουν, αλλα το τιμημα θα είναι μεγαλο για ολη τη Μεσογειο.              

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
περα απο το θεμα δυναμικοτητας το θεμα ειναι ενα
αν γινει η συγκρουση θα ειναι ο τριτος παγκοσμιος πολεμος
η τουρκια θα εχει συμμαχους ολα τα μουσουλμανικα εθνη
και στην αντιπερα οχθη ευρωπη κλπ
θα γινει της πουτανας οποτε ασχημα τα πραγματα

όχι ρε δεν παίζει τέτοιο πράμα

ούτε καν πόλεμος δεν θα γίνει, κατά πάσα πιθανότητα καμιά σύρραξη θα γίνει στην περιοχή με συμμετοχή ναυτικού και αεροπορίας και θα τελειώσει διπλωματικά το πανηγυράκι (ούτε αποβάσεις σε εδάφη και βομβαρδισμούς, απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο νομίζω, οι τούρκοι είναι γνωστοί τραμπούκοι αλλά όχι και μαλάκες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
δλδ μου λες οτι οι τουρκοι θα ειναι μοναχοι τους :grin:
τετοια λεγε μου :grin:
αφου τους ξερεις τους μουσουλμανους τι φανατηλες ειναι
θα το δουν σαν ιερο πολεμο
μακαρι να εχεις δικιο :grin:
όχι ρε δεν παίζει τέτοιο πράμα

ούτε καν πόλεμος δεν θα γίνει, κατά πάσα πιθανότητα καμιά σύρραξη θα γίνει στην περιοχή με συμμετοχή ναυτικού και αεροπορίας και θα τελειώσει διπλωματικά το πανηγυράκι (ούτε αποβάσεις σε εδάφη και βομβαρδισμούς, απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο νομίζω, οι τούρκοι είναι γνωστοί τραμπούκοι αλλά όχι και μαλάκες)
οτι ειναι μαλακες ειναι γεγονος :grin:
αλλα γιατι μου χαλας τα ονειρα ρε γαμημενε πουσταρα :tickedoff:

Επισκέπτης
Γεια σς ρε ελληναρες, που επειδη δεν μπορειτε να κοντραρετε στα ισια τον προαιωνιο εχθρο ή να κατσετε να τα βρητε μαζι του, προτειματε να συμαχισετε με το διαολο (Ισραηλ-Σιωνισμος). Με τα γραφομενα σας μου θυμηζετε κατι παιδακια στο γυμνασιο, που επειδη δεν μπορουσαν να τα βαλουν μαζι μου, φωναζαν τον μπαμπα τους ή τον μεγαλο αδερφο ή φιλο. Ένας πολεμος  Τουρκιας – Ισραηλ θα βαλει στο παιχνιδι κι αλλους. Ιραν, Αιγυπτος, Συρια και δεν συμφερει κανεναν κατι τετοιο. Δεν θα μεινει κολυμπυθροξυλο στην περιοχη.  Το μονο καλο από μια τετοια εξελιξη είναι ότι οι εβραιοι θα εξαφανιστουν, αλλα το τιμημα θα είναι μεγαλο για ολη τη Μεσογειο.              

πιο πιθανό είναι να εξαφανιστείς εσύ παρά οι Εβραίοι :sunglasses:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ισσοπαλία δεν παίζει να έρθει;;; :grin:
αρχηγε κανε μια διορθωση σε αυτο
Τουρκία και Ελλάδα μαζί τους έχει για μεζεδάκι άνετα.

Εν ριπή οφθαλομού σου λέω. Καταρχήν τι αντιαεροπορική κάλυψη έχει η Τουρκία? Την Τουρκία που οι ισρηλινοί πιλότοι μετά από τόσα χρόνια ασκήσεων πάνω από το έδαφός της την ξέρουν απ έξω και ανακατωτά. Και επίσης λογικό να ξέρουν κάτι από συστήματα κλπ. Τα πάτριοτ θα τα χουν για ψωμοτύρι οι εβραίοι. Εδώ για την ελληνική αεροπορία η αντι-αεροπορική κάλυψη της Τουρκίας χωλαίνει.

Επίσης ποια αντίπαλη αεροπορία θα επιτεθεί στο Ισραήλ? Εκεί δε στηρίζονται στα Πάτριοτ αλλά έχουν αναπτύξει μετά το 91 το δικό τους σύστημα το Arrow που είναι από τα καλύτερα και φυσικά το χουν μόνο αυτοί. Έχουν super cobra και apache .Τα merkava μπορούν να κάνουν τρελή ζημιά. Έχουν κατευθυνόμενα βλήματα ακρίβειας που ούτε Ελλάδα ούτε Τουρκία έχουν UAV κλπ κλπ... Αλλά πάνω από όλα καλό έμψυχο δυναμικό.

Φυσικά υπάρχουν και μειονεκτήματα αλλά θέλει πολύ εξυπνάδα , συγκέντρωση και οργάνωση να τα εκμεταλλευτεί κανείς ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Γεια σς ρε ελληναρες, που επειδη δεν μπορειτε να κοντραρετε στα ισια τον προαιωνιο εχθρο ή να κατσετε να τα βρητε μαζι του, προτειματε να συμαχισετε με το διαολο (Ισραηλ-Σιωνισμος).

ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου :grin:

άλλωστε σε επίπεδο κρατών δεν υπάρχουν φιλίες μόνο συμφέροντα και αυτά αλλάζουν κατά καιρούς...όποιος έχει την ικανότητα να διαχειριστεί σωστά με ποιούς θα συμμαχήσει είναι και αυτός που θα επιβιώσει ;) μέχρι την επόμενη φορά ;)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
φιλε οι εμπλοκες και οι πολεμοι δεν γινονται ετσι οπως τα πιστευεις,σαν το γυμνασιο που λες.Αστο ειναι μεγαλο παιχνιδι ο πολεμος!! τιποτα δεν ειναι τοσο επιφανειακο οπως τα λες σε εναν πολεμο.παω πουλαω τσαμπουκα,πλακςνομαι στις σφαλιαρες και τελος.αυτα στο γυμνασιο μονο.ειναι πολυ πιο πολυπλοκα απο οτι φανταζεσαι,δεν ειναι μονο θεματα τιμης.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Εν ριπή οφθαλομού σου λέω. Καταρχήν τι αντιαεροπορική κάλυψη έχει η Τουρκία? Την Τουρκία που οι ισρηλινοί πιλότοι μετά από τόσα χρόνια ασκήσεων πάνω από το έδαφός της την ξέρουν απ έξω και ανακατωτά. Και επίσης λογικό να ξέρουν κάτι από συστήματα κλπ. Τα πάτριοτ θα τα χουν για ψωμοτύρι οι εβραίοι. Εδώ για την ελληνική αεροπορία η αντι-αεροπορική κάλυψη της Τουρκίας χωλαίνει.

Επίσης ποια αντίπαλη αεροπορία θα επιτεθεί στο Ισραήλ? Εκεί δε στηρίζονται στα Πάτριοτ αλλά έχουν αναπτύξει μετά το 91 το δικό τους σύστημα το Arrow που είναι από τα καλύτερα και φυσικά το χουν μόνο αυτοί. Έχουν super cobra και apache .Τα merkava μπορούν να κάνουν τρελή ζημιά. Έχουν κατευθυνόμενα βλήματα ακρίβειας που ούτε Ελλάδα ούτε Τουρκία έχουν UAV κλπ κλπ... Αλλά πάνω από όλα καλό έμψυχο δυναμικό.

Φυσικά υπάρχουν και μειονεκτήματα αλλά θέλει πολύ εξυπνάδα , συγκέντρωση και οργάνωση να τα εκμεταλλευτεί κανείς ...
σε μενα γιατι τα λες αυτα :huh:
αφου εχω συμφωνησει εξ αρχης σε αυτο
απλα ειπα διορθωσε το τουρκια και ελλαδα μαζι
και κανε ισραηλ και ελλαδα μαζι θα κανουν πανηγυρι με τους τουρκους :grin:

Επισκέπτης

μόλις φτάσω στα 6666 ποστς θα ξεσπάσει πόλεμος :grin:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το μονο καλο από μια τετοια εξελιξη είναι ότι οι εβραιοι θα εξαφανιστουν, αλλα το τιμημα θα είναι μεγαλο για ολη τη Μεσογειο.         
:idiot: Έχετε χαλασμένο κρασί στην περιοχή φίλε μου; :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δλδ μου λες οτι οι τουρκοι θα ειναι μοναχοι τους :grin:
τετοια λεγε μου :grin:
αφου τους ξερεις τους μουσουλμανους τι φανατηλες ειναι
θα το δουν σαν ιερο πολεμο
μακαρι να εχεις δικιο :grin:οτι ειναι μαλακες ειναι γεγονος :grin:
αλλα γιατι μου χαλας τα ονειρα ρε γαμημενε πουσταρα :tickedoff:

εγώ σου λέω δε θα είναι μονάχοι τους άντε και παίρνουν μέρος. Απλά οι άλλοι είναι τρομερά ανεπαρκείς. Η Σαουδική Αραβία έχει τον καλύτερο στρατό, αλλά αποκλείεται να πάρει μέρος καθώς ελέγχεται από τους Αμερικάνους.
Το Ιράν τι μπορεί να κάνει εκεί που βρίσκεται? Με την ανύπαρκτη αεροπορία του? Αίγυπτος και Συρία είναι σε θέση να αναλάβουν σοβαρή πολεμική προσπάθεια όπως είναι τώρα? Χώρια που με το Ισραήλ έχουν καεί στο χυλό ουκ ολίγες φορές.

Παρεπιπτόντως ο Κεμάλ άμα μπορούσε θα σηκωνότανε από το μαυσωλείο του και θα άρχιζε στα κλοτσίδια τον Ερντογάν άμα έβλεπε ότι ανέλαβε για την Τουρκία ρόλο  "προστάτη του Ισλάμ!". Η Τουρκία βγαίνει από μια περιοχή που ήταν επί 90 χρόνια και πάει σε άλλα χωράφια που δε κατέχει. Επί 90 έτη η Τουρκία ήταν κοσμική - κεμαλική- αντι-ισλαμική. Τώρα πάει να μπλέξει. Δε ξέρω αν θα της βγει σε καλό αυτή η ιστορία.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom