Νέα

Τουρκάλες vs Ελληνίδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Πάντως οι Ολλανδέζες από εμφάνιση και από πήδημα είναι the best.
Οι Τουρκάλες είναι καλές για σχέση.
Οι Ελληνίδες για τίποτε.
για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ΤΑ Πάντα ΌΛΑ, Μπαλίτσα να βλέπουμε.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Να γράψει και ο Παλιός ρε παιδιά την εμπειρία του από Τουρκάλες. 2 που είχα γνωρίσει μέσα από τη δουλειά μου στην Αγγλία έμοιαζαν περισσότερο με κεντρο-Ευρωπαίες παρά με την κλασική εικόνα της μαυριδερής τουρκάλας που νομίζουμε (ήταν καστανές και με πράσινα μάτια). Ντύσιμο γαμιστερό, θεόμουνα και κλαμπόβιες. Στη συμπεριφορά πολύ καλυτερότερες από τη μέση μουροχαυλο-δυσκοίλια Ελλεηνίδα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να γράψει και ο Παλιός ρε παιδιά την εμπειρία του από Τουρκάλες. 2 που είχα γνωρίσει μέσα από τη δουλειά μου στην Αγγλία έμοιαζαν περισσότερο με κεντρο-Ευρωπαίες παρά με την κλασική εικόνα της μαυριδερής τουρκάλας που νομίζουμε (ήταν καστανές και με πράσινα μάτια). Ντύσιμο γαμιστερό, θεόμουνα και κλαμπόβιες. Στη συμπεριφορά πολύ καλυτερότερες από τη μέση μουροχαυλο-δυσκοίλια Ελλεηνίδα.

μηπως ηταν ολλανδεζες και σου ειπαν ψεματα? :think:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
+1000
γιατι πολοι νομιζουνε οτι τουρκαλες=μαυριδερες;
δεν μπορω να καταλβω πως το χουνε συνδιασει ετσι??
κανα 2 που χα δει ελλαδα και αλλες ποσες Τουρκια μπορω να πω οτι ειναι κυριως λευκες στο δερμα και με ωραια ματια!!
δεν ξερω τουρκαλες στο εξωτερικο! σιγουρα μια Τουρκαλα που χει γενηθει Σουηδια και εχει μεγαλωσει εκει εχει παρει νοοτροπιες ηθη και εθιμα Σουηδιας! καμια σχεση!
παντως σαν λαος ειναι...........

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.708
Πόντοι
19.485
Ελα μη το πολυκουράζουμε το θέμα, ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ!!

teosigkou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
την ζωή την τουρκάλα που είναι κολ γκιρλ αθήνα την ξέρει κανείς

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως στην Κωνσταντινούπολη οι πλούσιες έμοιαζαν με Βορειοευρωπαίες.
Οι φτωχές και αυτές από την Ανατολία με τη φουκαριάρα τη μάνα του Γιακουμή.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Εδώ στο Manchester είναι πάνω από χρόνος που τα χω με Τουρκάλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορεί να είναι τόσο μοντέρνες,τίμιες,αξιοπρεπείς ενώ είναι και πολύ όμορφες...

.....η αδερφη μου εκανε μεταπτυχιακα στο πανεπιστημιο της Πολης.......ετσι πηγαινοντας εκει ειχα την ευκαιρια να γνωρισω πολλες  Τουρκαλες........δεν μπορω να πω οτι ειναι πολυ ομορφος λαος......και ακομα σαν κοινωνια εχουν καποια ταμπου , ειναι πισω σε πολλα θεματα σε σχεση με εμας......εχουν μερικες απιστευτες  μελαχροινες , ειδικα σε μπουτικ και στα απιστευτα εμπορικα κεντρα που εχουν(δεκαπλασια του The Mall) συναντας τρελλα κομματια.....αυτο που μου εκανε  εντυπωση , ειναι οτι τρελλαινονται για  Ελληνες.......εχουμε μεγαλη περαση εκει.......γενικως μας  θαυμαζουν που ειμαστε στην Ευρωπαικη Ενωση.......επισης να ξερετε οτι δεν σηκωνουν πολλα πολλα τα αδερφια μιας κοπελας.......θυμιζει λιγο Ελλαδα περασμενης εποχης...... 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
.....η αδερφη μου εκανε μεταπτυχιακα στο πανεπιστημιο της Πολης.......ετσι πηγαινοντας εκει ειχα την ευκαιρια να γνωρισω πολλες  Τουρκαλες........δεν μπορω να πω οτι ειναι πολυ ομορφος λαος......και ακομα σαν κοινωνια εχουν καποια ταμπου , ειναι πισω σε πολλα θεματα σε σχεση με εμας......εχουν μερικες απιστευτες  μελαχροινες , ειδικα σε μπουτικ και στα απιστευτα εμπορικα κεντρα που εχουν(δεκαπλασια του The Mall) συναντας τρελλα κομματια[glow=red,2,300][size=10pt].....αυτο που μου εκανε  εντυπωση , ειναι οτι τρελλαινονται για  Ελληνες.......εχουμε μεγαλη περαση εκει.......γενικως μας  θαυμαζουν που [/size] [/glow] ειμαστε στην Ευρωπαικη Ενωση.......επισης να ξερετε οτι δεν σηκωνουν πολλα πολλα τα αδερφια μιας κοπελας.......θυμιζει λιγο Ελλαδα περασμενης εποχης...... 

ετσι ειναι
δεν θυμασε την ταινεια σειρηνες στο αιγαιο?
:2funny:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εμάς τους Έλληνες μας βλέπουν όπως οι Ελλεηνίδες τους Ιταλούς.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.895
Πόντοι
4.655
Σιγα ρε μεγαλε , ενταξει πηδας Τουρκαλα , μην καμαρωνεις σαν γυφτικο σκεπαρνι , δεν πηδας και καμια απο τον ποιο καθαρο λαο της γης ,

ποσο μαλακας εισαι? μην απαντησεις, ηταν ρητορικη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom