KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Όχι μη..έχουμε και τις ηθικές εδώ...δεν κάνει..Ας απσντήσει κάποιος στον συνάδελφο............με λεπτομέρειες παρακαλώ
Όχι μη..έχουμε και τις ηθικές εδώ...δεν κάνει..Ας απσντήσει κάποιος στον συνάδελφο............με λεπτομέρειες παρακαλώ
αστες ρε... παμε στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα....
εχει καινουργιο υλικο και ενημερωσεις απο συναγωνιστες...
εαν εισθε ιερόδουλη ή ενδιαφέρεστε να συνευρίσκεστε με ιερόδουλες, δεν έχετε να δώσετε κανέναν λογαριασμό σε κανέναν! Μόνο στον εαυτό σας!
Συνοπτικά, ο δυστυχής milf-fan κατελήφθη υπό της συζύγου του να συγγράφει στον παρόντα ιστότοπο.
παμε τσαρκα φιλε μου
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/91337247236420265183.png[/img[/URL]]
[/quote]
Ε νταξει εισαι τρελο παλικαρι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν παιζεσαι ρε δικιε μου :headbang3: :headbang3: :headbang3:
τελικά τι έγινε με το παλληκάρι???
εσας παντως υποψιάζομαι οτι σας τον "φερμαρει" η δικη σας όταν ειστε σκυμμενος για να κανετε τις δουλειες του σπιτιου...Η γκομενα σου σου δινει?
Η ειναι στο σιδερο τωρα και σε κανει να νιωθεις αντρας οσο γραφεις κρυφα στο bourdela.com?
Καλα κανω και δεν παντρευομαι..........Συνοπτικά, ο δυστυχής milf-fan κατελήφθη υπό της συζύγου του να συγγράφει στον παρόντα ιστότοπο.
νομίζω οτι η μονη γθναικα εδω μεσα ειναι η κθρια κατερίνα!
οι αλλεσ ποθ λενε οτι ειναι γθναικεσ ειναι μαλλον ποθστραδελια - η ανδρεσ ποθ κανοθν τισ γθναικεσ !!
παει χαλασε η κοινωνία βρε πδι μ! :S :S
Αυτή ήταν και η μαλακία του (κατά την ταπεινή μου γνώμη).Δεν έφθανε αυτό, της ομολόγησε username και password και αυτή διάβασε όλες τις κριτικές του και τα μηνύματά του.
νομίζω οτι η μονη γθναικα εδω μεσα ειναι η κθρια κατερίνα!
οι αλλεσ ποθ λενε οτι ειναι γθναικεσ ειναι μαλλον ποθστραδελια - η ανδρεσ ποθ κανοθν τισ γθναικεσ !!
παει χαλασε η κοινωνία βρε πδι μ! :S :S
axaxaxa!!! ειπα κι εγω δεν θα γραψει ο σπιντ!!Στ'@ρχιδι@ μ@ς!
Καλα να παθει!
Η γυναικα του καλη???
Ακουσε για milf και πεταχτηκε.......axaxaxa!!! ειπα κι εγω δεν θα γραψει ο σπιντ!!
Καλα κανω και δεν παντρευομαι..........
ρε αντε κ γαμηθειτε που σβησατε τη ροχαλα. κλαψομουνιασε η κατερινα?