Νέα

Το σκηνικο εχει..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
nacho, boomb, velvy

έχω έτοιμη πρόταση που θα διαλύσει μια και καλή το όλο πρόβλημα, και θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές

Conflict resolution τόσα χρονια, καιρός να δώσω λύση και σε αυτό το πρόβλημα

Θέλετε να ακούσετε?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κάνω και τον ψήστη (της προβατίνας όχι της κοπελιάς-έχω ξεχάσει πως γίνεται αυτό :2funny:-)

Έναν όρο όμως....

Τη μισή πλάτη

χαλάω εγώ χατήρι?  :-* :-* :-*

σωστό

Προτεραιότητα μου είναι η νέλβι

Προτεραιότητα σου είναι η προβατίνα

Διαβλέπω ένα κενό στη μέχρι τώρα συνεργασία μας

Πως προχωράμε?

πώς φαίνεται ότι ξέχασες την ελληναρία σου...

μου δίνεις την προβατίνα να τηνε κάνουμε καρβουνάτη με το νάτσο, ετοιμάζουμε φότοσοπ από χαρούμενες προβατίνες στα λιβάδια να δείχνεις μετά στη βέλβι, αρχίζεις τα "μα ναι αγάπη μου, ζει ευτυχισμένη με το κοπάδι αιγοπροβάτων στα ιμαλάια, δε βλέπεις???" και όλοι είναι καλά κι ευτυχισμένοι...  :sunglasses:

εντιτ: αααα, για πε για πε...

Επισκέπτης
πώς φαίνεται ότι ξέχασες την ελληναρία σου...

μου δίνεις την προβατίνα να τηνε κάνουμε καρβουνάτη με το νάτσο, ετοιμάζουμε φότοσοπ από χαρούμενες προβατίνες στα λιβάδια να δείχνεις μετά στη βέλβι, αρχίζεις τα "μα ναι αγάπη μου, ζει ευτυχισμένη με το κοπάδι αιγοπροβάτων στα ιμαλάια, δε βλέπεις???" και όλοι είναι καλά κι ευτυχισμένοι...  :sunglasses:

εντιτ: αααα, για πε για πε...

τζαμπα θα χαρισω το κορμακι μου?  :-

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
μετά από πολύ σκέψη, και ορμώμενος από αγνά και ανιδιοτελή συναισθήματα, έχοντας σα μοναδικό στόχο τη συνέχιση της μέχρι τώρα συνεργασίας μας, έχω να προτείνω το εξής:

Σίγουρα κάποια προβατίνα κάπου έχει ήδη θανατωθεί.

Αντίθετα, η άλλη ζει ακόμα και τόσο η velvy όσο και εγώ θέλουμε να ζήσει

ς εκ τούτου προτείνω το εξής

Κερνάω σε nacho και boomb προβατίνα της επιλογής τους σε οποιο μέρος θέλουνε (δε θα μπορέσω να είμαι εκεί ένεκα τής δήλωσις αποχης μου που θα υπογράψω ενώπιον συμβολαιογράφου)

Με αντάλλαγμα τη ζωή της ζωντανής προβατίνας - και τη velvy μαζί μου

Στη διάθεση σας για σχόλια

Επισκέπτης
δεν κανεις καμια περιγραφη μη γραφουν τσαμπα σελιδες?? :2funny: :2funny:

θα ειμαι σαν το κιντερ εκπληξη ^_^

καλά θα δωρίσω ένα ποσό για την προστασία των άγριων όνων των ιμαλαΐων  :rockon: :rockon:
μιλάμε για γαμώ τα ζώα, τρελοί αλητάμπουρες  :rockon:

θελω λιιιγο ακομα για να πειστω πφφφφ

μετά από πολύ σκέψη, και ορμώμενος από αγνά και ανιδιοτελή συναισθήματα, έχοντας σα μοναδικό στόχο τη συνέχιση της μέχρι τώρα συνεργασίας μας, έχω να προτείνω το εξής:

Κερνάω σε nacho και boomb προβατίνα της επιλογής τους σε οποιο μέρος θέλουνε (δε θα μπορέσω να είμαι εκεί ένεκα τής δήλωσις αποχης μου που θα υπογράψω ενώπιον συμβολαιογράφου)

ααα πειστηκα πειστηκα!!
οι συστατικες λειπουν και ειμαι δικη σου χαχα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

άντε πάρ'το το κορίτσι  :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Σιγά ρε μάγκες.

Υπερτιμημένο το τζάκι.

Κόψε ξύλα (τσπα, έστω κουβάλησε τα), βρες προσανάματα, σπίρτα, οινοπνέυματα, εφημερίδες, άναψε φωτιά, τάϊσε την και ΚΥΡΙΩΣ μάζευε μετά στάχτες.

Καλλίτερο το καλοριφέρ.

Και μάλιστα εκείνα τα παληά τα σώματα με τις φέτες.

Άμα λάχει χώνεις και το πουλί σου μέσα και  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Σαρακατσανε της γιδοκαπας,καλοριφερ ειχες και στον ταιφα σου ρε;
 Ακους εκει καλοριφερ...

Επισκέπτης

Αν και μου χαλάς λίγο την ιεροτελεστία του ψησίμτος (της προβατίνας πάντα) και με δεδομένο ότι δε μπορώ να συγκρατήσω τους σίελους (sic) δεν έχω παρά να κάνω την πρότασή σου σύντροφε (για να θυμόμαστε και τα νιάτα μας) δεκτή!
Κι επι του διαδικαστικού μπορώ υποθέτω να συμβάλω στο τσιμπούσι με μία νταμιτζάνα κράσο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom