Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Τotal relax- ραβινε 22 (ντανιελομαγαζο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 426
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
για ποια φωκια λεσ??για πεσ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τη χοντρη δε θυμαμαι ονομα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
περασα μεσημερακι πριν κανα 3ωρο να δω απο κοντα τα ελληνακια που ειπε ενασ προηγουμενοσ!!!!μια ξεχωρησα την δημητρα!!!πιτσιρικα και αν θυμαμε καλα καπου στον πειραια την εχω ξαναδει!!αλλεσ δυο ελληνιδεσ 25 και 30 ηλικια οχι τπτ ιδιαιτερο μετρια πραματα!!!αυτη η δημητρα απο εμφανιση αστερι και γυρω στα 22 την κανω!!!εχει περασει κανεισ για να την τιμησουμε???αξιζει το κοριτσακι τα γιουργια?ασ βοηθησει κανεισ αν εχει περασει!!

δυστυχώς μάπα το καρπούζι με τις ελληνίδες.Θα ξενερώσετε.Χαλια υπηρεσίες αν και πολύ καυλιάρικη παρουσία αυτή η μελαχροινή

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αυτη η μελαχρινη φιλε ειναι δυναμιτησ!!!!αρα καλα ελεγα χτεσ την γλυτωσα που εφυγα και δεν περασα μαζι τησ!!!για περιεγραψε συνεδρια??μασαζ τησ πλακασ και αμεσωσ κοκο???συμμετοχη στα περετερω καμια??ουτε μια φωνουλα δεν εβγαλε το δημητρουλη???

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η πατσοπαμελα εφυγε;;;

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
δυστυχώς μάπα το καρπούζι με τις ελληνίδες.Θα ξενερώσετε.Χαλια υπηρεσίες αν και πολύ καυλιάρικη παρουσία αυτή η μελαχροινή

Είναι η γνωστή Μαιρούλα από Καραίσκου.Χρόνια στο κουρμπέτι, αν και μικρή.Ξεπέτα ολκής.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτη η μελαχρινη φιλε ειναι δυναμιτησ!!!!αρα καλα ελεγα χτεσ την γλυτωσα που εφυγα και δεν περασα μαζι τησ!!!για περιεγραψε συνεδρια??μασαζ τησ πλακασ και αμεσωσ κοκο???συμμετοχη στα περετερω καμια??ουτε μια φωνουλα δεν εβγαλε το δημητρουλη???

λίγο μασαζ,ξεπετα τρελλή και μιλάει στο μαμήσι ακαταύπαστα

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
οταν λετε οτι μιλαει στο μαμησι τι εννοειτε???οτι το νιωθει και φωναζει η λεει βλακιεσ και σε ξενερωνει που να μην μπορεισ να τελιωσεισ??

big_menn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Είναι η γνωστή Μαιρούλα από Καραίσκου.Χρόνια στο κουρμπέτι, αν και μικρή.Ξεπέτα ολκής.
φιλε εγω δεν ξερω που δουλευε η μικρη απλωσ ειχα καιρο να περασω απο το εν λογω ιδρυμα και οντωσ ειναι μια πολυ καυλιαρικη παρουσια!!!!!καλο μασαζακι αλλα δινει πολυ ζουμερη μπιζολα :fuck1: :fuck2:οσο για την ωρα τησ συνεδριασ γεματο πενηνταλεπτο...γλυκια.. ευγενικη ..παντωσ εγω θα την τιμησω ξανα σιγουρα!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

γειά σου ρε βύρωνα γνωστη!έτσι θέλουν όλες ξεμπρόστιασμα!άντε με τις ξύπνιες τις κάριες που βρήκαν το εύκολο χρήμα....άσε που δε θέλει να σε κοιτάει όταν σε πιπώνει...και κάνει άθλια πίπα και άθλιο μησιγά...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
φιλε εγω δεν ξερω που δουλευε η μικρη απλωσ ειχα καιρο να περασω απο το εν λογω ιδρυμα και οντωσ ειναι μια πολυ καυλιαρικη παρουσια!!!!!καλο μασαζακι αλλα δινει πολυ ζουμερη μπιζολα :fuck1: :fuck2:οσο για την ωρα τησ συνεδριασ γεματο πενηνταλεπτο...γλυκια.. ευγενικη ..παντωσ εγω θα την τιμησω ξανα σιγουρα!!!

να την τιμάς.Τέτοιο κελεπούρι δεν πρέπει να το χάσεις.. :jerking:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  :2funny:  :2funny:    πρεπει να ξαναγινειs ο παλιοs pathos που ησουν , ο πρωτοποροs  που γελουσαμε.    οι περισσοτεροι  εχουμε παθει κατι?    οι μασατζουδεs να φταινε? 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
άσε που δε θέλει να σε κοιτάει όταν σε πιπώνει...και κάνει άθλια πίπα και άθλιο μησιγά...
για το πρωτο,  μπορει να ντρεπεται.        για το δευτερο μπορει να μην το εχει . για το τριτο μπορει να βαριεται.  δηλαδη  τι πρεπει να κανει ?  να αλλαξει επαγγελμα ?  :2funny:                     

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
!άντε με τις ξύπνιες τις κάριες που βρήκαν το εύκολο χρήμα....
  να βγαλω και εγω τα απωθημενα μου?  :2funny:  σε καποιεs  τουs χρειαζεται αγριο γαμησι αλλα χωριs  ΣΕΝΤ.      οταν σε εχουν σιγουρο ,  εγω δεν δινω γλωσσοφιλα, εγω δεν τα παιρνω στο στομα.    οταν ομωs χασουν τον πελατη, τοτε να δειs προθυμια και πρωτοβουλια και για το ενα και για το αλλο.    καλα τι νομιζουν οτι πιπιλαμε το δαχτυλο?    εκει που  αυτεs ειναι τωρα , οι πιο πολλοι απο εμαs ημασταν.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για το πρωτο,  μπορει να ντρεπεται.        για το δευτερο μπορει να μην το εχει . για το τριτο μπορει να βαριεται.  δηλαδη  τι πρεπει να κανει ?  να αλλαξει επαγγελμα ?  :2funny:                     

φυσικά να αλλάξει δουλειά.Να γίνει κομμωτρια,σερβιτόρα κλπ....πουτάνα μή γίνει  και τη βρίσκουμε μπροστά μας στα διάφορα μπουρδέλα της πολης μας γιατί απλά μας ξενερώνει.Κάλλιστα μπορεί να βρεί κάποιον απο τους εκατομμύρια μαλάκες αγαπούληδες που τις χρυσοπλερώνουν και να λύσει η κάθε άχρηστη μαλάκω το πρόβλημά της.Αλλά είναι τόσο μαλακισμένες μερικές που δεν το δέχονται ούτε αυτό.Θέλουν να είναι ανεξάρτητες,το όνειρό τους είναι να αναπληρώσουν τους λειψούς άνδρες αυτης της γαμημένης κοινωνίας,να γίνουν άντρες.Για τέτοιο κάψιμο μιλάμε.Μερικές μασατζούδες ελληνίδες τώρα τελευταία μου πιάνουν κουβέντα για μπουριά αυτοκινήτων,αγωνιστικές μηχανές κλπ....Άει σιχτήρ με τις ψυχοβλαμμένες

big_menn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γεια σασ βρε παιδεσ!πηγα για επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα ...μου παρουσιασε η ντανιελσον τα καινουργια τεμαχια(3)αννα 19χρονη σερβα μελαχρινη ψηλη με ποδαρεσ ,λαουρα τρελλη μιλφαρα με βυζαρεσ και ενα μικρο καυτο μελαχροινο ρουμανακι αλλα δεν θυμαμαι ονομα.μετα οι γνωστεσ η παμελαρα,ηκινεζα η λιζα και η δημητρα.πηρα την αννα και παταει γκαζια σε ολα τα προγραμματα...προθυμοτατη και καλο μασαζ!!!!

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ενα μικρο καυτο μελαχροινο ρουμανακι αλλα δεν θυμαμαι ονομα.
η αλεξανδρα ειναι.... ξεπαρθιανηστηκε εκει μεσα.... το πηρε παρθενο ο ντανιελσον καιτο βγαλε στο κουρμπετι....

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
γεια σασ βρε παιδεσ!πηγα για επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα ...μου παρουσιασε η ντανιελσον τα καινουργια τεμαχια(3)αννα 19χρονη σερβα μελαχρινη ψηλη με ποδαρεσ ,λαουρα τρελλη μιλφαρα με βυζαρεσ και ενα μικρο καυτο μελαχροινο ρουμανακι αλλα δεν θυμαμαι ονομα.μετα οι γνωστεσ η παμελαρα,ηκινεζα η λιζα και η δημητρα.πηρα την αννα και παταει γκαζια σε ολα τα προγραμματα...προθυμοτατη και καλο μασαζ!!!!

πεστε και τιμεσ βρε παιδια.μην ντρεπεσται

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom