You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τουρκάλες vs Ελληνίδες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 83
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 5.975
για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!Πάντως οι Ολλανδέζες από εμφάνιση και από πήδημα είναι the best.
Οι Τουρκάλες είναι καλές για σχέση.
Οι Ελληνίδες για τίποτε.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Επισκέπτης
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Να γράψει και ο Παλιός ρε παιδιά την εμπειρία του από Τουρκάλες. 2 που είχα γνωρίσει μέσα από τη δουλειά μου στην Αγγλία έμοιαζαν περισσότερο με κεντρο-Ευρωπαίες παρά με την κλασική εικόνα της μαυριδερής τουρκάλας που νομίζουμε (ήταν καστανές και με πράσινα μάτια). Ντύσιμο γαμιστερό, θεόμουνα και κλαμπόβιες. Στη συμπεριφορά πολύ καλυτερότερες από τη μέση μουροχαυλο-δυσκοίλια Ελλεηνίδα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Να γράψει και ο Παλιός ρε παιδιά την εμπειρία του από Τουρκάλες. 2 που είχα γνωρίσει μέσα από τη δουλειά μου στην Αγγλία έμοιαζαν περισσότερο με κεντρο-Ευρωπαίες παρά με την κλασική εικόνα της μαυριδερής τουρκάλας που νομίζουμε (ήταν καστανές και με πράσινα μάτια). Ντύσιμο γαμιστερό, θεόμουνα και κλαμπόβιες. Στη συμπεριφορά πολύ καλυτερότερες από τη μέση μουροχαυλο-δυσκοίλια Ελλεηνίδα.
μηπως ηταν ολλανδεζες και σου ειπαν ψεματα?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
+1000Να γράψει και ο Παλιός ρε παιδιά την εμπειρία του από Τουρκάλες. 2 που είχα γνωρίσει μέσα από τη δουλειά μου στην Αγγλία έμοιαζαν περισσότερο με κεντρο-Ευρωπαίες παρά με την κλασική εικόνα της μαυριδερής τουρκάλας που νομίζουμε (ήταν καστανές και με πράσινα μάτια). Ντύσιμο γαμιστερό, θεόμουνα και κλαμπόβιες. Στη συμπεριφορά πολύ καλυτερότερες από τη μέση μουροχαυλο-δυσκοίλια Ελλεηνίδα.
γιατι πολοι νομιζουνε οτι τουρκαλες=μαυριδερες;
δεν μπορω να καταλβω πως το χουνε συνδιασει ετσι??
κανα 2 που χα δει ελλαδα και αλλες ποσες Τουρκια μπορω να πω οτι ειναι κυριως λευκες στο δερμα και με ωραια ματια!!
δεν ξερω τουρκαλες στο εξωτερικο! σιγουρα μια Τουρκαλα που χει γενηθει Σουηδια και εχει μεγαλωσει εκει εχει παρει νοοτροπιες ηθη και εθιμα Σουηδιας! καμια σχεση!
παντως σαν λαος ειναι...........
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.708
- Πόντοι
- 19.485
Ελα μη το πολυκουράζουμε το θέμα, ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ!!
ε μανια με τις σουηδεζες... καποια σε 'τακτοποιησε' καλα φαινεται εσενα.....μηπως ηταν ολλανδεζες και σου ειπαν ψεματα?
Πάντως οι Ολλανδέζες από εμφάνιση και από πήδημα είναι the best.
Οι Τουρκάλες είναι καλές για σχέση.
Οι Ελληνίδες για τίποτε.
Εδώ στο Manchester είναι πάνω από χρόνος που τα χω με Τουρκάλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορεί να είναι τόσο μοντέρνες,τίμιες,αξιοπρεπείς ενώ είναι και πολύ όμορφες...
.....η αδερφη μου εκανε μεταπτυχιακα στο πανεπιστημιο της Πολης.......ετσι πηγαινοντας εκει ειχα την ευκαιρια να γνωρισω πολλες Τουρκαλες........δεν μπορω να πω οτι ειναι πολυ ομορφος λαος......και ακομα σαν κοινωνια εχουν καποια ταμπου , ειναι πισω σε πολλα θεματα σε σχεση με εμας......εχουν μερικες απιστευτες μελαχροινες , ειδικα σε μπουτικ και στα απιστευτα εμπορικα κεντρα που εχουν(δεκαπλασια του The Mall) συναντας τρελλα κομματια.....αυτο που μου εκανε εντυπωση , ειναι οτι τρελλαινονται για Ελληνες.......εχουμε μεγαλη περαση εκει.......γενικως μας θαυμαζουν που ειμαστε στην Ευρωπαικη Ενωση.......επισης να ξερετε οτι δεν σηκωνουν πολλα πολλα τα αδερφια μιας κοπελας.......θυμιζει λιγο Ελλαδα περασμενης εποχης......
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ε μανια με τις σουηδεζες... καποια σε 'τακτοποιησε' καλα φαινεται εσενα.....
ε μην μου το χαλας!!!!
ολλανδεζες ειπαμε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
.....η αδερφη μου εκανε μεταπτυχιακα στο πανεπιστημιο της Πολης.......ετσι πηγαινοντας εκει ειχα την ευκαιρια να γνωρισω πολλες Τουρκαλες........δεν μπορω να πω οτι ειναι πολυ ομορφος λαος......και ακομα σαν κοινωνια εχουν καποια ταμπου , ειναι πισω σε πολλα θεματα σε σχεση με εμας......εχουν μερικες απιστευτες μελαχροινες , ειδικα σε μπουτικ και στα απιστευτα εμπορικα κεντρα που εχουν(δεκαπλασια του The Mall) συναντας τρελλα κομματια[glow=red,2,300][size=10pt].....αυτο που μου εκανε εντυπωση , ειναι οτι τρελλαινονται για Ελληνες.......εχουμε μεγαλη περαση εκει.......γενικως μας θαυμαζουν που [/size] [/glow] ειμαστε στην Ευρωπαικη Ενωση.......επισης να ξερετε οτι δεν σηκωνουν πολλα πολλα τα αδερφια μιας κοπελας.......θυμιζει λιγο Ελλαδα περασμενης εποχης......
ετσι ειναι
δεν θυμασε την ταινεια σειρηνες στο αιγαιο?
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.895
- Πόντοι
- 4.655
Σιγα ρε μεγαλε , ενταξει πηδας Τουρκαλα , μην καμαρωνεις σαν γυφτικο σκεπαρνι , δεν πηδας και καμια απο τον ποιο καθαρο λαο της γης ,
ποσο μαλακας εισαι? μην απαντησεις, ηταν ρητορικη....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις
- 38K