Νέα

Το σκηνικο εχει..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Μην μου τον αποπροσανατολίζεις κι αυτόν ρε σεξούλα!
Στο τέλος θα μπινελικώνω μόνος μου στο Οάκα!  :2funny:

μπα αυτος θα μπινελικωνει μονος του, απορω πως τον κανετε παρεα, τον παρτακια  >:(

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
θα πω ένα καλό λόγο...  :rolleyes: :rolleyes:

Το εκτιμώ

Αλλα πιο πολύ θα εκτιμήσω την υπογραφή σου σε ένα πρόχειρο προσύμφωνο που ετοίμασα εκεί πέρα έτσι για να υπάρχει κάτι. Τυπικό δηλαδή, μη φανταστείς..

Επισκέπτης
Έκλεισε!

Πως προχωράμε?

πρωτα θελω επισημα εγγραφα οτι η προβατινα αφεθηκε ελευθερη και ζει αμεριμνη στα βουνα, στους λοφους ή οπου εκεινη προτιμαει.

θα πω ένα καλό λόγο...  :rolleyes: :rolleyes:

και μετα συστατικες επιστολες  :grin:
:dancing:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το εκτιμώ

Αλλα πιο πολύ θα εκτιμήσω την υπογραφή σου σε ένα πρόχειρο προσύμφωνο που ετοίμασα εκεί πέρα έτσι για να υπάρχει κάτι. Τυπικό δηλαδή, μη φανταστείς..

μισό να το συντάξω και να τηνε πιάσω απ'το μαλλί μην τυχόν και φέρει αντιστάσεις...  :coffee:

πρωτα θελω επισημα εγγραφα οτι η προβατινα αφεθηκε ελευθερη και ζει αμεριμνη στα βουνα, στους λοφους ή οπου εκεινη προτιμαει.

Εσύ ως αντικείμενο ανταλλαγής δεν έχεις δικαίωμα να απαιτείς και έγγραφα

εντιτ: ούτε η προβατίνα φυσικά  :2funny: :2funny: :2funny:

bitchslap.jpg

:2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-*

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Εντάξει λοιπόν. Θα σου στείλω φωτογραφίες με λιβάδια ώστε να επιλέξει αυτή τι θέλει.

Πες μου και εσύ τι θέλεις, και θα τα ενσωματώσω όλα σε ένα απλό και πρόχειρο νομικό κείμενο

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
μισό να το συντάξω και να τηνε πιάσω απ'το μαλλί μην τυχόν και φέρει αντιστάσεις...  :coffee:

Είσαι πολύ συνεργάσιμη και αυτό θα εκτιμηθεί.

Δυστυχώς δε μπορώ να δώσω πάνω από 7% του συνολικού κέρδους, και φυσικά ΑΦΟΎ υπογραφουν τα συμβόλαια.
Αλλα αυτό είναι το πρώτο βήμα σε μια συνεργασία με προοπτικές σημαντικές

Επισκέπτης
Εσύ ως αντικείμενο ανταλλαγής δεν έχεις δικαίωμα να απαιτείς και έγγραφα

bitchslap.jpg

:2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-*

ααα γαμιεσαι παλιιιι! ηδη ποναω οπου εχω μυες!

:-*

Εντάξει λοιπόν. Θα σου στείλω φωτογραφίες με λιβάδια ώστε να επιλέξει αυτή τι θέλει.

Πες μου και εσύ τι θέλεις, και θα τα ενσωματώσω όλα σε ένα απλό και πρόχειρο νομικό κείμενο

θελω 6 επιλογες να διαλεξει το καμαρι μου οτι της αρεσει, θελω απο 3 ατομα συστατικες επιστολες για το ποιον σου, και θελω μια υπευθυνη δηλωση οτι για 3μηνες δε θα φας καθολου ζωικα προιοντα, και τσουυπ, την εχεις τη βελβυ!  :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Είσαι πολύ συνεργάσιμη και αυτό θα εκτιμηθεί.

