hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ιτς ε λονγκ γουει μπειμπ..ποσους τελικα πρεπει να ψησω εγω, για να ζησει αυτη η ερμη???
ιτς ε λονγκ γουει μπειμπ..ποσους τελικα πρεπει να ψησω εγω, για να ζησει αυτη η ερμη???
Κάνω και τον ψήστη (της προβατίνας όχι της κοπελιάς-έχω ξεχάσει πως γίνεται αυτό -)
Έναν όρο όμως....
Τη μισή πλάτη
σωστό
Προτεραιότητα μου είναι η νέλβι
Προτεραιότητα σου είναι η προβατίνα
Διαβλέπω ένα κενό στη μέχρι τώρα συνεργασία μας
Πως προχωράμε?
ναι γαμησε τα (σορρυ ενφορ )ιτς ε λονγκ γουει μπειμπ..
πώς φαίνεται ότι ξέχασες την ελληναρία σου...
μου δίνεις την προβατίνα να τηνε κάνουμε καρβουνάτη με το νάτσο, ετοιμάζουμε φότοσοπ από χαρούμενες προβατίνες στα λιβάδια να δείχνεις μετά στη βέλβι, αρχίζεις τα "μα ναι αγάπη μου, ζει ευτυχισμένη με το κοπάδι αιγοπροβάτων στα ιμαλάια, δε βλέπεις???" και όλοι είναι καλά κι ευτυχισμένοι...
εντιτ: αααα, για πε για πε...
δεν κανεις καμια περιγραφη μη γραφουν τσαμπα σελιδες??τζαμπα θα χαρισω το κορμακι μου? :-
τζαμπα θα χαρισω το κορμακι μου? :-
δεν κανεις καμια περιγραφη μη γραφουν τσαμπα σελιδες??
και η πετρουλα για να σου λεει τον καιρο
ποσους τελικα πρεπει να ψησω εγω, για να ζησει αυτη η ερμη???
καλά θα δωρίσω ένα ποσό για την προστασία των άγριων όνων των ιμαλαΐων
μιλάμε για γαμώ τα ζώα, τρελοί αλητάμπουρες
μετά από πολύ σκέψη, και ορμώμενος από αγνά και ανιδιοτελή συναισθήματα, έχοντας σα μοναδικό στόχο τη συνέχιση της μέχρι τώρα συνεργασίας μας, έχω να προτείνω το εξής:
Σίγουρα κάποια προβατίνα κάπου έχει ήδη θανατωθεί.
Αντίθετα, η άλλη ζει ακόμα και τόσο η velvy όσο και εγώ θέλουμε να ζήσει
ς εκ τούτου προτείνω το εξής
Κερνάω σε nacho και boomb προβατίνα της επιλογής τους σε οποιο μέρος θέλουνε (δε θα μπορέσω να είμαι εκεί ένεκα τής δήλωσις αποχης μου που θα υπογράψω ενώπιον συμβολαιογράφου)
Με αντάλλαγμα τη ζωή της ζωντανής προβατίνας - και τη velvy μαζί μου
Στη διάθεση σας για σχόλια
ααα πειστηκα πειστηκα!!
οι συστατικες λειπουν και ειμαι δικη σου χαχα
μετά από πολύ σκέψη, και ορμώμενος από αγνά και ανιδιοτελή συναισθήματα, έχοντας σα μοναδικό στόχο τη συνέχιση της μέχρι τώρα συνεργασίας μας, έχω να προτείνω το εξής:
Κερνάω σε nacho και boomb προβατίνα της επιλογής τους σε οποιο μέρος θέλουνε (δε θα μπορέσω να είμαι εκεί ένεκα τής δήλωσις αποχης μου που θα υπογράψω ενώπιον συμβολαιογράφου)
άντε πάρ'το το κορίτσι
Σιγά ρε μάγκες.
Υπερτιμημένο το τζάκι.
Κόψε ξύλα (τσπα, έστω κουβάλησε τα), βρες προσανάματα, σπίρτα, οινοπνέυματα, εφημερίδες, άναψε φωτιά, τάϊσε την και ΚΥΡΙΩΣ μάζευε μετά στάχτες.
Καλλίτερο το καλοριφέρ.
Και μάλιστα εκείνα τα παληά τα σώματα με τις φέτες.
Άμα λάχει χώνεις και το πουλί σου μέσα και
πολύ καλά λοιπόν
θα είναι έτοιμες αύριο το μεσημέρι. Οποτε στις στέλνω και έρχεσαι να με βρείς Βιέννη
σε ποιο μαγαζί θα πάτε με το nacho ?