hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
γαματη ειναι στα καρβουνα,φερνω το κρασι ρε αρκει να μην της εχεις κανει τον πατο πηγαδι![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ριξε και κανα λουκανικο!!!
γαματη ειναι στα καρβουνα,φερνω το κρασι ρε αρκει να μην της εχεις κανει τον πατο πηγαδι![]()
εισαι προθυμη να θυσιασεις το κορμι σου για να σωσεις μια προβατινα??αφηστε τα ζωντανααα λεω και απλα φατε τις πατατουλες και καντε σεξ!![]()
Mάγος είσαι???γαματη ειναι στα καρβουνα,φερνω το κρασι ρε αρκει να μην της εχεις κανει τον πατο πηγαδι![]()
Να υποθέσω ότι δεν σ'αρέσει το "κρέας"....ναι ειμαι αλανιαρα![]()
αφηστε τα ζωντανααα λεω και απλα φατε τις πατατουλες και καντε σεξ!
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι προθυμη να θυσιασεις το κορμι σου για να σωσεις μια προβατινα??![]()
![]()
![]()
Σιγά μη δεν φάω εγώ την πρατίνα για να γαμήσεις εσύ...παπάρα,ε παπάραεισαι προθυμη να θυσιασεις το κορμι σου για να σωσεις μια προβατινα??![]()
![]()
![]()
Προηγουμενος ελεγες τι τζακι και @@ το λουκανικο γινεται καλο ομως στα καρβουνα![]()
![]()
![]()
ριξε και κανα λουκανικο!!!
Προηγουμενος ελεγες τι τζακι και @@ το λουκανικο γινεται καλο ομως στα καρβουνα
χθες το βραδυ αναψα το τζακι μονο για να ψησω λουκανικα και κοκκινο μπρουσκο κρασι ηταν οτι το καλυτερο
Να υποθέσω ότι δεν σ'αρέσει το "κρέας"....
Αστον μωρέ μικρός είναι ακόμα...θα μάθει...Προηγουμενος ελεγες τι τζακι και @@ το λουκανικο γινεται καλο ομως στα καρβουνα
χθες το βραδυ αναψα το τζακι μονο για να ψησω λουκανικα και κοκκινο μπρουσκο κρασι ηταν οτι το καλυτερο
καλά θα σ'τη φέρω ζωντανή την πρατίνα τότε....το σκοτωμενο κρεας και τα κουφαρια,οχι δε μ'αρεσουν πφφφφ
(νταξ, σοβαρεψα το τοπικ, σορρυ)
Τοσο κρασι που ηπια τι αλλο να εκανα τα ποδια μου δεν μπορουσα να παρωπάλι καρντάσι την βεράντα πήδηξες εχτές????????
Τοσο κρασι που ηπια τι αλλο να εκανα
Κολπο ειναι ρε... ;)(που κανει και ο αντονιονιΣιγά μη δεν φάω εγώ την πρατίνα για να γαμήσεις εσύ...παπάρα,ε παπάρα![]()
καλά θα σ'τη φέρω ζωντανή την πρατίνα τότε....
Mάγος είσαι???![]()
Σιγά μη δεν φάω εγώ την πρατίνα για να γαμήσεις εσύ...παπάρα,ε παπάρα![]()
Πινω πινω και βλεπη χαρανα πίνεις πιό τακτικά.. να βλέπει χαρά στα σκέλια της....
παλι πολεμο μου κανεις μωρη μπουμπα???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το τζακι, το τζακι φιλε μου
Αντρεs σωρο, γυναικεs το ιδιο...ε κι αν ζοριστουμε λιγο δεν πειραζει
Φαγητα ειναι ευκολο να παρουμε
Αρα τι μενει???? Το..... τζακι![]()
![]()
quote]Ελα ρε λαιφ πεστα,το μυαλο τους στο μουνι,δεν λεω καλο ειναι αλλα οχι και να μην περναμε καλα οταν δεν υπαρχει.