Δυστυχώς δε μπορώ να δώσω πάνω από 7% του συνολικού κέρδους, και φυσικά ΑΦΟΎ υπογραφουν τα συμβόλαια.
Αλλα αυτό είναι το πρώτο βήμα σε μια συνεργασία με προοπτικές σημαντικές

φιλαράκι δεν σκέφτηκες καλά τη συναλλαγή.
Δίνω κάτι που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και δίνεις κάτι που μπορεί να μοιραστεί προς τέρψη όλων... βάζει ο νάτσο τα κάρβουνα, παίρνεις και μεζεδάκι και κρατάς και όλη την κοπελιά με τα κέρδη της  :boobies: :boobies:

εντιτ: τα οποία κέρδη μόλις άρχισαν απ'ό,τι βλέπω  :2funny: :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ααα γαμιεσαι παλιιιι!

Μη μιλάς έτσι, σε παρακαλώ. Τουλάχιστον όχι δημοσίως.

θελω 6 επιλογες να διαλεξει το καμαρι μου οτι της αρεσει, θελω απο 3 ατομα συστατικες επιστολες για το ποιον σου, και θελω μια υπευθυνη δηλωση οτι για 3μηνες δε θα φας καθολου ζωικα προιοντα, και τσουυπ, την εχεις τη βελβυ!  :rolleyes:

Για καθαρά πρακτικούς λόγους, οι επιλογές δε μπορεί να είναι πάνω από 4. Αλλα μιλάμε για 4 υψηλής ποιότητας λιβάδια, με χόρτο φρέσκο και διαφορους αρσενικούς προβατινους στη διάθεση της.

Οι συστατικές επιστολές δεν είναι πρόβλημα και δε θα διστάσω να κάνω υπεύθυνη δήλωση για 4 μήνες αποχης από ζωικά προϊόντα, αντί για τους προτεινόμενους 3.

Αυτό αποτελεί απόδειξη του ποσο πολύ σημαντική είναι η velvy

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δίνω κάτι που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και δίνεις κάτι που μπορεί να μοιραστεί προς τέρψη όλων... βάζει ο νάτσο τα κάρβουνα, παίρνεις και μεζεδάκι και κρατάς και όλη την κοπελιά με τα κέρδη της  :boobies: :boobies:

βρε κουτο, δώσε λίγο χρόνο στην ωρίμανση των συνθηκών

Επισκέπτης
Μη μιλάς έτσι, σε παρακαλώ. Τουλάχιστον όχι δημοσίως.
συγχωρα με καλε μου.. δε θα επαναληφθει!!

Για καθαρά πρακτικούς λόγους, οι επιλογές δε μπορεί να είναι πάνω από 4. Αλλα μιλάμε για 4 υψηλής ποιότητας λιβάδια, με χόρτο φρέσκο και διαφορους αρσενικούς προβατινους στη διάθεση της.

Οι συστατικές επιστολές δεν είναι πρόβλημα και δε θα διστάσω να κάνω υπεύθυνη δήλωση για 4 μήνες αποχης από ζωικά προϊόντα, αντί για τους προτεινόμενους 3.

Αυτό αποτελεί απόδειξη του ποσο πολύ σημαντική είναι η velvy

αντε δωσε την προβατινα να τελειωνουμε!

ααα μισο!! την προβατινα τελικα θα την παρω εγω στο λιβαδι που θα επιλεξουμε απο κοινου, ή θα την παρουν η μπουμπ κι ο νατσο και θα την βαλουν στα καρβουνα???

Επισκέπτης

Κάνω και τον ψήστη (της προβατίνας όχι της κοπελιάς-έχω ξεχάσει πως γίνεται αυτό :2funny:-)

Έναν όρο όμως....

Τη μισή πλάτη

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ψιτ, δίνεις δίνεις επιλογές για λιβάδια, αλλά η προβατίνα θα αποδημήσει εις άλλον τόπον χλοερόν...  :2funny: :2funny: :2funny:

σωστό

Προτεραιότητα μου είναι η velvy

Προτεραιότητα σου είναι η προβατίνα

Διαβλέπω ένα κενό στη μέχρι τώρα συνεργασία μας

Πως προχωράμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom