You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το σκηνικο εχει..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 211
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Το σκηνικο εδω εχει ως εξης.......
Καιρος βροχερος
2 - 10 δουλεια, μετα 20 λεπτα διαδρομη μεχρι το χωριο. Βολτα απ' το καφενειο για μια μπυρα στο ποδι και μετα σπιτι. Το τζακι θα το εχει αναψει ηδη η μανα μου. Ταισμα τα σκυλια και καταφτανουν οι κολητοι για P.E.S. 2010. Κρασι δικο μας, μεζες και μπαφος τοπικος. Headbaning! Headbaning! Headbaning!
Θα λιωσουμε....ως συνηθως.....
Πω ρε φίλε αυτά είναι !!!Κάτι ανάλογο θα έχει και εδώ το πρόγραμμα για σήμερα μάλλον(όσον αφορά το δεύτερο μέρος του ποστ σου).
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
κ μετά τηλεφωνάκι... και...
και μετα
Ανοιγης και διαβαζεις την εφημεριδαμετα συνηθως εισαι ζαβλακωμενος απο τη ζεστη και απλα λιωνεις στις μαξιλαρες.. εκτος κι αν εχεις τον ανθρωπο σου διπλα (ή εστω καποιον που σε καυλωνει ) και πηδιεσαι με τις ωρες
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ανοιγης και διαβαζεις την εφημεριδα
καλα με τοσο κοπο και....εφημεριδα???
Αφου ξαπλα θα ειναι .......αρα
Επισκέπτης
και τελικα ολοι εκει καταληξαμε
ωραια, το τζακι λειπει, το φαι, και το προσωπο
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ε,να οργανωθούμε τότε...και τελικα ολοι εκει καταληξαμε
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Που αλλου θα καταληγαμε ειναι γνωστο το σκηνικοκαι τελικα ολοι εκει καταληξαμε
δεν μου λειπη καθολου το τζακι ετοιμο ειναι,για φαγητο ο κρεοπωλης εδω διπλα ειναι και εχει ωραια παϊδάκια,τωρα για το προσωπο δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι του γουστου σου αλλα μετα απο μερικα ποτηρια γινεται του γουστου σου
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Το τζακι, το τζακι φιλε μουΠου αλλου θα καταληγαμε ειναι γνωστο το σκηνικο
δεν μου λειπη καθολου το τζακι ετοιμο ειναι,για φαγητο ο κρεοπωλης εδω διπλα ειναι και εχει ωραια παϊδάκια,τωρα για το προσωπο δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι του γουστου σου αλλα μετα απο μερικα ποτηρια γινεται του γουστου σου
Αντρεs σωρο, γυναικεs το ιδιο...ε κι αν ζοριστουμε λιγο δεν πειραζει
Φαγητα ειναι ευκολο να παρουμε
Αρα τι μενει???? Το..... τζακι
Και ποιος εχει ορεξη για κτηνοβασιες ρε βλαχο ?Ε,να οργανωθούμε τότε...
ακομα δεν το εχω αναψει το τζακι παει το χερι αυτοματα στο θερμοστατη του καλοριφερ μολς μπω σπιτι.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Πιο τζακι και @@..
Πριν κανα 2ωρο 200αρισα με τη μηχανη την ιδια στιγμη που ο στροβυλος βροχης και αερα χτυπαγε με μανια το κρανος και τη στολη μου.Τιποτα καλυτερο απο να κινεισαι με διπλασια ταχυτητα απο τους υπολοιπους στον αυτοκινητοδρομο....Οι αποστασεις λιγοστευουν,ο χρονος γινεται σχετικος...Με συνεχεις εναλλαγες λοριδων(παντα με χρηση φλας)βρισκομαι συντομα με αδειο δρομο μπροστα μου..Δυστυχως ομως φτανω στην εξοδο μου,στην οποια και βγαινω.. >
Με μουλιασμενα ρουχα και χερια απο την υγρασια,τρωω χρονο μπροστα απο το λαπτοπ μου..
Πριν κανα 2ωρο 200αρισα με τη μηχανη την ιδια στιγμη που ο στροβυλος βροχης και αερα χτυπαγε με μανια το κρανος και τη στολη μου.Τιποτα καλυτερο απο να κινεισαι με διπλασια ταχυτητα απο τους υπολοιπους στον αυτοκινητοδρομο....Οι αποστασεις λιγοστευουν,ο χρονος γινεται σχετικος...Με συνεχεις εναλλαγες λοριδων(παντα με χρηση φλας)βρισκομαι συντομα με αδειο δρομο μπροστα μου..Δυστυχως ομως φτανω στην εξοδο μου,στην οποια και βγαινω.. >
Με μουλιασμενα ρουχα και χερια απο την υγρασια,τρωω χρονο μπροστα απο το λαπτοπ μου..
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πιο τζακι και @@..
ερωτα θα σε ζεστανω εγω
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ερωτα θα σε ζεστανω εγω
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ποια κτηνοβασία ρε σαλιάρη???Και ποιος εχει ορεξη για κτηνοβασιες ρε βλαχο ?
ακομα δεν το εχω αναψει το τζακι παει το χερι αυτοματα στο θερμοστατη του καλοριφερ μολς μπω σπιτι.
Δεν θα τη γαμήσουμε την πρατίνα...θα τη φάμε
Επισκέπτης
Το τζακι, το τζακι φιλε μου
Αντρεs σωρο, γυναικεs το ιδιο...ε κι αν ζοριστουμε λιγο δεν πειραζει
Φαγητα ειναι ευκολο να παρουμε
Αρα τι μενει???? Το..... τζακι
ναι ρε πστ μου!! το τζαααακι λειπει..κλαψ :-
αλλα και παλι ειναι μαλακια να εχεις το τζακι και να μην εχεις και το προσωπο μαραζωνεις μονος σου χαχα! αλλα εισαι πιο ευτυχισμενος απ'οτι στην πρωτη περιπτωση!
Πιο τζακι και @@..
αρα κι εσυ θελεις να ζεσταθεις! οποτε θες και το τζακι (και τη σεξουλα!)
Επισκέπτης
Ποια κτηνοβασία ρε σαλιάρη???
ρε τη δολια
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μπροστα στο τζακι με ενα καλο μουνι βγαζης τρελα γουσταΠιο τζακι και @@..
Πριν κανα 2ωρο 200αρισα με τη μηχανη την ιδια στιγμη που ο στροβυλος βροχης και αερα χτυπαγε με μανια το κρανος και τη στολη μου.Τιποτα καλυτερο απο το να κινεισαι με διπλασια ταχυτητα απο τους υπολοιπους στον αυτοκινητοδρομο...
για την μηχανη που λες ενα σου λεω παντα πολυ ΠΡΟΣΟΧΗ και καθαρο μυαλο στο πως κινησε ειδικα με κακο καιρο
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
;)(και τη σεξουλα!)
και'συ ελευθερας βοσκης??ρε τη δολια
γαματη ειναι στα καρβουνα,φερνω το κρασι ρε αρκει να μην της εχεις κανει τον πατο πηγαδιΠοια κτηνοβασία ρε σαλιάρη???
Επισκέπτης
ναι ειμαι αλανιαρακαι'συ ελευθερας βοσκης??
αφηστε τα ζωντανααα λεω και απλα φατε τις πατατουλες και καντε σεξ!
γαματη ειναι στα καρβουνα,φερνω το κρασι ρε αρκει να μην της εχεις κανει τον πατο πηγαδι