Καλημέρα και σε σένα.
Θα παραθέσω ΜΟΝΟ όσα έγραψες και στα οποία διαφωνώ (ή έχω ένσταση γιατί κακώς τα έγραψες) και όχι όλα. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Νομίζω ότι κάτι που αποκτάς σε οποιαδήποτε κοινότητα μιλάς είναι η ικανότητα να διακρίνεις τους χαζούς από τους έξυπνους.
Αυτό συμβαίνει ΑΝ ΕΧΕΙΣ την προδιάθεση να κρίνεις τους άλλους, ή (ακόμα χειρότερο) να τους χωρίζεις σε κατηγορίες. Προσωπικά, δεν έχω αυτή την προδιάθεση. Ούτε εδώ, ούτε έξω. Αποδέχομαι τους άλλους όπως είναι, και εφ όσον βέβαια δε με ενοχλούν. Γιατί θεωρώ ότι η οποιαδήποτε κρίση μου (για το αν ο άλλος είναι έξυπνος ή χαζός π.χ.) πηγάζει από τη δικιά μου ιδιοσυγκρασία (και έχει σα μέτρο τη δική μου εξυπνάδα ή χαζομάρα) και βέβαια μπορώ να την κάνω, αλλά την κρατάω για τον εαυτό μου. Φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει σε σένα.
Πολλοί είναι οι έξυπνοι εδώ μέσα και ο καθένας έχει το όφελος του.
Η τη ζημιά του, αν το δεις αντίστροφα. Μη το παραβλέπουμε κι αυτό ε?
Αλλος την μίζα από μπουρδελάκι, άλλος την δόξα ότι παίρνει εξουσία ένω στην καθημερινή του ζωή μπορεί να είναι εργασιακός είλωτας, άλλος το ότι μπορεί να κοροιδεύει κοσμό και το χαίρεται, άλλος τα money από τα bannerακια ότι προλάβει ο καθένας.
Εδώ θα τα χαλάσουμε φίλε.
Και ξέρεις γιατί?
Γιατί όλα τα ανωτέρω τα προβάλεις σαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ στοιχεία, και επί πλέον δε μιλάς γενικά (όπου γενική κουβέντα είναι πχ η έκφραση «όλοι οι πολιτικοί τα παίρνουν» - θα τη δεις γραμμένη κι από μένα σε άλλα thread), αλλά περιορίζεις το θαψιμό σου σε ΕΛΑΧΙΣΤΑ άτομα, τόσο ελάχιστα, που είναι σα να τα δείχνεις με το δάχτυλο και να τα κατηγορείς. Τι εννοώ, και αρχίζω από τα σοβαρότερα που είπες:
«τα money από τα bannerακια». Είναι σαφές ότι υποδεικνύεις (και κατακρίνεις) τους έχοντες το site, γιατί βέβαια και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι αυτοί είναι που έχουν την οικονομική διαχείριση του site. Όμως, σε αυτό (που το ξαναλές τώρα με άλλο τρόπο) έχεις πάρει απαντήσεις, και από μένα, και από πολλούς άλλους φίλους εδώ, μέσα σε αυτό εδώ το thread, και σου έχει εξηγηθεί πως έχει το θέμα με τα οικονομικά. Δε σου άρεσαν οι εξηγήσεις. Δικαίωμά σου. Αλλά το να επανέρχεσαι και να ξαναλές (με άλλο τρόπο) «αυτοί που τα παίρνουν» δείχνει ότι αυτό σε ενοχλεί. Και αυτό δικαίωμά σου είναι (να σε ενοχλεί). Το ακούσαμε. Και σου είπαμε (ο καθένας με τον τρόπο του) ότι δε μας πειράζει αυτό. Μη μας τη σπας όμως. Κάτι καινούριο έχεις να μας πεις?
«παίρνει εξουσία ένω στην καθημερινή του ζωή είναι εργασιακός είλωτας». Και πάλι, εδώ υποδεικνύεις (και κατακρίνεις) τους moderators. Ξέρεις, λίγοι είμαστε. Εγώ, και άλλοι 4-5. Και τα μόνα μέλη που έχουν παραπάνω «εξουσία» από όλους στο site, είμαστε εμείς. Αρα για μας λες εδώ. Ε λοιπόν, έχεις δίκιο. Εχω ένα αφεντικό που με βαράει για να δουλεύω από το πρωϊ μέχρι το βράδυ (σπάω πέτρες σε λατομείο αν θες να ξέρεις), και έρχομαι κατόπιν στην οθόνη μου για να βγάλω το άχτι μου πάνω σε κάτι παρθένους και αθώους οργανισμούς όπως είναι τα υπόλοιπα «απλά» μέλη του bourdela.com. Επομένως και σε σένα. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Εμένα με βαράει το αφεντικό, εσένα σου σβήνω εγώ τα post (δε σου έχω σβήσει ποτέ post, αλλά το λέω γιατί αυτή είναι η εξουσία που έχω πάνω σου ? καμία άλλη), βρες και συ κάποιον να βγάλεις το άχτι σου. Αλυσίδα πάει το πράμα. Πάντως, αν σε ενοχλεί πολύ η ύπαρξη αυτής της συγκεκριμένης αλυσίδας, εύκολο σου είναι να την σπάσεις. Δε μπαίνεις στο site, και έτσι εσύ τουλάχιστον γλυτώνεις την εξουσία που ασκώ εγώ και οι άλλοι mods επάνω σου.
Εμένα δυστυχώς θα συνεχίσει να με βαράει κάθε μέρα το αφεντικό μου, άμα δε σπάω αρκετές πέτρες.
«μπορεί να κοροιδεύει κοσμό και το χαίρεται». Εδώ δε καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς, μάλλον θα εννοείς αυτούς που λένε «πήγα και γάμησα μια καταπληκτική πουτάνα, εκεί είναι, πηγαίνετε» και πρόκειται για θηλυκό βάτραχο με bikini. Ξέρεις πολλούς? Εννοείς κάτι άλλο? Δε σε καταλαβαίνω, άμα θές, σπάστο και ξαναρίχτο.
«άλλος την μίζα από μπουρδελάκι». Αυτό καλό ήταν. Θα εννοείς για προχθές που πάει ο φίλος μου ο Θανάσης σε ένα μπουρδέλο, λέει η τσατσά «έχει κανονικό, πισοκολλητό, πλαγιαστό, στα τέσσερα, να το κορίτσι μου, αστέρι στο δωμάτιο, δε βιάζεται, είκοσι ευρώ, περάστε τώρα που έχει ησυχία», και της κάνει ο Θανάσης: «Να σου πω, δε θα σε πλερώσω, αλλά άσε με να γαμήσω τσάμπα, δώσε μου και 3 ευρώ να πάρω τσιγάρα, και εγώ θα γράψω καλή κριτική στο σάιτ τρία ντάμπλγιου μπουρδέλα τελεία κόμ». Ξέρεις τι απάντησε η τσατσά? «Αμέσως αγόρι μου! Για κριτική στο σάιτ? Πέρνα! Πάρε και έξη ευρώ, να πάρεις δυό πακέτα τσιγάρα, όχι ένα! Να σου αλλάξω και σεντόνια! Να πλυθεί και η κοπέλα! Θες και καφεδάκι? Να σου ψήσω!» Θα εννοείς αυτή την περίπτωση, ναι, δίκιο έχεις. Έτσι έγινε. Μίζες από μπουρδελάκια. Αυτό κινείται εδώ στο site.
Ευτυχώς υπάρχουν και πάρα πολλοί σωστοί που το κάνουν σαν άθλημα για περνάει η ώρα να μάθούν κάτι καλό και να πάνε να ικανοποιήσουν την όρεξη τους και να μην πετάξουν τα λεφτά τους πολύ απλά.
Κάνει καλό η κουβέντα και όλες οι απόψεις και πάνω από όλα τι γράφεται και από ποιον
Φιλικά προς όλους και ιδίως προς τον stauros51 που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα όπως και με όλους τους πρωταγωνιστές εδώ.
γιατί όλοι είμαστε πολλοί ωραίοι αλλά και πολλοί κακοί αν το θέλουμε.
keep walking σε όλους και να έχουμε καλή συνέχεια και καλά νέα
Σε αυτά τα τελευταία σου δεν έχω τίποτα να απαντήσω, καλά τα λες. Συμφωνούμε. Και όπως (πάλι σωστά) είπες, δεν έχουμε και τίποτα να μοιράσουμε.
Keep fucking, να σε διορθώσω. Όχι walking.
Φιλικά επίσης,
Stavros51