Έκανα καποιες σκέψεις γυρω απο αυτο το θεμα και θα ηθελα (αν θελετε και εσεις) να τις σχολιασουμε. Δεν νομιζω οτι το site φθηνει. Μια χαρα ειναι. Στον τομεα του (πορνεια) ειναι πρωτοπορο και ενημερωτικο. Αυτη η εντυπωση ομως(το οτι φθηνει) δημιουργειται σε ολους μας. Πώς εξηγειται? Η γνωμη μου ειναι οτι εκεινο που φθηνει ειναι ο αγοραιος ερωτας στην Ελλαδα. Παιδια βρισκομαστε σε πολυ τελμα. Δεν υπαρχει αγοραιος ερωτας στην Ελλαδα. Αρπακολλατζηδηκες καταστασεις. Χαμηλου επιπεδου εμφανισης οι κοπελες, χαμηλων υπηρεσιων και καθολου συχνη ανανεωση. Αγενεια απο τις τσατσαδες στο φουλ. Ενας βάλτος . Μερικες φορες αναρωτιεσαι: «Τί δουλεια εχω εγω σε αυτον τον κοσμο?».
Εχουμε φτασει στο σημειο μια πουτανα λιγο προσχαρη να ειναι και να μην ειναι με το ρολόι στο χερι να θεωρειται «πολύ καλή», οπως για παραδειγμα η Μιρελλα στη Φωκαιας. Αν μαλιστα γλειφει και τα αρχιδια τοτε γινεται «Θεά»,οπως οι Νταρια, Σονια. Χωρις να θελω να τη μειωσω (αλλωστε μου εχει προσφερει παρα πολλα) η Σονια εκτος απο το σουπερ προγραμμα της δεν ειναι και Θεά . Καλη ειναι,αλλα οχι και αυτες οι δοξολογιες. Και τα χρονακια της τα εχει(40?) και σε ομορφια υστερει. Απλα εχει σουπερ προγραμμα και υποσκελιζει αλλες κυριολεκτικα Θεές σε εμφανιση (πχ Ντορίν). Αυτη ειναι η καταντια του αγοραιου ερωτα. Θα βαλσαμωσουμε τη Σονια γιατι δυστυχως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ και μιλαμε για την Αθήνα των 5 εκατομμυριων :'( :'(!! Αν ειμασταν μια στοιχειωδως σοβαρη χωρα με τους ανθρωπους που φερνουνε κοπελες να ειχαν ενα στοιχειωδες μερακι τοτε η Σονια θα ηταν στο
Μεταξουργειο μια μετρια βετερανη ιεροδουλος. Η αγορα θα ηταν τιγκα στις Ανατολικες 20 χρονες που θα εκαναν προγραμματα που μπροστα τους αυτα της Σονιας θα τα θεωρουσαμε πεταμενα λεφτα. Ενδεικτικα ενας φιλος μου στην Αγγλια ειχε παει σε studio στο Λονδινο και με 75 ευρω πηρε μια σχιστοματα με την οποια εκανε χαμαμ (!!!) ,πισινα , μασαζ και τρελό τσοντοσεξ . Ολα αυτα κανα δίωρο μου ελεγε. (οσοι εχετε αναλογες εμπειριες καταλαβαινετε τί εννοω. Μονο μην τις αναφερετε στο σαιτ γιατι θα με πιασει καταθλιψη και μπορει να πηδηξω απο το μπαλκονι...
). Αυτά τα ολίγα.
Και φυσικα η καταντια του αγοραιου ερωτα εχει αντικτυπο στο σαιτ. Τα πιο πολλά θεματα που αφορουν ιεροδουλες ειναι εξαντλημενα(τί αλλο να πεις για τη Σονια , την Νταρια , την Κατερινα Κολωνού και την Αντελλα....). Εν τω μεταξυ με τα πιο πολλα ατομα του σαιτ ειμαστε μια οικογενεια μετα απο τοσο καιρο και μη εχοντας τί αλλο να πουμε το ριχνουμε στα οπαδικα, ιστορικα, θρησκευτικά κλπ
Ας εσκαγε μια καινουρια Σονια ή μια καινουρια Νταρια καθε 2η εβδομαδα στην αγορα της Αθηνας και θα σου ελεγα εγω... Τί Δεξιοί και Αριστεροί ,και τί πορειες των ομαδων μας και πρασσειν αλογα.... Για αλλα θεματα θα επαιρναν φωτια τα πληκτρολογια...
Sorry αν κουρασα.