Νέα

Το thread του ψέματος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lestat21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Για να δούμε εδώ μέσα ποιοί έχουν "φάει" διάσημα μωρά (επί πληρωμή ή χωρίς)
ΣΣ: Μπορεί και να μην ήταν διάσημες όταν έγινε το κακό  :rockon:
(το τί μούσια έχουν να ακουστούν δε λέγεται  :sunglasses: )

Ξεκινάω... Μία (δεν έγινε ποτέ τρελά διάσημη αλλά τότε δεν την ήξερε ούτε η μάνα της  :sunglasses: )

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Για να δούμε εδώ μέσα ποιοί έχουν "φάει" διάσημα μωρά (επί πληρωμή ή χωρίς)
ΣΣ: Μπορεί και να μην ήταν διάσημες όταν έγινε το κακό  :rockon:
(το τί μούσια έχουν να ακουστούν δε λέγεται  :sunglasses: )

Ξεκινάω... Μία (δεν έγινε ποτέ τρελά διάσημη αλλά τότε δεν την ήξερε ούτε η μάνα της  :sunglasses: )
Τύπε ανοιξες θρεντ για να μας πεις οτι γαμησες μια ημιδιασημη?

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαινω τιποτα απο το θρεντ σου!......αν ειναι δικαιοι οι admin πρεπει να στο διαγραψουν!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν καταλαβαινω τιποτα απο το θρεντ σου!......αν ειναι δικαιοι οι admin πρεπει να στο διαγραψουν!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχχαχχαχχαχαχχαχα.
Εδω κολλαει το "κοιτα ποιος μιλαει"

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96

Σε ποναει που εχουν διαγραψει ολα τα δικα σου ε καυλιαρη?

ΥΓ: Οντως για τον πουτσο το θεμα!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Με τρωει η αδικια ρε φιλε!.....

Εν τω μεταξυ διεγραψαν τη δικια μου ΓΑΜΑΤΗ ψηφοφορια που ανοιξα για το ποτε θα σε διαγραψουν παλι αλλα αυτο το θεμα δεν το πειραξαν  :2funny:
Αυτη η χαζομαρα που ανοιξες τις προαλλες για τους διασημους που εχουν πεθανει υπαρχει ακομα?  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ διεγραψαν τη δικια μου ΓΑΜΑΤΗ ψηφοφορια που ανοιξα για το ποτε θα σε διαγραψουν παλι αλλα αυτο το θεμα δεν το πειραξαν  :2funny:
Αυτη η χαζομαρα που ανοιξες τις προαλλες για τους διασημους που εχουν πεθανει υπαρχει ακομα?  :2funny:
Θα σου απαντησει με τον επομενο κλωνο.  :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ είχα γαμήσει μία που δεν την ήξερε ούτε η μάνα της αλλά μετά την έμαθε όλο το σχολείο.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Καλό σαν ιδέα είναι το θρεντ, αλλά έχει δυο κινδύνους:

1) Να πέσει καμιά μήνυση, γιατί αν π.χ. κάποιος γράψει "Εγώ πήδηξα τη Ζωή Λάσκαρη πριν την παντρευτεί ο Λυκουρέζος", μπορεί να πέσει μήνυση και να τρέχει το site. Π.Χ. είπα, δεν εννοώ τίποτα για την συγκεκριμένη κυρία.

2) Να εκτραπεί το θρεντ στις γνωστές μαλακίες (πράμα που ΗΔΗ έχει αρχίσει να γίνεται, όπως βλέπω).

Εγώ πάντως δηλώνω ότι έχω πάρει την Πέπη (Πεπάρα) Τσεσμελή (πάνε χρόνια, όταν δούλευε Φωκαίας 19). Και όχι μόνο μια φορά, πολλές.
Τρυφερούδι ήταν τότε. Και δούλευε ρεπατζού της Δέσποινας (έχει πεθάνει), με τσάτσο αδερφή πρώην παπά. Έχει πεθάνει κι αυτός (AIDS).
Μετά έγινε TV περσόνα, και έπαιζε σε αυτά τα σκουπίδια-εκπομπές με το χοντρό το Λεωτσάκο.
Έχει χρόνια να φανεί, και πρέπει να πλησιάζει τα 50 η Πεπάρα πλέον.

Κι ας μου κάνει μήνυση αν θέλει.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6
εγώ είχα γαμήσει μία που δεν την ήξερε ούτε η μάνα της αλλά μετά την έμαθε όλο το σχολείο.

Κι εγώ γάμησα μίαπου δεν την ήξερε ούτε η μάνα της. Μετά το γαμήσι, την έμαθε και η μάνα της και την αναγνώρισε μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! Όταν αντάμωσαν ξανά, είχαμε αγκαλιές και κλάματα σαν το "Έχεις γράμμα". Χαμός! Και επιτέλους το κορίτσι το έμαθε και η μάνα της

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κι εγώ γάμησα μίαπου δεν την ήξερε ούτε η μάνα της. Μετά το γαμήσι, την έμαθε και η μάνα της και την αναγνώρισε μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! Όταν αντάμωσαν ξανά, είχαμε αγκαλιές και κλάματα σαν το "Έχεις γράμμα". Χαμός! Και επιτέλους το κορίτσι το έμαθε και η μάνα της
στην αρχή έκλαψα γιατί επιτέλους βρήκε την οικογένειά της, αλλά μετά έκλαψα για εσένα γιατί απέκτησες πεθερά.

OP
OP
Lestat21

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σε ποναει που εχουν διαγραψει ολα τα δικα σου ε καυλιαρη?

ΥΓ: Οντως για τον πουτσο το θεμα!

Αν όντως οι admins κρίνουν ότι το συγκεκριμένο θέμα ρίχνει το επίπεδο της θεματολογίας του forum υπόσχομαι να το σεβαστώ :)

OP
OP
Lestat21

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλό σαν ιδέα είναι το θρεντ, αλλά έχει δυο κινδύνους:

1) Να πέσει καμιά μήνυση, γιατί αν π.χ. κάποιος γράψει "Εγώ πήδηξα τη Ζωή Λάσκαρη πριν την παντρευτεί ο Λυκουρέζος", μπορεί να πέσει μήνυση και να τρέχει το site. Π.Χ. είπα, δεν εννοώ τίποτα για την συγκεκριμένη κυρία.

2) Να εκτραπεί το θρεντ στις γνωστές μαλακίες (πράμα που ΗΔΗ έχει αρχίσει να γίνεται, όπως βλέπω).

Εγώ πάντως δηλώνω ότι έχω πάρει την Πέπη (Πεπάρα) Τσεσμελή (πάνε χρόνια, όταν δούλευε Φωκαίας 19). Και όχι μόνο μια φορά, πολλές.
Τρυφερούδι ήταν τότε. Και δούλευε ρεπατζού της Δέσποινας (έχει πεθάνει), με τσάτσο αδερφή πρώην παπά. Έχει πεθάνει κι αυτός (AIDS).
Μετά έγινε TV περσόνα, και έπαιζε σε αυτά τα σκουπίδια-εκπομπές με το χοντρό το Λεωτσάκο.
Έχει χρόνια να φανεί, και πρέπει να πλησιάζει τα 50 η Πεπάρα πλέον.

Κι ας μου κάνει μήνυση αν θέλει.

Μήνυση επειδή την απαύτωσες;  :rockon:
ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ όποια το κάμει  :2funny:

OP
OP
Lestat21

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.270
Πόντοι
22.785
Πού πήγα μέ τήν Χειλουδάκη .. πιάνεται ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom