voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Για κάποιο λόγο έκλεισε θέμα πριν λίγη ώρα που συνομιλούσα με συναγωνιστές.Γι'αυτό το λόγο ανοίγω εδώ για να πω για τις Τουρκάλες.
Εδώ στο Manchester είναι πάνω από χρόνος που τα χω με Τουρκάλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορεί να είναι τόσο μοντέρνες,τίμιες,αξιοπρεπείς ενώ είναι και πολύ όμορφες...
Βρε καλώς τον, εγώ θέλω να ρωτήσω πως πάνε οι δουλειές του μπαμπά της Αϊσέ, Ατεφέ, πως διάολο λένε την δικιά σου τώρα με την κρίση.
Βενζίνη για την Φερράρι έχει να βάλει;
Στα τέλη Νοεμβρίου 2007 στο Manchester Αγγλία που σπουδάζω,γνωρισα 1 πανέμορφη Τουρκάλα 26 χρονών την οποία την ερωτευτηκα με την πρώτη ματια.Την ιδια νύχτα στο ίδιο club αφου είχε φύγει η Τουρκάλα γνώρισα και 1 Κύπρια 20 χρονών.Η Τουρκάλα ήταν πολύ κυρία κ με προσέγγισε σαν κυρία κ μιλήσαμε.Η Κύπρια ήταν η κλασσική Κύπρια που χόρευε και ήταν ντυμένη με 1 φόρεμα ψιλοξέκωλα.Με την κύπρια φύγαμε από το club και πήραμε λεωφορείο κ της έελγα ότι μεχρι τότε δεν είχα παρέες κ θα μ άρεσε να πηγαίναμε για κανα καφέ με αυτή κ την ξαδέρφη της που ήταν μαζί.Τελικά όμως αφού είχα ερωτευτεί την Τουρκάλα από τις 5 Δεκέμβρη ξεκινήσαμε σχέση και αφού είχαμε βγει 2 φορές.Η Τουρκάλα είναι πολύ καλή ψυχή,μια πολύ μορφωμένη,πολύ πλούσια γυναίκα με Ferarri F-40 kai o πατέρας της βιομήχανος που εισάγει βαρέα μέταλλα από Ρωσια.Στις 7 του μήνα ήταν 1 ελληνικό πάρτυ κ κάλεσα κ την Κύπρια.Της είπα ότι θα μαι κ με την κοπέλα μ κ ψιλοξίνισε κ ενω στην αρχή μ πε πως ήθελε πολυ΄νε έρθει κ έστελνε όλες αυτές τις μέρες sms,τελικά είπε πως δεν αισθανόταν καλά.Οκ είπα κ γω κ δεν με ένοιαζε αφού δεν την ήθελα για γκόμενα.