axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Πολύ αστείο
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Ρε germaon, έχεις κόψει φάτσες?Εγω θα αλλαζα τον τιτλο του thread.θα εβαζα "το site κανει κακο". και εξηγουμαι . Οταν σκασει μια καλη κοπελα αμεσως γινεται θεμα στο σαιτ. Με αποτελεσμα οταν πηγαινεις στο εν λογω μπουρδελο να γινεται χαμος με αποτελεσμα και η κοπελα να ειναι πιο βιαστικη και ο πελατης να αγχωνεται γνωριζοντας οτι απο εξω ειναι αλλοι 10. Μου εχει συμβει με τη Μιρελλα απο Φωκαιας 25Α. Δεν ξερω τι να πω , απο την αλλη χωρις το σαιτ δε θα ηξερες αν μια κοπελα ειναι καλη ή οχι. Ειλικρινα ειμαι προβληματισμενος. Ασε δε που μερικες μπορει να τη δουν ντιβες με τις διθυραμβικες κριτικες.
φιλε σταυρο,δεν επρεπε να δημιουργηθει νεο φορουμ.για μενα,επρεπε να ανανεωθει το ηδη υπαρχον.θα σου πω εγω πως ενιωσα.οταν ανακαλυψα το σαϊτ,ενθουσιαστηκα.ηθελα να γραψω ολες μου τις εμπειριες ,οπως και εκανα.οταν λοιπον μου λενε,οτι οι δημοσιευσεις μου και τα θεματα μου(που ειναι και βιωματα) περνανε σε δευτερη μοιρα και σε λιγους μηνες θα διαγραφουν ,ξενερωνω!φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που ενιωσα ετσι.
παντως θα στηριξω το σαϊτ οπως μπορω!
Για να σε στενοχωρησω θα σου πω οτι στο Π.Ν. κάνουμε ακόμα προσευχη!!!1) Τολμώ να πω ότι μετά από 1 χρόνο (περίπου) ενεργού συμμετοχής (εκ των οποίων οι 10 μήνες περίπου σα moderator), 2.250 (περίπου - βάζω και τα παλιά μέσα) post, όλα αυτά με το username που ξέρεις (stavros51), και ΧΩΡΙΣ ποτέ να έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις μου με "τουης" ιδιοκτήτες του site, ΝΑΙ, οι απόψεις που γράφω ταυτίζονται με αυτές της ιδιοκτησίας.
2) Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι έχω πάρει την "αντιπροσωπεία" του site, (και δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς μ αυτό), ούτε ότι έχω κάποια έγγραφη εξουσιοδότηση να γράφω και να υπογράφω για λογαριασμό τους. Μη νομίζεις όμως, και κανείς άλλος δεν έχει.
3) Και εγώ θυμάμαι πως μου είχαν πει ότι στη Συγγρού τα βράδυα έβγαινε ένας τράβελος και έκανε πιάτσα, και άμα το ρώταγες πως τη λένε, έλεγε "gatoulis0025". Δε το κάνω θέμα όμως εδώ (αν είσαι δηλαδή εσύ αυτός που έβγαινε), και αν ξέρεις και συ κάτι παρόμοιο για μένα σε παρακαλώ να μη το κάνεις θέμα επίσης. Εκτός κι αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο, οπότε να μου προσάψεις κατηγορία δια της "νομίμου οδού" (αν στοιχειοθετείται αδίκημα εννοώ).
4) Ναι, επιβεβαιώνεται το ότι έχεις χάσει τεύχη. Το e-mail μου το έχεις φαντάζομαι, αν θες και σε ενδιαφέρει, με ρωτάς εκεί τι έχεις χάσει.
5) Α, στο ΠΝ ΔΕΝ είσαστε συνεχώς online? Μα πως, έτσι σας αφήνουν?
6) Οταν υπηρέτησα εγώ (στο ΠΝ επίσης κληρούχα), δεν είχαμε ούτε τηλέφωνο (παρά μόνο ένα θάλαμο με κέρμα για 1.000 άτομα). Για κινητό και internet τι να σου πω τώρα... Μας χορηγούσε η υπηρεσία!
7) Αν και τώρα που υπηρετείς στό ένδοξο ΠΝ μας αισθάνομαι μια ασφάλεια ρε παιδί μου, πως να το πω, δε φοβάμαι μήπως ξυπνήσω ένα πρωϊ και βρώ κανένα Τούρκο απο πάνω μου να με απειλεί με το όπλο του, παρά τούτο λοιπόν, σου εύχομαι "καλός πολίτης".
8) Ολοι μας έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε. Δυστυχώς.
9) Χαίρομαι που ακούω ότι στο ΠΝ οι κληρούχες μπαίνουν και στο site. Πάντα πρωτοποριακό το όπλο μας! Ρε πως αλλάζουν οι καιροί!
Δε με στενοχωρείς! Εγώ την κάνω? Και δε μου λες? Τι ζητάτε απ το θεούλη?Για να σε στενοχωρησω θα σου πω οτι στο Π.Ν. κάνουμε ακόμα προσευχη!!!
Εχεις δίκιο, πρόκειται για κατάντια! Αλλά ξέρεις κάτι? Το να ΕΧΕΙΣ τις ώρες είναι το πρόβλημα, όχι το πως τις διαθέτεις. Θα τις έχεις?Ελπίζω πάντως φίλε Σταυρο να μη καταντησω να φτασω στην ηλικια σου και να τρωω ποσες ωρες την ημερα να γραφω ποστ με ενα η περισσοτερα nickname!
Τότε γιατί μπαίνει και γράφεις?Πιστευω θα εχω πολυ πιο ενδιαφεροντα πραγματα να κανω οπως εχω και τωρα!
Τι έπαθες ρε στράβακα? Σου θίξαμε το όπλο? Από τους φόρους που εγώ πληρώνω δε σιτίζεσαι τώρα, και μπαίνεις και στο internet? Από τους φόρους που εγώ πληρώνω δεν αγοράστηκε η μπελαμάνα σου? Οπότε τι μιλάς για το ΠΝ? Δικό σου είναι?Και σε παρακαλω αστο ησυχο το Π.Ν.
Βρε number, δεν εννοώ τα προσωπικά σου οικονομικά! Αυτά που καταναλώνεις (και απολαμβάνεις) ως φάνταρ, αυτά πληρώνω! Ποιός πληρώνει για τις ένοπλες δυνάμεις, οι φορολογούμενοι δε πληρώνουν? Oι φαντάροι πληρώνουν?1)Εχεις πλάκα!Μεγάλε σιγουρα δε με ταιζεις γιατι ευτυχως μπορω και δουλεύω!!!!
Σε κατηγορήσαμε ότι μπαίνεις πολύ? Όσο θέλεις μπαίνε. Τσάμπα είναι. Και δυό, και τρείς, και πέντε ωρίτσες! Ευπρόσδεκτος είσαι!2)Εγω δεν μπαινω καθε μερα να γραφω σαν τρελλος αλλα και οταν μπαινω το πολυ για μια ωριτσα ειναι!!Δεν ειναι τροπος ζωης για μενα!!
Μπα, μάλλον εσύ είσαι ο τσιτωμένος. Πολλά θαυμαστικά και υστερικές κραυγές βλέπω. Τι δε σου βγαίνει? Τι δε σου πάει καλά?3)Γενικοτερα σε βλέπω πολυ τσιτωμενο σε σχεση με παλιοτερα??Γιατι??Μηπως τα pm στο γυναικειο nick σε χαλαρωναν τοτε?
Εγώ? Εσύ βαστάς Μ1, εμένα λες επιθετικό?Εισαι πολυ επιθετικος και δε βρισκω το λόγο!
Μακάρι φίλε μου. Να περνάς όσο πιό καλά γίνεται. Και αν ξεκινάς τη μέρα σου και με μια καλή προσευχή όπως αυτές που κάναμε και μεις στο ΠΝ, είμαι σίγουρος ότι έχεις όλα τα εχέγγυα.Τωρα αν θα εχω τις ωρες που αναρωτιεσαι στην ηλικια σου αυτο δεν το ξερω!Αλλα και να μην τις εχω πάλι καλύτερα από σενα θα περνάω!!!
Εξαρτάται τί στερείσαι. Για το τί στερείσαι εσύ, το γράφω σε άλλο thread. Είναι αλήθεια? Κάνε υπομονή, θα απολυθείς μια μέρα!Υ.Γ.Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!
Σκεφτείτε το λίγο: Έχουμε γραφικούς, χλιδάτους, κομμουνιστές, αντιαμερικανούς, τσαντίλες, σπασίκλες, φλώρους, γαμιάδες, πουστάρες, τραβέλια (κρυφά και μη), ιδεολόγους, βολεμένους, ψεύτες, νταβάδες, ξερόλες και τόσα πολλά που δεν χωρούν σε ένα Post για να τους αναφέρω.
Έχουμε επίσης:Αμερικανόφιλους,Νεοφιλελεύθερους με τα λεφτά του μπαμπά,είρωνες,άσχετους,"επιχειρηματίες" με τα λεφτά απο τον ΟΑΕΔ κλπ...
Ότι βλέπουμε έξω το διαβάζουμε κι εδώ μέσα...