Νέα

Tο site φθίνει; (έχοντας περάσει τα 1 εκ post όμως!)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pixis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος απο τους παρακατω Μods ειναι ο πιο αντιπαθης και πρεπει να φυγει;

  • chevalier fidel

    Ψήφοι: 17 25,0%
  • solitonios

    Ψήφοι: 5 7,4%
  • sonyp 900

    Ψήφοι: 6 8,8%
  • tipos

    Ψήφοι: 8 11,8%
  • andreoug

    Ψήφοι: 9 13,2%
  • stavros51

    Ψήφοι: 7 10,3%
  • duracell

    Ψήφοι: 7 10,3%
  • pitsilistis

    Ψήφοι: 11 16,2%
  • zero tolerance

    Ψήφοι: 11 16,2%
  • Κανένας, την δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν...

    Ψήφοι: 17 25,0%
  • Ολοι, για να γίνει κυριολεκτικά το forum μπουρδέλο!

    Ψήφοι: 22 32,4%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68

Επισκέπτης
Ο κατάλογος πρέπει επειγόντως να ανανεωθεί, πολλά δεδομένα έχουν αλλάξει σε σπίτια, ορισμένα έχουν κλείσει...

Και πρέπει να δωθεί η δυνατότητα πολλαπλών ενημερώσεων.Σε ένα "σπίτι" μπορεί κάποιος να πάει 10 φορές και να πάρει 10 διαφορετικές.Ας είναι όλα μαζεμένα εκεί και όχι στο φορουμ με 50000 σελίδες....
 

fylisihos

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Μηνύματα
58
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες συντονιστές  :jerking: από τότε που το αλλάξατε το σαιτ το κάνατε μπουρδελο.Δυσχρηστο :headbang:! Δεν μπορείς να ψάξεις εύκολα παλιά θέματα .Δεν μπορείς να δημοσιύσεις εύκολα. ΓΕνικά το μαλακίσατε :jerking:. Λυπάμαι αλλά πάθατε νεοπλουτισμό και το μόνο που κοιτούσατε καθημερινά ήταν ο αυξανόμενος αριθμός μελών . Και ο Ολυμπιακός έχει 90.000 μέλη αλλά μόνο 15.000 ανανεώνουν τις συνδρομές τους . βουλιάζετε καβλιάρηδες και δεν το θέλουμε αυτό!!!!! :jerking: :jerking:
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Α πολυ ωραια να γραψω και για τα βασανιστηρια των Ναζι???Τζαμι θα ανεβασω συντομα και φωτογραφιες ετσι για να γουσταρουμε[/size]

Μπορείς να γράψεις ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, real!
Διάβασε μόνο πρώτα τους κανόνες, και μην ξεφύγεις απ αυτούς.
Απο κει και πέρα, αν το θέμα σου είναι "πιασιάρικο", θα τραβήξει. Αν είναι φόλα, θα σβήσει. Απλό δεν είναι?


[size=8pt]Για παραδειγμα αυτου που λεω, Στο σπιτι της Λελας Καραγιαννη δουλευουν αυτον τον καιρό η Λινα κ η Γιουλη.Θελω να το επισκεφτω.(ειδικα τη Γιούλη που ειναι κοντοπουτανο κ μου αρεσει αυτο το στυλ γυναικας) Λοιπον ψαχνοντας τις κριτικες των σπιτιων κ τα φορουμ (παλιο κ νεο) βρηκα για τη Λινα 0 κριτικες (!) κ για τη Γιουλη 3 (εκ των οποιων τη μια την εγραψα εγω απο ενα φιλο μου που πήγε ο οποιος δεν ειναι μελος του σαιτ). Σημειωτεον οτι κ οι δυο αυτες κοπελες δουλευουν κοντα 2 χρονια στα στουντιο. Και ρωταω, Καλα ρε παιδια 2 χρονια κανεις δεν εχει παει με τη Λινα να γραψει μια κριτικη(έστω αρνητική)? Με τη Γιουλη μονο 2 εχουν παει? Δε νομιζω. Γιατί δε γραφετε ρε παιδια? Για τις Σόνια, Ντάρια ειχαν ανοιχτει 40 threads, ο καθενας ειχε γραψει 5 κριτικες, ειχαμε μαθει απ'εξω κ για τις δυο την ανατομια του κολπου τους, πόσες μουνοτριχες ειχαν, πόσες φορες πιπιλαγαν το καθε αρχιδι, τί τατουαζ εχει η Σονια (ενα σκορπιο) , τί συνωμοταξιας ειναι ο σκορπιος, πόσες φορες εχυσε ο καθενας στα βυζια, τί διαδρομη ακολουθησε το χυσι κ τί σχηματα εφτιαξε πάνω στα βυζια... Ελεος...
(Bλέπω και αυτο το thread γαμιεται...)[/size]

