pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ο Λίλας και ο πάπιας λείπουν απο δω μέσα να γίνει σφαγή.
+1000
και γω αυτό σκεφτόμουν:τον έδωσε τον "φίλο" του στεγνά για να σπάμε πλάκα ενώ εκείνος ζει το δικό του δράμα (θα μπορούσε κάλλιστα να μην αναφέρει το νικ του...)
Καλα ε το κομπλεξ σου που εισαι πουτανα δεν περιγραφεται. Εσυ νομιζεις πως στη λεω επειδη εισαι οτι εισαι? Γι αυτα που λες στη λεω. Γιατι υποκρινεσαι στη λεω. Γιατι εισαι φιδι , γι αυτο στη λεω. Δεν κανω κουμαντο στο μουνι σου. Απλα εισαι ενας ανθρωπος που με αηδιαζει για το χαρακτηρα που εχεις. Γνωρισαμε και αλλες πουτανες και δεν ηταν τοσο καριολες σαν εσενα. Φιδι.
Έχω και μερικές φορές ντρέπομαι γιατί το ξεφτυλίζουν κάτι σαν εσάς...
Έχω και μερικές φορές ντρέπομαι γιατί το ξεφτυλίζουν κάτι σαν εσάς...
εαν εισθε ιερόδουλη ή ενδιαφέρεστε να συνευρίσκεστε με ιερόδουλες, δεν έχετε να δώσετε κανέναν λογαριασμό σε κανέναν! Μόνο στον εαυτό σας!Μήπως θέλετε να σας δώσω και λογαριασμό ή να πάρω την άδειά σας για να γράψω όπου μου καπνίσει εντός του συγκεκριμένου σαϊτ?
Παλι οι ελλεηνιδες εδω μεσα να μας πριξουν τα αρχιδια...
ΖΗΤΩ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 ΘΑΝΑΤΟΣ στις ροχαλες και τις βελβες
ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ στο κολωνου...
ειμαστε ολοι μαζι σου....
εναντια στην κουφαλα κυπριανιδα
εσπασε τα ρεκορΟ καραγκιοζης εδωσε τον φιλο του και δημοσιευσε και ολη την κουβεντα που ειχε με την γυναικα του ενω η ιδια παρακολουθει πλεον το σιτε.
Ποσο μαλακας μπορουσε να ειναι ο τυπος.
εαν εισθε ιερόδουλη ή ενδιαφέρεστε να συνευρίσκεστε με ιερόδουλες, δεν έχετε να δώσετε κανέναν λογαριασμό σε κανέναν! Μόνο στον εαυτό σας!
Ας απσντήσει κάποιος στον συνάδελφο............με λεπτομέρειες παρακαλώκαλα τη παθατε σημερα με το κατερινακι ελεοσ πια γυναικα ειναι λιγο σεβασμοσ!!!!!!!!!!την εχει γαμησει κανεισ ρε μαγκεσ?θα μου απαντησετε?
Κοριτσια , με το συμπαθιο αλλα μας πριξατε τ @@
τα ξυρισα και πριν 3 ωρες ... αμα παθω καμια θυλακιτιδα παλι θα σας γαμησω
( κατερινα χωρις λεφτα ενοω )
αντε να δουμε τι εγινε με τον μιλφ φαν