Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Τotal relax- ραβινε 22 (ντανιελομαγαζο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 426
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
καλησπερα παιδεσ.περασα σημερα απο το εν λογω ιδρυμα κ ηταν ανανεωμενο το ροστερ.παρουσιαστηκανε οι γνωστεσ (παμελα,η δημητρα,η λιζα)κ μετα και μετα τα καινουργια τεμαχια η μονικα(ξανθια με πρασινα ματια καλο σωμα,μετριο υψοσ)η αλεξανδρα(ψηλη μελαχροινη,με ωραιο κωλαρακι,σκετη καυλα με πολυ εντονα ματια)κ ενα ρουμανακι ξανθο,ναζιαρικο,εμπαινε εκεινη την στιγμη σε ραντεβου.τελικα πηρα αλεξανδρα...η κοπελα ειναι δυναμιτησ. :fuck2: :tits2:.εκανα την καλυτερη επιλογη εδω και καιρο...!!!!
απο τις καινούργιες υπήρχε κάποια λεπτή με μεγάλο στήθος?

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα παιδεσ.περασα σημερα απο το εν λογω ιδρυμα κ ηταν ανανεωμενο το ροστερ.παρουσιαστηκανε οι γνωστεσ (παμελα,η δημητρα,η λιζα)κ μετα και μετα τα καινουργια τεμαχια η μονικα(ξανθια με πρασινα ματια καλο σωμα,μετριο υψοσ)η αλεξανδρα(ψηλη μελαχροινη,με ωραιο κωλαρακι,σκετη καυλα με πολυ εντονα ματια)κ ενα ρουμανακι ξανθο,ναζιαρικο,εμπαινε εκεινη την στιγμη σε ραντεβου.τελικα πηρα αλεξανδρα...η κοπελα ειναι δυναμιτησ. :fuck2: :tits2:.εκανα την καλυτερη επιλογη εδω και καιρο...!!!!
οταν λες δυναμιτησ τι εννοεισ? δινει κωλαράκι η ειναι για επιδειξη μονο?

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
πες μου σε χαλαει...
το προσωπό της με χαλάει, είναι πολύ αδύνατη για τα γούστα μου, στέκα του μπιλιάρδου. ούτε στήθος ούτε τίποτε.
μπορεί να είναι ευγενική και ομιλητική, επικοινωνιακή, αλλά αυτό δεν μου λέει τίποτε!
μην τρελαθούμε!

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
οταν λες δυναμιτησ τι εννοεισ? δινει κωλαράκι η ειναι για επιδειξη μονο?
δηλαδή ρε φρίξο αν είναι μπάζο αλλά δίνει κώλο ή το επιδεικνύει μόνο, είναι δυναμίτης?
για συνέλθετε

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
πες μου σε χαλαει...
μιας και το ανέφερες, όταν βλέπεις μια κοπέλα, δεν κοιτάς πρώτα το πρόσωπο?, μετά το σώμα?, στήθος, κώλο, πόδια, κλπ? αφενός,
αφετέρου νοιώθεις, τι "αέρα" έχει, πόσο σεξουαλική είναι, τι "mood" σου δημιουργεί?
Απο εκει μέσα πχ, η πάμελα έχει μόνο πρόσωπο και είναι πολύ καθαρή (τα ατού της), η Δήμητρα έχει μόνο κώλο, η καθε μια, έχει μόνο κάτι!
καμμιά δεν έχει όλο το πακέτο. Δυστυχώς. Μετά ακολουθούν τα services...(άλλη πονεμένη ιστορία αυτή)
Γι αυτό κ περιμένουμε κάτι ολοκληρωμένο! Αλλά αργεί...πολύ αργεί.... :tooth: :tooth: :tooth:

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
το μόνο ευχάριστο στο εν λόγω "ιδρυμα" είναι κρατάει ΣΧΕΤΙΚΑ σταθερό κάποιο επίπεδο υπηρεσιών.
Πετσέτες μιας χρήσης, παντόφλες μια χρήσης, σχετικά καθαρό μπάνιο χωρίς πολύ πορί...(μπλιαχ)
Μα για να έχουν και τις ανάλογες τιμές, πρέπει να έχουν πάντα τις ανάλογες υπηρεσίες.
Αισθησιακή ατμόσφαιρα, αρωματικά κεριά, χαλαρωτική Lounge μουσική κλπ.
Δηλ να σε συνεπέρνει ο χώρος με το που θα μπείς και θα σκεφτείς οτι ΝΑΙ αξίζει να μείνεις...και οχι με το που θα μπείς να βλέπεις τα κατινίστικα πρωινάδικα στην ΤV!!! Έλεος...

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
αλλά θα μου πείς, υπάρχουν αρκετοί που χαλάνε την πιάτσα,  που με το κάθε μπάζο που τους την έπαιξε για happy end, την "είδαν" και καλά και γίναν τακτικοί και τα χώνουν με την πρώτη ευκαιρία. έτσι τις βόλεψαν και γίνανε αυτές "σερίφισες"...κ εμείς μαλάκες και κορόiδα...βρε ούστ...
:tooth:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αλλά θα μου πείς, υπάρχουν αρκετοί που χαλάνε την πιάτσα,  που με το κάθε μπάζο που τους την έπαιξε για happy end, την "είδαν" και καλά και γίναν τακτικοί και τα χώνουν με την πρώτη ευκαιρία. έτσι τις βόλεψαν και γίνανε αυτές "σερίφισες"...κ εμείς μαλάκες και κορόiδα...βρε ούστ...
:tooth:
:thumbsup:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
το μόνο ευχάριστο στο εν λόγω "ιδρυμα" είναι κρατάει ΣΧΕΤΙΚΑ σταθερό κάποιο επίπεδο υπηρεσιών.
Πετσέτες μιας χρήσης, παντόφλες μια χρήσης, σχετικά καθαρό μπάνιο χωρίς πολύ πορί...(μπλιαχ)
Μα για να έχουν και τις ανάλογες τιμές, πρέπει να έχουν πάντα τις ανάλογες υπηρεσίες.
Αισθησιακή ατμόσφαιρα, αρωματικά κεριά, χαλαρωτική Lounge μουσική κλπ.
Δηλ να σε συνεπέρνει ο χώρος με το που θα μπείς και θα σκεφτείς οτι ΝΑΙ αξίζει να μείνεις...και οχι με το που θα μπείς να βλέπεις τα κατινίστικα πρωινάδικα στην ΤV!!! Έλεος...

ναι αλλα 100 ευρω ρε παιδες δεν ειναι πολλα???
γιατι εμενα η χοντροπαμελα μου πε οτι πολιτικη του μαγαζιου
ειναι οτι για μπριζολα ζητανε 100!
τα δωσα μια φορα αλλα αλη δεν προκειτε να με ξαναδουν
οταν ηδη καποιοι αλλοι εχουν πεσει στα 60!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αυτη η παμελα ρε πουστη μου φοραει τη mini φουστα με τις μποτες και ειναι σαν φαλαινα σε διαστημοπλοιο...
αμ η αλλη η κινεζα σκετη βρωμα διορθωσε το ροστερ ντανιελα αμεσα αν ακους και βλεπεις παλιο πουτανιαρα

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
αυτη η παμελα ρε πουστη μου φοραει τη mini φουστα με τις μποτες και ειναι σαν φαλαινα σε διαστημοπλοιο...
αμ η αλλη η κινεζα σκετη βρωμα διορθωσε το ροστερ ντανιελα αμεσα αν ακους και βλεπεις παλιο πουτανιαρα
θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, κάθε φορά την βλέπω με γόβες και είναι αρκετά sexy...με το μαύρο midi φορεματάκι κουνιστή κουνιστή είναι μια χαρά. "Φάλαινα σε διαστημόπλοιο" δεν είναι πάντως εκτος αν την μπερδεύεις με καμμιά άλλη. Δεν είναι στέκα σαν την Δήμητρα, αλλά χοντρή δεν τη χαρατκηρίζεις. curvy ΝΑΙ! ;)
η κινέζα είναι Milf, όλα πεσμένα πάνω της, αλλά κάνει το καλύτερο μασάζ εκει μέσα, αλλά μόνο μασάζ και με κλειστά τα μάτια.... τίποτε άλλο! :tooth: Μάλλον την έχει για αυτούς που περιέγραψα ποιο πάνω  :tooth:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, κάθε φορά την βλέπω με γόβες και είναι αρκετά sexy...με το μαύρο midi φορεματάκι κουνιστή κουνιστή είναι μια χαρά. "Φάλαινα σε διαστημόπλοιο" δεν είναι πάντως εκτος αν την μπερδεύεις με καμμιά άλλη. Δεν είναι στέκα σαν την Δήμητρα, αλλά χοντρή δεν τη χαρατκηρίζεις. curvy ΝΑΙ! ;)
η κινέζα είναι Milf, όλα πεσμένα πάνω της, αλλά κάνει το καλύτερο μασάζ εκει μέσα, αλλά μόνο για μασσάζ. τίποτε άλλο! Μάλλον την έχει για αυτούς που περιέγραψα ποιο πάνω  :tooth:
αντε γεια

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom