Νέα

Τουρκάλες vs Ελληνίδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σιγά μην ανεβάσω φωτό!!Είπαμε!!!Απλά κάποιοι σε προηγούμενο θέμα με δούλευαν και λέγαν ότι λέω μπούρδες και ψιλοσπάστηκα.Πάντως για να μαι ok με τον apolyto_arseniko απλά μιλούσαμε εκεί και αλλοι εξυπνάκηδες πετάχτηκαν

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εγω λεω ψηφοφορία

ελληνιδες
τουρκαλες
ολλανδεζες (για να γουσταρει και ο απολυτος αρσενικός)

(εγω πλεον ψηφίζω σέρβες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σιγά μην ανεβάσω φωτό!!Είπαμε!!!Απλά κάποιοι σε προηγούμενο θέμα με δούλευαν και λέγαν ότι λέω μπούρδες και ψιλοσπάστηκα.Πάντως για να μαι ok με τον apolyto_arseniko απλά μιλούσαμε εκεί και αλλοι εξυπνάκηδες πετάχτηκαν

μην μασας δικε μου
εισαι παμμεγιστος τυπος
:rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έχω να πω ότι υπάρχει η Τουρκιά (ενδοχώρα Μικράς Ασίας) και η Τουρκία (Αν. Θράκη και Αιγαιακή Μικρά Ασία). Πιθανότατα η κοπέλα να είναι από την Τουρκία για να βρίσκεται στην Αγγλία. Ο Πανούργος προφανώς αναφέρεται στις κοπέλες της Τουρκιάς.

ΥΓ Παντού και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και δεν μπορούν να βγούν συμπεράσματα από ένα-δυο άτομα που γνωρίσαμε

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εσύ Enforcer και ο φίλος ο scockfieldd κάτι ξέρετε παραπάνω και δεν μου λέτε!!Εγώ το πιο κακό που έχω δεί είναι η ζήλια τους σε τρελό βαθμό.Αλλά το διάστημα που ήμασταν χώρια έμπλεξα με μια κωλοΚύπρια που ήταν παλιοπούτανο και λέω καλύτερα ζηλιάρα παρά πουτάνα!!!

Βλάπω και κάτι ψιλά άλλα,αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν έχω πολύ πείρα σε σχέσεις.Σοβαρή σχέση είναι η πρώτη μου.Έμπλεξα και με 3 καργιόλες μαζί και η Κύπρια και μου ψήσαν το ψάρι αλλά δεν έχουν ανοίξει τα μάτια μου τελείως

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
ΥΓ Παντού και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και δεν μπορούν να βγούν συμπεράσματα από ένα-δυο άτομα που γνωρίσαμε
συμφωνω αλλα μην βγαλουμε και ολα τα οπισθοδρομικα απο ολες τις αποψεις τις Τουρκιας θεογκομενες ....αμαν πια με αυτη την αγαμια που δερνει μερικους

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
βλέπουμε και τις ελλ(ε)ηνίδες τις "πεντακάθαρες" που θα βρωμάνε αύριο ψαρικά και ταραμά από τα 10 μέτρα!
μην τρελαθούμε επιτέλους!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως η HADISE καλό πατάρι είναι...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αν εσυ εισαι βρωμογαμικουλας δεν φταιω εγω μικρουληηηη ,

Εχεις πολυ πλακα. Κυριως γιατί νομίζεις οτι όλος ο κόσμος ειναι σαν εσενα

Οπως δεν ειναι όλος ο κόσμος σαν εσένα, ετσι και δεν ειναι όλες οι τουρκαλες σαν τη δική σου

και μιας και αποτελεις κλασσική περίπτωση ξερόλα που κρίνει εξ ιδιων τα αλλότρια, αν θες να δεις κάποιον αγαμητο απλα κοιτάξου στον καθρέφτη.

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πίστεψε με panourge οτι δεν είμαι τόσο άγαμος ούτε και γαμιάς.Και αν εκθέτω την άποψή μου είναι γιατί γνώρισα παρέα ολόκληρη από αυτές φίλες της κοπέλας μου και τουλάχιστον αυτό το δείγμα με εντυπωσίασε.Μπορεί να μιλάς έτσι γιατί σκέφτεσαι όπως σκεφτόμουν όταν ήμουν Ελλάδα και δεν είχα νωρίσει ούτε είχα δει ποτέ μου.Τις νόμιζα όπως και συ με κα΄τι μαντίλες και του κλώτσου και του μπάτσου.Όμως ξύπνησαν πίστεψε με!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
apolyto_arseniko πού μπορείς να βρεις ολλανδέζες εδώ στο ελλαδιστάν;
αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για κουκλάρες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom