Νέα

Τον έπιασε η γυναίκα του να γράφει στο bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μας παει κοντρα η πουτανα γμτ και ειμαστε χαμενες απο χερι. Παντα αγαμητες θα ειμαστε στα ματια της :-

Η αγαμησια δεν ειναι στο μουνι, μαλακω.

Στο μυαλο ειναι. Ο πεινασμενος δεν χορταινει ο,τι και να του δωσεις.

Και οταν πειναει το μυαλο, οι 1000 πουτσες μοιαζουν με ορεκτικο του μποτρινι σε γκουρμε εστιατοριο.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εσυ γιατι δεν καθαριζεις λιγο το μυαλο σου απο το σπερμα μπας και σκεφτεις λιγο πιο καθαρα?

Ενα σου αναγνωριζω ομως κατινακι. Εισαι εξυπνη. Ολη την ωρα μας πετας "εγω δεν μπαινω για να μαζεψω πελατες και να κανω διαφημιση". Την καλυτερη διαφημιση κανεις ομως. Μας κοζαρες και το βρακι σου και κατα τ'αλλα δεν μπηκες για πελατες. Εχεις συνηθισε να χαϊδευεις τ'αυτια του καθε μαλακα και ξεχασες πως ειναι να εχεις δικη σου γνωμη. Τραβα να παρεις καινουρια στυλο , μπορει να εχει κινηση αποψε μετα απο αυτο το τσεκ ματ που εκανες.
Α..καλά..δεν την παλεύω με σας..
Μήπως σας άφησα άχυτες και μου κάνετε αυστηρή κριτική?
Αν σας δυσαρεστώ...να σας παραγγείλω αράπη..

Επισκέπτης
Δεν το μπερδευω. Δεν ειμαι κανας αγαπουλης να κραζω τον αγοραιο ερωτα και τις πουτανες. Αλλο λεω ομως.

Αν μεινει εγκυος μπορεις κανονικα να κανεις σεξ, βοηθαει μαλιστα στην χαλαρωση του κολπου για να ειναι και πιο ευκολος ο τοκετος. Εκτος αν εχει προβληματικη εγκυμοσυνη ( σχετικα σπανιο σε νεα κοπελα - υγιη οργανισμο ) που τοτε θελει προσοχη για το μωρο.

Αν δεν εχεις ποιοτητα στο σεξ με την γυναικα σου τοτε γιατι την παντρευτηκες? Επειδη κανει καλα ντολμαδακια ας πουμε? Ποσο μαλακας θα μπορουσες να εισαι ?

Κ'υστερα ( τι θα απογινει υυυυυυυυστερα - ξερναω και επανερχομαι ) σου λεω εγω το εξης. Πες οτι σπας και τα δυο σου ποδια και πρεπει να μεινεις ακινητος για 9 μηνες ρε παιδι μου. Κατι τυχαινει και ΔΕΝ μπορεις να γαμησεις καθως στο απαγορευει ο γιατρος.

Θα πεις στην γυναικα σου δεν πειραζει πηγαινε γαμησου με καναν συνοδο και γραψε και καμια κριτικη στην σελιδα του. Σωστα? Αυτο δεν πρεπει να πεις?

σεις ομιλειτε τωρα ως ανηρ ή ως θηλυ? και στις δυο περιπτώσεςι το βρίσκω εξαιρετικά περίεργο του ΄οτι δεν γνωρίζετε καν το πως λειτουργεί το ανδρικό και το γυναικείο σώμα! Τελικά είναι επιβεβλημένη η εισαγωγή του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία...

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Α..καλά..δεν την παλεύω με σας..
Μήπως σας άφησα άχυτες και μου κάνετε αυστηρή κριτική?
Αν σας δυσαρεστώ...να σας παραγγείλω αράπη..
οχι αραπη. ειπαμε ειμαι εγω εδω εχω σπερμα για ολες τους αλλα ειμαι ασχημος και δεν με θελουν :( για βοηθα πες κανα κολπο καμια πουτανια να κανω βρε αδερφε

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εσυ γιατι δεν καθαριζεις λιγο το μυαλο σου απο το σπερμα μπας και σκεφτεις λιγο πιο καθαρα?

Ενα σου αναγνωριζω ομως κατινακι. Εισαι εξυπνη. Ολη την ωρα μας πετας "εγω δεν μπαινω για να μαζεψω πελατες και να κανω διαφημιση". Την καλυτερη διαφημιση κανεις ομως. Μας κοζαρες και το βρακι σου και κατα τ'αλλα δεν μπηκες για πελατες. Εχεις συνηθισε να χαϊδευεις τ'αυτια του καθε μαλακα και ξεχασες πως ειναι να εχεις δικη σου γνωμη. Τραβα να παρεις καινουρια στυλο , μπορει να εχει κινηση αποψε μετα απο αυτο το τσεκ ματ που εκανες.

Οχι οτι την υπερασπιζομαι, ασχετα αν την ξερω, αλλα η Κατερινα ειχε διαφημιση πριν απο καθε στουντιο και καθε πουτανα εδω μεσα.

Αλλα οταν δεν ξερεις μερικα πραγματα καλυτερο ειναι να μην μιλας. Τουλαχιστον αυτη εχει συγκεκριμενη ταριφα, κατι που εσεις δεν θα εχετε ποτε γιατι μια ζωη θα αξιζετε οσο σας πληρωνουν οι γαμιαδες σας ( ποτα κτλ ) και τιποτα παραπανω.

Πουτανες επι πληρωμη και μη, γινατε μαλλια κουβαρια, τα ιδια σκατα ειστε απλα τα χαλατε στο ποιος θα πληρωσει τον λογαριασμο.

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
axaxaxxaxa τη θρεντ ειναι αυτο ρε παιδια κορυφαιο πλακα πλακα η δικια μου πριν 3 μηνεσ με ειχε πιασει να γραφω μεσα στο μπουρδελα και τσακωθηκαμε ασχημα γιατι μπηκε μετα η καριολα και διαβασε ειδε και τα κοριτσια στα στουντιο και εγινε χαμοσ βεβαια μετα απο διαμαχη και εξηγησεισ δεν μπορω να πω μονο καλο μου εκανε τα γαμησια τησ ειναι σουπερ

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
σεις ομιλειτε τωρα ως ανηρ ή ως θηλυ? και στις δυο περιπτώσεςι το βρίσκω εξαιρετικά περίεργο του ΄οτι δεν γνωρίζετε καν το πως λειτουργεί το ανδρικό και το γυναικείο σώμα! Τελικά είναι επιβεβλημένη η εισαγωγή του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία...

Αντρας ειμαι βλακα.

Αν θες πηγαινε καμια βολτα σε εναν γυναικολογο να σου πει τα καθεκαστα. Δεν προκειται να σου κανω μαθημα εγω. Τα εχω περασει πολλακις εξαλλου και τα εχω μαθει απεξω.

Γαμησατε μια Αλβανιδα στα μπουρδελα, γραψατε μια κριτικη και τωρα μαθατε πως δουλευει το μουνι, η μητρα και πως γινεται η γεννα.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
δώστε και άλλο....

yeah fuckin bitch........  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τραβα να βρεις κ αλλες ατακες μπας και γεμισει η μαλακια σου.

Η μαλακια μου ειναι απειρη.

Γιαυτο χυνω σα ποταμι.

Στειλε και αλλο pm αγαμητο μπαζο, για εσενα και τον πρωην γαμια σου. Με ενδιαφερει βλεπεις.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μας παει κοντρα η πουτανα γμτ και ειμαστε χαμενες απο χερι. Παντα αγαμητες θα ειμαστε στα ματια της :-
Αν δεν είναι έτσι...τότε γιατί κάθε φορά πασχίζετε να το δείχνετε?
Δεν είναι κακό να παραμερίζεις τον εαυτό σου μερικές φορές και να τον φέρνεις σε 2η μοίρα..
Τόοοοοοοσο ηθικές είστε πια?
Μπράβο μπράβο....

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
πλακωθείτε και άλλλο.........

;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η μαλακια μου ειναι απειρη.

Γιαυτο χυνω σα ποταμι.

Στειλε και αλλο pm αγαμητο μπαζο, για εσενα και τον πρωην γαμια σου. Με ενδιαφερει βλεπεις.

μας πλημμυρισες φτανει :2funny:

μπορεις να ελπιζεις να σε εκδοσουν :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εχει δικιο η βελβυ  , η κατερινα ειναι πολυ χαιβανι

Τι θα γινει με τον χυμο μου μωρη ? μια ωρα περιμενω ....  :tickedoff:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ευχομαι να αισθάνεστε το ίδιο όταν κάνετε τη μπουγάδα και σιδερώνετε...

Το ιδιο αισθανομαι. Εχω απογαλακτιστει χρονια τωρα.

Αντρα δε με κανει το γεγονος οτι εχω καβλι.

Εσυ βεβαια απο οτι καταλαβαινω θες γυναικα για να σου σιδερωνει και οχι για να τη γαμας, οποτε θα πρεπει να νιωθεις αρκετα καλα που εχεις μια δευτερη μανα μεσα στο σπιτι σου. Ετσι για να νιωθεις οικεια, με την φροντιδα της μαμας ακομα και στα 30-35 βουτυρομαλακα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε λιγο θα βγαλει και οδηγια η κατερινα, μη γαματε τις γυναικες σας, ειναι οι πραγματικες πουτανες και δεν το αξιζουν αυτο  :crazy:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16

για να ποθμε και την αληθεια η κθρια κατερινα δεν χρειαζεται διαφημιση!
απο οτι θιμαμαι παλια στο μαγαζι τησ γινοταν πανικοσ πριν ανακαλθφτει το ιντερνετικο σαιτ πορδελα τελεια κομ!
και οποιοσ ειχε σθνεθρεθει μαζι τησ ξερει τι θελω να πω!αξεχαστη εμπειρία!και ντοπιο πραμα ελληνικο! :rockon:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μιας και είμαστε όλοι μαζεμένοι εδω και παρακολουθούμε τον αγώνα. Μια ερώτησησ: Ξέρει κανεις τίποτα για την νέα παίκτρια που μπήκε στο μπικ μπραδερς?
Εγκληματολόγος δηλώνει και το όνομα της Μαρία
:think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom