Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Τotal relax- ραβινε 22 (ντανιελομαγαζο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 426
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
H ντανιέλα σταμάτησε τα προγράμματα και το έριξε στην πόρτα? Εμένα έτσι μου είπε
σε ερώτηση μου αν μπαίνει και αυτή μέσα.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
φιλε εγω δεν ξερω που δουλευε η μικρη απλωσ ειχα καιρο να περασω απο το εν λογω ιδρυμα και οντωσ ειναι μια πολυ καυλιαρικη παρουσια!!!!!καλο μασαζακι αλλα δινει πολυ ζουμερη μπιζολα :fuck1: :fuck2:οσο για την ωρα τησ συνεδριασ γεματο πενηνταλεπτο...γλυκια.. ευγενικη ..παντωσ εγω θα την τιμησω ξανα σιγουρα!!!
ξεπέτα ολκής ειναι ...δεν ξέρω μήπως ΄μιλάς για άλλη..

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η χοντρο παμελα εφυγε;;ειχα ρωτησει τη ντανιελα ποσο παει 2πλο με συμετοχη της και μου λεει 200 ευρω

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
παιδια καλημερα σκεφτομαι να κανω μια καταδρομη με δημητρα!!!εχει να δωσει κανεισ πληροφορηση???αξιζει το μωρο τα λεφτα τησ??

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
πηρα τηλ και μιλησα με παμελα.... ρε πουστη μου να σαι πουτα αλλα να το φωναζεις κιολας
παρε τα λεφτα του πελατη με τροπο αν μπορεις οχι πριν μπει καν στο μαγαζι...
μου αραδιαζει τηλεφωνικα την παραμυθα και
μου πε για κατοσταρα και αυστηρα 45 λεπτα
ρε ουστ.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
επίσκεψη τη δευτέρα το μεσημέρι, με υποδέχθηκε η ντανιέλα, ευγενέστατη, χαμογελαστή, με κέρασε ουισκάκι...τα είπαμε γενικά...
¨οσον αφορά τα προσωπικό, ηταν η πάμελα (σε πολλά κέφια), η δήμητρα (αδιάφορη) και μια άλλη που ήταν σε δωμάτιο.
ήθελα να τη δώ "την άλλη" αλλά επειδή δεν είχα πολύ χρόνο στη διαθεσή μου πήρα Δήμητρα (που δεν είχα ξαναπάρει.. έτσι για αλλαγή)
Για όσους δεν ξέρουν , δηλώνει βέρα ελληνίδα, μένει με τους...γονείς της...είναι μελαχροινή, μετρίου αναστήματος, γυφτίζει λίγο στο πρόσωπο που είναι γενικά αδιάφορο, ίσια μαλλιά μακρυά, βυζί 0 έως ..ανύπαρκτο, είναι όμως ευγενική, θέλει να δείξει ότι είναι επαγγελματίας (μπούρδες) με γλώσσα όμως...που χρησιμοποιούν οι μαγκίτες (δούλευε barwoman), μου ζήτησε τι "μασάζ" θέλω "απαλό, δυνατό?" και είπα μέτριο. τα δαχτυλα της είναι τόσο λεπτά σαν μικρά ξύλα που ελάχιστα καταλαβαίνεις οτι σε αγγίζει, άσχετη με το επάγγελμα. 30 λεπτά με body lotion χαιδό-πασάλειμμα και μετά έβγαλε το φορεμά της...ψιλοαξύριστη (είχε περάσει το 24 ωρο), έχει ένα μεγάλο τατου νεραίδας πίσω στη μέση της, λεπτά καλοσχηματισμένα πόδια,  είναι πολύ αδύνατη σαν "στέκα του μπιλιάρδου" και το μόνο ατού της είναι (απο τη μέση και κάτω) ο μικρός σφριγηλός της κώλος και τίποτε άλλο!
Ηandjob μετριο, blow μέτριο επαφή με δόντια, σεξουαλική επαφή αδιάφορη, δεν είχα διάθεση για τίποτε άλλο, απορώ με τον εαυτό μου μερικές φορές τι πάω και επιλέγω...happy ending ξαπλωτός και τέλος...τιμολόγιο το γνωστό.
άν φέρει κάτι καινούργιο και καλό ίσως ξαναπάω απο περιέργεια και μόνον!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
επίσκεψη τη δευτέρα το μεσημέρι, με υποδέχθηκε η ντανιέλα, ευγενέστατη, χαμογελαστή, με κέρασε ουισκάκι...τα είπαμε γενικά...
¨οσον αφορά τα προσωπικό, ηταν η πάμελα (σε πολλά κέφια), η δήμητρα (αδιάφορη) και μια άλλη που ήταν σε δωμάτιο.
ήθελα να τη δώ "την άλλη" αλλά επειδή δεν είχα πολύ χρόνο στη διαθεσή μου πήρα Δήμητρα (που δεν είχα ξαναπάρει.. έτσι για αλλαγή)
Για όσους δεν ξέρουν , δηλώνει βέρα ελληνίδα, μένει με τους...γονείς της...είναι μελαχροινή, μετρίου αναστήματος, γυφτίζει λίγο στο πρόσωπο που είναι γενικά αδιάφορο, ίσια μαλλιά μακρυά, βυζί 0 έως ..ανύπαρκτο, είναι όμως ευγενική, θέλει να δείξει ότι είναι επαγγελματίας (μπούρδες) με γλώσσα όμως...που χρησιμοποιούν οι μαγκίτες (δούλευε barwoman), μου ζήτησε τι "μασάζ" θέλω "απαλό, δυνατό?" και είπα μέτριο. τα δαχτυλα της είναι τόσο λεπτά σαν μικρά ξύλα που ελάχιστα καταλαβαίνεις οτι σε αγγίζει, άσχετη με το επάγγελμα. 30 λεπτά με body lotion χαιδό-πασάλειμμα και μετά έβγαλε το φορεμά της...ψιλοαξύριστη (είχε περάσει το 24 ωρο), έχει ένα μεγάλο τατου νεραίδας πίσω στη μέση της, λεπτά καλοσχηματισμένα πόδια,  είναι πολύ αδύνατη σαν "στέκα του μπιλιάρδου" και το μόνο ατού της είναι (απο τη μέση και κάτω) ο μικρός σφριγηλός της κώλος και τίποτε άλλο!
Ηandjob μετριο, blow μέτριο επαφή με δόντια, σεξουαλική επαφή αδιάφορη, δεν είχα διάθεση για τίποτε άλλο, απορώ με τον εαυτό μου μερικές φορές τι πάω και επιλέγω...happy ending ξαπλωτός και τέλος...τιμολόγιο το γνωστό.

...AYTOKTONIA...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Για όσους δεν ξέρουν , δηλώνει βέρα ελληνίδα, μένει με τους...γονείς της...είναι μελαχροινή, μετρίου αναστήματος, γυφτίζει λίγο στο πρόσωπο που είναι γενικά αδιάφορο, ίσια μαλλιά μακρυά, βυζί 0 έως ..ανύπαρκτο, είναι όμως ευγενική, θέλει να δείξει ότι είναι επαγγελματίας (μπούρδες) με γλώσσα όμως...που χρησιμοποιούν οι μαγκίτες (δούλευε barwoman), μου ζήτησε τι "μασάζ" θέλω "απαλό, δυνατό?" και είπα μέτριο. τα δαχτυλα της είναι τόσο λεπτά σαν μικρά ξύλα που ελάχιστα καταλαβαίνεις οτι σε αγγίζει, άσχετη με το επάγγελμα. 30 λεπτά με body lotion χαιδό-πασάλειμμα και μετά έβγαλε το φορεμά της...ψιλοαξύριστη (είχε περάσει το 24 ωρο), έχει ένα μεγάλο τατου νεραίδας πίσω στη μέση της, λεπτά καλοσχηματισμένα πόδια,  είναι πολύ αδύνατη σαν "στέκα του μπιλιάρδου" και το μόνο ατού της είναι (απο τη μέση και κάτω) ο μικρός σφριγηλός της κώλος και τίποτε άλλο!

καλα δεν ειδες το πόστ μου το προηγούμενο?νομίζεις ότι τα γράφω για το τίποτα?λάθος..το γράφω για να σε προστατέψω εσένα και όλους από την απόλυτη ξενέρα των ελληνικών μασατζίδικων και ιδίως του συγκεκριμένου που θεωρω οτι ειναι η απολυτη ηλιθιοβλακεντία του κώλου!

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα δεν ειδες το πόστ μου το προηγούμενο?νομίζεις ότι τα γράφω για το τίποτα?λάθος..το γράφω για να σε προστατέψω εσένα και όλους από την απόλυτη ξενέρα των ελληνικών μασατζίδικων και ιδίως του συγκεκριμένου που θεωρω οτι ειναι η απολυτη ηλιθιοβλακεντία του κώλου!

:thumbsup:  :rockon:

Εμ , διαβάζουμε και λίγο συναγωνιστές ,το Forum , πρίν πάμε να ακουμπήσουμε τα ευρώ μας.(Εκτός και αν σας τρέχουν από τα μπατζάκια).
Ξέρετε πόσες φορές είχα φάει φόλα , πρίν γνωρίσω το site ,και πόσες μετά ; 5/10 και μετά 1/10.
Θέλει διάβασμα η υπόθεση.  :grin:

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
:thumbsup:  :rockon:

Εμ , διαβάζουμε και λίγο συναγωνιστές ,το Forum , πρίν πάμε να ακουμπήσουμε τα ευρώ μας.(Εκτός και αν σας τρέχουν από τα μπατζάκια).
Ξέρετε πόσες φορές είχα φάει φόλα , πρίν γνωρίσω το site ,και πόσες μετά ; 5/10 και μετά 1/10.
Θέλει διάβασμα η υπόθεση.  :grin:

γνωρίζω παίδες, thanks για την συμπαράσταση, είμαι περίεργος τι να κάνω!
απο περιέργεια και μόνο συνέβη (έλα όμως που η περιέργεια σκότωσε τη γάτα....χαχαχαχα :tooth::tooth::tooth:)
μπορεί η συνεύρεση να ηταν μια σκέτη απογοητευση δεν παύει όμως να είναι μια εμπειρία, κακή μεν, χρήσιμη δε!

big_menn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γνωρίζω παίδες, thanks για την συμπαράσταση, είμαι περίεργος τι να κάνω!
απο περιέργεια και μόνο συνέβη (έλα όμως που η περιέργεια σκότωσε τη γάτα....χαχαχαχα :tooth::tooth::tooth:)
μπορεί η συνεύρεση να ηταν μια σκέτη απογοητευση δεν παύει όμως να είναι μια εμπειρία, κακή μεν, χρήσιμη δε!
καλησπερα παιδεσ.περασα σημερα απο το εν λογω ιδρυμα κ ηταν ανανεωμενο το ροστερ.παρουσιαστηκανε οι γνωστεσ (παμελα,η δημητρα,η λιζα)κ μετα και μετα τα καινουργια τεμαχια η μονικα(ξανθια με πρασινα ματια καλο σωμα,μετριο υψοσ)η αλεξανδρα(ψηλη μελαχροινη,με ωραιο κωλαρακι,σκετη καυλα με πολυ εντονα ματια)κ ενα ρουμανακι ξανθο,ναζιαρικο,εμπαινε εκεινη την στιγμη σε ραντεβου.τελικα πηρα αλεξανδρα...η κοπελα ειναι δυναμιτησ. :fuck2: :tits2:.εκανα την καλυτερη επιλογη εδω και καιρο...!!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εμεις θελουμε ντανιελα αλλα ας κατσει να βαραει μυγες αφου εγινε ντιβα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλησπερα παιδεσ.περασα σημερα απο το εν λογω ιδρυμα κ ηταν ανανεωμενο το ροστερ.παρουσιαστηκανε οι γνωστεσ (παμελα,η δημητρα,η λιζα)κ μετα και μετα τα καινουργια τεμαχια η μονικα(ξανθια με πρασινα ματια καλο σωμα,μετριο υψοσ)η αλεξανδρα(ψηλη μελαχροινη,με ωραιο κωλαρακι,σκετη καυλα με πολυ εντονα ματια)κ ενα ρουμανακι ξανθο,ναζιαρικο,εμπαινε εκεινη την στιγμη σε ραντεβου.τελικα πηρα αλεξανδρα...η κοπελα ειναι δυναμιτησ. :fuck2: :tits2:.εκανα την καλυτερη επιλογη εδω και καιρο...!!!!

kalispera.Varane flies?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom