Νέα

Τον έπιασε η γυναίκα του να γράφει στο bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
σε λιγο θα βγαλει και οδηγια η κατερινα, μη γαματε τις γυναικες σας, ειναι οι πραγματικες πουτανες και δεν το αξιζουν αυτο  :crazy:
Άμα δεν την πετάξεις τη μαλακία σου δεν μπορείς...

Επισκέπτης
Αν δεν είναι έτσι...τότε γιατί κάθε φορά πασχίζετε να το δείχνετε?
Δεν είναι κακό να παραμερίζεις τον εαυτό σου μερικές φορές και να τον φέρνεις σε 2η μοίρα..
Τόοοοοοοσο ηθικές είστε πια?
Μπράβο μπράβο....

Ηθικη δεν βαζουμε στο μουνι μας αλλα στη γλωσσα μας κατινακι. Δεν πιανουμε στο στομα μας ατομα που δεν ξερουμε για να δικαιολογισουμε τα αικαιολογητα. Μην εχεις τοσο κομπλεξ που εισαι πουτανα. Και αλλαες ειναι και δεν κανουν ετσι. Μια χαρα τα πανε και με τις αλλες γυναικες. Εσυ μονιμως πας να μας κανεις την προχω επειδη εισαι πουτανα :uglystupid: Σουργελο.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
και άλλο.... λοκαλ φαίτ........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το ιδιο αισθανομαι. Εχω απογαλακτιστει χρονια τωρα.

Αντρα δε με κανει το γεγονος οτι εχω καβλι.

Εσυ βεβαια απο οτι καταλαβαινω θες γυναικα για να σου σιδερωνει και οχι για να τη γαμας, οποτε θα πρεπει να νιωθεις αρκετα καλα που εχεις μια δευτερη μανα μεσα στο σπιτι σου. Ετσι για να νιωθεις οικεια, με την φροντιδα της μαμας ακομα και στα 30-35 βουτυρομαλακα.
αλήθεια, εισθε παντρεμένος? έχετε σχέση?

εαν ναι, τι δουλειά έχετε εδώ? αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά σας δεν κάνει να ξενοκοιτάς εαν εχεις δεσμό?

εαν οχι, τοτε προφανώς είσθε ανέραστος!

να γνωρίζετε πάντως, πως τόση προσπάθεια δημιουργίας μιας ανδροπρεπούς διαδικυακής εικόνας όπως κάνετε εσείς, κάνουν μονον οι μη ανδροπρεπεις εις την πραγματική τους ζωη,και αυτό σας το λέει κάποιος με τα διπλά σας χρόνια τουλάχιστον!

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδεσ το κατερινακι το χει γαμησει κανεισ να μασ πει? τη λεει?

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
προς μοντς......

να συνενοθεί αυτό το θρεντ με το θρέντ WWE: Smackdown vs Raw

περιέχουν το ίδιο θέμα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Ηθικη δεν βαζουμε στο μουνι μας αλλα στη γλωσσα μας κατινακι. Δεν πιανουμε στο στομα μας ατομα που δεν ξερουμε για να δικαιολογισουμε τα αικαιολογητα. Μην εχεις τοσο κομπλεξ που εισαι πουτανα. Και αλλαες ειναι και δεν κανουν ετσι. Μια χαρα τα πανε και με τις αλλες γυναικες. Εσυ μονιμως πας να μας κανεις την προχω επειδη εισαι πουτανα :uglystupid: Σουργελο.
τραβα μαθε τροπους μωρη φεμινιστρια της κατσαρολας και μετα μιλα ετσι.ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
για να ποθμε και την αληθεια η κθρια κατερινα δεν χρειαζεται διαφημιση!
απο οτι θιμαμαι παλια στο μαγαζι τησ γινοταν πανικοσ πριν ανακαλθφτει το ιντερνετικο σαιτ πορδελα τελεια κομ!
και οποιοσ ειχε σθνεθρεθει μαζι τησ ξερει τι θελω να πω!αξεχαστη εμπειρία!και ντοπιο πραμα ελληνικο! :rockon:
Άστες βρε συ..
Γίνανε και οι γυναίκες πονηρίδηδες και μας τη λένε κι από πάνω..
Άστες να πάει να γαμηθεί..
Έχουμε τόσα προβλήματα και ασχολούμαστε με τη "γυναικεία μυαλική ανεπάρκεια"..

Επισκέπτης
ρε παιδεσ το κατερινακι το χει γαμησει κανεισ να μασ πει? τη λεει?

τι σου λεγα? Πιανει καλα η διαφημιση κατινακιιιιιιι αχαχαχαχαχαχαχα.

Και μην τη λες στη Βελβι για το αν βρηκε κανεναν απο το μπου , γιατι δεν το ΄χω σε τπτ να θυμηθω τα επικα τα δικα σου με το Μιμικο.   Ζωαδι!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αλήθεια, εισθε παντρεμένος? έχετε σχέση?

εαν ναι, τι δουλειά έχετε εδώ? αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά σας δεν κάνει να ξενοκοιτάς εαν εχεις δεσμό?

εαν οχι, τοτε προφανώς είσθε ανέραστος!

να γνωρίζετε πάντως, πως τόση προσπάθεια δημιουργίας μιας ανδροπρεπούς διαδικυακής εικόνας όπως κάνετε εσείς, κάνουν μονον οι μη ανδροπρεπεις εις την πραγματική τους ζωη,και αυτό σας το λέει κάποιος με τα διπλά σας χρόνια τουλάχιστον!

Η γυναικα μου αυτη τη στιγμη παρακολουθει τη συζητηση. Μαλακακος δεν ειμαι να κρυβομαι πισω απτο δαχτυλο μου.

Εφοσον εχεις τα διπλα μου χρονια, και κανεις να απαντησεις τοση ωρα σε κατι το οποιο ΔΕΝ ειναι εντος θεματος, και αποφευγεις να απαντησεις σε αυτα που σε ρωτησα, τοτε οσα χρονια και να περασουν ο ιδιος μαλακας θα παραμεινεις.

Τα ορια του καθε ζευγαριου τα βαζει το ζευγαρι και μονο, μπορει να μην εχει θεμα η γυναικα η ο αντρας αν ο αλλος ξενοκοιταει. Δεν θα γινω εγω και εσυ μπαστακας στο κρεβατι και στα αρχιδια κανενος. Στην πουτσα μου την φρεσκοξυρισμενη.

Δεν προσπαθω να δημιουργησω μια ανδροπρεπη δικτυακη εικονα ( ξερναω ). Εχω και κανονικη ζωη. Εδω μπηκα για να βρισω κανα δυο μαλακισμενες, εναν παπαρακο που τον γαμανε απο οταν γεννηθηκε, και να εμπλουτισω την ελευθερη μου ωρα με χαμογελα ειρωνειας προς καθε ελλεηνα και ελλεηνιδα.

Επισκέπτης
μου επιτρέπετε μιαν ερώτησιν?

η κυρία Κατερίνα 69 εαν έχω καταλάβει καλά εβρίσκεται εδώ εως ιερόδουλη, αρα αμεσα ενδιαφερόμενη με το αντικείμενο που διαπραγματεύεται ο παρών ιστότοπος...

Εσάς, ποίος ο λόγος ύπαρξής σας εδώ? για να διαφημίσετε την "ηθική σας υπεροχή" έναντι των επαγγελματιών ιερόδουλων?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
φερτε πισω τον μιλφ φαν ρεεεεε  η χουντα δε θα περασει :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065

Και μην τη λες στη Βελβι για το αν βρηκε κανεναν απο το μπου , γιατι δεν το ΄χω σε τπτ να θυμηθω τα επικα τα δικα σου με το Μιμικο.   Ζωαδι!
ποναει η αληθεια που σας λεει ε?και δε συμφερει να την ακουτε?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Άστες βρε συ..
Γίνανε και οι γυναίκες πονηρίδηδες και μας τη λένε κι από πάνω..
Άστες να πάει να γαμηθεί..
Έχουμε τόσα προβλήματα και ασχολούμαστε με τη "γυναικεία μυαλική ανεπάρκεια"..

:2funny: :2funny:
εσυ δεν εχεις φυλο? εισαι πανω απο αυτα?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Εσυ, καθ'ολη την διαρκεια να φανταστω παρεμεινες αγαμητη ε?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Κυριοι, για αλλη μια φορα το θρεντακιον εγαμηθη.

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γκμχ!

Συγγνώξη αν ενοχλώ τις κυρίες που ανταλλάσ(π)ουν απ όψεις
αλλά μήπως κανείς γνωρίζει κάτι παραπάνω γι αυτόν που
τον έπιασε η γυναίκα του να γράφει στο bourdela;