KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Όχι μη..έχουμε και τις ηθικές εδώ...δεν κάνει..Ας απσντήσει κάποιος στον συνάδελφο............με λεπτομέρειες παρακαλώ![]()
Όχι μη..έχουμε και τις ηθικές εδώ...δεν κάνει..Ας απσντήσει κάποιος στον συνάδελφο............με λεπτομέρειες παρακαλώ![]()
αστες ρε... παμε στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα....
εχει καινουργιο υλικο και ενημερωσεις απο συναγωνιστες...
εαν εισθε ιερόδουλη ή ενδιαφέρεστε να συνευρίσκεστε με ιερόδουλες, δεν έχετε να δώσετε κανέναν λογαριασμό σε κανέναν! Μόνο στον εαυτό σας!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνοπτικά, ο δυστυχής milf-fan κατελήφθη υπό της συζύγου του να συγγράφει στον παρόντα ιστότοπο.
παμε τσαρκα φιλε μου
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/91337247236420265183.png[/img[/URL]]
[/quote]
Ε νταξει εισαι τρελο παλικαρι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν παιζεσαι ρε δικιε μου :headbang3: :headbang3: :headbang3:
τελικά τι έγινε με το παλληκάρι???
εσας παντως υποψιάζομαι οτι σας τον "φερμαρει" η δικη σας όταν ειστε σκυμμενος για να κανετε τις δουλειες του σπιτιου...Η γκομενα σου σου δινει?
Η ειναι στο σιδερο τωρα και σε κανει να νιωθεις αντρας οσο γραφεις κρυφα στο bourdela.com?
Καλα κανω και δεν παντρευομαι..........Συνοπτικά, ο δυστυχής milf-fan κατελήφθη υπό της συζύγου του να συγγράφει στον παρόντα ιστότοπο.
νομίζω οτι η μονη γθναικα εδω μεσα ειναι η κθρια κατερίνα!![]()
![]()
οι αλλεσ ποθ λενε οτι ειναι γθναικεσ ειναι μαλλον ποθστραδελια - η ανδρεσ ποθ κανοθν τισ γθναικεσ !!
παει χαλασε η κοινωνία βρε πδι μ! :S :S
Αυτή ήταν και η μαλακία του (κατά την ταπεινή μου γνώμη).Δεν έφθανε αυτό, της ομολόγησε username και password και αυτή διάβασε όλες τις κριτικές του και τα μηνύματά του.
νομίζω οτι η μονη γθναικα εδω μεσα ειναι η κθρια κατερίνα!![]()
![]()
οι αλλεσ ποθ λενε οτι ειναι γθναικεσ ειναι μαλλον ποθστραδελια - η ανδρεσ ποθ κανοθν τισ γθναικεσ !!
παει χαλασε η κοινωνία βρε πδι μ! :S :S
axaxaxa!!! ειπα κι εγω δεν θα γραψει ο σπιντ!!Στ'@ρχιδι@ μ@ς!
Καλα να παθει!
Η γυναικα του καλη???
Ακουσε για milf και πεταχτηκε.......axaxaxa!!! ειπα κι εγω δεν θα γραψει ο σπιντ!!![]()
ρε αντε κ γαμηθειτε που σβησατε τη ροχαλα. κλαψομουνιασε η κατερινα?
![]()