Νέα

Τον έπιασε η γυναίκα του να γράφει στο bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Επισκέπτης
μου επιτρέπετε μιαν ερώτησιν?

η κυρία Κατερίνα 69 εαν έχω καταλάβει καλά εβρίσκεται εδώ εως ιερόδουλη, αρα αμεσα ενδιαφερόμενη με το αντικείμενο που διαπραγματεύεται ο παρών ιστότοπος...

Εσάς, ποίος ο λόγος ύπαρξής σας εδώ? για να διαφημίσετε την "ηθική σας υπεροχή" έναντι των επαγγελματιών ιερόδουλων?

Σου επιτρεπω και δυο . Απαντησε μου ομως εσυ  γιατι συζητας για πολιτικη , αθλητικα , κοινωνικα κλπ σε ενα μπουρδελοσαϊτ.

Και μετα θα σου πω κι εγω οτι ψαχνω αντρα να αποκατασταθω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μου επιτρέπετε μιαν ερώτησιν?

η κυρία Κατερίνα 69 εαν έχω καταλάβει καλά εβρίσκεται εδώ εως ιερόδουλη, αρα αμεσα ενδιαφερόμενη με το αντικείμενο που διαπραγματεύεται ο παρών ιστότοπος...

Εσάς, ποίος ο λόγος ύπαρξής σας εδώ? για να διαφημίσετε την "ηθική σας υπεροχή" έναντι των επαγγελματιών ιερόδουλων?

τσιμπα και αλλη μια ερωτηση. η κυρια κατερινα που βρισκεται εδω ως ιεροδουλη, που το βρηκε το κινητο της ο αγαπουλης που τον επιασε η γυναικα του και της τηλεφωνησε? στο μπουρδελο πηρε τηλ?
εχει μαζεψει πολλους μιμικους απο εδω μεσα η πουτανιτσα και παντρεμενους κιολας. συνδιασμος πουτανοκαριολας  :2funny:

Επισκέπτης
Η γυναικα μου αυτη τη στιγμη παρακολουθει τη συζητηση.

Αχα, διανα.... ιδου και ο πραγματικος λογος της διαδικτυακής μαγκιας σας.(εαν λετε την αλήθεια βέβαια) Δεν το συνεχίζω διοτι εαν αληθευουν τα όσα μολις είπατε, δεν θα ήθελα να σας φέρω σε δύσκολη θεση στα μάτια της συμβίας σας. Καλό σας βράδυ λοιπόν και προσοχή στις τσακίσεις στο σιδέρωμα!

Υ.Γ. Μην επιχειρήσετε να με συρετε σε υβριστικό διάλογο μαζί σας, δεν με ενδιαφέρετε πλέον.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ηθικη δεν βαζουμε στο μουνι μας αλλα στη γλωσσα μας κατινακι. Δεν πιανουμε στο στομα μας ατομα που δεν ξερουμε για να δικαιολογισουμε τα αικαιολογητα. Μην εχεις τοσο κομπλεξ που εισαι πουτανα. Και αλλαες ειναι και δεν κανουν ετσι. Μια χαρα τα πανε και με τις αλλες γυναικες. Εσυ μονιμως πας να μας κανεις την προχω επειδη εισαι πουτανα :uglystupid: Σουργελο.

εσύ τελικά πρέπει να είσαι πολύ σαλεμένη γκόμενα  :idiot:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γκμχ!

Συγγνώξη αν ενοχλώ τις κυρίες που ανταλλάσ(π)ουν απ όψεις
αλλά μήπως κανείς γνωρίζει κάτι παραπάνω γι αυτόν που
τον έπιασε η γυναίκα του να γράφει στο bourdela;

ΥΓ. Και τους κυρίους επίσης

τι λες ρε φιλε πας καλα , μηπως εισαι σπαμερ ?
ποια γυναικα ? ποιον επιασαν ? τι λες ?

ο τιτλος λεει βελβυ εναντιον καθριν

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ηθικη δεν βαζουμε στο μουνι μας αλλα στη γλωσσα μας κατινακι. Δεν πιανουμε στο στομα μας ατομα που δεν ξερουμε για να δικαιολογισουμε τα αικαιολογητα. Μην εχεις τοσο κομπλεξ που εισαι πουτανα. Και αλλαες ειναι και δεν κανουν ετσι. Μια χαρα τα πανε και με τις αλλες γυναικες. Εσυ μονιμως πας να μας κανεις την προχω επειδη εισαι πουτανα :uglystupid: Σουργελο.
Εσύ τι μέρους του λόγου είσαι?
Για να καταλάβω πόσα κιλά ηθικής που λες έχεις..αν και η ηθική δεν φαίνεται από τη γλώσσα όπως λες..
Αλλά από τις πράξεις..
Σε χαρακτηρίζει η αγνότητα?
Γι'αυτό έχεις κολλήσει σ'αυτό το σάιτ?
Δεν μας έχεις συστηθεί όπως θα'πρεπε νομίζω..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αχα, διανα.... ιδου και ο πραγματικος λογος της διαδικτυακής μαγκιας σας.(εαν λετε την αλήθεια βέβαια) Δεν το συνεχίζω διοτι εαν αληθευουν τα όσα μολις είπατε, δεν θα ήθελα να σας φέρω σε δύσκολη θεση στα μάτια της συμβίας σας. Καλό σας βράδυ λοιπόν και προσοχή στις τσακίσεις στο σιδέρωμα!

Υ.Γ. Μην επιχειρήσετε να με συρετε σε υβριστικό διάλογο μαζί σας, δεν με ενδιαφέρετε πλέον.

Ακριβως. Δεν ειναι θεμα διαδικτυακης μαγκιας.

Ειμαι στο site πριν απο τον οποιονδηποτε, δεν εχω να αποδειξω κατι.

Ειδικα σε τυπακια οπως εσυ. Οποτε κριμα τον χρονο που χαλασες.

Σε λυπαμαι που εχεις μια γυναικα για να σου σιδερωνει και δεν σε ικανοποιει στο γαμησι. Ειναι φρικτη εμπειρια.

Επισκέπτης
Εσυ, καθ'ολη την διαρκεια να φανταστω παρεμεινες αγαμητη ε?

ναι ειμαι αγαμητη εγω. Εχω αραχνες. Κα κραζω. Κραζω συνεχως .  :boobies:

Τι εγινε πιασαμε την καθαρεβουσα παλι? :2funny: :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
τι σου λεγα? Πιανει καλα η διαφημιση κατινακιιιιιιι αχαχαχαχαχαχαχα.

Και μην τη λες στη Βελβι για το αν βρηκε κανεναν απο το μπου , γιατι δεν το ΄χω σε τπτ να θυμηθω τα επικα τα δικα σου με το Μιμικο.   Ζωαδι!
Χαχαχαχαχ...και γιατί δεν τα λες ρε τούβλο?
Ξερόλα?
Χαχαχαχαχ...

Επισκέπτης
Σου επιτρεπω και δυο . Απαντησε μου ομως εσυ  γιατι συζητας για πολιτικη , αθλητικα , κοινωνικα κλπ σε ενα μπουρδελοσαϊτ.

Και μετα θα σου πω κι εγω οτι ψαχνω αντρα να αποκατασταθω.
Μήπως θέλετε να σας δώσω και λογαριασμό ή να πάρω την άδειά σας για να γράψω όπου μου καπνίσει εντός του συγκεκριμένου σαϊτ? το θέμα δεν είναι τι γράφω εγώ και σε ποιά κατηγορία θεμάτων,

το θέμα είναι οτι εγώ έχω λόγο να βρίσκομαι εδω !

εσείς τί λόγο έχετε?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εσυ εκανες μεγαλη μαλακια παντως.

+1000

και γω αυτό σκεφτόμουν:τον έδωσε τον "φίλο" του στεγνά για να σπάμε πλάκα ενώ εκείνος ζει το δικό του δράμα (θα μπορούσε κάλλιστα να μην αναφέρει το νικ του...)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εσύ τι μέρους του λόγου είσαι?
Για να καταλάβω πόσα κιλά ηθικής που λες έχεις..αν και η ηθική δεν φαίνεται από τη γλώσσα όπως λες..
Αλλά από τις πράξεις..
Σε χαρακτηρίζει η αγνότητα?
Γι'αυτό έχεις κολλήσει σ'αυτό το σάιτ?
Δεν μας έχεις συστηθεί όπως θα'πρεπε νομίζω..

προσπαθησε για λιγο να σκεφτεις.
εισαι παντρεμενη, εισαι γραμματεας ξερω γω, ανακαλυπτεις οτι ο αντρας σου γαμαει αλλες. δε σε νοιαζει ποιες γαμαει, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΑΜΑΕΙ.
κ ερχομαστε εμεις κ σου λεμε, αει μωρη, ευκαιρια να σκεπασεις κ τις δικες σου πομπες *εχμ εχμ τι λετε?? ψελλιζεις* οοοχι κατι θα χεις κανει ;) ελα τωρα, ευκαιρια να του γαμησεις το κερατο λεμε.

σου φαινονται λογικα?? ΞΕΝΟΓΑΜΑΕΙ. τελος. δεν ξερεις κατι αλλο για τη γυναικα του. αμα θελει να γαμαει, ας χωρισει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom