δεν εχει να κάνει αν ειναι μπάζο ή οχι.....για να γίνεις τακτικός πελάτης κάτι θα γουστάρεις ....ακόμα και το παραμυθι happy end ... ουτε εχει σημασία αν θα γίνει σερίφισα και εσυ νοιώθεις μαλάκας ....άλλο εσυ (εμεις) άλλο αυτά τα κορίτσια ....ελαχιστες ειναι που φιάχνονται οικονομικά ....η ζωή τους θα παραμείνει μπουρδέλο ....το καλό γι αυτές ειναι οταν δεν εχουν το επιπεδο να το καταλάβουν ....αλλά θα μου πείς, υπάρχουν αρκετοί που χαλάνε την πιάτσα, που με το κάθε μπάζο που τους την έπαιξε για happy end, την "είδαν" και καλά και γίναν τακτικοί και τα χώνουν με την πρώτη ευκαιρία. έτσι τις βόλεψαν και γίνανε αυτές "σερίφισες"...κ εμείς μαλάκες και κορόiδα...βρε ούστ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλα ρε υπάρχουν ακόμη συναγωνιστές που επισκέπτονται αυτά τα μπαζοτροφεία?ρε ξυπνήστε και κάντε αυτό που σας λέω...μαζεύτε λεφτά σιγά σιγά και πηγαίντε να ξεσκιστείτε στη πούτσα σε ευρωπαικό ψωλοτροφείο όπου με 50 ευρώ γαμάς υπέρμουνα με τα
του ακάποτου συμπεριλαμβανομένου στην τιμή αυτή.Επόμενος σταθμός βιέννη τα χριστούγεννα....
του ακάποτου συμπεριλαμβανομένου στην τιμή αυτή.Επόμενος σταθμός βιέννη τα χριστούγεννα....
Brut
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πως ρε ψαρακα δεν έχει σημασία αν πας στα εν λόγω "ιδρύματα" και βλέπεις μπάζα αντί για μούνες?
ο άλλος μαζεύει φράγκα για να πάρει τα μπογαλάκια του και να παει σε άλλη χώρα να αγαμήσει..με τα μισά λεφτά και να το ευχαριστηθεί κιόλας!
ο άλλος μαζεύει φράγκα για να πάρει τα μπογαλάκια του και να παει σε άλλη χώρα να αγαμήσει..με τα μισά λεφτά και να το ευχαριστηθεί κιόλας!
δεν εχει σημασία γι αυτούς που τα παίρνουν ...εμείς όμως τα δίνουμε και θα τα δίνουμε ....σε οτι σχετικά καλύτερο εχουμε μπροστά μας ....τώρα η λύση του εξωτερικού καταλαβαίνεις οτι δεν συμβαδίζει με τις καθημερινές ανάγκες τις οικονομικές δυνατότητες αλλά και τις προτεραιότητες σε χρόνο του καθένα μας ....αρα οτι και να λέμε ....!!!Πως ρε ψαρακα δεν έχει σημασία αν πας στα εν λόγω "ιδρύματα" και βλέπεις μπάζα αντί για μούνες?
καλα ρε υπάρχουν ακόμη συναγωνιστές που επισκέπτονται αυτά τα μπαζοτροφεία?ρε ξυπνήστε και κάντε αυτό που σας λέω...μαζεύτε λεφτά σιγά σιγά και πηγαίντε να ξεσκιστείτε στη πούτσα σε ευρωπαικό ψωλοτροφείο όπου με 50 ευρώ γαμάς υπέρμουνα με τα
Πως ρε ψαρακα δεν έχει σημασία αν πας στα εν λόγω "ιδρύματα" και βλέπεις μπάζα αντί για μούνες?
περνας απεναντι βουλγαρια
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
πώς πάει το μπουρδελάκι ,καλά?
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
περασα σημερα και εκανα με δημητρα... κοντοπουτανο μασαζ μετριο .πιπα αρκετα καλη, μπριζολα μετρια.... 2 χυσιματα στην ωρα μου συνολο 120 ευρω.
Υ.Γ. επειδη δεν ειμαι μαλακας η δημητρα που εκανα ειναι η τζενη απο choko , μαιρη απο καλιρροης, η πορνοσταρ και πρωταγωνιστρια στο ελληνιδες φοιτητριες σε κριση... καθολη τη διαρκεια της συνεδριας εκανα τον μαλακα και δεν της ανεφερα τιποτα για την ταινια της καθως φαινεται οτι παει να μας παραπλανησει και φοραει περουκα.... αυτο το κολπο με την περουκα της το εμαθε ο ντανιελσον....ετσι λοιπον στο μαγαζι εχουμε 2 πορνοσταρ............. αντε καλα βολια
Υ.Γ. επειδη δεν ειμαι μαλακας η δημητρα που εκανα ειναι η τζενη απο choko , μαιρη απο καλιρροης, η πορνοσταρ και πρωταγωνιστρια στο ελληνιδες φοιτητριες σε κριση... καθολη τη διαρκεια της συνεδριας εκανα τον μαλακα και δεν της ανεφερα τιποτα για την ταινια της καθως φαινεται οτι παει να μας παραπλανησει και φοραει περουκα.... αυτο το κολπο με την περουκα της το εμαθε ο ντανιελσον....ετσι λοιπον στο μαγαζι εχουμε 2 πορνοσταρ............. αντε καλα βολια
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
περασα σημερα και εκανα με δημητρα... κοντοπουτανο μασαζ μετριο .πιπα αρκετα καλη, μπριζολα μετρια.... 2 χυσιματα στην ωρα μου συνολο 120 ευρω.
μπράβο ρε γάτε..καλά το είχα μυριστεί..και σκέψου ότι δεν την είχα δεί στο παρελθόν σε άλλα μαγαζιά,απλά είχα δεί το εξώφυλλο του ντιβιντι που ηταν με την ξανθιά περούκα και την ψιλιάστηκα ότι ήταν αυτή...εν τω μεταξύ έχει μιά μαλακία να σε πιπώνει και να μή σε βλέπει,δηλ.να σε πιπώνει από την αντίθετη πλευρά και ρίχνει τα μαλλιά όσο μπορεί κάτω τεχνιέντως...μεγάλη απάτη μέσα...απλά έχει αυτό το ανώμαλο νεανικό γατίσιο βλέμμα και την πατάς....μέσα είναι άντε γειά..όλο για μπουριά αυτοκινήτων και για αγωνιστικές μηχανές μιλάει.Έχει λέει μηχανάρα....ρε τί γίνεται!πού κατάντησε η ελληνίδα και ο έλληνας.....
ναι αλλά γιατι να θέλει να το κρύψει? σιγά μη εχει το επίπεδο να την νοιάζει για κάτι το οποίο εμείς θεωρούμε την τελεια ξευτίλα και γελοιοποίηση ...που εχει γίνει μηχανη παραγωγής πίπας ....μπράβο ρε γάτε..καλά το είχα μυριστεί..και σκέψου ότι δεν την είχα δεί στο παρελθόν σε άλλα μαγαζιά,απλά είχα δεί το εξώφυλλο του ντιβιντι που ηταν με την ξανθιά περούκα και την ψιλιάστηκα ότι ήταν αυτή...εν τω μεταξύ έχει μιά μαλακία να σε πιπώνει και να μή σε βλέπει,δηλ.να σε πιπώνει από την αντίθετη πλευρά και ρίχνει τα μαλλιά όσο μπορεί κάτω τεχνιέντως...μεγάλη απάτη μέσα...απλά έχει αυτό το ανώμαλο νεανικό γατίσιο βλέμμα και την πατάς....μέσα είναι άντε γειά..όλο για μπουριά αυτοκινήτων και για αγωνιστικές μηχανές μιλάει.Έχει λέει μηχανάρα....ρε τί γίνεται!πού κατάντησε η ελληνίδα και ο έλληνας.....
Brut
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ναι αλλά γιατι να θέλει να το κρύψει? σιγά μη εχει το επίπεδο να την νοιάζει για κάτι το οποίο εμείς θεωρούμε την τελεια ξευτίλα και γελοιοποίηση ...που εχει γίνει μηχανη παραγωγής πίπας ....
εγώ πάντως τέλος με τη δεσποινίς.
καμιά κανούργια ήρθε? είδατε τίποτε?
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
πρεπει να εχει κανει και τατου στο ποδι...μπράβο ρε γάτε..καλά το είχα μυριστεί..και σκέψου ότι δεν την είχα δεί στο παρελθόν σε άλλα μαγαζιά,απλά είχα δεί το εξώφυλλο του ντιβιντι που ηταν με την ξανθιά περούκα και την ψιλιάστηκα ότι ήταν αυτή...εν τω μεταξύ έχει μιά μαλακία να σε πιπώνει και να μή σε βλέπει,δηλ.να σε πιπώνει από την αντίθετη πλευρά και ρίχνει τα μαλλιά όσο μπορεί κάτω τεχνιέντως...μεγάλη απάτη μέσα...απλά έχει αυτό το ανώμαλο νεανικό γατίσιο βλέμμα και την πατάς....μέσα είναι άντε γειά..όλο για μπουριά αυτοκινήτων και για αγωνιστικές μηχανές μιλάει.Έχει λέει μηχανάρα....ρε τί γίνεται!πού κατάντησε η ελληνίδα και ο έλληνας.....
ρε φιλε αυτο δεν γινεται να κλεισει ετσι ευκολα...γιατι τουλαχιστον κανει μια καλη προσπαθεια!!!!απο ολεσ τησ πλευρεσ!!και εσυ εαν σκεφτεσαι ετσι γιατι πασ και ξαναπασ και παρακαλασ εκει μεσα ????γιατι ετσι μου ειπανεεεε!!!!!!αυτο πως δεν εχει κλεισει αντε στον ευαγγελισμο για καμια ψυχοθεραπεια
fuck of ρε προμοτοραρε φιλε αυτο δεν γινεται να κλεισει ετσι ευκολα...γιατι τουλαχιστον κανει μια καλη προσπαθεια!!!!απο ολεσ τησ πλευρεσ!!και εσυ εαν σκεφτεσαι ετσι γιατι πασ και ξαναπασ και παρακαλασ εκει μεσα ????γιατι ετσι μου ειπανεεεε!!!!!!
ολοι το λενε ολοι το υποστηριζουν αντεχαλια εκει μεσα οι κοπελλεs( μικρεs- μεγαλεs) εμφανισιακα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K