Νέα

Tο site φθίνει; (έχοντας περάσει τα 1 εκ post όμως!)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pixis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος απο τους παρακατω Μods ειναι ο πιο αντιπαθης και πρεπει να φυγει;

  • chevalier fidel

    Ψήφοι: 17 25,0%
  • solitonios

    Ψήφοι: 5 7,4%
  • sonyp 900

    Ψήφοι: 6 8,8%
  • tipos

    Ψήφοι: 8 11,8%
  • andreoug

    Ψήφοι: 9 13,2%
  • stavros51

    Ψήφοι: 7 10,3%
  • duracell

    Ψήφοι: 7 10,3%
  • pitsilistis

    Ψήφοι: 11 16,2%
  • zero tolerance

    Ψήφοι: 11 16,2%
  • Κανένας, την δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν...

    Ψήφοι: 17 25,0%
  • Ολοι, για να γίνει κυριολεκτικά το forum μπουρδέλο!

    Ψήφοι: 22 32,4%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Μηνύματα
1.836
Like
33
Πόντοι
16
Και δεν είναι καλό να ξεχνάμε ότι κάθε site είναι ένα προϊόν που υπόκειται στους κανόνες marketing και της αγοράς.
Εισαγωγή προϊόντος-ανάπτυξη-ωρίμανση-ακμή-φθίνουσα περίοδος-απόσυρση.

Θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν θεωρώ ένα website προϊόν, με την έννοια που είπες εσύ. Δεν είναι ένα καταναλωτικό προϊόν.

Αν θέλουμε να παρομοιάσουμε ή να συγκρίνουμε ένα website, τότε θα το κάναμε με ένα τηλεοπτικό κανάλι, ή με ένα περιοδικό. Γιατί στην ουσία αυτό είναι, αλλα σε ηλεκτρονική μορφή.

Και νομίζω είναι στο χέρι αυτού που τρέχει το website, για το αν θα μείνει στην ακμή ή όχι.

[quote author=alfa291]
Τον κύκλο εδώ τον καθορίζουμε ΕΜΕΙΣ με τη στάση μας.
[/quote]

Σε αυτό θα συμφωνήσω, ότι ένας παράγοντας είναι και οι επισκέπτες ενός site.
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.228
Like
448
Πόντοι
36
αλφα . απο τη στιγμή που το ενλόγω site δεν έχει πληρωμή δεν νομίζω οτι ισχυει ο κυκλος ζωής προιοντος που λαμβάνουμε ως δεδομένο στις υπόλειπες υπηρεσίες

Φίλε μου,

Δεν μίλησα για πληρωμή. Αυτό είναι άσχετο με τους κύκλους ζωής στην αγορά.

Δηλ οι δωρεάν εφημερίδες Citypress, metropolis, metro και οι ΤΩΡΑ δωρεάν sportime.gr, sport-fm.gr, contra.gr, sport24.gr δεν είναι προϊόντα?

πχ 1: η εφημερίδα sporday ξεκίνησε με ελεύθερη διανομή στους σταθμούς του metro και τώρα έχει 1 ευρόπουλο. Πότε έγινε προϊόν?

πχ 2 :το προϊόν "μπάνιο στη θάλασσα" παλιότερα ήταν χωρίς είσοδο , με ελάχιστες εξαιρέσεις, τώρα ισχύει το αντίθετο. Πότε έγινε προϊόν?

Όμως ο χρόνος παραμονής και ο αριθμός εισόδων σε κάποιο δικτυακό τόπο είναι "εμπορεύσιμος" και ένα από τα κριτήρια για ένα διαφημιστή.
 

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Μηνύματα
106
Like
4
Πόντοι
1
προφανώς δεν εξήγησα καλά αυτό που ήθελα να πώ. Η παραλία είναι ενα πολύ καλό παράδειγμα. όσο η παραλία ήταν δωρεάν, δεν πέρασε ποτέ σαν προιόν στην φάση της παρακμής. όταν όμως η συγεκριμένη παραλία αποφάσισε να χρεώνει είσοδο, τότε πέρασε. Δεν λέω οτι τα δωρεάν προιοντα δεν περνάνε ποτέ στην παρακμή απλά λεω οτι ο κύκλος τους είναι πολύ πιο μεγάλος απο αθτα που πρέπει να πληρώσεις γαιτί όταν πληρώνεις έχεισ πολύ περισότερες απαιτήσεισ και βαριεσαι ενα προιον πολύ πιο γρήγορα ...
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.228
Like
448
Πόντοι
36
Συμφωνώ σ' αυτό.

Ένα παράδειγμα που "τρέχει" είναι τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ, που δεν τα βλέπω και για πολύ στο τσάμπα.

Επίσης οι πλήρεις (σε Adobe) ψηφιακές εκδόσεις των εφημερίδων, που και οι ίδιες γράφουν ότι είναι δωρεάν προσωρινά (υπογράμμιση δική μου)
 

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Μηνύματα
321
Like
3
Πόντοι
1
μαγκες...
ειμαι νομιζω μεσα στα πρωτα(χρονολογικα) 100 μελη του σαϊτ,οποτε ακουστε με για λιγο.η μαλλον διαβαστε με.
το σαϊτ δεν ειναι οπως ηταν παλια.ειχα γραψει κατι οταν το φορουμ αλλαξε αλλα μαλλον δεν του δωσατε σημασια.
κατα τη γνωμη μου η"κατηφορα"οφειλετε στην δημιουργια νεου φορουμ και αυτο γιατι στο μεν παλιο τα περισσοτερα ποστ ητανε "διαμαντια" ενω στο νεο ειναι πατατες.ας μου απαντησει καποιος να βρουμε καμια ακρη.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
στο μεν παλιο τα περισσοτερα ποστ ητανε "διαμαντια" ενω στο νεο ειναι πατατες. ας μου απαντησει καποιος να βρουμε καμια ακρη.

Σου απαντώ εγώ matureloverr. Οντως είσαι απ τους παλιούς.
Αλλά στην παραπάνω διαπίστωση σου δε μπορώ να συμφωνήσω έτσι εύκολα.
Τι σε κάνει να το λές αυτό?
 

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Μηνύματα
990
Κριτικές
16
Like
10
Πόντοι
1.997
Αν θέλετε και τη δική μου γνώμη, αν και δεν είμαι παλιός, πιστεύω ότι το site κρατάει ακόμη. Απλά, όσο πιο γνωστό γίνεται και όσο περισσότεροι συμμετέχουν, είναι λογικό, τα post-διαμάντια να γίνονται σπανιότερα. Γιατί και πολλοί γράφουν "διάφορα" άσχετα, αλλά και γιατί η θεματολογία έχει απλωθεί πάρα πολύ και ίσως κάποιες φορές σε μη ενδιαφέροντα θέματα. Πάντως από μας εξαρτάται να κρατήσουμε ένα επίπεδο. Για παράδειγμα, ας μην γράφουμε έτσι μόνο για να γράψουμε κάτι, αλλά αντίθετα να γράφουμε όταν  έχουμε κάτι πραγματικά σημαντικό να πούμε. Βέβαια, ο καθένας μας, πιστεύει ότι αυτό που σκέφτεται είναι πραγματικά σημαντικό, οπότε...ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. :sunglasses: 
 

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Μηνύματα
321
Like
3
Πόντοι
1
φιλε σταυρο,δεν επρεπε να δημιουργηθει νεο φορουμ.για μενα,επρεπε να ανανεωθει το ηδη υπαρχον.θα σου πω εγω πως ενιωσα.οταν ανακαλυψα το σαϊτ,ενθουσιαστηκα.ηθελα να γραψω ολες μου τις εμπειριες ,οπως και εκανα.οταν λοιπον μου λενε,οτι οι δημοσιευσεις μου και τα θεματα μου(που ειναι και βιωματα) περνανε σε δευτερη μοιρα και σε λιγους μηνες θα διαγραφουν ,ξενερωνω!φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που ενιωσα ετσι.
παντως θα στηριξω το σαϊτ οπως μπορω!
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
17
Πόντοι
6
Το διάβασα νομίζοντας ότι κάτι άλλο εννοούσε το post.΄Αλλά τελικά είχε ενδιαφέρον επίσης. Να προτείνω κάτι στους υπεύθυνους του site αν φυσικά γίνεται. Τα post που αναφέρουν σοβαρές και γεμάτες πληροφορίες πχ μια κριτική πλήρη, την "πρώτη" παροχή ενος τηλεφώνου μιας CG, κτλ να μπαίνουν ως αντίγραφα σε μια κατηγορία με το όνομα πχ ΧΡΥΣΑ ΑΡΘΡΑ και να μην επιδέχονται τροποποίηση κτλ (εκτός από το αν χρειαστεί από κάποιον mod) και χωρίς να συνοδεύονται από απαντήσεις, παραθέσεις και σχόλια επί του κάθε post.
Δε ξέρω πως σας φαίνεται αλλά ίσως είναι μια λύση για παλιά διαμάντια που λέτε και χρυσά άρθρα. Πιθανόν διαβάζοντας 3-4 παλιά άρθρα βρήκα και εγώ αξιόλογες πληροφορίες κρίμα είναι να μην αποδίδεται μια μικρή τιμή σε αυτούς τους χρήστες-μέλη.
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.228
Like
448
Πόντοι
36
Οι φίλοι MATURELOVERR  και iwcg έχουν απόλυτο δίκαιο.

Δεν είμαστε επαγγελματίες του γραψίματος (ή τουλάχιστον δε λειτουργούμε έτσι εδώ). Έτσι κάποια posts του καθενός μας (για άλλον περισσότερα, για άλλον λιγότερα) έχουν κάτι από τον εαυτό μας μέσα. Δεν είναι και το καλύτερο να διαγράφονται. Αν και δεν είμαι παλιός, καταλαβαίνω απόλυτα τον τρόπο σκέψης των συναγωνιστών.

Δεν έχω τις γνώσεις για να πω αν και κατά πόσο τα posts (ή κάποια από αυτά) θα μπορούσαν να συνεχιστούν από το παλιό στο νέο forum, αλλά θα ήταν καλό.

Δεν είναι το καλύτερο για τον Χ συναγωνιστή που έχει γράψει ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ για το Υ θέμα, να κάτσει να τα ξαναγράψει από το μηδέν. Είναι λογικό να αισθάνεται ένα "φτύσιμο" (δεν λέω ότι έγινε εσκεμμένα) και να μην έχει διάθεση να συνεχίσει να γράφει. Νομίζω πως ο Alexxx και οι moderators μπορούν να ελέγξουν αν ισχύει αυτό για τα παλιά μέλη (μείωση ενσχόλησης με την αλλαγή) και να δουν τι μπορεί να γίνει με το ζήτημα.

Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων (για τον Αlexx κυρίως, με αφορμή προηγούμενο διάλογό μας σε αυτό το thread), όταν αναφέρομαι σε κάτι σαν προϊόν, το κάνω με την τεχνοκρατική έννοια του όρου, χωρίς το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ίχνος αρνητικής θέσης απέναντί του. Το θεωρώ αναπόσπαστο τμήμα της ζωής μας. Αν την ευκολύνει ή την κάνει καλύτερη, ανθίζει. Αλλιώς φθίνει. Τόσο απλά.

Πολύ φιλικά
 
OP
OP
P

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Μηνύματα
446
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καταρχήν καλημέρα,

εγω απλά έβαλα κάποιους προβληματισμούς και νομίζω πολλά ερωτήματα δημιουργήθηκαν σε όλους μας.
Δυστυχώς η κριτική έχει πολλούς νονούς.
Νομίζω ότι πολλά θέματα που έθειξα ελήφθησαν όπως ήθελε ο καθένας.
Αν οι καλύτεροι σε μία διεργασία είναι αυτοί που γράφουν και μιλούν πιο πολύ και αυτοί που έχουν τις πιο πολλές πληροφορίες τότε πάω πάσο δεν είαμι από αυτούς.
Η τοποθέτηση των απόψεων του καθενός έχει κινδύνους.
Αν πω ότι έγω ξέρω που κάποια κάνει ακάποτο πού το λέτε και στείλω εκεί 20 με οποιδήποτε τρόπο και κολλήσει κάτι ο ένας που μπορεί να είνακαι 14-15 ετων ναι έχω ευθύνη που τον έστειλα γιατί τον επηρέασα.
ʼρα αυτό το πράγμα που μιλάμε όλοι μέσα έχει δυναμική που πολλοί δεν φαντάζεστε.
Αυτό εννοώ να έχουμε καλή πληροφορία και κάτι λιγούρια από εδώ με πολύ χαμηλή μόρφωση αλλά και διορατικότητα για την ζωή τους και το μέλλον τους λένε ότι θέλω πληροφορία για να γ......
Νομίζω ότι κάτι που αποκτάς σε οποιαδήποτε κοινότητα μιλάς είναι η ικανότητα να διακρίνεις τους χαζούς από τους έξυπνους.
Πολλοί είναι οι έξυπνοι εδώ μέσα και ο καθένας έχει το όφελος του.
Αλλος την μίζα από μπουρδελάκι, άλλος την δόξα ότι παίρνει εξουσία ένω στην καθημερινή του ζωή μπορεί να είναι εργασιακός είλωτας, άλλος το ότι μπορεί να κοροιδεύει κοσμό και το χαίρεται, άλλος τα money από τα bannerακια ότι προλάβει ο καθένας,
Ευτυχώς υπάρχουν και πάρα πολλοί σωστοί που το κάνουν σαν άθλημα για περνάει η ώρα να μάθούν κάτι καλό και να πάνε να ικανοποιήσουν την όρεξη τους και να μην πετάξουν τα λεφτά τους πολύ απλά.
Κάνει καλό η κουβέντα και όλες οι απόψεις και πάνω από όλα τι γράφεται και από ποιον
Φιλικά προς όλους και ιδίως προς τον stauros51 που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα όπως και με όλους τους πρωταγωνιστές εδώ.
γιατί όλοι είμαστε πολλοί ωραίοι αλλά και πολλοί κακοί αν το θέλουμε
keep walking σε όλους  και να έχουμε καλή συνέχεια και καλά νέα

pixis
 

Επισκέπτης
Αν και απο τα πρώτα μέλη του forum,τους τελευταίους 2-3 μηνες δεν έγραφα,αφενός μεν επειδή είχα πάει διακοπές,αφεταίρου επειδή όταν γύρισα με περίμενε πολύ δουλειά!

Η σελίδα αυτή έχει ακόμα να προσφέρει πολλά,αρκεί να γράφουν τα μέλη πληροφορίες.Αλλά για να γράψει κάποιος πληροφορία,πρέπει να έχει.Ότα κατεβαίνει κάποιος στην Φυλής και βλέπει τις ίδιες κοπέλες,τί να γράψει;Αν βρει μια νέα και τη δοκιμάσει,μπορεί να πει μερικά πράγματα.Στον τομέα των C.T τα παιδιά έχουν πολύ υλικό για πληροφόρηση.Ίσως τους περισότερους να μην τους ενδιαφέρει λόγω κόστους.Αυτό όμως δε μειώνει την προσπάθεια.Εκτός αν κάπιοι εννοούν έλλειψη πληροφόρησης,μόνο ότι θέλουν.Δηλαδή ερασιτέχνιδες κοπέλες!Όποιος περιμένει να πάρει τηλ/νο για τέτοιες κοπέλες απο εδώ,πλανάται πλάνην οικτράν.Και εξοργίζομαι όταν λένε μερικοι "βρήκα μια 20αρα φοιτητρια φοβερή,αλλά τηλ/νο δε δίνω".Και τί το λες ρε μπαγλαμά;Φυσικά απο τη λίστα μελών εμφανίζονται τα "σαλιγκάρια" και λένε "στείλε φίλε το τηλ/νο"!!!Αυτά ναι ρίχνουν το επίπεδο.Εμείς είμαστε αρμόδιοι για το επίπεδο.Αν γράφουμε βλακείες τότε το επίπεδο θα πέσει.Λογικό είναι.Όσο για τις διαφημίσεις,είναι ένας τρόπος να χρηματοδοτηθεί η φιλοξενία σε κάποια εταιρεία.Σκεφτείτε μόνο τί bandwidth "τρώει" το site κάθε μήνα (αν μπορεί κάποιος διαχειρηστής να μάς ενημερώσει καλά θα ήταν).Το bandwidth και ο χώρος σε server πρέπει να πληρωθεί.Απο την τσέπη τους θα τα βγάζουν;Δε φτάνει που γλυτώνουμε χρήματα απο "λανθασμένες" επιλογές.Ας δεχτούμε τις διαφημίσεις.Και ενίοτε ας κάνουμε και κανα κλικ!
 
OP
OP
P

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Μηνύματα
446
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
και κάτι ακόμα ρε παιδιά δεν ειμαι νέος είμαι από τα ποιο παλιά μέλη

το αν δεν έγραφα είναι μια άλλη ιστορία

καλό ειναι και να ακούς αλλά ειναι πολύ δύσκολο

ας αλλάξει αυτή η αξιολόγηση και το καλύτερο είναι πλην των mod κανείς άλλος να μην έχει αξίωμα

δεν είμαστε στον στρατό

ευχαριστώ
 

Επισκέπτης
pixis είσαι παλιό μέλος και δεν έγραφες;Γιατί;Γούσταρες να πέρνεις δωρεάν και χωρίς κόπο τις πληροφορίες και να μη δίνεις τίποτα;Δε δικαιούσε να λες ότι η σελίδα φθίνει...Ευθήνεσαι κι εσύ.
 

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.263
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Αγαπητοι συναδελφοι,
αυτα που γραφετε και εχετε αναπτυξη σε αυτο το θεμα τα ειχα γραψει στο παλιο φορουμ εδω και παρα πολλη καιρο ομως τοτε αρκετη ηταν αυτοι που με κοροιδευαν και ακομα περισοτεροι αυτοι που αδιαφορισαν,
μεχρι και να κατεβουμε με κομμα στην βουλη μου ειχαν πει οταν προτεινα τα ενεργα μελοι να κανουμε μια συνατηση και μεταξυ μας να μπορεσουμε να ανταλαξουμε πληροφοριες και ο ενας να μαθει τον αλλο καλυτερα και να ανταλλασει πληροφοριες με ασφαλεια!!!
δεν θελω παλι να πλατυασω με το θεμα απλα εσεις που πιστευετε οτι το site πλεον τα εχει δωσει ολα ( που και εγω το ιδιο πιστευω γιατι οτι κυκλοφορει ελευθερο στην αγορα εδω μεσα εχει εξαντληθει) ποιες θα ηταν οι προτασεις σας να μπορουμε τα εμπειρα μελη  με ασφαλεια να ανταλλασουμε αποψεις και τηλ απο cg που δεν ειναι γνωστα στο κοινο η και μασαζ και οτι αλλο!!γιατι ειμαι σιγουρος οτι αρκετη απο εδω μεσα ξερουμε καβατζες και εχουμε και δεν μιλαμε για το γνωστο καψιμο της ακρης μας.

περιμενω προτασεις σας.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Καταρχήν καλημέρα,
Καλημέρα και σε σένα.
Θα παραθέσω ΜΟΝΟ όσα έγραψες και στα οποία διαφωνώ (ή έχω ένσταση γιατί κακώς τα έγραψες) και όχι όλα. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Νομίζω ότι κάτι που αποκτάς σε οποιαδήποτε κοινότητα μιλάς είναι η ικανότητα να διακρίνεις τους χαζούς από τους έξυπνους.
Αυτό συμβαίνει ΑΝ ΕΧΕΙΣ την προδιάθεση να κρίνεις τους άλλους, ή (ακόμα χειρότερο) να τους χωρίζεις σε κατηγορίες. Προσωπικά, δεν έχω αυτή την προδιάθεση. Ούτε εδώ, ούτε έξω. Αποδέχομαι τους άλλους όπως είναι, και εφ όσον βέβαια δε με ενοχλούν. Γιατί θεωρώ ότι η οποιαδήποτε κρίση μου (για το αν ο άλλος είναι έξυπνος ή χαζός π.χ.) πηγάζει από τη δικιά μου ιδιοσυγκρασία (και έχει σα μέτρο τη δική μου εξυπνάδα ή χαζομάρα) και βέβαια μπορώ να την κάνω, αλλά την κρατάω για τον εαυτό μου. Φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει σε σένα.
Πολλοί είναι οι έξυπνοι εδώ μέσα και ο καθένας έχει το όφελος του.
Η τη ζημιά του, αν το δεις αντίστροφα. Μη το παραβλέπουμε κι αυτό ε?
Αλλος την μίζα από μπουρδελάκι, άλλος την δόξα ότι παίρνει εξουσία ένω στην καθημερινή του ζωή μπορεί να είναι εργασιακός είλωτας, άλλος το ότι μπορεί να κοροιδεύει κοσμό και το χαίρεται, άλλος τα money από τα bannerακια ότι προλάβει ο καθένας.
Εδώ θα τα χαλάσουμε φίλε.
Και ξέρεις γιατί?
Γιατί όλα τα ανωτέρω τα προβάλεις σαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ στοιχεία, και επί πλέον δε μιλάς γενικά (όπου γενική κουβέντα είναι πχ η έκφραση «όλοι οι πολιτικοί τα παίρνουν» - θα τη δεις γραμμένη κι από μένα σε άλλα thread), αλλά περιορίζεις το θαψιμό σου σε ΕΛΑΧΙΣΤΑ άτομα, τόσο ελάχιστα, που είναι σα να τα δείχνεις με το δάχτυλο και να τα κατηγορείς. Τι εννοώ, και αρχίζω από τα σοβαρότερα που είπες:

«τα money από τα bannerακια». Είναι σαφές ότι υποδεικνύεις (και κατακρίνεις) τους έχοντες το site, γιατί βέβαια και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι αυτοί είναι που έχουν την οικονομική διαχείριση του site. Όμως, σε αυτό (που το ξαναλές τώρα με άλλο τρόπο) έχεις πάρει απαντήσεις, και από μένα, και από πολλούς άλλους φίλους εδώ, μέσα σε αυτό εδώ το thread, και σου έχει εξηγηθεί πως έχει το θέμα με τα οικονομικά. Δε σου άρεσαν οι εξηγήσεις. Δικαίωμά σου. Αλλά το να επανέρχεσαι και να ξαναλές (με άλλο τρόπο) «αυτοί που τα παίρνουν» δείχνει ότι αυτό σε ενοχλεί. Και αυτό δικαίωμά σου είναι (να σε ενοχλεί). Το ακούσαμε. Και σου είπαμε (ο καθένας με τον τρόπο του) ότι δε μας πειράζει αυτό. Μη μας τη σπας όμως. Κάτι καινούριο έχεις να μας πεις?

«παίρνει εξουσία ένω στην καθημερινή του ζωή είναι εργασιακός είλωτας». Και πάλι, εδώ υποδεικνύεις (και κατακρίνεις) τους moderators. Ξέρεις, λίγοι είμαστε. Εγώ, και άλλοι 4-5. Και τα μόνα μέλη που έχουν παραπάνω «εξουσία» από όλους στο site, είμαστε εμείς. Αρα για μας λες εδώ. Ε λοιπόν, έχεις δίκιο. Εχω ένα αφεντικό που με βαράει για να δουλεύω από το πρωϊ μέχρι το βράδυ (σπάω πέτρες σε λατομείο αν θες να ξέρεις), και έρχομαι κατόπιν στην οθόνη μου για να βγάλω το άχτι μου πάνω σε κάτι παρθένους και αθώους οργανισμούς όπως είναι τα υπόλοιπα «απλά» μέλη του bourdela.com. Επομένως και σε σένα. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Εμένα με βαράει το αφεντικό, εσένα σου σβήνω εγώ τα post (δε σου έχω σβήσει ποτέ post, αλλά το λέω γιατί αυτή είναι η εξουσία που έχω πάνω σου ? καμία άλλη), βρες και συ κάποιον να βγάλεις το άχτι σου. Αλυσίδα πάει το πράμα. Πάντως, αν σε ενοχλεί πολύ η ύπαρξη αυτής της συγκεκριμένης αλυσίδας, εύκολο σου είναι να την σπάσεις. Δε μπαίνεις στο site, και έτσι εσύ τουλάχιστον γλυτώνεις την εξουσία που ασκώ εγώ και οι άλλοι mods επάνω σου.
Εμένα δυστυχώς θα συνεχίσει να με βαράει κάθε μέρα το αφεντικό μου, άμα δε σπάω αρκετές πέτρες.

«μπορεί να κοροιδεύει κοσμό και το χαίρεται». Εδώ δε καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς, μάλλον θα εννοείς αυτούς που λένε «πήγα και γάμησα μια καταπληκτική πουτάνα, εκεί είναι, πηγαίνετε» και πρόκειται για θηλυκό βάτραχο με bikini. Ξέρεις πολλούς? Εννοείς κάτι άλλο? Δε σε καταλαβαίνω, άμα θές, σπάστο και ξαναρίχτο.

«άλλος την μίζα από μπουρδελάκι». Αυτό καλό ήταν. Θα εννοείς για προχθές που πάει ο φίλος μου ο Θανάσης σε ένα μπουρδέλο, λέει η τσατσά «έχει κανονικό, πισοκολλητό, πλαγιαστό, στα τέσσερα, να το κορίτσι μου, αστέρι στο δωμάτιο, δε βιάζεται, είκοσι ευρώ, περάστε τώρα που έχει ησυχία», και της κάνει ο Θανάσης: «Να σου πω, δε θα σε πλερώσω, αλλά άσε με να γαμήσω τσάμπα, δώσε μου και 3 ευρώ να πάρω τσιγάρα, και εγώ θα γράψω καλή κριτική στο σάιτ τρία ντάμπλγιου μπουρδέλα τελεία κόμ». Ξέρεις τι απάντησε η τσατσά? «Αμέσως αγόρι μου! Για κριτική στο σάιτ? Πέρνα! Πάρε και έξη ευρώ, να πάρεις δυό πακέτα τσιγάρα, όχι ένα! Να σου αλλάξω και σεντόνια! Να πλυθεί και η κοπέλα! Θες και καφεδάκι? Να σου ψήσω!» Θα εννοείς αυτή την περίπτωση, ναι, δίκιο έχεις. Έτσι έγινε. Μίζες από μπουρδελάκια. Αυτό κινείται εδώ στο site.

Ευτυχώς υπάρχουν και πάρα πολλοί σωστοί που το κάνουν σαν άθλημα για περνάει η ώρα να μάθούν κάτι καλό και να πάνε να ικανοποιήσουν την όρεξη τους και να μην πετάξουν τα λεφτά τους πολύ απλά.
Κάνει καλό η κουβέντα και όλες οι απόψεις και πάνω από όλα τι γράφεται και από ποιον
Φιλικά προς όλους και ιδίως προς τον stauros51 που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα όπως και με όλους τους πρωταγωνιστές εδώ.
γιατί όλοι είμαστε πολλοί ωραίοι αλλά και πολλοί κακοί αν το θέλουμε.
keep walking σε όλους και να έχουμε καλή συνέχεια και καλά νέα

Σε αυτά τα τελευταία σου δεν έχω τίποτα να απαντήσω, καλά τα λες. Συμφωνούμε. Και όπως (πάλι σωστά) είπες, δεν έχουμε και τίποτα να μοιράσουμε.
Keep fucking, να σε διορθώσω. Όχι walking.
Φιλικά επίσης,
Stavros51
 
OP
OP
P

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Μηνύματα
446
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
αγαπητε σταυρο

έχεις γίνει ο Αντώναρος του site

δεν ξέρω τι να πω

με την μυγα το ξέρεις

αν διαπομπευονται και δημιουργουνται προβλήματα σε οφέλη τότε να σταματήσει η συζήτηση και να πούμε για τον Ντούσκο
αλήθεια τι γίνεται με αυτό;

αχ ρε παιδιά

λίγο επαγγελματισμός


γιατ'ι έτσι
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]έχεις γίνει ο Αντώναρος του site[/size] Και ο Αθανασάκης, αν αυτό σε βολεύει. Για Ρουσσόπουλος δε το συζητάω. Δε μου πάει το στυλ του.
[size=8pt]δεν ξέρω τι να πω[/size] Πές το με δικά σου λόγια.
[size=8pt]με την μυγα το ξέρεις[/size] Ναι. Εσύ ξέρεις αυτό με το γρύλο?
[size=8pt]αν διαπομπευονται και δημιουργουνται προβλήματα σε οφέλη [/size] Ακατανόητον. "Προβλήματα σε οφέλη"? Πα να πει?
[size=8pt]τότε να σταματήσει η συζήτηση και να πούμε για τον Ντούσκο
αλήθεια τι γίνεται με αυτό;
[/size] Δε τον ξέρω τον κύριο. Τι είναι αυτός? Σα ποδοσφαιριστής μου ακούγεται.
[size=8pt]αχ ρε παιδιά
λίγο επαγγελματισμός
[/size] Μπά! Εσύ εδώ μπαίνεις για επαγγελματικούς λόγους? Εγώ όχι. Κοπάνα απ το λατομείο την κάνω. Αρα τι μου ζητάς τώρα?
[size=8pt]γιατ'ι έτσι[/size] Αυτό το άφησες ημιτελές φίλε.

Καλά πάμε Pixis.
Βιβλίο θα γράψουμε εμείς οι δυό στο τέλος.
Να 'σαι καλά φίλε!
 

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
8.502
Κριτικές
55
Like
5.102
Πόντοι
15.565
Ρε Stavros , εδω εισαι ρε τεμπελόσκυλο ?
Τσακίσου πίσω στο νταμάρι ... φωναζει το αφεντικο !!!!
Θα μεινης χωρίς δουλειά και μετα να δω αν σε φτανει η προμηθεια απο τα μπουρδελα να ζησης

ρεμαλι ε ρεμαλι
 
OP
OP
P

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Μηνύματα
446
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
αστο το αφήσουμε παιδιά γιατί θα καταντήσει λάμψη και Ξανθόπουλος και δεν θέλω
καλή διάθεση από όλους και εύχομαι να γίνει πραγματικότητα αυτό πυ θέλει ο καθένας
και αν έχουμε εδώ μέσα και υποψήφιους στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης καλή τύχη

αχ τι να πω ρε παιδιά

σε λίγο θα φάμε και ξύλο και δεν το αντέχω

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom