Νέα

Τουρκάλες vs Ελληνίδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Για κάποιο λόγο έκλεισε θέμα πριν λίγη ώρα που συνομιλούσα με συναγωνιστές.Γι'αυτό το λόγο ανοίγω εδώ για να πω για τις Τουρκάλες.

Εδώ στο Manchester είναι πάνω από χρόνος που τα χω με Τουρκάλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορεί να είναι τόσο μοντέρνες,τίμιες,αξιοπρεπείς ενώ είναι και πολύ όμορφες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για κάποιο λόγο έκλεισε θέμα πριν λίγη ώρα που συνομιλούσα με συναγωνιστές.Γι'αυτό το λόγο ανοίγω εδώ για να πω για τις Τουρκάλες.

Εδώ στο Manchester είναι πάνω από χρόνος που τα χω με Τουρκάλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορεί να είναι τόσο μοντέρνες,τίμιες,αξιοπρεπείς ενώ είναι και πολύ όμορφες...

ε πεστο ρε τυπε οτι εισαι στην αγγλια
λεω και εγω
ασε τις τουρκαλες
μην μου πεις οτι εισαι στην αγγλια και δεν εχεις γαμησει ολλανδεζα?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ψηφίζω τουρκάλες χαλαρα

μιλάω εκ πειρας

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Που να τις βρώ βρε φίλε;;Εδώ Αγγλίδες έχει,Ινδές (που είναι πολύ όμορφα κορίτσια και καλές κοπέλες) και πολλές Ασιάτισες όπως Κινέζες και λιγότερο Γιαπωνέζες,έχει Τουρκάλες λίες αλλά περισσότερες από Ελληνίδες και τις κωλοΚύπριες

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κώστα εικοσιτρία, κοιτα να περάσεις καλά με το μωράκι. Αλλα να ξερεις οτι υπάρχουν διαφορές που δε γεφυρώνονται

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως αν θες apolyto_arseniko στείλε με pm e-mail να σου στειλω καμια φωτο μας να δεις ομορφιά που χει η κουκλάρα μου.Όχι για να μην μας κουνιούνται οι Ελεεινίδες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Που να τις βρώ βρε φίλε;;Εδώ Αγγλίδες έχει,Ινδές (που είναι πολύ όμορφα κορίτσια και καλές κοπέλες) και πολλές Ασιάτισες όπως Κινέζες και λιγότερο Γιαπωνέζες,έχει Τουρκάλες λίες αλλά περισσότερες από Ελληνίδες και τις κωλοΚύπριες

ολλανδεζες παντου εχει ρε
κατι αλλο ομως
μην μου πεις και εσυ οτι οι κυπριες ειναι καταπιολες?
οπως μου λεγε ενας εχτες

scockfieldd

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Συμφωνώ απόλυτα!

και δυστυχώς όταν επέλθει ο χωρισμός δεν είναι ανώδυνος...

Κώστα εικοσιτρία, κοιτα να περάσεις καλά με το μωράκι. Αλλα να ξερεις οτι υπάρχουν διαφορές που δε γεφυρώνονται

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Για διαφορές που λες Enforcer εν μέρει έχεις δίκιο.Κυριότερο ελάττωμά τους είναι η ζήλια,αλλά πολλές φορές αδικαιολόγητη!!Η ζήλεια ήταν λόγος που χαμε χωρίσει για 2 μήνες περίπου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πάντως αν θες apolyto_arseniko στείλε με pm e-mail να σου στειλω καμια φωτο μας να δεις ομορφιά που χει η κουκλάρα μου.Όχι για να μην μας κουνιούνται οι Ελεεινίδες

ρε κρυψε το προσωπο της και βαλτες εδω
να παρουν ματι ολοι

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή έγινα μέλος πριν 2μιση χρόνια!!

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ε μα το πρόσωπο και οι ματάρες της είναι όλα τα λεφτά!!

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
.Όχι για να μην μας κουνιούνται οι Ελεεινίδες
Σιγα ρε μεγαλε , ενταξει πηδας Τουρκαλα , μην καμαρωνεις σαν γυφτικο σκεπαρνι , δεν πηδας και καμια απο τον ποιο καθαρο λαο της γης ,

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σιγά μην σου στείλω τον κώλο της γυναίκας μου να φτιαχτείς!!χεχε είπα ομορφιά όχι να δείξω αυτά που δεν πρέπει

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Για διαφορές που λες Enforcer εν μέρει έχεις δίκιο.Κυριότερο ελάττωμά τους είναι η ζήλια,αλλά πολλές φορές αδικαιολόγητη!!Η ζήλεια ήταν λόγος που χαμε χωρίσει για 2 μήνες περίπου

αν ειναι γεννημένη στην τουρκια, σιγα σιγα θα βγουν και άλλες διαφορές.

ειναι φοβερές γυναικες. Και αυτό ειναι ένα απο τα στοιχεία που κάνουν το χωρισμό επώδυνο οπως ειπε και ο scockfieldd

Μην κανεις καμμια μαλακεια και βαλεις εδω φωτο

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Εγω ψηφιζω Ελληνιδες