sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Που χαθηκες εσυ ρε μαλακα βουλγαρε?βουλγαρια ησουν?σκοινι για να κρεμαστεις σου λειπει.
Που χαθηκες εσυ ρε μαλακα βουλγαρε?βουλγαρια ησουν?σκοινι για να κρεμαστεις σου λειπει.
εισαι προθυμη να θυσιασεις το κορμι σου για να σωσεις μια προβατινα??
Ρε τυπε τι προβατινες και ιστοριες,ταβερνα θα το κανουμε σε λιγο το σπητι,ασε που βρωμαει η προβατιναη προβατίνα φιλαράκι δεν είναι απλή υπόθεση
(πάλι? )
οχι ερωτα,δεν ειναι αυτο που νομιζεις..ζηλευω
Τωρα για της γιορτες θα εχει πολλα ζωντανα που θα πανε για θυσια τι λες προσφερεσεζηλευω
Ρε τυπε τι προβατινες και ιστοριες,ταβερνα θα το κανουμε σε λιγο το σπητι,ασε που βρωμαει η προβατινα
Τωρα για της γιορτες θα εχει πολλα ζωντανα που θα πανε για θυσια τι λες προσφερεσε
ζηλευω
Τωρα για της γιορτες θα εχει πολλα ζωντανα που θα πανε για θυσια τι λες προσφερεσε
οχι ερωτα,δεν ειναι αυτο που νομιζεις..
οχι οχι, εγω την προβατινα θελω!! παρεξηγησηη!!
α ρε τερας με το ποιμνιο σουεχω ιδιοκτητη
Ρεεεε για σενα την ψηνω στην ετοιμαζωρε καρντάσι.... τι ζητάς εσύ στα χωρικά μας υδατα??????? ασε τις αθηναικές προβατίνες στην ησυχία τους.. πειράζω εγώ τις σαλονικώτικες? (αλλο αν παλιά τις πείραζα)
να ξερεις οτι ακομα εκρεμμει η διαλογη, ο σκοτεινος εχει υποχωρησει, αλλα πιστευω πως θα ειναι για λιγο, θα επανελθει δριμυτερος
α ρε τερας με το ποιμνιο σου
εχω ιδιοκτητη
εσενα δεν σε παρεξηγω αγαπη μου :-*
Μπορη να σε στειλη ο ιδιοκτητης σου για θυσιαεχω ιδιοκτητη
δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες...
ας πας με τον νταρκι..κατι τελευταιο βγαλμενο απ'τη ζωη..
;) ;) ;)