Νέα

Τον έπιασε η γυναίκα του να γράφει στο bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ακριβως.

Κουβας για αντρικες πουτσες.

Η θεση που σου πρεπει :)

ελα πες τα. βγαλτα απο μεσα σου. βαρεθηκα να απαντω. οοτι και να πεις, μαζι σου. εχεις το ελευθερο.

Είπα ότι σε μία σχέση κανένας δεν παραμένει αγνός και αθώος..
Έστω και με τη σκέψη..
Αλλά πού να βρω άκρη..όταν μου κάνουν επίθεση οι "παρθένες"..

ναι κλαψε λιγο ακομη. θα πεισεις μερικους, ειμαι σιγουρη.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ελα πες τα. βγαλτα απο μεσα σου. βαρεθηκα να απαντω. οοτι και να πεις, μαζι σου. εχεις το ελευθερο.

Δε βγαζω κατι απο μεσα μου, τα εχω γραμμενα σε ενα τετραδιο.

100 ατακες για ελλεηνιδες.

Θα το βγαλω και σε βιβλιο συντομα  :2funny: :2funny:

Μαλακω.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Επισκέπτης
Αν εβρισκες την γυναικα σου να γραφει κριτικες σε ενα site για τους γαμιαδες της, ειμαι σιγουρος πως θα ελεγες τα ιδια.
μην μπερδεύεστε αγαπητέ!

ο αγοραίος έρωτας δεν δύναται να συγκριθεί με το κέρατο! είναι πράγματα τελείως διαφορετικά μεταξύ τους τα οποία βασίζονται σε τελείως διαφορετικές προϋποθέσεις! Εαν για παράδειγμα η γυναίκα σας μείνει έγγυος και για αρκετούς μήνες αδυνατεί να εκπληρώσει τα συζυγικά της καθήκοντα(λεω ενα παραδειγμα στην τύχη), εσείς τι θα κάνετε? θα τον δέσετε κόμπο? Εανσε εκείνη την περίοδο συνευρεθείτε με μιαν ιερόδουλη θα σημαίνει οτι απατήσατε τη σύζυγό σας? οχι βέβαια!

και δεν υπεισέρχομαι καν στην ποιότητα και τη συχνότητα του έρωτα που προσφερουν ορισμένες σύζυγοι (ασχετωςεαν οι ιδιες νομίζουν ότι ειναι πορνοσταρ), διότι δε θα τελειώσει ποτέ η κουβέντα...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δε βγαζω κατι απο μεσα μου, τα εχω γραμμενα σε ενα τετραδιο.

100 ατακες για ελλεηνιδες.

Θα το βγαλω και σε βιβλιο συντομα  :2funny: :2funny:

Μαλακω.

100 ατακες? 4 σελιδες θα εχει ο τομος που θα εκδοσεις? :crazy:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παιδια εγω  ημουν ο πελατης , και μετα πηρα τηλεφωνο την κατερινα να της κανω πλακα και το επαιζα γυναικα μου
τζαμπα μαλωνετε λεμε !!  :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

ναι κλαψε λιγο ακομη. θα πεισεις μερικους, ειμαι σιγουρη.
Βέλβυ?
Γιατί κοπέλα μου κάνεις ότι μπορείς για να μας δείξεις άλλη μια φορά πόσο αγάμητη είσαι?
Τόσο καιρό εδώ..δεν βρήκες έναν να σου κάνει το ψυχικό?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βέλβυ?
Γιατί κοπέλα μου κάνεις ότι μπορείς για να μας δείξεις άλλη μια φορά πόσο αγάμητη είσαι?

αχαχαχα
καλα ενταξει, το ομολογω. δεν εχω την κινηση σου :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
μην μπερδεύεστε αγαπητέ!

ο αγοραίος έρωτας δεν δύναται να συγκριθεί με το κέρατο! είναι πράγματα τελείως διαφορετικά μεταξύ τους τα οποία βασίζονται σε τελείως διαφορετικές προϋποθέσεις! Εαν για παράδειγμα η γυναίκα σας μείνει έγγυος και για αρκετούς μήνες αδυνατεί να εκπληρώσει τα συζυγικά της καθήκοντα(λεω ενα παραδειγμα στην τύχη), εσείς τι θα κάνετε? θα τον δέσετε κόμπο? Εανσε εκείνη την περίοδο συνευρεθείτε με μιαν ιερόδουλη θα σημαίνει οτι απατήσατε τη σύζυγό σας? οχι βέβαια!

και δεν υπεισέρχομαι καν στην ποιότητα και τη συχνότητα του έρωτα που προσφερουν ορισμένες σύζυγοι (ασχετωςεαν οι ιδιες νομίζουν ότι ειναι πορνοσταρ), διότι δε θα τελειώσει ποτέ η κουβέντα...

Δεν το μπερδευω. Δεν ειμαι κανας αγαπουλης να κραζω τον αγοραιο ερωτα και τις πουτανες. Αλλο λεω ομως.

Αν μεινει εγκυος μπορεις κανονικα να κανεις σεξ, βοηθαει μαλιστα στην χαλαρωση του κολπου για να ειναι και πιο ευκολος ο τοκετος. Εκτος αν εχει προβληματικη εγκυμοσυνη ( σχετικα σπανιο σε νεα κοπελα - υγιη οργανισμο ) που τοτε θελει προσοχη για το μωρο.

Αν δεν εχεις ποιοτητα στο σεξ με την γυναικα σου τοτε γιατι την παντρευτηκες? Επειδη κανει καλα ντολμαδακια ας πουμε? Ποσο μαλακας θα μπορουσες να εισαι ?

Κ'υστερα ( τι θα απογινει υυυυυυυυστερα - ξερναω και επανερχομαι ) σου λεω εγω το εξης. Πες οτι σπας και τα δυο σου ποδια και πρεπει να μεινεις ακινητος για 9 μηνες ρε παιδι μου. Κατι τυχαινει και ΔΕΝ μπορεις να γαμησεις καθως στο απαγορευει ο γιατρος.

Θα πεις στην γυναικα σου δεν πειραζει πηγαινε γαμησου με καναν συνοδο και γραψε και καμια κριτικη στην σελιδα του. Σωστα? Αυτο δεν πρεπει να πεις?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εσεις που επικροτειτε το οτι ειναι το ιδανικο να πηγαινεις και σε οικους ενω εισαι παντρεμενος και γενικοτερα να ξενογαμας,φανταζομαι θα επικροτησετε με την ιδια θερμη μια παντρεμενη αν μπει και ποσταρει στο "φωτο απο γκομενες μας"-η οπως λεγεται δεν θυμαμαι,φωτο απο τους γαμιαδες της.
η μηπως οχι?
εκει δεν θα εχει τα "μπραβο","ωραιο το μιλφ" κλπ ε?

και ναι αρχιστε να με κραζετε γιατι ειμαι σιγουρη πως η μισοι 8α παρετε στραβα αυτο που ρωταω. :rockon:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
εσυ γιατι δεν καθαριζεις λιγο το μυαλο σου απο το σπερμα μπας και σκεφτεις λιγο πιο καθαρα?

Ενα σου αναγνωριζω ομως κατινακι. Εισαι εξυπνη. Ολη την ωρα μας πετας "εγω δεν μπαινω για να μαζεψω πελατες και να κανω διαφημιση". Την καλυτερη διαφημιση κανεις ομως. Μας κοζαρες και το βρακι σου και κατα τ'αλλα δεν μπηκες για πελατες. Εχεις συνηθισε να χαϊδευεις τ'αυτια του καθε μαλακα και ξεχασες πως ειναι να εχεις δικη σου γνωμη. Τραβα να παρεις καινουρια στυλο , μπορει να εχει κινηση αποψε μετα απο αυτο το τσεκ ματ που εκανες.

ποποποπο

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Βέλβυ?

εχω προσφερθει εγω ουκ ολιγες φορες αλλα δε θελει το μωρο :( δε το βαζω κατω παντως θα χυσω τα χειλακια της κ ας ειναι το τελευταιο χυσιμο της ζωης μου!! βελβυ σαγαπω!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Βέλβυ?

Βρηκε εναν απο εδω μεσα απλα δεν ηταν ο ιδανικος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αχαχαχα
καλα ενταξει, το ομολογω. δεν εχω την κινηση σου :2funny:
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μας παει κοντρα η πουτανα γμτ και ειμαστε χαμενες απο χερι. Παντα αγαμητες θα ειμαστε στα ματια της :-

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν το μπερδευω. Δεν ειμαι κανας αγαπουλης να κραζω τον αγοραιο ερωτα και τις πουτανες. Αλλο λεω ομως.

Αν μεινει εγκυος μπορεις κανονικα να κανεις σεξ, βοηθαει μαλιστα στην χαλαρωση του κολπου για να ειναι και πιο ευκολος ο τοκετος. Εκτος αν εχει προβληματικη εγκυμοσυνη ( σχετικα σπανιο σε νεα κοπελα - υγιη οργανισμο ) που τοτε θελει προσοχη για το μωρο.

Αν δεν εχεις ποιοτητα στο σεξ με την γυναικα σου τοτε γιατι την παντρευτηκες? Επειδη κανει καλα ντολμαδακια ας πουμε? Ποσο μαλακας θα μπορουσες να εισαι ?

Κ'υστερα ( τι θα απογινει υυυυυυυυστερα - ξερναω και επανερχομαι ) σου λεω εγω το εξης. Πες οτι σπας και τα δυο σου ποδια και πρεπει να μεινεις ακινητος για 9 μηνες ρε παιδι μου. Κατι τυχαινει και ΔΕΝ μπορεις να γαμησεις καθως στο απαγορευει ο γιατρος.

Θα πεις στην γυναικα σου δεν πειραζει πηγαινε γαμησου με καναν συνοδο και γραψε και καμια κριτικη στην σελιδα του. Σωστα? Αυτο δεν πρεπει να πεις?

:o
ρε τον αναλ :S

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε παιδιά τι τσακωνοστοθνται?
ηρεμιστε μερα ποθ ναι σημερα!
ειναι στη φθση τοθ ανδροσ να γαμαει πολλεσ γθναικεσ πωσ να το καμωμεν αλλωστε !
αθτο γινεται απο την εποχη τοθ Homo sapiens neanderthalensis :think:!
βρισκεται στο ντι εν εη!DNA
γιαθτο και θπαρχει η ανθρωποτητα απο τοτε,αμα εριχναν μονο ενα μποθντζον σε μια κοπελα θα ειχαμε εξαφανιστει ωσ ειδοσ!
τωρα βεβαια δεν το σκεφοτμαστε ετσι γιατι ειμαστε σε αλλη φαση με το σεχ κλπ.
αλλα η οθσία ειναι η αναπαραγωγη τοθ ανθρωπινοθ ειδοθσ!
τελεια και παθλα η ποθτανα ειναι καβλα! :rockon:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

κλίμα....  :grin: :grin: :grin: :grin: