και δεν είδες ότι κοντοστάθηκε στα σκαλιά και οι ατυνομικοί την έσπρωχναν και ο αστυνομικός είπε όχι στην ερώτηση αν θα κάνει δήλωση λες και είναι ορισμένος εκπρόσωπος;Και αν θες διάβασε και σελίδα 1 απάντηση Νο4 να δεις γιατί πρέπει να μιλάει όποιος θέλει και ας λέει και παπαριές στην τελική.πριν πάω για ύπνο, να πω για να μη χάνουν οι λέξεις τη σημασία τους, ότι αν δεν είναι βέβαιο κάτι, δεν χρησιμοποιούμε τη λέξη ''προφανώς''
καληνύχτα
ΥΓ. την όλη φάση την είδα στην TV
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
To press-gr πρέπει να κλείσει...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 195
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ε ναι...κάτσε μη μας κλείσουν και το site ....πήρανε φόρα αυτοίΔε φταις εσύ η φαντασίααααα μου τα φταίιιιιιιειιιιιιιιι... ;)
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Για το συγκεκριμενο σαιτ δε νομιζω να μιλαγε για ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ανισχυρους πολιτες και δη μαναδες.μπράβο φίλε... αν γράψει κάποιος ανώνυμα κάτι για τη μάνα μου δεν τρέχει τίποτα ε? όποιος θέλει ας το πιστέψει
Μιλαγε παντα για ατομα που εχουν εξουσια και ηταν σχεδον επιφανη.
Τωρα αν εγω ανοιξω το χρυσο οδηγο,δω τη μανα σου μεσα,φτιαξω ενα μπλογκ και την αρχισω στα καργιολικια
διχως να ξερω καν πως ειναι τοτε προφανως ουτε οι αναγνωστες του που ξερουν καταλαβαινεις τι ατομα θα ειναι.
Το pressgr εκανε ΤΟ ΙΔΙΟ πραγμα με τη διαφορα που δεν πηρε χρυσο οδηγο,τους εβρισκε με αλλους τροπους,δε χρησιμοποιησε
μονο λογια αλλα και αποδειξεις και τα ατομα που το παρακολουθουσαν δεν ηταν 19χρονα που μπηκαν για χαβαλε μονο.
Το δικαιωμα να βρισω επωνυμα για το δικο μου λογο και να το φωναξω σημερα δεν υφισταται με τη "δημοκρατια" που εχουμε
στην κοινωνια,οι νομοι το απαγορευουν οπως και στο στρατο που εχουμε δικτατορια δε μπορεις να βρισεις τον ανωτερο γιατι φοβασαι τις συνεπειες (καμπανα-αγωγη).
Βλεπεις οι νομοι ειναι φτιαγμενοι για ολους αλλα εξυπηρετουν τους επωνυμους περισσοτερο,γιατι ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ μανα που δεν εκλεψε το δημοσιο και να τη βρισω επειδη ειναι ντυμενη σα πουτανα και εχει μεγαλα βυζια,θα με παρουν στην πλακα και θα γινει χαβαλες,τη μανα του φιλου στη σχολη που ειναι
στο δημοσιο σε επιτροπη και βαζει ατομα σε διαγωνισμους να περνανε ΔΕ μπορω να την βρισω γιαυτο που κανει γιατι προστατευεται.
Εσενα δε σε εχουν βρισει ποτε στη ζωη σου ?
ΔΕ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΜΑΛΑΚΑ?
Δεν το εχεις κανει εσυ ποτε για αλλον?
Ελεος ρε φιλε..
Αν βαλεις και νομο να στο απαγορεψει και αυτο καταλαβαινεις τι πολιτευμα θα εχουμε αργοτερα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
νομίζεις ότι έπεσε ποτέρε παιδια ελεος να μη κλεισει ,τι ειμαστε χουντα? ;) ;) ;).ειμαστε?απο ποτε?
+10000000 το περιτύλιγμα άλλαξε και αντί να πληρώνουμε 3-4 πληρώνουμε 300+νομίζεις ότι έπεσε ποτέ
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Για το συγκεκριμενο σαιτ δε νομιζω να μιλαγε για ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ανισχυρους πολιτες και δη μαναδες.
Μιλαγε παντα για ατομα που εχουν εξουσια και ηταν σχεδον επιφανη.
Τωρα αν εγω ανοιξω το χρυσο οδηγο,δω τη μανα σου μεσα,φτιαξω ενα μπλογκ και την αρχισω στα καργιολικια
διχως να ξερω καν πως ειναι τοτε προφανως ουτε οι αναγνωστες του που ξερουν καταλαβαινεις τι ατομα θα ειναι.
Το pressgr εκανε ΤΟ ΙΔΙΟ πραγμα με τη διαφορα που δεν πηρε χρυσο οδηγο,τους εβρισκε με αλλους τροπους,δε χρησιμοποιησε
μονο λογια αλλα και αποδειξεις και τα ατομα που το παρακολουθουσαν δεν ηταν 19χρονα που μπηκαν για χαβαλε μονο.
Το δικαιωμα να βρισω επωνυμα για το δικο μου λογο και να το φωναξω σημερα δεν υφισταται με τη "δημοκρατια" που εχουμε
στην κοινωνια,οι νομοι το απαγορευουν οπως και στο στρατο που εχουμε δικτατορια δε μπορεις να βρισεις τον ανωτερο γιατι φοβασαι τις συνεπειες (καμπανα-αγωγη).
Βλεπεις οι νομοι ειναι φτιαγμενοι για ολους αλλα εξυπηρετουν τους επωνυμους περισσοτερο,γιατι ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ μανα που δεν εκλεψε το δημοσιο και να τη βρισω επειδη ειναι ντυμενη σα πουτανα και εχει μεγαλα βυζια,θα με παρουν στην πλακα και θα γινει χαβαλες,τη μανα του φιλου στη σχολη που ειναι
στο δημοσιο σε επιτροπη και βαζει ατομα σε διαγωνισμους να περνανε ΔΕ μπορω να την βρισω γιαυτο που κανει γιατι προστατευεται.
Εσενα δε σε εχουν βρισει ποτε στη ζωη σου ?
ΔΕ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΜΑΛΑΚΑ?
Δεν το εχεις κανει εσυ ποτε για αλλον?
Ελεος ρε φιλε..
Αν βαλεις και νομο να στο απαγορεψει και αυτο καταλαβαινεις τι πολιτευμα θα εχουμε αργοτερα.
Ενδιαφέρουσα άποψη..
Το γεγονός ότι κάποιος είναι επώνυμος, ισχυρός, πετυχημένος και πλούσιος, του στερεί το δικαίωμα να υπερασπίσει την τιμή και την υπόληψή του έναντι κάποιου ανώνυμου κυβερνοτραμπούκου...
Και φυσικά, όποιος γράφει ανώνυμα λέει μόνο αλήθειες και τα κίνητρά του είναι πάντα ανιδιοτελή...
Λίγο... συμπλεγματική αντιμετώπιση, δε νομίζεις;
Και τίποτα δε μάθεμε από την πρόσφατη ιστορία με θέμους και μάκηδες;
Τουλάχιστον αυτοί έχουν τ' @@ να μην κρύβονται πίσω από μπλογκς και να βάζουν το κεφάλι τους στον τορβά...
Κατα τη γνώμη μου το κυρίως θέμα ειναι η λογοκρισία, η φίμωση όσων έχουν διαφορετική άποψη.
Τα blogs δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Η αντιμετώπισή τους απο την κυβέρνηση δείχνει την πραγματική νοοτροπία που επικρατεί, οσον αφορά στη θέση της ελλάδας στο χάρτη. Πιο κοντά στην ανατολή, παρά στη δύση.
Φυσικά το φαινόμενο της ελευθερίας της έκφρασης δεν αντιμετωπίζεται πλεον αστυνομικά - εκτός αν στόχο έχεις την προσέγγιση με το Ιραν. Για κάθε blog που κλείνει, 4 θα πάρουν τη θέση του.
Οσον αφορά στις κατηγορίες περι εκβιασμού του συγκεκριμένου blog, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποδείξει ο εισαγγελέας. Και όχι εμεις.
Και επαναλαμβάνω τη θέση μου ότι οι πραγματικοί αλήτες ειναι κάθε βράδυ στα δελτία και γράφουν στις εφημερίδες. Ποσες ειδήσεις θαβονται απο τα "επώνυμα" ΜΜΕ επειδή δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης ή κάποιας επιχείρησης; Πόσες φορές δεν παραβιάζεται η ιδιωτική ζωή πολιτών, εξευτελίζοντας αξιοπρέπειες και υπολήψεις;
Και πόσοι "δυνατοί" και "επώνυμοι" δεν εχουν αποφύγει δημοσιεύματα πληρώνοντας;
Ο εκβιασμός απο το ανώνυμο blog δεν ειναι το ίδιο αποτελεσματικός σε σύγκριση με ένα εκβιασμό απο ένα επώνυμο ΜΜΕ. Αλλο να σε καταγγείλει το blog και άλλο Ο μάκης ας πούμε. Ή η εσπρεσσο.
Τα blogs δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Η αντιμετώπισή τους απο την κυβέρνηση δείχνει την πραγματική νοοτροπία που επικρατεί, οσον αφορά στη θέση της ελλάδας στο χάρτη. Πιο κοντά στην ανατολή, παρά στη δύση.
Φυσικά το φαινόμενο της ελευθερίας της έκφρασης δεν αντιμετωπίζεται πλεον αστυνομικά - εκτός αν στόχο έχεις την προσέγγιση με το Ιραν. Για κάθε blog που κλείνει, 4 θα πάρουν τη θέση του.
Οσον αφορά στις κατηγορίες περι εκβιασμού του συγκεκριμένου blog, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποδείξει ο εισαγγελέας. Και όχι εμεις.
Και επαναλαμβάνω τη θέση μου ότι οι πραγματικοί αλήτες ειναι κάθε βράδυ στα δελτία και γράφουν στις εφημερίδες. Ποσες ειδήσεις θαβονται απο τα "επώνυμα" ΜΜΕ επειδή δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης ή κάποιας επιχείρησης; Πόσες φορές δεν παραβιάζεται η ιδιωτική ζωή πολιτών, εξευτελίζοντας αξιοπρέπειες και υπολήψεις;
Ο εκβιασμός απο το ανώνυμο blog δεν ειναι το ίδιο αποτελεσματικός σε σύγκριση με ένα εκβιασμό απο ένα επώνυμο ΜΜΕ. Αλλο να σε καταγγείλει το blog και άλλο Ο μάκης ας πούμε. Ή η εσπρεσσο.
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Ο θεμος και ο Μακης εχουν ταρχιδια που λες επειδη ειναι διαπλεκομενοι πολυεκατομμυριουχοι
της εξουσιας,ενας ανωνυμος μπορει να εχει τα αρχιδια αλλα δεν εχει οτι αλλο χρειαζεται για να
αντιμετωπισει την οργανωμενη επιθεση που θα δεχτει αν ποτε μιλησει επωνυμα.
Ποτε δεν ειπα οτι ο ανωνυμος λεει παντα αληθειες.
Ειπα οτι απο τις 1000 ανωνυμες οι μισες ειναι ψευτικες αλλα ΕΓΩ θα αποφασισω ποιες
εν αντιθεσει με τις λιγες και πολυ καλα οργανωμενες που υπαρχουν σημερα.
Σημερα δεν υπαρχει ουτε ενας που να εχει φτασει στο ανωτερο σημειο της αστικης ταξης που να μην
εχει χρησιμοποιησει παρανομες μεθοδους.
Υπαρχει κληρονομικοτητα στις εξουσιες και ασυδοσια παντου.
Ομερτα και αγραφοι νομοι δημιουργουνται καθημερινα σε ολα τα επιπεδα των ισχυρωμ.
Κανενας που ειναι καθαρος δεν εχει να φοβαται τιποτα.
Ολοι εχουν το δικαιωμα να υπερασπιζονται τους εαυτους τους εναντι της δικαιοσυνης που ειναι
σαφως κατευθυνομενης και ταξικης.
της εξουσιας,ενας ανωνυμος μπορει να εχει τα αρχιδια αλλα δεν εχει οτι αλλο χρειαζεται για να
αντιμετωπισει την οργανωμενη επιθεση που θα δεχτει αν ποτε μιλησει επωνυμα.
Ποτε δεν ειπα οτι ο ανωνυμος λεει παντα αληθειες.
Ειπα οτι απο τις 1000 ανωνυμες οι μισες ειναι ψευτικες αλλα ΕΓΩ θα αποφασισω ποιες
εν αντιθεσει με τις λιγες και πολυ καλα οργανωμενες που υπαρχουν σημερα.
Σημερα δεν υπαρχει ουτε ενας που να εχει φτασει στο ανωτερο σημειο της αστικης ταξης που να μην
εχει χρησιμοποιησει παρανομες μεθοδους.
Υπαρχει κληρονομικοτητα στις εξουσιες και ασυδοσια παντου.
Ομερτα και αγραφοι νομοι δημιουργουνται καθημερινα σε ολα τα επιπεδα των ισχυρωμ.
Κανενας που ειναι καθαρος δεν εχει να φοβαται τιποτα.
Ολοι εχουν το δικαιωμα να υπερασπιζονται τους εαυτους τους εναντι της δικαιοσυνης που ειναι
σαφως κατευθυνομενης και ταξικης.
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Οσο για την "καραμελα" της συκοφαντιας και της εξιβρυσης ρωταω και παλι..
Κανενας ποτε δεν εχει δεχτει συκοφαντια πχ στον εργασιακο τομεα?
Κανενας ποτε δεν εχει πει λογια για καποιον αλλο?
Κανενας ποτε δεν εχει βρισει η δεχτει καμια χριστοπαναγια ποτε?
Δηλαδη τι θα γινει?Θα εφαρμοζουμε το νομο κατα λεξη καθε φορα?
Η μηπως ο νομος πρεπει να εφαρμοζεται μονο για τους επωνυμους?
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Κατα τη γνώμη μου το κυρίως θέμα ειναι η λογοκρισία, η φίμωση όσων έχουν διαφορετική άποψη.
Δεν θα διαφωνήσω..
Ωστόσο άλλο η αποσιώπηση μιας είδησης και άλλο η κατασκευή της...
Ασφαλώς και οι ιδιοκτήτες των "επώνυμων" media παρουσιάζουν αυτά που τους συμφέρουν και αποσιωπούν αυτά που τους ενοχλούν...
Το να βγει ένα μπλογκ και να δημοσιοποιήσει μια τεκμηριωμένη είδηση που οι άλλοι θάβουν είναι απόλυτα θεμιτό...
Πχ πρόσφατα στη Μοσχα συνελήφθησαν επ΄αυτοφωρω άγγλοι διπλωματικοί υπάλληλοι μαζί με μέλη ΜΚΟ να διαπράττουν κατασκοπεία εις βάρος της Ρωσίας...
Και η Καθημερινή και το Βήμα παρέθεσαν την είδηση, παρέλειψαν όμως να πουν ποια είναι η ΜΚΟ, η οποία δραστηριοποείται και στην Ελλάδα...
Την είδηση αυτή την έβγαλαν κάποια μπλογκς (τα οποία όλως τυχαίως χαρακτηρίστηκαν ακροδεξιά)...
Μίλησε σε αυτήν την περίπτωση κανείς για εκβιασμό;
Ωστόσο, δεν είναι οι λίγες οι περιπτώσεις που στο ίντερνετ έχουμε δει sites να κατακρεουργούν τη φήμη, την υπόληψη και την αξιοπιστία συμπολιτών μας, χωρίς κανένα στοιχείο, βασισμένοι σε φήμες, διαδόσεις και "αποκαλύψεις" του τύπου "ξέρω τί έκανες περυσι το καλοκαίρι"....
Είναι αυτό εναλλακτική ενημέρωση;
Ή μεταφορά της νοσηρότητας των "παλιών" μέσων στο ίντερνετ με μικρότερο μάλιστα ρίσκο για τον υβριστή - εκβιαστή, αφού τώρα το κάνει ανώνυμα (και αν δεν εκβιάσει δεν κινδυνεύει και να αποκαλυφθεί μιας και η εξύβριση δεν είναι κακούργημα για να γίνεται άρση απορρήτου....)
Σε τελική ανάλυση, τους άλλους πια τους ξέρουμε, τους έχουμε πάρει χαμπάρι και τους γράφουμε στ' @@ δεν πα να μας λένε ότι ξέρουν ποιος σκότωσε τον JFK ή πώς έγινε το πείραμα της φιλαδέλφειας...
Τον δήθεν οργίλο ανώνυμο μαλάκα πίσω από ένα πληκτρολόγιο που βρίζει, απειλεί, εκβιάζει, γιατί να μην τον γνωρίσουμε;
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οσο για την "καραμελα" της συκοφαντιας και της εξιβρυσης ρωταω και παλι..
Όπως εσύ πιο πάνω λες ότι έχεις δικαίωμα να κρίνεις ποιες καταγγελίες είναι αληθινές ή όχι (και αν η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί με την κρίση σου, τόσο το χιερότερο για την πραγματικότητα), έτσι και εγώ δικαίωμα έχω να κρίνω ποιος θα με βρίσει...
Και στην περίπτωση του πρεςς τζι αρ, δεν τους κυνηγάνε για εξύβριση και συκοφαντία αλλά για εκβιασμό που είναι αρκετά σοβαρό κακούργημα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μην ανησυχείς.....Εχουν ήδη ξεκινήσει το "νομοθετικό έργο....." Πάρε ένα αρθράκι από τον Βηματοδότη της Κυριακής..... Ας κρίνει η..... φαντασία σου ποιός είχε να χάσει από το DVD......Ε ναι...κάτσε μη μας κλείσουν και το site ....πήρανε φόρα αυτοί
Η Δεξιά όμως δεν έχει μόνο τον Αρη, αλλά και υπουργούς όπως ο κ. Σ. Χατζηγάκης, ο οποίος φρόντισε με νόμο να μετατρέψει τις υποκλοπές σε κακούργημα (που οδηγεί σε 10 χρόνια φυλακή). Πολλοί ανακαλύπτουν στην πρωτοβουλία του υπουργού Δικαιοσύνης (που ανακοινώθηκε ύστερα από συνεργασία με τον Πρωθυπουργό) ένα αυθεντικό παράδειγμα «άσκησης εξουσίας». Για παράδειγμα, ποιος τολμά τώρα να κυκλοφορήσει το DVD (και να διεκδικήσει τις σχετικές δάφνες);
Βέβαια η εφαρμογή ενός νόμου προυποθέτει την άσκηση δίωξης......
Η οποία γίνεται επιλεκτικά....
Η υποκλοπή του Κουκοδήμου δεν αποτελεί προιόν υποκλοπής που διώκεται με ποινές κακουργιματικής πράξης.....
O υπεύθυνος του press.gr δε θα μου έκανε καμμιά εντύπωση εάν διωχθεί με βάση τον συγκεκριμένο νόμο.... (Γι αυτό έγινε και το ντου άλλωστε ;) ;) ;) )
H εξουσία στην ελλάδα εκτός από φασιστική έχει γίνει και πολύ έξυπνη πλέον... έμαθε από τις παιδικές ασθένειες της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.....
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτός ο Καψαμπέλης πάντως πολύ παπάρας!
"Γιατί δεν ξέρω ότι έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον μου από βουλευτή; Πάρτε θέση..."
Και δώστου να φωνάζει! Ανεξάρτητη δημοσιογραφία να χαρώ εγώ!
"Γιατί δεν ξέρω ότι έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον μου από βουλευτή; Πάρτε θέση..."
Και δώστου να φωνάζει! Ανεξάρτητη δημοσιογραφία να χαρώ εγώ!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
όπως κι ο str8, βρίσκω κι εγώ τις απόψεις σου πολύ ενδιαφέρουσες:
Δεν σε ενδιαφέρει που από τις 1000 ειδήσεις που θα διαβάσεις, οι 500 είναι ψευδείς, διότι έχεις την ικανότητα να ξεχωρίσεις ποιες είναι αυτές. Δηλαδή αν γραφτεί ότι δωροδοκήθηκαν οι βουλευτές Χ, Ψ, Ζ, Ω, εσύ θα καταλάβεις ότι στην πραγματικότητα δωροδοκήθηκαν μόνο οι Χ και Ω, αλλά δεν τρέχει και τίποτα που έγραψαν και για τους άλλους 2, μαλάκες είναι, άστους να κουρεύονται.
Από τα συνταγματικά κατοχυρωμένα βασικά ατομικά ανθρώπινα δικαιώματα, δέχεσαι αυτά που θες εσύ, τουτ' έστιν δέχεσαι την ελευθερία του λόγου, αλλά η αξιοπρέπεια του ανθρώπου δεν σε νοιάζει. Δεν σε ενοχλεί αν πουν ότι εσύ κλέβεις τον εργοδότη ή τους πελάτες σου, οπότε δεν πρέπει να ενοχλεί και τους άλλους.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
και δεν είδες ότι κοντοστάθηκε στα σκαλιά και οι ατυνομικοί την έσπρωχναν και ο αστυνομικός είπε όχι στην ερώτηση αν θα κάνει δήλωση λες και είναι ορισμένος εκπρόσωπος;Και αν θες διάβασε και σελίδα 1 απάντηση Νο4 να δεις γιατί πρέπει να μιλάει όποιος θέλει και ας λέει και παπαριές στην τελική.
είδα επίσης ότι σε κάτι που ρωτήσανε την ίδια (δεν ακούστηκε η ερώτηση, ούτε φάνηκε ποιος την έκανε), αυτή σήκωσε το κεφάλι προς τα πάνω, μάλλον γνέφοντας αρνητικά. τώρα, ίσως να την ρώτησαν αν έφαγε ξύλο, ίσως αν έφαγε... τραχανά, ίσως όμως και να της ζήτησαν να κάνει δηλώσεις.
μπορεί βέβαια από πριν να της είχαν πει ''αν κάνεις δηλώσεις θα σε... σκίσουμε'', αλλά ούτε αυτό το ξέρουμε.
ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ for ever! το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Tους κυνηγανε για εκβιασμο μονο που δεν εγινε απο το Pressgr αλλα απο ανωνυμο χρηστη.Δηλαδη ο εκβιασμος δεν μπηκε σαν αρθρο απο το pressgr αλλα απο επισκεπτη του.Και στην περίπτωση του πρεςς τζι αρ, δεν τους κυνηγάνε για εξύβριση και συκοφαντία αλλά για εκβιασμό που είναι αρκετά σοβαρό κακούργημα...
Ο κυριως λογος ομως δεν ειναι αυτος.Ειναι οι εκατονταδες μυνησεις που εκαναν ολα τα κομματοσκυλα που κατα καιρους
ξεσκεπαζονταν για συκοφαντια και δηθεν για εκβιασμους απο ανωνυμα mail.
Τα υπολοιπα ειναι για τα γεροντακια που καθε μερα ειναι στις ειδησεις των 8 και βαρανε καρτα.
άσε φίλε. έχω γράψει από το tv tuner την έξοδό της και λέει πεντακάθαρα πως "θα ήθελα να σας μιλήσω αλλά...." και την σπρώχνουν οι 10.θα μου πεις άμα έχεις κολήσει σε μια άποψη και την εικόνα και ήχο βγάζεις ψεύτη.πάω πάσο.για να χαρείς.είδα επίσης ότι σε κάτι που ρωτήσανε την ίδια (δεν ακούστηκε η ερώτηση, ούτε φάνηκε ποιος την έκανε), αυτή σήκωσε το κεφάλι προς τα πάνω, μάλλον γνέφοντας αρνητικά. τώρα, ίσως να την ρώτησαν αν έφαγε ξύλο, ίσως αν έφαγε... τραχανά, ίσως όμως και να της ζήτησαν να κάνει δηλώσεις.
μπορεί βέβαια από πριν να της είχαν πει ''αν κάνεις δηλώσεις θα σε... σκίσουμε'', αλλά ούτε αυτό το ξέρουμε.
ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ for ever! το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων
Tους κυνηγανε για εκβιασμο μονο που δεν εγινε απο το Pressgr αλλα απο ανωνυμο χρηστη.Δηλαδη ο εκβιασμος δεν μπηκε σαν αρθρο απο το pressgr αλλα απο επισκεπτη του.
Ο κυριως λογος ομως δεν ειναι αυτος.Ειναι οι εκατονταδες μυνησεις που εκαναν ολα τα κομματοσκυλα που κατα καιρους
ξεσκεπαζονταν για συκοφαντια και δηθεν για εκβιασμους απο ανωνυμα mail.
Τα υπολοιπα ειναι για τα γεροντακια που καθε μερα ειναι στις ειδησεις των 8 και βαρανε καρτα.
που χαθηκες εσυ?