Τώρα για το θέμα του επιπέδου του σάϊτ, νομιζω ότι είναι καθαρά θέμα moderation και τίποτα άλλο. Όσο ποιο πολύς ο κόσμος τόσο και δεν είναι αυτονόητο το θέμα επίπεδο. Θέλει τσεκουράτο moderation.
Ο σύντροφος ροπαλοφόρος νομίζω ότι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις του και προέτι θα ήθελα να επιημάνω το γεγονός ότι πολλοί συνάδελφοι εδώ μέσα :
α) Ψάχνουν μασημένη τροφή χωρίς να προσφέρουν απολύως τίποτα
β) Ανοίγουν thread για ψύλλου πήδημα , ακόμη και αν υπάρχουν ήδη ανοιχτά παρόμοια και
γ) Ποστάρουν διαρκώς ανοησίες μόνον και μόνον για να προαχθούν σε "τιμημένους", "στρατάρχες"και εγώ δεν ξέρω τι.
Για αυτό χρειαζεται όντως έξυπνους και ικανούς mod, με ειδίκευση ανά τομείς , οι οποίοι θα πρέπει να ειδοποιούν αρχικά όσους ποστάρουν κατά τους παραπάνω τρόπους να προσέχουν και ως έσχατη λύση να μπανάρουν (ναι να μπανάρουν) όλους όσους ξεφεύγουν από τα όρια . Και φυσικά α καταργηθεί αυτό το γελοίο σύστημα των βαθμών. Έχω διαβάσει ωραιότατες τοποθετήσεις και έχω λάβει χρησιμότατες πληροφορίες από συντρόφους με 2-3 πόστ και έχω βαρεθεί να διαβάζω μαλακίες από κάποιος "ειδήμονες" ή "τιμημένους" που μπανάρουν ασύστολα χωρίς να έχουν να προσφέρουν τίποτα.