Νέα

Τουρκάλες vs Ελληνίδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Για κάποιο λόγο έκλεισε θέμα πριν λίγη ώρα που συνομιλούσα με συναγωνιστές.Γι'αυτό το λόγο ανοίγω εδώ για να πω για τις Τουρκάλες.

Εδώ στο Manchester είναι πάνω από χρόνος που τα χω με Τουρκάλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορεί να είναι τόσο μοντέρνες,τίμιες,αξιοπρεπείς ενώ είναι και πολύ όμορφες...

Βρε καλώς τον, εγώ θέλω να ρωτήσω πως πάνε οι δουλειές του μπαμπά της Αϊσέ, Ατεφέ, πως διάολο λένε την δικιά σου τώρα με την κρίση.
Βενζίνη για την Φερράρι έχει να βάλει;

Στα τέλη Νοεμβρίου 2007 στο Manchester Αγγλία που σπουδάζω,γνωρισα 1 πανέμορφη Τουρκάλα 26 χρονών την οποία την ερωτευτηκα  με την πρώτη ματια.Την ιδια νύχτα στο ίδιο club αφου είχε φύγει η Τουρκάλα γνώρισα και 1 Κύπρια 20 χρονών.Η Τουρκάλα ήταν πολύ κυρία κ με προσέγγισε σαν κυρία κ μιλήσαμε.Η Κύπρια ήταν η κλασσική Κύπρια που χόρευε και ήταν ντυμένη με 1 φόρεμα ψιλοξέκωλα.Με την κύπρια φύγαμε από το club και πήραμε λεωφορείο κ της έελγα ότι μεχρι τότε δεν είχα παρέες κ θα μ άρεσε να πηγαίναμε για κανα καφέ με αυτή κ την ξαδέρφη της που ήταν μαζί.Τελικά όμως αφού είχα ερωτευτεί την Τουρκάλα από τις 5 Δεκέμβρη ξεκινήσαμε σχέση και αφού είχαμε βγει 2 φορές.Η Τουρκάλα είναι πολύ καλή ψυχή,μια πολύ μορφωμένη,πολύ πλούσια γυναίκα με Ferarri F-40 kai o πατέρας της βιομήχανος που εισάγει βαρέα μέταλλα από Ρωσια.Στις 7 του μήνα ήταν 1 ελληνικό πάρτυ κ κάλεσα κ την Κύπρια.Της είπα ότι θα μαι κ με την κοπέλα μ κ ψιλοξίνισε κ ενω στην αρχή μ πε πως ήθελε πολυ΄νε έρθει κ έστελνε όλες αυτές τις μέρες sms,τελικά είπε πως δεν αισθανόταν καλά.Οκ είπα κ γω κ δεν με ένοιαζε αφού δεν την ήθελα για γκόμενα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
apolyto_arseniko πού μπορείς να βρεις ολλανδέζες εδώ στο ελλαδιστάν;
αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για κουκλάρες!

δεν υπαρχουν στην ελλαδα ρε
ειναι πολυ απελευθερωμενες για ειναι εδω

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Πίστεψε με panourge οτι δεν είμαι τόσο άγαμος ούτε και γαμιάς.Και αν εκθέτω την άποψή μου είναι γιατί γνώρισα παρέα ολόκληρη από αυτές φίλες της κοπέλας μου και τουλάχιστον αυτό το δείγμα με εντυπωσίασε.Μπορεί να μιλάς έτσι γιατί σκέφτεσαι όπως σκεφτόμουν όταν ήμουν Ελλάδα και δεν είχα νωρίσει ούτε είχα δει ποτέ μου.Τις νόμιζα όπως και συ με κα΄τι μαντίλες και του κλώτσου και του μπάτσου.Όμως ξύπνησαν πίστεψε με!!
μιλαω για τις τουρκαλες που μενουν τουρκια οχι για λιγες εξαιρεσεις που καταφεραν και φυγαν απο την βρωμοχωρα τους, οσο για τον φιλο Enforcer  να προσεχει γιατι η πολυ  :jerking: τον χτυπησε ασχημα στο κεφαλι .... :headbang: :headbang:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
too good to be true δηλαδή...
έχουμε φάει την ξενέρα της ζωής μας με τις βλαχομαλακισμένες ελλ(ε)ηνίδες!

διαβασε τα θρεντ που ειναι σχετικα με την ολλανδια να ανοιξει το ματι σου
;)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως οι Ολλανδέζες από εμφάνιση και από πήδημα είναι the best.
Οι Τουρκάλες είναι καλές για σχέση.
Οι Ελληνίδες για τίποτε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μιλαω για τις τουρκαλες που μενουν τουρκια οχι για λιγες εξαιρεσεις που καταφεραν και φυγαν απο την βρωμοχωρα τους,
Άρα ΔΕΝ μιλάμε για τη συγκεκριμένη που έφυγε από τη χώρα της

Τέλος πάντων κι εγώ έχω γνωρίσει Τουρκάλες της Τουρκίας και όχι της Τουρκιάς. Συμφωνώ ότι θα υπήρχαν αγεφύρωτα χάσματα πιθανότατα και ότι αυτό το πείραμα Νίκος-Ναζλί δεν θα δούλευε.

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
μιλαω για τις τουρκαλες που μενουν τουρκια οχι για λιγες εξαιρεσεις που καταφεραν και φυγαν απο την βρωμοχωρα τους, οσο για τον φιλο Enforcer  να προσεχει γιατι η πολυ  :jerking: τον χτυπησε ασχημα στο κεφαλι .... :headbang: :headbang:

Κοίτα από ότι κατάλαβα όσες είναι βαθιά στην ενδοχώρα είναι οπισθοδρομικές.Όσες είναι από παράλια θα της δεις με κάτι μίνι φούστες,βαμμένες,περιποιημένες.Μου χει δείξει η κοπέλα μου video από Σμύρνη και έπαθα πλακα.Και να ξέρεις αυτές που είναι μοντέρνες και έχουν λεφτά φεύγουν και πάνε και μένουν Ευρώπη ή Αμερική.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πάντως οι Ολλανδέζες από εμφάνιση και από πήδημα είναι the best.
Οι Τουρκάλες είναι καλές για σχέση.
Οι Ελληνίδες για τίποτε.
οι ελλεηνιδες δεν κανουν ουτε για αυγο τηγανιτο
ακομα χειροτερες,αν υπαρχει βεβαια κατι χειροτερο ειναι οι κυπριες

Επισκέπτης
Που να γνωρίσετε γιαπωνέζες να δω πως θα κάνετε! :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
εγώ δύο τουρκάλες έχω γνωρίσει και ήταν τα ίδια σκατά με τις δικιές μας. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Παίζει και μεγάλο ρόλο η περιοχή της Τουρκίας απο την οποία κατάγονται.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
οι ελλεηνιδες δεν κανουν ουτε για αυγο τηγανιτο
ακομα χειροτερες,αν υπαρχει βεβαια κατι χειροτερο ειναι οι κυπριες
Ναι θα πρόσθετα από εμφάνιση (όχι από σεξ)οι Λεττονές και οι Λιθουανές και αυτές που πρέπει να είσαι μακριά και αλάργα είναι οι Τσύπριες.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Κοίτα από ότι κατάλαβα όσες είναι βαθιά στην ενδοχώρα είναι οπισθοδρομικές.Όσες είναι από παράλια θα της δεις με κάτι μίνι φούστες,βαμμένες,περιποιημένες.Μου χει δείξει η κοπέλα μου video από Σμύρνη και έπαθα πλακα.Και να ξέρεις αυτές που είναι μοντέρνες και έχουν λεφτά φεύγουν και πάνε και μένουν Ευρώπη ή Αμερική.

τελικα ο μπαμπας της εχει φεραρι δεν μας ειπες!!!!!!! :huh: :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom