Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Τotal relax- ραβινε 22 (ντανιελομαγαζο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 426
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο ντανιελ την εκανε;;;η φωκια το παιζει ντιβα ακομα...

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Ερώτηση προς κάθε ενδιαφερόμενο:

Για ποιους λόγους υπάρχει μια διάχυτη απαξίωση σχετικά με την Ντανιέλα και το εν λόγω ίδρυμα?

Έχω επισκευτεί 3-4 φορές τον νέο χώρο της και χωρίς να έχω εντυπωσιαστεί, δεν μπορώ να πω οτι απογοητεύτηκα.

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Στο μαγαζί δεν έχω πάει για να καταθέσω άποψη. Αλλά γνωρίζοντάς τη λεγάμενη από Ομήρου 35  :knockinb: και εκεί που σου έκανε ορθοπεταλια βιδαριστό και κόντρα παξιμάδι, πιθηκάτο, ταβανάτο, κουζινάτο και αμά λάχει και στο φωταγωγό, ξαφνικά, μετά τη γνωριμία της με την 7η τέχνη  :2on1: έγινε ντίβα(νοκασέλα). Δεν την απαξιώνουμε! Αντιθέτως, είμαι σίγουρος πως πολλοί συναγωνιστές έχουν καταθέσει για πάρτη της δισεκατομμύρια (σπερματοζωάρια) :2funny:... και χωρίς απόδειξη, εκτός και οι... χαρτοπετσέτες μετρούν στη μείωση φόρου! :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Στο μαγαζί δεν έχω πάει για να καταθέσω άποψη. Αλλά γνωρίζοντάς τη λεγάμενη από Ομήρου 35  :knockinb: και εκεί που σου έκανε ορθοπεταλια βιδαριστό και κόντρα παξιμάδι, πιθηκάτο, ταβανάτο, κουζινάτο και αμά λάχει και στο φωταγωγό, ξαφνικά, μετά τη γνωριμία της με την 7η τέχνη  :2on1: έγινε ντίβα(νοκασέλα). Δεν την απαξιώνουμε! Αντιθέτως, είμαι σίγουρος πως πολλοί συναγωνιστές έχουν καταθέσει για πάρτη της δισεκατομμύρια (σπερματοζωάρια) :2funny:... και χωρίς απόδειξη, εκτός και οι... χαρτοπετσέτες μετρούν στη μείωση φόρου! :2funny:
ναι ρε φιλε τωρα το κοντοπουτανο δε καθεται...γαμω τα σλιμ της

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΕΥΡΩ (και αυτα πολλά είναι λογικό είναι το 60)ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕς ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΟΣ :tickedoff:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε μου,καλά τα λές,αλλά εγώ όποτε πήγα σε μαγαζιά που μειώσανε τις τιμές,αντίστοιχα μειωμ΄νος ήταν και ο χρόνος,και οι υπηρεσίες και η καθαριότητα.....Οπότε ξέρεις,το φθηνό μπορεί τελικά να γίνει ακριβό.....

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
νεες αφιξεις στο μαγαζι.... νεα κομματια... περασα ειπα ενα γεια στο ντανιελσον τα ειδα και εφυγα....δεν ξερω απο υπηρεσιες... εμφανισιακος αρκετα καλα... 2 νεα ελληνικα προιοντα

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ελλινικο προιον?αντε.............εμφανισιακα δωσε καμια περιγραφη??ηλικιεσ??ονοματα?

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΕΥΡΩ (και αυτα πολλά είναι λογικό είναι το 60)ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ  :uglystupid:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕς ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΟΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο ντανιελ ειναι κει;;;

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
περασα μεσημερακι πριν κανα 3ωρο να δω απο κοντα τα ελληνακια που ειπε ενασ προηγουμενοσ!!!!μια ξεχωρησα την δημητρα!!!πιτσιρικα και αν θυμαμε καλα καπου στον πειραια την εχω ξαναδει!!αλλεσ δυο ελληνιδεσ 25 και 30 ηλικια οχι τπτ ιδιαιτερο μετρια πραματα!!!αυτη η δημητρα απο εμφανιση αστερι και γυρω στα 22 την κανω!!!εχει περασει κανεισ για να την τιμησουμε???αξιζει το κοριτσακι τα γιουργια?ασ βοηθησει κανεισ αν εχει περασει!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περασα μεσημερακι πριν κανα 3ωρο να δω απο κοντα τα ελληνακια που ειπε ενασ προηγουμενοσ!!!!μια ξεχωρησα την δημητρα!!!πιτσιρικα και αν θυμαμε καλα καπου στον πειραια την εχω ξαναδει!!αλλεσ δυο ελληνιδεσ 25 και 30 ηλικια οχι τπτ ιδιαιτερο μετρια πραματα!!!αυτη η δημητρα απο εμφανιση αστερι και γυρω στα 22 την κανω!!!εχει περασει κανεισ για να την τιμησουμε???αξιζει το κοριτσακι τα γιουργια?ασ βοηθησει κανεισ αν εχει περασει!!
ποια σου ανοιξε τη πορτα;;ντανιελ μαιστοροβιτσ;;

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
κλασικα η ντανιελλα με ενα σορτσακι ασταααααααααααααααα!!!!!

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
μπα!!!!ειδα αυτο το πιπινι την δημητρα και δεν ειμαι συνεχεια για κατοσταρεσ!!!!λεω να περασω με την δημητρα!!την  εχεισ παρει??ειναι φρεσκο νομιζω εκει στο ιδρυμα!!την ξερεισ??

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τωρα φιλε απο σεπτεμβρη να δεις που θα βαλουν μυαλο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πηγαινα 3-4 φορες το μηνα τωρα λιτοτητα

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
καταλαβα και σι στεγνοσ εισαι.......το σκεφτομαι να περασω μην φαω καμια φολα και τα κλαιω!!αν βοηθησει κανεισ που να εχει περασει μπορει να κανω καμια προσπαθεια!!!καλυτερα να τα φαω στο ακρωτηρι!!!την εχεισ δει την δημητρα που λεω??πωσ σου φενετε?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καταλαβα και σι στεγνοσ εισαι.......το σκεφτομαι να περασω μην φαω καμια φολα και τα κλαιω!!αν βοηθησει κανεισ που να εχει περασει μπορει να κανω καμια προσπαθεια!!!καλυτερα να τα φαω στο ακρωτηρι!!!την εχεισ δει την δημητρα που λεω??πωσ σου φενετε?
ολοι φιλε ετσι ειναι και αν οχι το σκεφτονται δισταζουν ασε που ντανιελ το παιζει ντιβα μη πω για τη φωκια την αλλη...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom