tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Το σενάριο το έχει ξαναζήσει η Τουρκία και το φοβάται μήπως επαναληφθεί ! ;)
πρεσβυ ηθελα να πωποιον πρόξενο εδώ ο πρέσβης του Ισραήλ στην Αίγυπτο γύρισε στη χώρα του!!!
σαν τι δλδ;
Μεγαλε μη μας τα πρηζεις...μετά το γαμήσι από το Ισραήλ!
τιποτα απολυτος ρε
μονο εν καιρο πολεμου δεν εχει πρεσβυ η εκαστοτε χωρα στην αλλη
εχεις δει αλλες περιπτωσεις
αυτοματως ισραηλιτες δεν θα μπορουν να ταξιδεψουν σε αυτες τις χωρες
ειναι λιγο αυτο ε
και οι μονιμοι ισραηλιτες σε αυτες τις χωρες(δεν ξερω αν υπαρχουν αλλα λογικα θα υπαρχουν)
που θα μπορουν να απευθηνθουν
αυτο δεν το θεωρεις εσυ επεισοδιο και ενταταμενες σχεσεις σε μεγαλο βαθμο
θα συνιστούσα λιγότερη μεγαλοστομία και ξερολίαση...
τπτ άλλο...
κοίτα ποιός μιλάει...
καλη τυπε?που την ψαρεψες?εγω παντως ειμαι με την τουρκια
γιατι η γκομενιτσα μου ειναι απο κων/πολη
γιατι ταραζεσαιστον καθρέφτη κοιτάξου...
αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα ποστς που στο επόμενο αυτοαναιρούνται ή καταλήγουν σε μαλακίες...
το στρατέγκο σας και τα μολυβένια στρατιωτάκια / τανκσακια δε με αφορούν...
γιατι ταραζεσαι
δεν σε βρισαμε
εσυ το βλεπεις απολυτος φυσιολογικο και ειρηνικο να διωχνουν τον πρεσβυ σου απο μια χωρα?
Το να διωχνεται ενας πρεσβευτης απο μια χωρα δεν σημαινει ντε και καλα οτι οι διπλωματικες σχεσεις διακοπτονται.εσυ το βλεπεις απολυτος φυσιολογικο και ειρηνικο να διωχνουν τον πρεσβυ σου απο μια χωρα?
εισαι σιγουρος γι'αυτοούτε εγώ έβρισα κανένα...
τις μαλακίες σου εντόπισα...
προφανώς οι ισραηλιμοί θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στην αίγυπτο και για όσο λείπει ο πρέσβης...
κι αυτός θα ξαναγυρίσει μετα από μερικές μέρες κι όλοι μαζί θα καταδικάσουν τους ακραίους...
βλέπεις κάποια άλλη συνέπεια;
εγώ ούτε ξερόλας το έπαιξα ποτέ ούτε πολύ περισσότερο έκανα σύσταση σε κάποιον να μιλάει λιγότερο. οπότε μια χαρά βλέπω την φάτσα μου στον καθρέφτηστον καθρέφτη κοιτάξου...
αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα ποστς που στο επόμενο αυτοαναιρούνται ή καταλήγουν σε μαλακίες...
το στρατέγκο σας και τα μολυβένια στρατιωτάκια / τανκσακια δε με αφορούν...
εισαι σιγουρος γι'αυτο
εδω λενε για μεγαλα επεισοδια δυσκολο το βλεπω
εσυ πχ αν ειχες ακουσει ολα αυτα τα γεγονοτα και δεν ειχες ουσιαστικα πρεσβυα
θα ρισκαρες που λεει ο λογος να ταξιδεψεις στην εν λογο χωρα
εγω παντως οχι και πιστευω οι περισοτεροι
Το να διωχνεται ενας πρεσβευτης απο μια χωρα δεν σημαινει ντε και καλα οτι οι διπλωματικες σχεσεις διακοπτονται.
Πχ αν ενας πρεσβευτης στην Ελλαδα αρχισει τις απειρες μαλακιες η Ελλαδα δικαιουται να τον σουταρει.Αυτο δεν σημαινει οτι κλεινει η πρεσβεια.
εγώ ούτε ξερόλας το έπαιξα ποτέ ούτε πολύ περισσότερο έκανα σύσταση σε κάποιον να μιλάει λιγότερο. οπότε μια χαρά βλέπω την φάτσα μου στον καθρέφτη
και η πρόταση που υπογράμμισες στο ποστ του μπάρου δεν είναι λάθος, εκ των πραγμάτων οι ισραηλινοί δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν σε εχθρικές χώρες (ποιός μαλάκας θα το έκανε?), όχι γιατί υπάρχει νομικό κώλυμα
Λογω του οτι μπουκαραν και την καναν θερινη οι διαδηλωτες ομως.όμως εδώ αν δεν κάνω λάθος δεν έδιωξαν έναν κακό πρέσβη για να έρθει αντικαταστάτης στη θέση του, αλλά πήρε πούλο η πρεσβεία
αυτη ειναι η απαντηση σου δλδαυτή είναι η φοβερή "συνέπεια";