Νέα

Το σεξ του δεκαλεπτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.352
Πόντοι
3.656
μ εχει τυχει 2 φορες κ γιαυτο απορω...

εσεις ποση ωρα κανετε σεξ?

παιζει αναλογα τη στιγμη μπορει να ειναι τοσο εντονη η στιγμη που να ειμαστε εξω η να γυρναμε σπιτι και να ειμαστε στα χαι και να γαμηθουμε στα ορθια για 5 λεπτα κ να πεταω! Αλλα υπο νορμαλ συνθηκες οταν εισαι σπιτι κ εχεις ολο το χρονο για να το ευχαριστηθειςς ..τοτε τα 10 λεπτα its a fucking joke!
εχει να κανει με πολλους παραγοντες...δεν μπορεις να συγκρινεις για παραδειγμα ενα πιτσιρικα 18-25 με εναν 35-45..οι ηλικιες 35-45 εχουν μεγαλη διαρκεια αλλα δεν θα τελειωσουν 3 η 4 φορες οπως ο πιτσιρικας..κανεις δεν θα σου απαντησει ΕΔΩ ποση ωρα κανει σεξ..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Ειναι ασπρος οπως λες ελληνας κοντα στη ηλικια μου δυνατος με θετικη ενεργεια και χαμογελαστος παντα οπως κ εγω! εχει οτι θελω δλδ!!!

Ρωτάς σε αυτό το σάιτ όπου όλοι πρέπει να γαμάμε στο 10λεπτο πριν αρχίσει να ενοχλεί η/ο τσατσά ? Είμαστε εκπαιδευμένοι.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
εχει να κανει με πολλους παραγοντες...δεν μπορεις να συγκρινεις για παραδειγμα ενα πιτσιρικα 18-25 με εναν 35-45..οι ηλικιες 35-45 εχουν μεγαλη διαρκεια αλλα δεν θα τελειωσουν 3 η 4 φορες οπως ο πιτσιρικας..κανεις δεν θα σου απαντησει ΕΔΩ ποση ωρα κανει σεξ..

τυπε ο φιλος μ ειναι 41 και μπορει να χυσει στα 5 λεπτα οταν του παινω πιπα..
στο κυριως πιατο καθυστερει αλλα οχι κ τοσο οσο να μ κανει εντυπωση..παλι γρηγορα τελειωνει αν σκεφτω αυτο π λες για τις ηλικιες

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ρωτάς σε αυτό το σάιτ όπου όλοι πρέπει να γαμάμε στο 10λεπτο πριν αρχίσει να ενοχλεί η/ο τσατσά ? Είμαστε εκπαιδευμένοι.

το ιδιο πηδατε κ τις γκομενες σας?? κ δε παραπονιουνται??

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.352
Πόντοι
3.656
στο κυριως πιατο καθυστερει αλλα οχι κ τοσο οσο να μ κανει εντυπωση..παλι γρηγορα τελειωνει αν σκεφτω αυτο π λες για τις ηλικιες
αυτο δεν σημαινει σου ξαναλεω οτι ειναι και ετσι ολοι..δεν μιλαμε για πιπα..εχει μεγαλη διαφορα αν κανεις πιπα για να τον τελειωσεις η για να τον ετοιμασεις να σε πηδηξει..εσυ το ελεγχεις αυτο..το ποσο θα κρατησει ο παρτενερ σου στο πηδημα εξαρταται και απο εσενα ξερεις..ποση καυλα του βγαζεις για να μη θελει να τελειωσει και να συνεχιζει..

motionistas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2017
Like
12
Πόντοι
0
αν το κανεις κ μετα απο 1 χρονο σχεσης τοτε μπραβο σ!
εγω το σεξ του 10λεπτου το κανω αν εχω βαρεθει την γκομενα και κοιταω την παρτη μ να χυσω οσο πιο γρηγορα γινεται γτ την εχω ψιλοβαρεθει κιολας.
μαλλον εισαι καλη τσιμπουκλου

τωρα γενικα μιλντας εγω π ειμαι νεος και 10λεπτο να γινει μετα απο 2 λεπτα εχουμε δευτερο και γενικως οσους γυρους αντεχουν τα ποδια  :rolleyes:
το ιδανικο ειναι να μην υπαρχει στοπ αλλα αν μετα το στοπ επανερχεσαι δυναμικα και ενδιαμεσα την περιποιεισαι εισαι κομπλε

Επισκέπτης
5γιο , αντι να καθεσε να το συζητας με εμας κατσε να το συζητησεις με τον αμεσα ενδιαφερομενο

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
εγω το σεξ του 10λεπτου το κανω αν εχω βαρεθει την γκομενα και κοιταω την παρτη μ να χυσω οσο πιο γρηγορα γινεται γτ την εχω ψιλοβαρεθει κιολας.μαλλον εισαι καλη τσιμπουκλου

τωρα γενικα μιλντας εγω π ειμαι νεος και 10λεπτο να γινει μετα απο 2 λεπτα εχουμε δευτερο και γενικως οσους γυρους αντεχουν τα ποδια  :rolleyes:
το ιδανικο ειναι να μην υπαρχει στοπ αλλα αν μετα το στοπ επανερχεσαι δυναμικα και ενδιαμεσα την περιποιεισαι εισαι κομπλε

5γιο , αντι να καθεσε να το συζητας με εμας κατσε να το συζητησεις με τον αμεσα ενδιαφερομενο

το εχουμε συζητησει..μου λεει οτι λογω πιεσης αυτο το καιρο ειναι ετσι και οτι δεν εχει να κανει με εμενα και οτι με τη δουλεια κουραζεται κι αμα τον πειραξω λιγο μ λεει καλα αποψε θα δεις τι θα σ κανω θα σ δωσω ενα δυνατο να μας ακουσει ολη η πολυκατοικια...

αλλα και παλι δεν ειμαι ικανοποιημενη εν τελει...
θα αρχισω να στριβω μ φαινεται...

ενω στα αλλα ειναι τελειος εκει μ το χαλαει τωρα τελευταια...

γτ να μην υπαρχει ενας αντρας π να τα συνδυαζει ολα οεοοο

παντως να εχει βαρεθει μαζι μ φαινεται χλωμο γτ δεν με εχει εξαντλησει ακομα σε ολες μ τις εκδοχες..

ειναι σα να εχεις ενα κουτι μαρκαδορους κ εχεις ζωγραφισει μονο με τους μισουςς...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ειναι σα να εχεις ενα κουτι μαρκαδορους κ εχεις ζωγραφισει μονο με τους μισουςς...
Κι εγω καποτε χρησιμοποιούσα μαρκαδορους αλλά τους παρατησα οταν ανακαλυψα τις πενες μελάνης...

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Κι εγω καποτε χρησιμοποιούσα μαρκαδορους αλλά τους παρατησα οταν ανακαλυψα τις πενες μελάνης...

αυτα πανε συνδυαστικα με την ηλικια τυπε

τωρα παιζεις σε αλλη κατηγορια εσυ!

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Τι θέμα άνοιξε πάλι το σούργελο  :ban: :ban:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
παντως να εχει βαρεθει μαζι μ φαινεται χλωμο γτ δεν με εχει εξαντλησει ακομα σε ολες μ τις εκδοχες..
Απο αυτο και μονο, δειχνεις την ανεπαρκεια σου. Πιστευεις δηλαδη οτι μια γυναικα ειναι ενδιαφερουσα και ιντριγκαρει μονο οσο εχει ακομη σημεια στο σεξ για να ανακαλυψεις.
Οτι πρεπει να εισαι ενδιαφερουσα, να μπορεις να πεις καμια κουβεντα της προκοπης, να νιωθει ο αλλος υπερηφανος οταν βγαινει μαζι σου, να σε νιωθει σαν συναγωνιστρια της ζωης του, να του φτιαχνεις το κεφι, ουτε σκεψη καν.

Μονο το σε ποιες εκδοχες μπορεις να δωσεις το μουνι και τον κωλο σου, σου περναει απο το μυαλο, και απορεις κιολας γιατι βαρεθηκε.
Καποτε θα καταλαβεις αλλά θα ειναι αργα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom