Νέα

Το σκηνικο εχει..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σιγά ρε μάγκες.

Υπερτιμημένο το τζάκι.

Κόψε ξύλα (τσπα, έστω κουβάλησε τα), βρες προσανάματα, σπίρτα, οινοπνέυματα, εφημερίδες, άναψε φωτιά, τάϊσε την και ΚΥΡΙΩΣ μάζευε μετά στάχτες.

Καλλίτερο το καλοριφέρ.

Και μάλιστα εκείνα τα παληά τα σώματα με τις φέτες.

Άμα λάχει χώνεις και το πουλί σου μέσα και  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Δεν εχεις αδικο για τις σταχτες. Ασε που πρεπει να ειναι ωρες αναμενο για να ζεστανει το δωματιο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Δεν εχεις αδικο για τις σταχτες. Ασε που πρεπει να ειναι ωρες αναμενο για να ζεστανει το δωματιο.

Μπορεί να είναι λίγο μπελάς οι στάχτες... αλλά προσωπικά έχω λύσει το πρόβλημα με μια ηλεκτρική σκούπα που έχει κουβά κ μπορεί να ρουφάει κ νερά κλπ... βάζεις την φυσούνα στο τζάκι κ σ' ένα λεπτό καθάρισε τα πάντα!

Οσο για την απόδοση της θέρμανης, εφ' όσον το τζάκι δεν είναι ενεργειακό, πολύ καλή δουλειά κάνει ένα κομμάτι μαντέμι, κομμένο στις διαστάσεις του τζακιού, που θα το βάλετε μέσα κ θ' ακτινοβολεί την θερμότητα... (το έχω κάνει κ δουλεύει τέλεια) !!!

Συνημμένα

• TZAKI.jpg
    TZAKI.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 15

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Σιγα τη δουλεια.
Το αναμα ειναι δουλεια δυο λεπτων, και αν κρατα απο την προηγουμενη μερα κουτσουρο μισοκαμενο, δεν ειναι τπτ.
Τα ξυλα ειναι κομμενα απο εμενα, οταν ειναι δεντρα, ετσι ξερω το καθε ξυλο απεξω, και το απολαμβανω περισσοτερο με αυτο το τροπο. Μολις παρει για τα καλα, ριχνεις δυο χοντρα ξυλα και ξεμπερδεψες.
Τωρα αμα σας κλανει κοπο να ριξετε πεντε φτιαριες με το φτυαρακι που συνοδευει καθε τζακι, σε λιγο δε θα μπορειτε να γαμησετε.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.470
Πόντοι
366
Το σκηνικο εδω εχει ως εξης.......
Καιρος βροχερος
2 - 10 δουλεια, μετα 20 λεπτα διαδρομη μεχρι το χωριο. Βολτα απ' το καφενειο για μια μπυρα στο ποδι και μετα σπιτι. Το τζακι θα το εχει αναψει ηδη η μανα μου. Ταισμα τα σκυλια και καταφτανουν οι κολητοι για P.E.S. 2010. Κρασι δικο μας, μεζες και μπαφος τοπικος. :rockon: :rockon: :rockon:
Θα λιωσουμε....ως συνηθως.....
:rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το σκηνικο εδω εχει ως εξης.......
Καιρος βροχερος
2 - 10 δουλεια, μετα 20 λεπτα διαδρομη μεχρι το χωριο. Βολτα απ' το καφενειο για μια μπυρα στο ποδι και μετα σπιτι. Το τζακι θα το εχει αναψει ηδη η μανα μου. Ταισμα τα σκυλια και καταφτανουν οι κολητοι για P.E.S. 2010. Κρασι δικο μας, μεζες και μπαφος τοπικος. :rockon: :rockon: :rockon:
Θα λιωσουμε....ως συνηθως.....
Να χαρώ εγώ ομορφιές

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
βρε παιδια το τζακι ειναι σουπερ, ασε που προκαλει τις αισθησεις και με την σωστη παρεα μπορεις να περασεις σουπερ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Σιγα τη δουλεια.
Το αναμα ειναι δουλεια δυο λεπτων, και αν κρατα απο την προηγουμενη μερα κουτσουρο μισοκαμενο, δεν ειναι τπτ.
Τα ξυλα ειναι κομμενα απο εμενα, οταν ειναι δεντρα, ετσι ξερω το καθε ξυλο απεξω, και το απολαμβανω περισσοτερο με αυτο το τροπο. Μολις παρει για τα καλα, ριχνεις δυο χοντρα ξυλα και ξεμπερδεψες.
Τωρα αμα σας κλανει κοπο να ριξετε πεντε φτιαριες με το φτυαρακι που συνοδευει καθε τζακι, σε λιγο δε θα μπορειτε να γαμησετε.
Σωστός ο παίκτης :rockon: :rockon: :rockon:

Voltaire,σιγά μην περιμέναμε να ζεστάνουμε το σπίτι με το τζάκι...

Το τζάκι έχει άλλη χάρη...έξω να κάνει ψόφο και να χιονίζει κι εσύ δίπλα στο τζάκι με καλή παρέα να πίνεις το κρασάκι σου και όχι μόνο...

δεν το συνεχίζω γιατί θα καυλώσουμε μεσημεριάτικα... :grin:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ποιο δωματιο ρε τυπε?εγω απο τοτε που αρχισα να αναβω το τζακι εχω να κοιμηθω στο κρεβατι μου.
Εχω βαλει εναν τριθεσιο καναπε μπροστα απο το τζακι και την πεφτω εκει,τωρα αν ξελαμπαδιασω κανα βραδυ μαζι με το παπλωμα,ειναι αλλη ιστορια :grin:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σιγα τη δουλεια.
Σωστος τυπε,και μιλαμε να το αναβεις καθε μερα,και οχι δυο τρεις φορες τον χρονο για το εφε.
Και αν βαλεις κανα κρεμυδι,η καμια πατατα και την σκεπασεις με σταχτη και καρβουνο να ψηθει,ειναι ολα τα λεφτα.

Επισκέπτης
Σωστος τυπε,και μιλαμε να το αναβεις καθε μερα,και οχι δυο τρεις φορες τον χρονο για το εφε.
Και αν βαλεις κανα κρεμυδι,η καμια πατατα και την σκεπασεις με σταχτη και καρβουνο να ψηθει,ειναι ολα τα λεφτα.

πω πω!! πατατες στο τζακι τυλιγμενες με αλουμινοχαρτο... και μετα κομμενες στη μεση με βουτυρακι κι αλατι!! και καρβουνισμενο ψωμι με λαδι και ριγανη..

νιααααρ
(ναι πειναω  :sunglasses: )
:-

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
ως εξης
Κεφαλονια.ωρα 1.21 το σπητι μου  ακριβως διπλα στην θαλασσα.
Εξω φυσουν μανιοδως νοτιοι νοτιοδυτικοι ανεμοι 8-9 μπωφορ με ισχυρη βροχοπτωση,ακουω το σφυριχτο του ανεμου,τον ηχο της βροχης να πεφτει με μανια στα τζαμια,και το ηχο της φωτιας που καιει τα ξυλα στο τζακι.
Μου λειπει κατι?το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ενα μπουκαλι μαλτ απο το καλο.
σκοινι για να κρεμαστεις σου λειπει. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
πω πω!! πατατες στο τζακι τυλιγμενες με αλουμινοχαρτο... και μετα κομμενες στη μεση με βουτυρακι κι αλατι!! και καρβουνισμενο ψωμι με λαδι και ριγανη..

κ μετά κανένα παϊδάκι... κ για επιδόρπιο ψητά καστανάκια, συνοδευμένα με κανένα "βαρύ" κρασάκι (π.χ. μαυροδάφνη) ;)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
σκάστε ρε γιατί πεινάω και είμαι ακόμη στο γραφείο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

τι σκατά  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: είσαστε?????????????????????

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
ως εξης
Κεφαλονια.ωρα 1.21 το σπητι μου  ακριβως διπλα στην θαλασσα.
Εξω φυσουν μανιοδως νοτιοι νοτιοδυτικοι ανεμοι 8-9 μπωφορ με ισχυρη βροχοπτωση,ακουω το σφυριχτο του ανεμου,τον ηχο της βροχης να πεφτει με μανια στα τζαμια,και το ηχο της φωτιας που καιει τα ξυλα στο τζακι.
Μου λειπει κατι?το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ενα μπουκαλι μαλτ απο το καλο.

[size=15pt]Yo Ho Ho (A Pirates Life For Me) [/size]

We drink and we pillage and we do what we please
We get all that we want for free
We’ll kick your ass
And rape your lass

Somalian pirates we
So with a yo ho ho
And with a yee hee hee
We take to the African sea
We’ll brave the squalls
And bust your balls
Somalian pirates we
We left our homes and we left our mothers
To go on a pillaging spree
We’ll cut off your ears
And break your toes
And make you drink our pee
And if you sail into our waters
You best hear this decree
We’ll take your boat
Set your ass afloat
Somalian pirates we
With a yo ho ho (yo ho ho)
And a tricky lah-tee do (tricky lah-tee do)
We’ll shoot you in the face with glee
Then we’ll cut off your cock
And feed it to a croc
Somalian pirates we
Somalian pirates we
Somalian pirates we

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
κ μετά κανένα παϊδάκι... κ για επιδόρπιο ψητά καστανάκια, συνοδευμένα με κανένα "βαρύ" κρασάκι (π.χ. μαυροδάφνη) ;)
Μην το παραχέσετε μόνο με το ψήσιμο γιατί μια μέρα θα γίνει φλαμπέ όλο το τζάκι... :grin:

Εγώ θα πρότεινα το Domain του Παυλίδη ή το Syrah του Λαζαρίδη...καλό και το Γιανακοχώρι του Μπουτάρη... :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ωραια ολα αυτα και μετα  :think:  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ωραια ολα αυτα και μετα   :think:  :grin: :grin:

εγω βγαζω τα παιδακια (ιιιχ  :headbang: ) και κραταω τα κρασακια που ειπατε! δεν εχω ιδεα απο μαρκες, αλλα ειτε κοκκινο κρασι, ειτε σανγκρια, μου κανει  :rolleyes:

μετα συνηθως εισαι ζαβλακωμενος απο τη ζεστη και απλα λιωνεις στις μαξιλαρες.. εκτος κι αν εχεις τον ανθρωπο σου διπλα (ή εστω καποιον που σε καυλωνει  :2funny: ) και πηδιεσαι με τις ωρες :grin:

προς το παρον, κραταμε το φαγητακι μιας και πεινααααααααωω  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom