Νέα

Το σκηνικο εχει..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Exουνε βαλθει να μαs καβλωσουνε εδω μεσα....
Αντε γιατι θα μου πεσει ο...σταφυλιτηs!!! :tits2: :tits2:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Το σκηνικο εδω εχει ως εξης.......
Καιρος βροχερος
2 - 10 δουλεια, μετα 20 λεπτα διαδρομη μεχρι το χωριο. Βολτα απ' το καφενειο για μια μπυρα στο ποδι και μετα σπιτι. Το τζακι θα το εχει αναψει ηδη η μανα μου. Ταισμα τα σκυλια και καταφτανουν οι κολητοι για P.E.S. 2010. Κρασι δικο μας, μεζες και μπαφος τοπικος. Headbaning! Headbaning! Headbaning!
Θα λιωσουμε....ως συνηθως.....

Πω ρε φίλε αυτά είναι :rockon: :rockon:!!!Κάτι ανάλογο θα έχει και εδώ το πρόγραμμα για σήμερα μάλλον(όσον αφορά το δεύτερο μέρος του ποστ σου).

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
κ μετά τηλεφωνάκι... :grin:  και... :knockinb:
μετα συνηθως εισαι ζαβλακωμενος απο τη ζεστη και απλα λιωνεις στις μαξιλαρες.. εκτος κι αν εχεις τον ανθρωπο σου διπλα (ή εστω καποιον που σε καυλωνει  :2funny: ) και πηδιεσαι με τις ωρες :grin:
Ανοιγης και διαβαζεις την εφημεριδα  :grin: :grin: :grin:

:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ατιμη κριση.......Να μην εχουμε ενα...τζακι :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
και τελικα ολοι εκει καταληξαμε  :grin:

ωραια, το τζακι λειπει, το φαι, και το προσωπο  :2funny:
Που αλλου θα καταληγαμε ειναι γνωστο το σκηνικο
δεν μου λειπη καθολου το τζακι ετοιμο ειναι,για φαγητο ο κρεοπωλης εδω διπλα ειναι και εχει ωραια παϊδάκια,τωρα για το προσωπο δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι του γουστου σου αλλα μετα απο μερικα ποτηρια γινεται του γουστου σου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Που αλλου θα καταληγαμε ειναι γνωστο το σκηνικο
δεν μου λειπη καθολου το τζακι ετοιμο ειναι,για φαγητο ο κρεοπωλης εδω διπλα ειναι και εχει ωραια παϊδάκια,τωρα για το προσωπο δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι του γουστου σου αλλα μετα απο μερικα ποτηρια γινεται του γουστου σου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Το τζακι, το τζακι φιλε μου
Αντρεs σωρο,  γυναικεs το ιδιο...ε  κι αν ζοριστουμε λιγο δεν πειραζει
Φαγητα ειναι ευκολο να παρουμε
Αρα τι μενει???? Το..... τζακι  :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πιο τζακι και @@..
Πριν κανα 2ωρο 200αρισα με τη μηχανη την ιδια στιγμη που ο στροβυλος βροχης και αερα χτυπαγε με μανια το κρανος και τη στολη μου.Τιποτα καλυτερο απο να κινεισαι με διπλασια ταχυτητα απο τους υπολοιπους στον αυτοκινητοδρομο....Οι αποστασεις λιγοστευουν,ο χρονος γινεται σχετικος...Με συνεχεις εναλλαγες λοριδων(παντα με χρηση φλας)βρισκομαι συντομα με αδειο δρομο μπροστα μου..Δυστυχως ομως φτανω στην εξοδο μου,στην οποια και βγαινω.. >:(
Με μουλιασμενα ρουχα και χερια απο την υγρασια,τρωω χρονο μπροστα απο το λαπτοπ μου.. :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Πιο τζακι και @@..
Πριν κανα 2ωρο 200αρισα με τη μηχανη την ιδια στιγμη που ο στροβυλος βροχης και αερα χτυπαγε με μανια το κρανος και τη στολη μου.Τιποτα καλυτερο απο να κινεισαι με διπλασια ταχυτητα απο τους υπολοιπους στον αυτοκινητοδρομο....Οι αποστασεις λιγοστευουν,ο χρονος γινεται σχετικος...Με συνεχεις εναλλαγες λοριδων(παντα με χρηση φλας)βρισκομαι συντομα με αδειο δρομο μπροστα μου..Δυστυχως ομως φτανω στην εξοδο μου,στην οποια και βγαινω.. >:(
Με μουλιασμενα ρουχα και χερια απο την υγρασια,τρωω χρονο μπροστα απο το λαπτοπ μου.. :2funny:

ερωτα θα σε ζεστανω εγω  :smitten: :smitten: :smitten:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Και ποιος εχει ορεξη για κτηνοβασιες ρε βλαχο ?   :zfuck:   :grin:
ακομα δεν το εχω αναψει το τζακι παει το χερι αυτοματα στο θερμοστατη του καλοριφερ μολς μπω σπιτι.
Ποια κτηνοβασία ρε σαλιάρη???
Δεν θα τη γαμήσουμε την πρατίνα...θα τη φάμε :2funny:

Επισκέπτης
Το τζακι, το τζακι φιλε μου
Αντρεs σωρο,  γυναικεs το ιδιο...ε  κι αν ζοριστουμε λιγο δεν πειραζει
Φαγητα ειναι ευκολο να παρουμε
Αρα τι μενει???? Το..... τζακι   :rockon: :rockon: :rockon:

ναι ρε πστ μου!! το τζαααακι λειπει..κλαψ  :-

αλλα και παλι ειναι μαλακια να εχεις το τζακι και να μην εχεις και το προσωπο  :P μαραζωνεις μονος σου χαχα! αλλα εισαι πιο ευτυχισμενος απ'οτι στην πρωτη περιπτωση!

Πιο τζακι και @@..

αρα κι εσυ θελεις να ζεσταθεις! οποτε θες και το τζακι (και τη σεξουλα!)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πιο τζακι και @@..
Πριν κανα 2ωρο 200αρισα με τη μηχανη την ιδια στιγμη που ο στροβυλος βροχης και αερα χτυπαγε με μανια το κρανος και τη στολη μου.Τιποτα καλυτερο απο το να κινεισαι με διπλασια ταχυτητα απο τους υπολοιπους στον αυτοκινητοδρομο...
Μπροστα στο τζακι με ενα καλο μουνι βγαζης τρελα γουστα  :dancing: :dancing: :dancing:
για την μηχανη που λες ενα σου λεω παντα πολυ ΠΡΟΣΟΧΗ και καθαρο μυαλο στο πως κινησε ειδικα με κακο καιρο

Επισκέπτης
και'συ ελευθερας βοσκης?? :2funny: :zfuck:
ναι ειμαι αλανιαρα  :2funny: :2funny:

αφηστε τα ζωντανααα λεω και απλα φατε τις πατατουλες και καντε σεξ!   :dancing:

γαματη ειναι στα καρβουνα,φερνω το κρασι ρε αρκει να μην της εχεις κανει τον πατο πηγαδι  :grin:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom