You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 677
- Πόντοι
- 991
Ερώτηση προς κάθε ενδιαφερόμενο:
Για ποιους λόγους υπάρχει μια διάχυτη απαξίωση σχετικά με την Ντανιέλα και το εν λόγω ίδρυμα?
Έχω επισκευτεί 3-4 φορές τον νέο χώρο της και χωρίς να έχω εντυπωσιαστεί, δεν μπορώ να πω οτι απογοητεύτηκα.
Για ποιους λόγους υπάρχει μια διάχυτη απαξίωση σχετικά με την Ντανιέλα και το εν λόγω ίδρυμα?
Έχω επισκευτεί 3-4 φορές τον νέο χώρο της και χωρίς να έχω εντυπωσιαστεί, δεν μπορώ να πω οτι απογοητεύτηκα.
Στο μαγαζί δεν έχω πάει για να καταθέσω άποψη. Αλλά γνωρίζοντάς τη λεγάμενη από Ομήρου 35 και εκεί που σου έκανε ορθοπεταλια βιδαριστό και κόντρα παξιμάδι, πιθηκάτο, ταβανάτο, κουζινάτο και αμά λάχει και στο φωταγωγό, ξαφνικά, μετά τη γνωριμία της με την 7η τέχνη έγινε ντίβα(νοκασέλα). Δεν την απαξιώνουμε! Αντιθέτως, είμαι σίγουρος πως πολλοί συναγωνιστές έχουν καταθέσει για πάρτη της δισεκατομμύρια (σπερματοζωάρια) ... και χωρίς απόδειξη, εκτός και οι... χαρτοπετσέτες μετρούν στη μείωση φόρου!
ναι ρε φιλε τωρα το κοντοπουτανο δε καθεται...γαμω τα σλιμ τηςΣτο μαγαζί δεν έχω πάει για να καταθέσω άποψη. Αλλά γνωρίζοντάς τη λεγάμενη από Ομήρου 35 και εκεί που σου έκανε ορθοπεταλια βιδαριστό και κόντρα παξιμάδι, πιθηκάτο, ταβανάτο, κουζινάτο και αμά λάχει και στο φωταγωγό, ξαφνικά, μετά τη γνωριμία της με την 7η τέχνη έγινε ντίβα(νοκασέλα). Δεν την απαξιώνουμε! Αντιθέτως, είμαι σίγουρος πως πολλοί συναγωνιστές έχουν καταθέσει για πάρτη της δισεκατομμύρια (σπερματοζωάρια) ... και χωρίς απόδειξη, εκτός και οι... χαρτοπετσέτες μετρούν στη μείωση φόρου!
ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΕΥΡΩ (και αυτα πολλά είναι λογικό είναι το 60)ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕς ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΟΣ
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
νταο ντανιελ ειναι κει;;;
περασα μεσημερακι πριν κανα 3ωρο να δω απο κοντα τα ελληνακια που ειπε ενασ προηγουμενοσ!!!!μια ξεχωρησα την δημητρα!!!πιτσιρικα και αν θυμαμε καλα καπου στον πειραια την εχω ξαναδει!!αλλεσ δυο ελληνιδεσ 25 και 30 ηλικια οχι τπτ ιδιαιτερο μετρια πραματα!!!αυτη η δημητρα απο εμφανιση αστερι και γυρω στα 22 την κανω!!!εχει περασει κανεισ για να την τιμησουμε???αξιζει το κοριτσακι τα γιουργια?ασ βοηθησει κανεισ αν εχει περασει!!
ποια σου ανοιξε τη πορτα;;ντανιελ μαιστοροβιτσ;;περασα μεσημερακι πριν κανα 3ωρο να δω απο κοντα τα ελληνακια που ειπε ενασ προηγουμενοσ!!!!μια ξεχωρησα την δημητρα!!!πιτσιρικα και αν θυμαμε καλα καπου στον πειραια την εχω ξαναδει!!αλλεσ δυο ελληνιδεσ 25 και 30 ηλικια οχι τπτ ιδιαιτερο μετρια πραματα!!!αυτη η δημητρα απο εμφανιση αστερι και γυρω στα 22 την κανω!!!εχει περασει κανεισ για να την τιμησουμε???αξιζει το κοριτσακι τα γιουργια?ασ βοηθησει κανεισ αν εχει περασει!!
τη πηρες;;;κλασικα η ντανιελλα με ενα σορτσακι ασταααααααααααααααα!!!!!
καταλαβα και σι στεγνοσ εισαι.......το σκεφτομαι να περασω μην φαω καμια φολα και τα κλαιω!!αν βοηθησει κανεισ που να εχει περασει μπορει να κανω καμια προσπαθεια!!!καλυτερα να τα φαω στο ακρωτηρι!!!την εχεισ δει την δημητρα που λεω??πωσ σου φενετε?
ολοι φιλε ετσι ειναι και αν οχι το σκεφτονται δισταζουν ασε που ντανιελ το παιζει ντιβα μη πω για τη φωκια την αλλη...καταλαβα και σι στεγνοσ εισαι.......το σκεφτομαι να περασω μην φαω καμια φολα και τα κλαιω!!αν βοηθησει κανεισ που να εχει περασει μπορει να κανω καμια προσπαθεια!!!καλυτερα να τα φαω στο ακρωτηρι!!!την εχεισ δει την δημητρα που λεω??πωσ σου φενετε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K