Germaon, έχει στατιστικά παρατηρηθει ότι τα "κοντοπούτανα" μαζεύουν πελατεία η οποία στην πλειοψηφία της δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία, τα computer, το web. Επομένως (στατιστικά πάντα) για τα μπουρδέλα που σ' αρέσουν, ΥΠΑΡΧΕΙ εξήγηση γιατί δεν ανανεώνονται οι κριτικές. Δεν μπαίνουν στο site οι πελάτες τους.

Μάλλον πρέπει να είσαι η εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα.
 

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Μηνύματα
155
Κριτικές
8
Like
157
Πόντοι
1
Λοιπον..ηρθε η ωρα να πω και εγω την αποψη μου για το σαιτ..Βεβαια πολυ θα πειτε τι να σας πω και εγω με τα 10+ ποστ!Δεκτο..ομως τα ποστ ειναι λιγα αλλα ο καιρος που ειμαι εδω μεγαλος(παρουσια και στο παλιο φορουμ)!

Λοιπον..για να αρχισω..Λογικο ειναι με τον καιρο απο τη στιγμη που το σαιτ γινεται ευρυτερα γνωστο να μαζευει πολυ κοσμο..κοσμο που μπαινει για να μαθει που θα γαμησει καλα,φτηνα και ποια..οποτε λογικο φιλοι με ενα και 2 ποστ ή και σαν εμενα να ζητανε να μαθουν χωρις να εχουν δοσει και τιποτα..εξαλλου για αυτο εγινε το σαιτ απο την αρχη!

Οσον αφορα τωρα τις αλλες φυλες που μπαινουν στο σαιτ..αμα δεν δημιουργουν προβλημα στην ομαλη λειτουργεια του σαιτ καλοδεχουμενοι..εξαλλου και τα τρανς πληρωμενος ερωτας ειναι και γουσταρουν να τα βλεπουν καποιοι..οπως πολυ απο εμας γουσταρουν πατουσακια,βυζακια κτλ..Οι γυναικες που εμαφανιζονται κατα περιοδους οσο μας βοηθανε σε καποια θεματα και κουβεντιαζουμε καλα και περναμε ωραια ας μεινουν..δεν ενοχλουν!!

Τωρα..αμα καποιος η καποια μπαινει στο σαιτ και προκαλει..αποσπα την κουβεντα και τη μεταφερει σε αλλα θεματα(π.χ. φεμινιστικα,δικαιωματα ισης αναγνωρισης κτλ) φευγωντας απο το σκοπο του σαιτ και θελωντας να χαλασει την αντρικη διαθεση του σαιτ.....στο καλο ας τον στειλουμε και να μην γραφει..!!!

Φιλικα :cool2:
 

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Μηνύματα
292
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ, πάντως, πιστεύω, ότι σημασία δεν έχουν τόσο τα άτομα που μπαίνουν και ποστάρουν αλλά τα θέματα στα οποία ποστάρουμε. Και, όπως είπε ο stavros51, πρόθεση των admins είναι τα θέματα αυτά να είναι ευρεία και να μην έχουν και καμία σχέση με πληρωμένο έρωτα. Για παράδειγμα, σήμερα άνοιξε θρεντ ο Alexxx (admin) που λέει για μία δασκάλα στη Μ. Βρετανία που απολύθηκε επειδή είπε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Αι-Βασίλης (??). Κρίνοντας από το θέμα αυτό, όχι απλά 'αντρικό περιοδικό' δεν έχει καταντήσει το σαιτ (όπως είχε αρχικά ειπωθεί) αλλά συζήτηση επί παντός επιστητού θέλουν οι admins να γίνεται. Ίσως αυτό αποφέρει περισσότερες διαφημίσεις, άρα και καλύτερα λεφτά για την πάρτη τους, ποιός ξέρει.. τελικά υπάρχει ʼη-Βασίλης?)))
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εκείνο που μένει να δούμε στο σάιτ ειναι οι ιερόδουλες να ανοιξουν δικό τους thread οπου θα σχολιαζουν εμας!  :huh: Φανταζεστε? π.χ. "Σημερα στις 19:00 με επισκεφτηκε ο germaon. Καλο (ή κακο παιδι) καναμε όλες τις στασεις κλπ κλπ " Τοτε θα τα'χουμε δει ολα.. Θα ηθελα να ακουσω τα σχολια τους για τον chrysargos  :grin: :grin:
Σκεφτειτε να ανοιξουν και δικο τους σαιτ, τυπου pelates.com
 

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Μηνύματα
1.836
Like
33
Πόντοι
16
Εκείνο που μένει να δούμε στο σάιτ ειναι οι ιερόδουλες να ανοιξουν δικό τους thread οπου θα σχολιαζουν εμας!  :huh: Φανταζεστε? π.χ. "Σημερα στις 19:00 με επισκεφτηκε ο germaon. Καλο (ή κακο παιδι) καναμε όλες τις στασεις κλπ κλπ " Τοτε θα τα'χουμε δει ολα.. Θα ηθελα να ακουσω τα σχολια τους για τον chrysargos  :grin: :grin:
Σκεφτειτε να ανοιξουν και δικο τους σαιτ, τυπου pelates.com

:)

Αν ξέραμε ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο (απο τη πλευρά των ιερόδουλων) θα καθόμασταν να το φτιάχναμε εδώ στο bourdela.com

Αλλά εκτός από το ότι μπαίνουν το πολύ 1-2 εδώ, δεν θα κάτσουν στην καμία να γράψουν τέτοια κριτική!

Αλλά αξίζει και μόνο να το σκέφτεσαι :)
 

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Μηνύματα
2.017
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εγώ ένα έχω να πω: Το site δεν φθίνει, οι χρήστες του το φθίνουν ή το ανεβάζουν. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ΕΜΕΙΣ κάνουμε το site.

Θα συμφωνισω με τον liomas οσον αφορα το forum του side.

Σχετικα με τον καταλογο "Μπρουρδελα", οι διαχειριστες μπορουν να βελτιωσουν πολλα πραγματα. Η λιστα θα πρεπει να γινεται τακτικα update (να υπαρχει μια κατηγορια με τα ανενεργα σπιτια σε περιπτωση που ξανα λειτουργησουν, να υπαρχουν αμεσα τα νεα στουντιο κτλ κτλ). Με καποιο τροπο οι κριτικες πρεπει να εμπεριεχουν περισσοτερα στοιχεια. Ενα ξερο "Καλο" ή "αισχος" ειναι μια εντελως αχρηστη και πολλες φορες παραπλανητικη πληροφορια. Ισως θα πρεπει κατα την "βαθμολογιση" να υπαρχουν ορισμενα υποχρεωτικα πεδια συμπληρωσης (Φυσικα ο chrysargos να εχει το ελευθερο :) ) . Ειμαι σιγουρος οτι οι χρηστες θα ανταποκριθουν θετικα.   
 

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
1.129
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, αν και δεν είμαι αρμόδιος γι' αυτό, τί νόημα έχει ο πρός διαμόρφωση κατάλογος " Μπουρδέλα" να αξιολογείται με "καλώς" ή " κακώς";;

τα γούστα και οι ορέξεις ποικίλουν τα μάλα.
Και πιστεύω, όπως έχει ήδη αναφερθεί, ότι και όλοι οι πελάτες δεν τυγχάνουν ίδιας αντιμετώπισης απο τις κοπέλες.

Γι' αυτό, θεωρώ, ότι όλα είναι υποκειμενικά, και εξάλλου με ποιά αντικειμενικά κριτήρια θα αξιολογούνται;
Θα συμφωνηθούν απ' όλους χωρίς διαφωνίες;
Είναι δλδ το όλο εγχείρημα χρήσιμο; ( εκτός του ότι θα μαζευτούν όλα τα σπίτια σ' ένα κατάλογο, εύκολα προσβάσιμο)
:) :) :)
 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
Εγώ ένα έχω να πω: Το site δεν φθίνει, οι χρήστες του το φθίνουν ή το ανεβάζουν. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ΕΜΕΙΣ κάνουμε το site.

Όσοι λοιπόν θεωρούν ότι είναι σοβαροί και όχι μαλάκες (αμφιβάλλω αν κανείς παραδέχεται ότι είναι μαλάκας!) καλό θα είναι να ποστάρουν χωρίς εμπάθειες, καρφιά, ψευτοτσαμπουκισμούς και ιστορίες τέτοιες, αλλά να λένε απλά την γνώμη τους ή την εμπειρία τους.

Και από την άλλη πλευρά, να ξέρουν ότι μπορεί οι υπόλοιποι να μην συμμερίζονται τις απόψεις τους ή να έχουν διαφορετικές εμπειρίες.

Simple as that!

Μάγκες καλησπέρα κι από μένα !
Έλλειψα μερικές μέρες λόγω υποχρεώσεων (έριχνα ελιές...)
Θα συμφωνήσω με το φίλο Liomas, αν και ομολογώ ότι το θέμα πως το σαιτ φθίνει, έχει περάσει από το μυαλό μου....
Κατέληξα κι εγώ πως μπορεί τα θέματα να είναι πολλά , και απο διάσπαρτες θεματολογίες, και όχι αποκλειστικά για το sex, αλλά από την άλλη πλευρά αυτός δεν είναι ένας απο τους βασικούς λόγους που μπαίνουμε;;;;
(Για μένα τουλάχιστον είναι).Συμφωνώ λοιπόν, ότι το σαιτ εμείς το ανεβάζουμε, εμείς το κατεβάζουμε, ανάλογα με το επίπεδο της συζήτησης !
Πρέπει γενικά να υπάρχει ανοχή προς μια διαφορετική άποψη, αρκεί αυτή βέβαια να είναι σε κόσμια έπίπεδα!
Όλοι μπορούμε να βρίσουμε , αλλά αυτο είναι που φθίνει το σάιτ !
Κατά τα άλλα , νομίζω ότι για όσο βρίσκουμε θέματα να συζητάμε μεταξύ μας, το σάιτ δεν κινδυνεύει.
Το πρόβλημα για μένα ξεκινάει ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΜΠΙΝΕΛΙΚΟΝΩΝΤΑΙ !!!!!
Αυτα, και .......liomas:

+ 10000000

 

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Μηνύματα
126
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα συνάδελφο....πολλάκις έχουμε δει το προαναφερόμενο συμβάν.... ξεκολάτε μάγκες!!!!
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Εγώ, πάντως, πιστεύω, ότι σημασία δεν έχουν τόσο τα άτομα που μπαίνουν και ποστάρουν αλλά τα θέματα στα οποία ποστάρουμε. Και, όπως είπε ο stavros51, πρόθεση των admins είναι τα θέματα αυτά να είναι ευρεία και να μην έχουν και καμία σχέση με πληρωμένο έρωτα. Για παράδειγμα, σήμερα άνοιξε θρεντ ο Alexxx (admin) που λέει για μία δασκάλα στη Μ. Βρετανία που απολύθηκε επειδή είπε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Αι-Βασίλης (??). Κρίνοντας από το θέμα αυτό, όχι απλά 'αντρικό περιοδικό' δεν έχει καταντήσει το σαιτ (όπως είχε αρχικά ειπωθεί) αλλά συζήτηση επί παντός επιστητού θέλουν οι admins να γίνεται. Ίσως αυτό αποφέρει περισσότερες διαφημίσεις, άρα και καλύτερα λεφτά για την πάρτη τους, ποιός ξέρει.. τελικά υπάρχει ʼη-Βασίλης?)))[/size]

Μη διαστρέφεις ότι είπα, φίλε ass4ever.
Δεν είπα "και να μην έχουν". Είπα "κι αν δεν έχουν, δεν πειράζει". Δεν είναι το ίδιο.

Ο Alexxx εκτός απο admin είναι και χρήστης (όπως και όλοι μας άλλωστε). Οταν έχει κάποια ώρα να περάσει ελεύθερα, θα μπει κι αυτός εδώ να γράψει τη μαλακία του. Που θες να πάει, στο in.gr?
ʼρα, αυτό του έκανε εντύπωση, αυτό έγραψε. Που είναι το κακό?

Όσο για τις διαφημίσεις, τα έχουμε ξαναπεί. Οι διαφημίσεις ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, γιατί το site έχει έξοδα, και αυτά απο κάπου πρέπει να βγαίνουν. ʼρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ να υπάρχουν διαφημίσεις, εφ όσον βέβαια δε μας σπάνε τ' αρχίδια με pop-ups και τέτοια. Οι 2-3 διαφημίσεις που έχει (μέχρι τώρα) το site είναι θα έλεγα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕΜΝΕΣ, και ΜΑΚΑΡΙ να γίνουν περισσότερες.
Όλα τα ΜΜΕ στη διαφήμιση αποβλέπουν, γιατί δηλαδή το site εδώ θα έπρεπε να αποτελεί εξαίρεση? Ξέρεις εσύ κανένα νέο τρόπο οικονομικής συντήρησης? Αν ναι και είναι καλύτερος, πες τον.

Επίσης, η έκφραση "αντρικό περιοδικό" δε με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, έστω κι αν την είπε ο admin Alexxx. Αντρικά περιοδικά έχει επικρατήσει να θεωρούνται τα Playboy, Penthouse, Nitro, και οι λοιπες μαλακίες. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ότι το site αυτό εδώ έχει πολλά κοινά με δαύτα. Προσωπικά, δεν τα αγοράζω, γιατί τα θεωρώ εντελώς άνευ ουσίας. Και τις ελάχιστες φορές που αγόρασα από περιέργεια, απογοητεύτηκα. Εδώ, ΔΕΝ απογοητεύομαι.
Είναι βέβαια και η διαφορά του μέσου, το site δεν είναι ακριβώς ΜΜΕ, όπως τα περιοδικά. Είναι κάτι άλλο, έχει στοιχεία ΜΜΕ, αλλά δεν είναι το ίδιο. Και η βασική του διαφορά είναι ότι το site το διαμορφώνουμε εμείς, οι χρήστες, ενώ τα περιοδικά τα γράφουν 10 παπάρες τύπου Κωστόπουλος (και αυτοί που προσλαμβάνουν οι Κωστόπουλοι), και ότι πουν αυτοί, αυτό είναι καί τέλος.
Δεν είμαστε πιό καλά έτσι?

Υ.Γ:
Αη Βασίλης? Βεβαίως και υπάρχει! Και όχι μόνο ένας!
 

Συνημμένα

  • jg228.jpg
    jg228.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 22

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
Φίλε stavros, αν και σε άλλα θέματα διαφωνούμε, (δεν είναι κακό), εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
+1000000000.

Και πάρε και έναν ωραίο ʼγιο Βασίλη :
 

Συνημμένα

  • boardsDec13[1].jpg
    boardsDec13[1].jpg
    170,6 KB · Εμφανίσεις: 45

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Φυσικά και το site φθίνει, γιατί έχει μπει πολύς κόσμος που ανήκει σε διαφορετικά επίπεδα, οπότε είναι επόμενο να υπάρχουν συγκρούσεις, ενώ γίνεται όλο και πιο αργό και προβληματικό στη χρήση του. Το αποκορύφωμα είναι σε ένα site που πραγματεύεται ενήλικα θέματα να έχουμε κι ένα σωρό ανήλικα (το είδαμε κι αυτό).

Από κει και πέρα, όταν κάποιος εμφανέστατα δε μπορεί να γράψει δυο προτάσεις τότε πως να εμπιστευτείς τη γνώμη του; Δηλαδή άμα σας πλησιάσει στο δρόμο ένα καθυστερημένο ανήλικο που μιλάει σα βλαμένο και σας πει που έχει τις καλές πόρνες και τα ωραία στούντιο θα το πιστέψετε; Προβληματισμοί που ήδη έχουν τεθεί, πχ στο thread για το πως κάποιοι προτείνουν σπίτια που βρωμάνε.
 

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Μηνύματα
4.025
Like
4
Πόντοι
16
ορθον  ορθον  ......τι μου θυμισες τωρα!!!!!!!!
 

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
647
Like
14
Πόντοι
6
:2funny:  :2funny:  :2funny:


Για επεξηγήσεις, παρακαλώ απευθυνθείτε στο κάτω μέρος του ποστ του λάγαρου, που μιλάει για το μέλλον
 

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
772
Like
2
Πόντοι
6
Μήπως μπορεί να μας εξηγήσει τι εννοεί ο ίδιος και όχι εσύ;
Θενκς!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom