You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Torrent site για ταινίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ELF24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 353
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
grios γράψου στο έχει όλες τις σειρές full speed downloads αλλά πρέπει να προσέχεις το ratio σου.
χεχε ηταν αυτο που εψαχνα ακριβως.....θενξ
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Και εμενα θα με βοηθησει πολυ.Εχω κατι κενα σε επεισοδια του galacticaχεχε ηταν αυτο που εψαχνα ακριβως.....θενξ
Demonoid στην αρχή τα torrent είναι free μετά που παλαιώσουν χρειάζεσαι κωδικό.Για σειρές πάντως το κάνει μια χαρά την δουλίτσα του.Και δεν θα αναφερθώ στα ελληνικά tracker Sites που το έχουν κάνει τελείως lobby.Ούτε μασώνοi να είμαστε.Σε λίγο θα μας ζητάνε και reccomendations από 2 μέλη και τελετή μύησης....
Επισκέπτης
Για PRISON BRAKE 24 HOURS και τετοια μπητε στο nswarez
Επισκέπτης
Εδω θα βρητε τα παντα
grios να ξέρεις ότι καθε παρασκευή στο demonoid γίνονται εγγραφές.
Είμαι μέλος στο demonoid αλλά έχω να μπω καιρό - δυστυχώς το utorrent μου γράφει ότι η πόρτα μου δεν προωθείται κανονικά (port not forwarded properly) και έχω να χρησιμοποιήσω torrent κανα δίμηνο. Αλλά δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι από τότε.
Μπες την Παρασκευή λοιπόν
Είμαι μέλος στο demonoid αλλά έχω να μπω καιρό - δυστυχώς το utorrent μου γράφει ότι η πόρτα μου δεν προωθείται κανονικά (port not forwarded properly) και έχω να χρησιμοποιήσω torrent κανα δίμηνο. Αλλά δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι από τότε.
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Πολυ καλο!!!Και δεν θα αναφερθώ στα ελληνικά tracker Sites που το έχουν κάνει τελείως lobby.Ούτε μασώνοi να είμαστε.Σε λίγο θα μας ζητάνε και reccomendations από 2 μέλη και τελετή μύησης....
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Δεν ανοιγει καθε παρασκευη πλεον.Μια στο τοσο.grios να ξέρεις ότι καθε παρασκευή στο demonoid γίνονται εγγραφές.
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Καλημερα!εχω μερικες ερωτησης,Κατεβαζω ενα παιχνηδι το (tomb raider anniversary)ειναι καινουριο,αλλα εχω ενα προβλημα δεν ξερω πος θα του κανω install αν ξερει καποιος να με βοηθηση θα χαρω να τον ακουσω ;)αλλα τωρα θελω να κανω μια ερωτηση ειπαρχη προβλημα να σε βρουνε και να πας φυλακη ?????????και αν ξερει καποιος τη σημενη (0-day) οταν κατεβαζεις αν μπωρει καποιος να μου πει ΤΗΧ..!!
εντάξει, όταν κατεβάζεις τσάμπα πράγματα που κανονικά πρέπει να πληρωσεις...είναι ατιμία
τεσπα, αυτό που κατεβάζεις τι είδους αρχειο είναι? image? αν είναι τέτοιο πρέπει να το κάψεις σε ένα cd/dvd και μετά να κάνεις εγκατάσταση.
Καπου μέσα σ' όλο αυτό που κατεβάζεις, θα υπάρχει κάποιο αρχειο readme txt ή nfo. Θα υπάρχει και κάποιο κρακ Διάβασε να δεις τι πρέπει να κάνεις.
τεσπα, αυτό που κατεβάζεις τι είδους αρχειο είναι? image? αν είναι τέτοιο πρέπει να το κάψεις σε ένα cd/dvd και μετά να κάνεις εγκατάσταση.
Καπου μέσα σ' όλο αυτό που κατεβάζεις, θα υπάρχει κάποιο αρχειο readme txt ή nfo. Θα υπάρχει και κάποιο κρακ Διάβασε να δεις τι πρέπει να κάνεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις