Νέα

Το σκηνικο εχει..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το μονο που μενει ειναι να ανακαλεσει ο αγαπητος χιτμαν (μην τον χτυπησω εγω) την πιο πανω δηλωση του, για να καθαριστει η υποληψη μου.-
δηλαδη να μη σε υπολογιζει για το δρομο της υπευθυνοτητας??? :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Έκλεισε το θέμα
Ανακεφαλαιώνω
Τόπος: Καρυά - Στου Γόγολα (που είναι αυτό?)
Παρόντες: nacho, boomb, velvy, Enforcer
Ποτε: Θα δούμε

:grin:

«ΚΑΡΥΑ» Στην παραδοσιακή ταβέρνα του Χρήστου Γόγολα θα δοκιμάσετε πολλά ψητά κρέατα, γκιούλμπασι, βραστό κρέας και κόκορα με θέα τη Ζήρια.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ειναι δυσκολο να το βρω. θα ζητησω τη βοηθεια καποιου περαστικου  :sunglasses:

Είσαι ξύπνια

Θα τα πάμε καλά εμείς

Αν δεν τελειώσει η νταμιτζάνα δε σηκώνεται κανείς απ'το τραπέζι!

Όρος απαράβατος. ;)

Ο ορος αυτός με βρίσκει σύμφωνο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ρεεεε, τι προβατίνα χειμωνιάτικα.

Γίδα βραστή να ζεσταθεί και το κοκκαλάκι σας.

Επισκέπτης
Αν δεν τελειώσει η νταμιτζάνα δε σηκώνεται κανείς απ'το τραπέζι!

Όρος απαράβατος. ;)

Σωστοτατος. Τον τηρουμε παντα αυτο τον ορο. Το κακο ειναι οτι τις περισοτερες φορες δε σηκωνομαστε απο το κρεβατι να παμε για δουλεια την αλλη μερα.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Και συνεχιζουμε με πατατες ζεστες, οτι βγηκαν απο το τζακι και με αλλα σαλατοειδη, γιατι αν φας κρεας και μπινελικια νοστιμα, θα φουσκωσεις και δε θα μπορεις να γαμησεις.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σωστό και αυτό αλλά το ρημάδι το καρβουνάκι έχει άλλη χάρη!

ούτως η άλλως εγώ για το κρασί θα έρθω. Είτε είναι τα κορίτσια η όχι. Το μέρος είναι καλο και το έχω δει καλοκαίρι με το μοτοσακό. Καιρός να το δω και χιονισμένο

Επισκέπτης
Και συνεχιζουμε με πατατες ζεστες, οτι βγηκαν απο το τζακι και με αλλα σαλατοειδη, [size=10pt]γιατι αν φας κρεας και μπινελικια νοστιμα, θα φουσκωσεις και δε θα μπορεις να γαμησεις.[/size]

ααα πρεπει να μπει και στα επισημα φυλλαδια για την προωθηση της χορτοφαγιας!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ούτως η άλλως εγώ για το κρασί θα έρθω. Είτε είναι τα κορίτσια η όχι. Το μέρος είναι καλο και το έχω δει καλοκαίρι με το μοτοσακό. Καιρός να το δω και χιονισμένο

Άλλη φάση χιονισμένο.
Και σε περίπτωση υπερβολικής κρασοκατάνυξης διατίθεται και εξοχικόν (όχι κάτι φοβερό το πατρικό του πατέρα μου) ακριβώς απέναντι από την ταβέρνα.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Πραγματικα παντως, αν θελετε να φατε προβατινα να παθετε, να πατε στο Ζευγολατειο στην πλατεια, ειναι ενα μικρο ταβερνακι, τον λενε Κωτσακο και το παρατσουκλι του ειναι κομματιας. Μεχρι και το κρασι που σερβιρει ειναι δικο του. Εκει θα φατε και μπιφτεκι προβατινας, που δε νομιζω να εχετε δει παλι. Το καλοκαιρι μεταφερει το μαγαζι σε ενα χωριο πιο πανω, Σουληναρι νομιζω το λενε.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Άλλη φάση χιονισμένο.
Και σε περίπτωση υπερβολικής κρασοκατάνυξης διατίθεται και εξοχικόν (όχι κάτι φοβερό το πατρικό του πατέρα μου) ακριβώς απέναντι από την ταβέρνα.

Είσαι τυχερός που ζεις εκεί.

Λοιπόν: Υπάρχει μια συμφωνία επί της αρχής και μένει να ολοκληρωθεί το θέμα τις παρέας, το οποιο θα επιχειρήσω να κλείσω μέσω άλλων καναλιών

Αποχωρώ τις συζήτησης ένεκα λόγοι άλλοι, και επανέρχομαι αύριο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom