Νέα

Tο site φθίνει; (έχοντας περάσει τα 1 εκ post όμως!)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pixis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος απο τους παρακατω Μods ειναι ο πιο αντιπαθης και πρεπει να φυγει;

  • chevalier fidel

    Ψήφοι: 17 25,0%
  • solitonios

    Ψήφοι: 5 7,4%
  • sonyp 900

    Ψήφοι: 6 8,8%
  • tipos

    Ψήφοι: 8 11,8%
  • andreoug

    Ψήφοι: 9 13,2%
  • stavros51

    Ψήφοι: 7 10,3%
  • duracell

    Ψήφοι: 7 10,3%
  • pitsilistis

    Ψήφοι: 11 16,2%
  • zero tolerance

    Ψήφοι: 11 16,2%
  • Κανένας, την δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν...

    Ψήφοι: 17 25,0%
  • Ολοι, για να γίνει κυριολεκτικά το forum μπουρδέλο!

    Ψήφοι: 22 32,4%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Μηνύματα
738
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Για να πω και εγώ την γνώμη μου για το site,αν και δεν είμαι παλιός και ούτε έχω και πολλά posts...

Αυτό που διαπιστώνω τελευταία είναι ότι πλέον οι χρήσιμες συζητήσεις έχουν ελαττωθεί πάρα πολύ, και πλέον σχεδόν όλοι μιλάνε για πολιτική  και ποδόσφαιρο.Δεν είναι βέβαια κακό να μιλάμε για αυτά αλλά έχω την εντύπωση ότι το site σιγά-σιγά χάνει τον αρχικό του προορισμό.

Να τονίσω ότι αυτά είναι απλά η άποψη μου και δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα μέλος του site...

Αυτά...
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
φανταζομαι οτι οι ιδρυτες του συγκεκριμενου site προτιμουν 25000 μελη και να γραφουν και τη μαλακια τους μερικοι απο αυτους, παρα τους 300 του λεωνιδα που θα γραφουν συνεχεια για τα ιδια μπουρδελα, τα ιδια στουντιο, τις ιδιες πουτανες.. 
εξαλλου, στην κεντρικη σελιδα του φορουμ δεν εχει κατηγοριες μονο για πουτανες, μπουρδελα και στουντιο αλλα και για στριπ και για μπαλλα και κατηγορια γενικης συζητησης.

ενα θεμα, κατα τεραστιο ποσοστο φαινεται αν ειναι ενδιαφερον απο τον τιτλο του. οσοι δεν γουσταρουν να γραψουν για κλανιες (ουτ? εγω γουσταρω ), δεν μπαινουν στον κοπο να το ανοιξουν καν.

οσο γι? αυτους που βριζουν και προκαλουν αλλα μελη του site? καλο θα ηταν οι mods να μην ηταν τοσο ελαστικοι, αυτοι πραγματικα ειναι επικυνδινοι για την σωστη λειτουργια και κατ? επεκταση για την υπαρξη του site. να φερω ενα παραδειγμα? ο war, δυνατο μελος, τον εβρισαν, τον κατηγορησαν ακομα οτι προωθει συγκεκριμενες πουτανες.. ο ανθρωπος ξενερωσε και εχει αποτραβηχτει. αν 20-30 μελη σαν τον war ξενερωσουν, τοτε το site εχει προβλημα. αυτα τα ολιγα..
 

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Μηνύματα
145
Like
0
Πόντοι
1
  Όταν χρήστες κάνουν chat στα διάφορα θέματα,όταν ο καθένας βγάζει τα κόμπλεξ του παραβλέποντας τους όποιους κανόνες και τις όποιες παρατηρήσεις των υπευθύνων,όταν χρήστες προκαλούν με σκοπό να βρίσουν και να βριστούν προκαλώντας τζερτζελέ,όταν τόσοι μα τόσοι έχουν 1,2,3,13 nicknames και γράφουν με το καθένα ανάλογα με το δοκούν,όταν τόσοι μα τόσοι το παίζουν επαϊοντες επί παντός επιστητού θέματος από το θέμα "πετσάκι",στο θέμα "προκάτ σπίτια" και από το θέμα "ΗIV",στο θέμα "πετρελαιαγωγός Μπουργκάζ-Αλεξανδρούπολη",στο θέμα "παιδεία" και "εξωτερική πολιτική Ελλάδος-Τουρκίας" και πάει λέγοντας....και τόσα και τόσα άλλα....ε τότε το site φθίνει !!!
 

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Μηνύματα
885
Like
11
Πόντοι
6
Το internet έχει την ομορφιά και τις εγγενείς αδυναμίες ενός χαοτικού μοντέλου.
Δεν πρέπει ποτέ να στηρίζεται σε δομημένες αρχές, αλλά να περιγράφει συνησταμένες. Δυναμικά εναλλασόμενες και παροντικές.
Αυτά που παρατηρήθηκαν για κάμψη - απουσία MVP μελών είναι απλά καθρέφτης της καμπύλης ενθουσιασμού, κορεσμού & πτώσης ενδιαφέροντος κάθε ανθρώπου που μετέχει κάπου αφιλοκερδώς. Το κουπί πάει σκυτάλη. Τι καβάτζες κλπ; Οι πρωταθλητές εδώ, 9 έλεγαν 1 καινούργιο μάθαιναν. Η χαρά της αντίληψης υπαρξης και επικοινωνίας συναδέλφων ήταν πάνω απο όλα.
Είναι ανοιχτή κοινότητα και μοιάζει με μια κοινωνία ακριβώς, αλλά και ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ έτσι. ʼν ήταν ελίτ, θα ήταν πριβέ. Η ανάμνηση του αρχικού ενθουσιασμού για το γεγονός ότι κάτι παρεξηγημένο είχε επιτέλους τόπο και γινόταν κοσμογονία, βγάζει ένα κοντράστ με κάτι που μεγάλωσε και αναμασιέται. Ψυχολογικό είναι το θέμα. Δεν χρειάζεται hall of fame και προϊστάμενες ιδέες. Απλά τεχνικές πρακτικές ιδέες για την διευθέτηση της μαζικότερης και πολυεπίπεδης ποστοκατάστασης.
Κάθε αρχή πάνω σε μία ιδέα που καλύπτει ένα αληθινό κενό και ανάγκη, τραβάει πρώτα τους ποιο ενημερωμένους και αφοσιωμένους. Μετά αποκτά φήμη και γίνεται πολυσυλλεκτική και συμβιβασμένη, χάνοντας βέβαια τον χρυσό της πυρήνα αλλά μπολιάζοντας τη συλλογική συνείδηση με νέα στάνταρντ. Κάτι σαν την ιστορία της Greenpeace. Δεν θα ξαναδείτε ποτέ εποχή του αρχικού φόρουμ, όπως και δεν θα ξαναγραφτεί το Bitches Brew του Miles Davis. Αλλά αυτό είναι. Μένει κεφάλαιο.
Τώρα για το θέμα του επιπέδου του σάϊτ, νομιζω ότι είναι καθαρά θέμα moderation και τίποτα άλλο. Όσο ποιο πολύς ο κόσμος τόσο και δεν είναι αυτονόητο το θέμα επίπεδο. Θέλει τσεκουράτο moderation.
Και πέρα απο αγάπη και ομορφιά, το σάϊτ ειναι του Alexx και είναι πιά εμπόριο. Δεν θα το κάνουμε εμείς σούπερ σόνυ και καλά, αν δεν μας πάει στα προσωπικά γούστα. ʼν τυχόν δεν το προσέχει, δεν θα έχει.
 

Επισκέπτης
αν 20-30 μελη σαν τον war ξενερωσουν, τοτε το site εχει προβλημα. αυτα τα ολιγα..

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ. Είχα γραψει και Θρετ..για τους χρηστες που αποτελούν το added value του σαιτ....και βγηκαν οι γνωστοί αυνανιες-επαναστατες-τιμητες της μαλακιας και ξαναβγάλαν τα σκατα του μυαλου τους..
 

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
820
Like
6
Πόντοι
6
   Όταν χρήστες κάνουν chat στα διάφορα θέματα,όταν ο καθένας βγάζει τα κόμπλεξ του παραβλέποντας τους όποιους κανόνες και τις όποιες παρατηρήσεις των υπευθύνων,όταν χρήστες προκαλούν με σκοπό να βρίσουν και να βριστούν προκαλώντας τζερτζελέ,όταν τόσοι μα τόσοι έχουν 1,2,3,13 nicknames και γράφουν με το καθένα ανάλογα με το δοκούν

Συμφωνώ

,όταν τόσοι μα τόσοι το παίζουν επαϊοντες επί παντός επιστητού θέματος από το θέμα "πετσάκι",στο θέμα "προκάτ σπίτια" και από το θέμα "ΗIV",στο θέμα "πετρελαιαγωγός Μπουργκάζ-Αλεξανδρούπολη",στο θέμα "παιδεία" και "εξωτερική πολιτική Ελλάδος-Τουρκίας" και πάει λέγοντας....και τόσα και τόσα άλλα....ε τότε το site φθίνει !!!

Διαφωνώ
 

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Μηνύματα
641
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
το σαιτ αυτο ειναι σαν το τραινο.
αλλος ανεβαινει σε ενα σταθμο, αλλος κατεβαινει.....κλπ
στο τελος της διαδρομης γινεται ο απολογισμος (ποσα εισιτηρια κοπηκαν).
οσο πιο πολλοι οι επιβατες ...... τοσο πιο πολλα τα εισιτηρια.........
 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Μηνύματα
3.388
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Μια φορα που συμφωνω με γυναικα (που κακως κανει και ασχολειται με το σαιτ) για την γκρινια. Δινει καποιος μια πληροφορία του λένε όλοι "εισαι νταβας". δε δινει κανεις πληροφορία "κρατατε τις καβατζες για τον εαυτό σας".
  οι πραγματικοι νταβάδες δεν τολμανε να μπουνε γιατι θα τους μπουζουριάσουν σαν τον κυριο Γιαννη.
Ενα καρο γραφεια υπάρχουν (πχ προχθες σε μπυραρία ενα πολυ καλο μωρο "συνοδευε" 60αρη κύριο επαρχιωτη αντε βρες το γραφειο κινησης-νταβαντζη ) αλλα δεν μπορουν να ανοιχτουν εδω γιατι θα γίνει χαμος.   Ακομα και σημερα πάντως στα μασαζ και οδηγιες παιρνουμε και καινουργια πληροφορία υπάρχει λέμε και καμια μαλακια στα αλλα thread να περάσει η ωρα.

  το μόνο μου παραπόνο ειναι οτι καποιοι ειναι λιγο αγενεις (τσαμπα-μαγκες) 

  edit1 και συγνωμη που δεν δίνω πληροφοριες αλλα δεν μου περισευουν να σκορπαω 200? το μηνα στο αθλημα αν παω θα παω 1 φορα το 3μηνο σε κανα μασαζ
  edit2 ασε που οι προτασεις πρεπει να γινει αυτο πρεπει να γινει το αλλο μου θυμιζει την παλι μου εταιρεια που ολοι καναμε τους εξυπνους και οι μισοι απολυθηκαμε
 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
Με μια πρώτη σκέψη, θα διαφωνήσω με την ιδέα περί περιορισμένης πρόσβασης σε τμήμα του σάιτ.
Δεν είναι αυτή η ιδεολογία του, ούτε ξεκίνησε με αυτή την προοπτική.....
Μάλλον (όπως είπα και σε ανάλογο θρεντ) θα συμφωνήσω με την πρόταση του liomas για καλύτερη κατηγοριοποίηση των θεμάτων στην αριστερή πλευρά, με τα πρόσφατα πόστ....
 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
Sincity....το παιδί .......2 λέξεις !
Με 2 λέξεις τα ΄πε όλα πάλι.

+1
 

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
652
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε παιδια αν και εγω δεν εχω πολλα post ωστοσο παρακολουθω το site περιπου ενα χρονο τωρα εχω να κανω και εγω μια επισυμανση.
Πως ειναι δυνατον να μην υπαρξει ενας κορεσμος απο τους παλιους,οταν ο καθε νεος που μαπινει εδω μεσα ανοιγει ενα θεματακι με τιτλο "ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑ@@@Ω ΑΠΟΨΕ" και περιμενει και απαντηση??

Τι να κανουν ολοι αυτοι που απλοχερα τοσο καιρο εχουν δωσει ενα σωρο πληροφοριες και σαν ανταλλαγμα εχουν παρει ενα τιποτα.??

Kαι απο την αλλη ειναι αναγκασμενοι να ανεχονται τον καθε λαλακα που μπαινει εδω μεσα και τσακωνεται με ολον τον κοσμο.

Τι να πω ας σκεφτουμε ολοι λιγο παραπανω οτι το ολο οικοδομημα στηριζεται στο να δινεις και να παιρνεις...... αν δεν δινεις....... και ο αλλος καποια στιγμη θα σταματησει να σου δινει γνωσεις..........

Αυτα......παρακαλω πολυ τους νεους χρηστες να σεβονται λιγο τις γνωσεις που εχουν προσφερει οι παλιοτεροι,να εκτιμουν και να προσπαθησουν να συνησφερουν παραπανω. Ευχαριστω

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ Vaso που εχει κερασει φραπε ολη την Αθηνα χαχαχαχαχαχα
 

Επισκέπτης
το σαιτ αυτο ειναι σαν το τραινο.
αλλος ανεβαινει σε ενα σταθμο, αλλος κατεβαινει.....κλπ
στο τελος της διαδρομης γινεται ο απολογισμος (ποσα εισιτηρια κοπηκαν).
οσο πιο πολλοι οι επιβατες ...... τοσο πιο πολλα τα εισιτηρια.........

ρε συ παναξιε, ασε τις παπαριες και τις παροιμίες και πες κανενα επιχειρημα...και ο Τζιγκερ έτσι έλεγε..να ειναι καλα το μοναστήρι....και φυγαν οι Σειταριδης, Κυριάκος, Μπαζινάς, Λύμπε, Νικοπολίδης, Γκέκας, Καραγκούνης και το είδαμε το εργο...με Μπόβιο, Βυτρα και Αντονσον.....

Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει...και αν δεν έχουμε να πουμε τιποτα, καλύτερα να μη μιλάμε...
 

Επισκέπτης
Ρε παιδια αν και εγω δεν εχω πολλα post ωστοσο παρακολουθω το site περιπου ενα χρονο τωρα εχω να κανω και εγω μια επισυμανση.
Πως ειναι δυνατον να μην υπαρξει ενας κορεσμος απο τους παλιους,οταν ο καθε νεος που μαπινει εδω μεσα ανοιγει ενα θεματακι με τιτλο "ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑ@@@Ω ΑΠΟΨΕ" και περιμενει και απαντηση??

Τι να κανουν ολοι αυτοι που απλοχερα τοσο καιρο εχουν δωσει ενα σωρο πληροφοριες και σαν ανταλλαγμα εχουν παρει ενα τιποτα.??

Kαι απο την αλλη ειναι αναγκασμενοι να ανεχονται τον καθε λαλακα που μπαινει εδω μεσα και τσακωνεται με ολον τον κοσμο.

Τι να πω ας σκεφτουμε ολοι λιγο παραπανω οτι το ολο οικοδομημα στηριζεται στο να δινεις και να παιρνεις...... αν δεν δινεις....... και ο αλλος καποια στιγμη θα σταματησει να σου δινει γνωσεις..........

Αυτα......παρακαλω πολυ τους νεους χρηστες να σεβονται λιγο τις γνωσεις που εχουν προσφερει οι παλιοτεροι,να εκτιμουν και να προσπαθησουν να συνησφερουν παραπανω. Ευχαριστω

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ Vaso που εχει κερασει φραπε ολη την Αθηνα χαχαχαχαχαχα

Ετσι μπράβο...το γαμησι, ειναι ακριβό σπορ..πρεπει να τα χωσεις για να μαθεις...σεβασμο λοιπόν σε αυτους που το κανανε...και πολυ καλα κανουμε που δε λεμε στο καθε κακομοιρη που και πως θα γαμησει...να το μαθει μονος του...εμεις ανταλλασουμε μονο πληροφορίες με αυτούς που θεωρούμε ισαξιους...και οποιος δε γουσταρει, να παει να γαμηθει. Δωρεάν.
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Το internet έχει την ομορφιά και τις εγγενείς αδυναμίες ενός χαοτικού μοντέλου.
Δεν πρέπει ποτέ να στηρίζεται σε δομημένες αρχές, αλλά να περιγράφει συνησταμένες. Δυναμικά εναλλασόμενες και παροντικές.
Αυτά που παρατηρήθηκαν για κάμψη - απουσία MVP μελών είναι απλά καθρέφτης της καμπύλης ενθουσιασμού, κορεσμού & πτώσης ενδιαφέροντος κάθε ανθρώπου που μετέχει κάπου αφιλοκερδώς. Το κουπί πάει σκυτάλη. Τι καβάτζες κλπ; Οι πρωταθλητές εδώ, 9 έλεγαν 1 καινούργιο μάθαιναν. Η χαρά της αντίληψης υπαρξης και επικοινωνίας συναδέλφων ήταν πάνω απο όλα.
Είναι ανοιχτή κοινότητα και μοιάζει με μια κοινωνία ακριβώς, αλλά και ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ έτσι. ʼν ήταν ελίτ, θα ήταν πριβέ. Η ανάμνηση του αρχικού ενθουσιασμού για το γεγονός ότι κάτι παρεξηγημένο είχε επιτέλους τόπο και γινόταν κοσμογονία, βγάζει ένα κοντράστ με κάτι που μεγάλωσε και αναμασιέται. Ψυχολογικό είναι το θέμα. Δεν χρειάζεται hall of fame και προϊστάμενες ιδέες. Απλά τεχνικές πρακτικές ιδέες για την διευθέτηση της μαζικότερης και πολυεπίπεδης ποστοκατάστασης.
Κάθε αρχή πάνω σε μία ιδέα που καλύπτει ένα αληθινό κενό και ανάγκη, τραβάει πρώτα τους ποιο ενημερωμένους και αφοσιωμένους. Μετά αποκτά φήμη και γίνεται πολυσυλλεκτική και συμβιβασμένη, χάνοντας βέβαια τον χρυσό της πυρήνα αλλά μπολιάζοντας τη συλλογική συνείδηση με νέα στάνταρντ. Κάτι σαν την ιστορία της Greenpeace. Δεν θα ξαναδείτε ποτέ εποχή του αρχικού φόρουμ, όπως και δεν θα ξαναγραφτεί το Bitches Brew του Miles Davis. Αλλά αυτό είναι. Μένει κεφάλαιο.
Τώρα για το θέμα του επιπέδου του σάϊτ, νομιζω ότι είναι καθαρά θέμα moderation και τίποτα άλλο. Όσο ποιο πολύς ο κόσμος τόσο και δεν είναι αυτονόητο το θέμα επίπεδο. Θέλει τσεκουράτο moderation.
Και πέρα απο αγάπη και ομορφιά, το σάϊτ ειναι του Alexx και είναι πιά εμπόριο. Δεν θα το κάνουμε εμείς σούπερ σόνυ και καλά, αν δεν μας πάει στα προσωπικά γούστα. ʼν τυχόν δεν το προσέχει, δεν θα έχει.

ακριβως!πως να το εκφρασω διαφορετικα?και εγω στην αρχη επινα πολυ φραπεδακι και τωρα μου εχει κοψει λιγο το στομαχι....και το εχω περιορισει...αν και μου αρεσει ειδικα με γαλατακι και γλυκο! ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.745
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ετσι μπράβο...το γαμησι, ειναι ακριβό σπορ..πρεπει να τα χωσεις για να μαθεις...σεβασμο λοιπόν σε αυτους που το κανανε...και πολυ καλα κανουμε που δε λεμε στο καθε κακομοιρη που και πως θα γαμησει...να το μαθει μονος του...εμεις ανταλλασουμε μονο πληροφορίες με αυτούς που θεωρούμε ισαξιους...και οποιος δε γουσταρει, να παει να γαμηθει. Δωρεάν.
Δεν μιλας καλα...Με ολο το σεβασμο στην προσφορα σου!
 

Επισκέπτης
Δεν μιλας καλα...Με ολο το σεβασμο στην προσφορα σου!

αν και εσυ μετα απο καθε περιγραφή/νεα αφιξη/μασαζ/ξεπετα λαμβανες πμ απο άπειρους ασχετους με 2 ποστ για να δωσεις μασημένη τροφή που κατα 95% απλά θα ΚΑΙΓΑΝΕ, μπορεί να μιλαγες χειρωτερα...
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.745
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αν και εσυ μετα απο καθε περιγραφή/νεα αφιξη/μασαζ/ξεπετα λαμβανες πμ απο άπειρους ασχετους με 2 ποστ για να δωσεις μασημένη τροφή που κατα 95% απλά θα ΚΑΙΓΑΝΕ, μπορεί να μιλαγες χειρωτερα...
Σωστα αλλα επειδη θελω να πιστευω οτι δεν εισαι σαν αυτους που λες,μην λες ''αντε γαμηθειτε'' πως να το κανουμε δεν ειναι σωστο!respect και παλι αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
φίλε raven έχεις δίκιο αλλά μην ξεχνάς ότι και εμείς όλοι με 2 πόστ ξεκινήσαμε...απλά δεν τους απαντάς όταν σε ρωτάνε....σε καταλαβαίνω ότι σε πρήζουνε αλλά όχι και να πάνεε.......κάπως βαρύ είναι.κάποιοι από αυτούς σιγά σιγά θα γινουν σαν και εμάς πιστεύω.....φιλικά πάντα τα όσα σου γράφω.....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom