Νέα

Το πρώτο σας CT

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Με ποια κοπέλα ήταν το πρώτο σας Citytour? Πως ήταν η πρώτη φορά που περάσατε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου;

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Με ποια κοπέλα ήταν το πρώτο σας Citytour? Πως ήταν η πρώτη φορά που περάσατε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου;

Με την Κάρο, τρομάρα μου: Και μέχρις ότου μπω στο δωμάτιό της είχα χεστεί πάνω μου, όχι γιατί είναι για "ιδιαίτερα" γούστα όπως κατάλαβα εκ των υστέρων, είχα βλέπεις άγνοια "κινδύνου" τότε, αλλά γιατί δεν είχα προηγούμενη εμπειρία.

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Πρώτο Ct η Kelly από GES, ζουζουνοκόριτσο τότε. Καλό service, φιλότιμο κορίτσι, και σούπερ πιπινάκι.  Παραλίγο να κόψω το σπορ δυό μήνες μετά, γιατί η δεύτερη ήταν το σούπερ-κομοδίνο Angelika Black...
:)

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Η Silvia  από τον ζουζούνα .... πολύ όμορφα περνούσα μαζί της αλλά το έκοψε το σπόρ η κοπελιά και έχω να την δω πολύ καιρό

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Η 1η μου εμπειρια ηταν με την Roxanademon(Crystal Πλεον)  ειχα αρκετο αγχος...........εκτοσ του οτι ηταν 1η μου φορα σε ct οι προηγουμενες κριτικες συναγωνιστων δεν ηταν και πολυ καλες!!!αλλα εγω περασα πολυ καλα!!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Η πρώτη εμπειρία μου με CT η Krystina από Call Us (προφανώς έχει σταματήσει πλέον)

Δυστυχώς και ευτυχώς πολύ καλή εμπειρία (δυστυχώς γιατί με έριξε σε μια νέα ασχολία τα CT, ευτυχώς γιατί σε ποσοστό 90% και πλέον σταμάτησα να κλαίω τα λεφτά μου me ta CT, αφού με τα τοπικά γραφεία cg τα έκλαιγα αρκετά συχνά)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Τα πρώτα μου ct αρχές του 2006 στο άθλιο ξενοδοχείο στην αρχή της Κηφισίας!!!
Lora Black (Z)αν θυμάμαι καλά...

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Η παγκοσμίως άγνωστη www.bourdela.tv/content/view/1226/1/]Miranda[/url] από LadiesTours, τον Ιούνιο του '07.

Φαίνεται ότι κάποιος είχε πει στην κοπέλα ότι το touring
είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βγάλει χρήμα.
Μάλλον διαπίστωσε the hard way ότι αληθεύει μόνο το πρώτο.

Προσέφερε full service με €250 και όλοι έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν.
Αποτέλεσμα: η πίσω πόρτα της παρουσίαζε οικτρό θέαμα και απέφυγα ακόμα και να πλησιάσω.

Πάντως ήταν τουλάχιστον εξίσου τρακαρισμένη με εμένα, ευγενική, δοτική και εργατική.

Μετά από ένα tour στη Νάπολη και ένα δεύτερο πάλι εδώ, εξαφανίστηκε από το στερέωμα.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ο Προεδρος θα ψαχνει το αρχειο του απο τον πολεμο του ΄40  :2funny: :2funny: :2funny:

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
8 Ιουνίου 2008. Missy Ρουμάνα από Mermaids-International, ξενοδοχείο απέναντι από Πεδίο Άρεως σε ανακαίνιση. Σχέδιο ολόκληρο για να περάσω από τη reception. Ευτυχώς έχει roof-garden. Πρώτο για μένα, πρώτο tour και για εκείνη, κατά δήλωσή της. Τίποτα το φοβερό, αλλά εγώ το χάρηκα γιατί ήταν εντελώς GFE και τότε είχα χωρίσει κάνα δίμηνο, οπότε ήταν ο,τι μου χρειαζόταν. Πολύ καλό γραφείο, όπως και η επικοινωνία με τη Clara. Τώρα δεν υπάρχουν πλέον οι "γοργόνες".

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Ο Προεδρος θα ψαχνει το αρχειο του απο τον πολεμο του ΄40  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny:  Ναι, αλλά το ερώτημα του thread είναι "Το πρώτο σας CT", και όχι "Το πρώτο CT του Προέδρου", οπότε αφού συμμετέχεις, γιατί δεν μας λες από ποιό πόλεμο πρωτοφόρεσες ΕΣΥ τη στολή;  :grin:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Η 1η μου εμπειρια ηταν με την Roxanademon(Crystal Πλεον)   ειχα αρκετο αγχος...........εκτοσ του οτι ηταν 1η μου φορα σε ct οι προηγουμενες κριτικες συναγωνιστων δεν ηταν και πολυ καλες!!!αλλα εγω περασα πολυ καλα!!!

Εύγε, εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, μακάρι να είχα κάνει κι εγώ την ίδια επιλογή με σένα! Και πολύ πιο λίγα Ευρώ θα είχα ξοδέψει, και πολύ καλύτερα θα είχα περάσει.  :rockon:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Πάντως, kon.air, το δικό σου πρώτο ήταν το δικό μου δεύτερο (7/07).
Και δεν έχω ξεχάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο από το 90λεπτο του ματς
:knockinb:  :fuck2:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
:2funny:  Ναι, αλλά το ερώτημα του thread είναι "Το πρώτο σας CT", και όχι "Το πρώτο CT του Προέδρου", οπότε αφού συμμετέχεις, γιατί δεν μας λες από ποιό πόλεμο πρωτοφόρεσες ΕΣΥ τη στολή;  :grin:

Κορεα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
:2funny: :2funny: Δεν θυμαμαι ρε αλανι, ειλικρινα, καποια Ζουζουνα ηταν ... νομιζω.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Πάντως, kon.air, το δικό σου πρώτο ήταν το δικό μου δεύτερο (7/07).
Και δεν έχω ξεχάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο από το 90λεπτο του ματς
:knockinb:  :fuck2:

Ναι, κι εγώ θυμάμαι τα χοντρά της μπούτια, που για χορεύτρια (όπως διατείνεται) ήταν ανεπίτρεπτα, το πεσμένο της βυζί που δεν το 'βγαλε ούτε λεπτό από το βυζοδέτη που φορούσε, άσχετα αν της το χούφτωσα και κατάλαβα - το μόνο καλό σ'αυτό ήταν ότι ήταν φυσικό, για να μη την αδικήσω - και το ότι παρόλη τη καύλα μου προτού τη συναντήσω, δυσκολεύτηκα να βγάλω το 2ο γύρο σε 2ωρο ραντεβού, γιατί τάχα μου ήθελε αυτή να είναι το αφεντικό κι εγώ ο μαλάκας που θα της κάτσω. Για 3ο γύρο δεν το συζητάμε καν! Α, να μην ξεχάσω και το γεγονός ότι, όπως και οι περισσότεροι από εμάς φαντάζομαι, το μουνί της δεν το επισκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο. Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα γι' αυτό, αν μου επιτρέπεις, ότι το κάνει επίτηδες, γιατί πολύ απλά από εκείνη τη τρύπα δεν πρέπει πια να νιώθει (σχεδόν ?) τίποτα. Ξέρω ότι θα ξεσηκωθούν με όλα αυτά οι απανταχού φανατικοί θαυμαστές της, αλλά τι να κάνω, εγώ τουλάχιστον αυτά βίωσα στη σύντομη επαφή μου μαζί της κι αυτά οφείλω να πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom