Νέα

Το thread που μας εκανε να γελασουμε πιο πολύ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα max-mad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αστειότερο θρεντ δύσκολο, αστειότερο όμως ποστ Όλα τα ξενογαμιστικά θρεντ πχ Οδησσός, Βαρσοβία, Ρωσσία κλπ βγάζουν δυνατό γέλιο και τελευταία έχουν ανέβει πολύ

Διαφωνώ, κορυφαίο μακράν ποστ είναι αυτό (από τον νήμα: Νεκρός ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious, Πολ Γουόκερ):

Σαν να εισαι ο αχαχουχας και να καρφωθεις με το κονταρι των λαχείων

A random visitor

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Έχω γελάσει πολύ με το "Ατάκες από πουτάνες", αλλά το φόρουμ στο σύνολό του όσο καιρό το διαβάζω μου έχει χαρίσει αρκετές στιγμές γέλιου. Δεν είναι threads αλλά μεμονωμένες ατάκες ή αστεία μεταξύ των μελών. Έχουν πολύ (και έξυπνο) χιούμορ οι μπουρδελιάρηδες  :grin:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Διαφωνώ, κορυφαίο μακράν ποστ είναι αυτό (από τον νήμα: Νεκρός ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious, Πολ Γουόκερ):
το οποιο ποστ ειχε ακολουθησει αυτό το ποστ...
Τραγική ειρωνεία. Εφυγε όπως έγινε διάσημος. Με ενα σπορ αμαξι..
Κριμα.
:grin:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
.  :2funny:  ναι ναι ειχα κλάψει  :rockon:
μια άλλη καλη ατακα ειχε πει ο λαρισαιος ο γλ...

καποιος (ισως και εγω) πηγε να πει το ανεκδοτο με την κατσαρολα και το δονητή(πηρα στη γυναικα μου δωρο μια κατσαρολα κι ένα δονητή...αν δεν της αρεσει η κατσαρολα να παει να γαμηθει)

οποτε ποσταρεται η διατυπωση του πρωτου κομματιου του ανεκδοτου..."πηρα στη γυναικα μου δωρο μια κατσαρολα κι ένα δονητή)...

και κανει  παραθεση ο βλαχος... "ο δονητης είναι για να ανακατευει τη φασουλαδα?" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.240
Πόντοι
2.606
μια άλλη καλη ατακα ειχε πει ο λαρισαιος ο γλ...

καποιος (ισως και εγω) πηγε να πει το ανεκδοτο με την κατσαρολα και το δονητή(πηρα στη γυναικα μου δωρο μια κατσαρολα κι ένα δονητή...αν δεν της αρεσει η κατσαρολα να παει να γαμηθει)

οποτε ποσταρεται η διατυπωση του πρωτου κομματιου του ανεκδοτου..."πηρα στη γυναικα μου δωρο μια κατσαρολα κι ένα δονητή)...

και κανει  παραθεση ο βλαχος "ο δονητης είναι για να ανακατευει τη φασουλαδα?" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βανάκιας

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
εύχομαι τα παιδιά σου στο μέλλον (αν έχεις σκοπό να κάνεις) να μην χρειάζονται να νοσηλευτούν στο εν λόγω κοινωνικό ίδρυμα, ο κοινωνικός ρατσισμός είναι εμετικός, όπως και κάθε είδους ρατσισμός ...  φελλόμυαλε  :tickedoff:

τυπε εχουμε αναγκη περιγραφη για την εμπειρια σου με το cdaki  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
εύχομαι τα παιδιά σου στο μέλλον (αν έχεις σκοπό να κάνεις) να μην χρειάζονται να νοσηλευτούν στο εν λόγω κοινωνικό ίδρυμα, ο κοινωνικός ρατσισμός είναι εμετικός, όπως και κάθε είδους ρατσισμός ...  φελλόμυαλε  :tickedoff:

Το cdaki πάντως-μετά την επαφή που είχατε-κάτι έλεγε για "βρωμύλος","μπόχας","κινούμενη βρωμούσα" κλπ, κλπ.

Περιμένουμε απαντήσεις...  :coffee:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
τυπε τι σε πειραζει που κατεβαινω που κατεβαινω πιατσουλα με το σπουγκενοβανακι μου και αναζητω δροσερες περιπτυξεις? μηπως ζηλευεις? :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

Φίλε μου δεν έχω κανένα πρόβλημα για το τί σου χώνουν στο στόμα και στον κώλο σου.

Μόνο να προσέξεις γιατί η σούφρα σου θα γίνει πιο μεγάλη και από αυτή του Λίλα και με το που θα φταρνίζεσαι,θα χέζεις κιόλας.

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Φίλε μου δεν έχω κανένα πρόβλημα για το τί σου χώνουν στο στόμα και στον κώλο σου.

Μόνο να προσέξεις γιατί η σούφρα σου θα γίνει πιο μεγάλη και από αυτή του Λίλα και με το που θα φταρνίζεσαι,θα χέζεις κιόλας.

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

SERPICΟ

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Θυμάμαι πρίν χρόνια είχα διαβάσει ένα θέμα που ένας τύπος έλεγε ότι πηγαίνει σε σπίτια και τραβάει μαλακία με τα άπλυτα εσώρουχα που βρίσκει! Είχα πέσει κάτω απ' τα γέλια. :2funny:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Ατάκες απο πουτάνες

« Απάντηση #173 στις: 22/07/15, 18:06 »

Φαση το θρεντ
λοιπον ενα απιστευτο απο μενα με γελειο
καλοκαιρι του 2008 αν θυμαμε καλα ανεβαινα αθηνα για δουλεια
στο δρομο πριν τα τουνελ  ειναι μια με το αυτοκινητο στην ακρη κ κανει νοηματα περναω σιγα κ βλεπω οτι εχει παθει λαστιχο.
Σταματαω βοηθαω το βγαζει παμε μεγαρα το φτιαχνουμε κ ξαναγυρναω πισω το βαζω κ φευγω.
την επομενη μερα τελειωνω το βραδακι τις δουλειες κ επιδη βαριομουν εκανα βολτα σε μερικα στουντιο που ηταν γυρω απο το ξενοδοχειο
στο δευτερο που μπαινω μου λεει η τσατσα το προγραμα κ περιμενα την κοπελα να βγει απο το δωματιο.
βγαινοντας αυτη ακουω ενα "δεν το πιστευω" σηκωνω το κεφαλι  κ ηταν αυτη που ειχε μεινει απο λαστιχο.
με συστηνει με την τσατσα κ με τραβαει στο δωματιο χωρις να ρωτησει κ μου λεει μην κανεις μπανιο θα κανουμε μαζι βγαινει κ την ακουσα να λεει στην τσατσα να μην κτυπησει μεχρι να τελιωσουμε.
Ερχετε κανουμε μπανιο ξεκιναει τριψιμο κ τα προκαρτακτικα κ ξεκειναμε  κ εχοντας περασει ενα μισαωρο ετσι βαραει η πορτα , αυτη δεν απαντησε κ συν
εχισε 5 λεπτα μετα παλι η τσατσα κ λεει αυτη μην δεινεις σημασια μετα απο κανα 5λεπτο ακουω μια φωνη να λεει "αντε μωρη το σαλονη ειναι γεματο"
και λεει η γκομενα με ενα υφος
"εεεε διωχτους ....πουτανα με περασες να τους προλαβω ολους?"

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
καποια από τά link που εχουν ανεβει για τον Γκουσγκουνη είναι κορυφαια  :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom