You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Torrent site για ταινίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ELF24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 353
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το ratio τι δινεις και τι περνεις
πρεπει οταν παρεις μια ταινια 200 μβ να δωσεις το ιδιο σε αλλους γιατι εαν δεν το κανεις περνεις τον πουλο.
Αλλα βεβαια υπαρχουν και τα free και ο θεος βοηθος αλλα κατεβαζεις και καλο πραγμα .
πρεπει οταν παρεις μια ταινια 200 μβ να δωσεις το ιδιο σε αλλους γιατι εαν δεν το κανεις περνεις τον πουλο.
Αλλα βεβαια υπαρχουν και τα free και ο θεος βοηθος αλλα κατεβαζεις και καλο πραγμα .
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Για δωστε κανενα σαιτ μουσικων cd-dvd μονο για μουσικη ομος.π.χ
Πάντως για εμένα το τόρρεντ παιθανε. Δίνεις 55 ? στο ραπιντσερ για ένα χρόνο και τελειώνει το πανιγύρι. 200κ/δευτ. από το πρώτο δευτ. μέχρι το τελευταίο. (Όπου 200 το νταουνλοαντ σας ένα φιλαράκι έχει κατεβάσει με 1ΜΒ/σεκ).
Τα αξίζει τα λευτά του γιατί με τα πρώτα νταουνλοαντ έχει βγει το "κόστος" και όταν βγένει κάτι καινούργιο που το θέλουν όλοι (1σιντερ 5000λιτσερς)δεν περιμένες τους μαλάκες τους σιντερς απλά κατεβάζεις από το σερβερ και τέλος.
Και δεν σου κρατάει και ρατιο, να σε αναγκάζει να σιντάρεις κάτι γιατι αλλιώς σε διόχνουμε. Όχι το μονο όριο που σου θέτει είναι 25.000ΜΒ άνα 5 μέρες.
Τα αξίζει τα λευτά του γιατί με τα πρώτα νταουνλοαντ έχει βγει το "κόστος" και όταν βγένει κάτι καινούργιο που το θέλουν όλοι (1σιντερ 5000λιτσερς)δεν περιμένες τους μαλάκες τους σιντερς απλά κατεβάζεις από το σερβερ και τέλος.
Και δεν σου κρατάει και ρατιο, να σε αναγκάζει να σιντάρεις κάτι γιατι αλλιώς σε διόχνουμε. Όχι το μονο όριο που σου θέτει είναι 25.000ΜΒ άνα 5 μέρες.
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
o_gamias_tis_geitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πολυ καλο!!!
grios να ξέρεις ότι καθε παρασκευή στο demonoid γίνονται εγγραφές.
Είμαι μέλος στο demonoid αλλά έχω να μπω καιρό - δυστυχώς το utorrent μου γράφει ότι η πόρτα μου δεν προωθείται κανονικά (port not forwarded properly) και έχω να χρησιμοποιήσω torrent κανα δίμηνο. Αλλά δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι από τότε.
Μπες την Παρασκευή λοιπόν
Για το προβλημα με την πορτα φταιει το ρουτερ σου. Μπες στην ΙΡ του ρουτερ σου και δωσε την πορτα χειροκινητα και θα παιξει. Το κανει συχνα το utorrent αυτο το φαινομενο... Καλη επιτυχια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις