P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Μονος μου η με παρεα;εχει διαφορά...
χαχαχ εσυ οτι προτιμαςςς
Μονος μου η με παρεα;εχει διαφορά...
Δεν εχει σημασια αν ειναι αληθεια η ψεματα τυπε,ειχε ενα στορυ,ενα αφηγημα(εδω με αφηγηματα αλλοι κυβερνανε).Απο,εστω και κατα φαντασια,Πορνοιερεια κατεληξε μαιρη παναγιωταρα :S εσκαψε το λακο της μονη της :S :S
Στις προπονήσεις διαπρέπω τυπισσα,στο στιβο μαχης δεν ξερω,παρε αδεια τα χριστουγεννα κι ελα να μου κανεις τεστ ντράϊβ
Ναι, να εισαι σιγουρος οτι θα ερθει. Ξεκινα το ντους απο τωρα.Στις προπονήσεις διαπρέπω τυπισσα,στο στιβο μαχης δεν ξερω,παρε αδεια τα χριστουγεννα κι ελα να μου κανεις τεστ ντράϊβ
Ειδα καλα οτι προηχθη σε "Τιμημενο"?Πολλοί γράφουν κάποιο μέρος των μύχιων πόθων τους στα αφηγήματά τους. Εδώ το χούφταλο ο Χιονοστροβιλλομάτης (Κάιζερ Μπλίζερ), γράφει στις κριτικές του ότι έιναι καλοδιατηρημένος μεσήλικας, και ότι πεθαίνει τις εκδιδόμενες στον πούτσο.
Ναι, να εισαι σιγουρος οτι θα ερθει. Ξεκινα το ντους απο τωρα.
Ειδα καλα οτι προηχθη σε "Τιμημενο"?
Αν σε ευγνωμονω για κατι, ειναι που με εστησες.χαχαχ επειδη εστησα εσενα δε σημαινει οτι θα στησω κ τους αλλουςς
Δεν παρακολουθω ούτε καν εκ του μακροθεν τα τεκταινομενα στην εκεί παρασυναγωγή.Τώρα το είδατε; Αυτή η ιστορία έχει πάνω από χρόνο...
Μα είδες κατι πραματα;Δε μου κανουν οι πουτάνεςτι δεν εχεις reviews?!
Μα είδες κατι πραματα;Δε μου κανουν οι πουτάνες
Για καφέ ηρθε πάντως!Ναι, να εισαι σιγουρος οτι θα ερθει. Ξεκινα το ντους απο τωρα.
Πσσσσ θα τον κάνεις τον κοκκινοκώλη,ταρανδο Χριστουγεννιατικα?Ντροπή και αισχος.Καλα dont worry θα σ αφησω εγω τα Χριστουγεννα!
Πσσσσ θα τον κάνεις τον κοκκινοκώλη,ταρανδο Χριστουγεννιατικα?Ντροπή και αισχος.
Κοκκινοκωληδες λεγονται οι Εγγλέζοι.κοκκινοκωλη?!
Απ ο,τι βλεπω εχετε σοβαρή ενδοφιλικη συζήτηση....
Τυπισσα κανε μια συζήτηση με τον γκριζομαλλη να παει σε εναν ουρολογο ή/κ παθολογο να του κανουν καμια εξετασουλα και να ζητήσει proviron και restandol
Αν δε δεις χαρα με αυτά η επόμενη λυση ειναι προπιονικη και κανα d bol
Αν δε και τοτε hopeless case
Κοκκινοκωληδες λεγονται οι Εγγλέζοι.