Παρόλλο ότι υπάρχει θρέτ, ανοιγω αλλο ενα για ποιό στρατιγκή θεώρηση του θέματος. Είμαι από τα πρώτα μέλη και εχω holistic approach. Αν γουσταρουν οι Μοντς, ας το συνχωνεύσουν.
Το σάιτ αρχισε σούπερ. Ιnnovative consept, δυνατοί χρήστες, πολύ (μα ΠΟΛΥ) πληροφορία. Ειμασταν και εμεις ζεστοί και τραβαγαμε. Εγω πέρναγα καλά. Εδινα και έπερνα. Αμοιβαία.
Μετά, μπήκαν οι αυνανίες - στυλ- ''θελω τηλ, διαστάσεις, αιδιογράφημα, συστατκές επιστολές, SWOT ανάλυση, ακτινογραφία, ραδιοταξί να πάω και 150 ? για να γαμήσω. Πρώτο ολίσθημα το οποίο δεν το μανατζαραν καταλληλα.
Μετά μπήκαν οι κομπλεξικοί. Αυτοί που είχαν σκατα στο μυαλό και στη ψυχή και θέλαν καπου να τα βγάλουν. ΑΣΧΕΤΑ με την ιδρυτική θεματολογία του σάιτ. Βρισιές, μικρότητες, κατινιές, ξεπεσμός. Το σάιτ τους έδωσε το βήμα. Δεύτερο λάθος.
Μετά ήρθαν οι γυναίκες Μοντ και χρήστριες. Όχι πολλές, όπως θα ήταν το φυσιολογικο, αλλα 5. ΜΟΝΟ 5. Μα κανέναν δεν απασχολησε ΓΙΑΤΙ 5??? Οι άλλες 4.500.000 πού ειναι???? Μυαλό θέλει? Και αρχίσαν τα όργανα. Στο δέ θέμα της Μόντ ήμουν κάθετος. ΠΛΗΡΗ αλλίωση της ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ φιλοσοφίας του σάιτ. Εστω και αν η συγκεκριμένη Μοντ είναι συμπαέστατη. Ασχετο αυτό.
Μετά ήρθαν οι τουρίστες. 1000αδες θρέτ....στυλ - τι στύλ κλανιάς προτιμάτε? συνεχή? διακεκομένη? σταδιακή? με αρωμα λεβάντας? και νασου ερτηματολόγια....
Ειναι γεγονός ότι το σάιτ χρειάζεται Στρατιγικό Επαναπροσδιορισμό. Δεν ξέρω ποιοί ειναι οι αποφασίζοντες και αν το βλέπου έτσι (που μπορεί και όχι) ή αν έχουν τα skills να κάνουν μια τετοια στρατιγκή κίνηση. Απλά στις business, μόνο 10% των καλών, αρχικά ιδεών, έχουν ΔΙΑΡΚΕΙΑ (που είναι και τελικά το κριτηριο αν πετυχες ή όχι). Ας φροντισουν (αν τους ενδιαφερει) να μην βρεθουν στο 90% (βλέπε Dating Club, TOP case study του ΠΩΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ μια πετυχημένη επιχειρηση).
Τα παραπάνω αποτελούν την προσωπική γνωμη/αναλυση σαν παλιου χρηστη και τιποτα περισσοτερο. Σαφως εχω και προτασεις, αλλα δεν ειναι του παροντος ούτε έχω και το χρόνο να πω περισσοτερα.