Νέα

Το θέμα είναι σοβαρό ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
όση "ψεύτικη ή αληθινή" αγάπη έχει λάβει ο τύπος...δεν θα τη δεις/ζήσεις ούτε αν γαμάς τρεις ζωές...

βάζε το πουλί σου σε μια τρύπα...γιατί όντως ο νοών νοείτω... ;)

Από τη μιά σωστός παίχτη, από την άλλη έπεσες στη θάλασσα και έχεις τρικυμία.

Αν τη θέλει ο άνθρωπος για τανίτσα, το παλλικαράκι παραπάνω καλά τα λέει...οικονομοτεχνικά

Αν του είχε δώσει α γ α π η τότε δε θα είχε μπει στη διαδικασία να ξεβραξωθεί ψυχικα μοιραζόμενος με τα χιλιάδες μέληξ του site τους ψύλλους του.

Αν πάλι του έχει δώσει "αγαπη", τότε όπως καταλαβαίνεις ότι και πάλι το παλικαράκι έχει απόλυτο δίκιο...οικονομοτεχνικά.

Αυτά φίλε περδικάκη και πάντα με α γ α π η, όχι "αγάπη"

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Καλα ρε μεγαλε εγω ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω! Πως στο διαολο καταφερες και χαλασες 2000ε σε 2 μηνες? Τι σκατα της επαιρνες μια λουι βιτον την εβδομαδα? Εισαι τοσο χαζος που κανεις δωρα τοσο γρηγορα? Καλα να πληρωνεις τα παντα αλλα δυσκολα φτανεις τα 2000!
Δε γινεται να θελει να σε παντρευτει απο τους 2 μηνες ουτε που σε ξερει καλα καλα τι αλλο θα ακουσουμε!

Οσο για την παρακολουθηση και τον ελεγχο της αυτο ειναι το μονο ευκολο αρκει να εχει facebook απο κει μπορεις να βρεις τα παντα ολα.. ειδικα αν βρεις καπως και τον κωδικο της εχεις ησυχασει για παντα με το θεμα παρακολουθηση και ελεγχος!

Μετα τιμης, ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλα ρε μεγαλε εγω ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω! Πως στο διαολο καταφερες και χαλασες 2000ε σε 2 μηνες? Τι σκατα της επαιρνες μια λουι βιτον την εβδομαδα?
Υπονοείς ότι τις έκανε δώρο μαϊμούδες?

:grin:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ενταξει υπερβαλλω! Μια λουι βιτον το μηνα ας πουμε  :2funny:

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
ΘΑ σας πω σε λιγες ημερες την απιστευτη κινηματογραφικη συνεχεια !!!.Το Γκλεν Γκλοουζ , τι ο πολεμος των Ροουζ !!! ταινιουλες μπροστα σ αυτα που συμβαινουν στη ζωη !!!  Δεν εχει γινει ακομα το φιναλε ....
Εις το επανιδειν ...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΘΑ σας πω σε λιγες ημερες την απιστευτη κινηματογραφικη συνεχεια !!!.Το Γκλεν Γκλοουζ , τι ο πολεμος των Ροουζ !!! ταινιουλες μπροστα σ αυτα που συμβαινουν στη ζωη !!!  Δεν εχει γινει ακομα το φιναλε ....
Εις το επανιδειν ...

Μην χαθείς...... (πάντως, αν πιστέψουμε αυτά που τώρα είπες, και τυχόν υπάρξει καθυστέρηση στην ενημέρωσή μας, θα καταλάβουμε ότι κάτι δυσάρεστο σου συνέβη....) :cheesy:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Παιδες βοηθεια ...
Ερχονται κατα καιρους μηνυματα στο κινητο της , οπου μου λεει "α η φιλη μου η ταδε , ειχαμε πει να παμε για καφε .." , "διαφημιστκο απο τη ταδε εταιρεια ... " , "α ο φιλος μου ο Νικος ηρθε αθηνα .. " κλπ κλπ ..

Η γυναικα ειναι μεγαλη γατα ...
Το χειροτερο ομως ειναι οτι χθες μου ηρθε με κατι μελανιες στα μπουτια , που μου τις εδειξε αμεσως , με τη δικαιολογια οτι την επιασε μια φαγουρα το βραδυ και ξυνοταν τοσο πολυ που τα μελανιασε . Ειναι 2 σχεδον ιδιου μεγεθους μελανιες ψηλα στα μπουτια σε σημειο που αν καποιος την επαιρνε πισοκολητα ισως να μπορουσε να εχει τα χερια του εκει και να την πιεζει ... σε τετοιο βαθμο που να δημιουργηθουν οι μελανιες ..
Καποια στιγμη καταφερα να δω για λιγα δευτερολεπτα το κινητο της και ειδα περαστικα καποια μηνυματα εισερχομενα ( δεν προλαβα να δω εξερχομενα ) , οχι πονηρα , αλλα θυμαμαι ενα "ειμαι εξω ..... και κατι αλλο που δεν θυμαμαι γαμωτο τι εγραφε '" , δεν ειχα χρονο να το δω με την ησυχια μου . (σημειωτεον οτι κατι πρεπει να καταλαβε γιατι απο τοτε προσεχει πιο πολυ που αφηνει και για ποσο χρονο το κινητο της )
Προκειται για μια γυναικα πολυ ομορφη , εντυπωσιακη , που ξερω ( απ οσο μου εχει πει και η ιδια ) οτι την κηνυγανε πολλοι και φυσικα και ο πρωην της με τον οποιο μου εχει πει οτι ειχε καλη σεξουαλικη χημεια και το κανε αραια και που μεχρι τον Ιουνιο ενω ειχαν χωρισει κανα χρονο
επισης ...
χωρις να εχω περασει στην υπερβολη και εντελως ωριμα πληρωνω ολες τις εξοδους μας γιατι δεν εχει δουλεια ...
επισης ...
θελει να παντρευτουμε ... ειμαι λεει ο αντρας της ζωης της ...
επισης ...
την πεταξα εξω απο το αμαξι τις προαλλες .. γιατι μου ειχε σπασει τα αρκιδια ... και εμεινε καγκελο ...
επισης ...
δεν μπορω ευκολα να τη "στειλω" οριστικα , γιατι ειναι ενα θεομουνο και γουσταρω πολυ ( κολακευομαι ο μαλακας ) να την εχω διπλα μου , πανω μου , κατω μου ...
επισης ...
μου χει στοιχισει γυρω στα 2000 για 2 μηνες ...

ΒΟΗΘΑΤΕ !! Τιθα κανατε ?
Σας επρηξα ,, συγνωμη , αλλα καιγομαι ...
Ακου τυπε και ασε τα πολλα..Πρωτα κοιτα τι θες εσυ απο τι γκομενα,κοιτα να βγαλεις ολα αυτα απο το μυαλο σου γιατη δεν θα μπορεσεις ποτε να ηρεμισεις και θα φτασεις σε σημιο να μην χαιρεσαι τιποτα μαζι της.

Τωρα αν θελεις πραγματικα να μαθεις που ειναι και τι κανει,υπαρχη τροπος και κοστιζει περιπου 2000ε αν ανδιαφερεσαι στιλε μου π.μ να σου πω λεπτομεριες..

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Μην χαθείς...... (πάντως, αν πιστέψουμε αυτά που τώρα είπες, και τυχόν υπάρξει καθυστέρηση στην ενημέρωσή μας, θα καταλάβουμε ότι κάτι δυσάρεστο σου συνέβη....) :cheesy:
Παρ ολιγον ... αλλα ο θεος με φυλαξε ...
Τελος οι μουναρες !

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Ακου τυπε και ασε τα πολλα..Πρωτα κοιτα τι θες εσυ απο τι γκομενα,κοιτα να βγαλεις ολα αυτα απο το μυαλο σου γιατη δεν θα μπορεσεις ποτε να ηρεμισεις και θα φτασεις σε σημιο να μην χαιρεσαι τιποτα μαζι της.

Τωρα αν θελεις πραγματικα να μαθεις που ειναι και τι κανει,υπαρχη τροπος και κοστιζει περιπου 2000ε αν ανδιαφερεσαι στιλε μου π.μ να σου πω λεπτομεριες..
Φιλε σ ευχαριστω αλλα τελειωσε το θεμα και καμμια γκομενα δεν αξιζει να σκασεις τοσα φραγκα για να την ψαξεις ...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Παιδες βοηθεια ...
Ερχονται κατα καιρους μηνυματα στο κινητο της , οπου μου λεει "α η φιλη μου η ταδε , ειχαμε πει να παμε για καφε .." , "διαφημιστκο απο τη ταδε εταιρεια ... " , "α ο φιλος μου ο Νικος ηρθε αθηνα .. " κλπ κλπ ..

Η γυναικα ειναι μεγαλη γατα ...
Το χειροτερο ομως ειναι οτι χθες μου ηρθε με κατι μελανιες στα μπουτια , που μου τις εδειξε αμεσως , με τη δικαιολογια οτι την επιασε μια φαγουρα το βραδυ και ξυνοταν τοσο πολυ που τα μελανιασε . Ειναι 2 σχεδον ιδιου μεγεθους μελανιες ψηλα στα μπουτια σε σημειο που αν καποιος την επαιρνε πισοκολητα ισως να μπορουσε να εχει τα χερια του εκει και να την πιεζει ... σε τετοιο βαθμο που να δημιουργηθουν οι μελανιες ..
Καποια στιγμη καταφερα να δω για λιγα δευτερολεπτα το κινητο της και ειδα περαστικα καποια μηνυματα εισερχομενα ( δεν προλαβα να δω εξερχομενα ) , οχι πονηρα , αλλα θυμαμαι ενα "ειμαι εξω ..... και κατι αλλο που δεν θυμαμαι γαμωτο τι εγραφε '" , δεν ειχα χρονο να το δω με την ησυχια μου . (σημειωτεον οτι κατι πρεπει να καταλαβε γιατι απο τοτε προσεχει πιο πολυ που αφηνει και για ποσο χρονο το κινητο της )
Προκειται για μια γυναικα πολυ ομορφη , εντυπωσιακη , που ξερω ( απ οσο μου εχει πει και η ιδια ) οτι την κηνυγανε πολλοι και φυσικα και ο πρωην της με τον οποιο μου εχει πει οτι ειχε καλη σεξουαλικη χημεια και το κανε αραια και που μεχρι τον Ιουνιο ενω ειχαν χωρισει κανα χρονο
επισης ...
χωρις να εχω περασει στην υπερβολη και εντελως ωριμα πληρωνω ολες τις εξοδους μας γιατι δεν εχει δουλεια ...
επισης ...
θελει να παντρευτουμε ... ειμαι λεει ο αντρας της ζωης της ...
επισης ...
την πεταξα εξω απο το αμαξι τις προαλλες .. γιατι μου ειχε σπασει τα αρκιδια ... και εμεινε καγκελο ...
επισης ...
δεν μπορω ευκολα να τη "στειλω" οριστικα , γιατι ειναι ενα θεομουνο και γουσταρω πολυ ( κολακευομαι ο μαλακας ) να την εχω διπλα μου , πανω μου , κατω μου ...
επισης ...
μου χει στοιχισει γυρω στα 2000 για 2 μηνες ...

ΒΟΗΘΑΤΕ !! Τιθα κανατε ?
Σας επρηξα ,, συγνωμη , αλλα καιγομαι ...
εγω κραταω το οτι πληρωνεις μονο εσυ οταν βγαινετε..
σ εχει παρει χαμπαρι η γκομενα τι τζιτζιοφιογκος εισαι και θελει να σε τυλιξει..βρηκε τον μαλακα της...
τωρα εαν πηδιεται η οχι τι σημασια εχει..ανθρωποι σαν εσενα ειναι παντρεμενοι χρονια  και κοιμουνται και ξυπνανε μ αυτη την απορια..ειναι η κατηγορια σας τετοια..

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
εγω κραταω το οτι πληρωνεις μονο εσυ οταν βγαινετε..
σ εχει παρει χαμπαρι η γκομενα τι τζιτζιοφιογκος εισαι και θελει να σε τυλιξει..βρηκε τον μαλακα της...
τωρα εαν πηδιεται η οχι τι σημασια εχει..ανθρωποι σαν εσενα ειναι παντρεμενοι χρονια  και κοιμουνται και ξυπνανε μ αυτη την απορια..ειναι η κατηγορια σας τετοια..
εχεις απολυτο δικιο ...
το τελειο θυμα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom