Νέα

To press-gr πρέπει να κλείσει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Απαιτώ τώρα να κλείσει το bourdela.com γιατί εκβιάζει τις ιέρειες του έρωτα σε ακόλαστες πράξεις.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
άσε φίλε. έχω γράψει από το tv tuner την έξοδό της και λέει πεντακάθαρα πως "θα ήθελα να σας μιλήσω αλλά...." και την σπρώχνουν οι 10.θα μου πεις άμα έχεις κολήσει σε μια άποψη και την εικόνα και ήχο βγάζεις ψεύτη.πάω πάσο.για να χαρείς.

αφού το έχεις γράψει, πόσταρέ το να το δούμε

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
η αξιοπρέπεια του ανθρώπου δεν σε νοιάζει. Δεν σε ενοχλεί αν πουν ότι εσύ κλέβεις τον εργοδότη ή τους πελάτες σου, οπότε δεν πρέπει να ενοχλεί και τους άλλους.
Στον τομεα αξιοπρεπεια,δε με ενδιαφερει τιποτα απο οτι θα λεχθει απο ανωνυμους.
Με ενδιαφερει μονο απο αυτους που εχω προσωπικη επαφη.
Στο θεμα των βουλευτων και οσων ειναι δημοσια προσωπα δηλ. ειναι στην τηλεοραση αρκετες φορες πρωτη μουρη
ΣΑΦΩΣ και δεν πρεπει ουτε ενας ανωνυμος να τους σχολιαζει αρνητικα λογω της εικονας τους.
Ομως υπαρχουν εξω καποια πραγματα οπως η ολη παρακμη και σαπιλα της πολιτικης ζωης,οτι οι βουλευτες τα παιρνουν
κτλ που οδηγησαν πολλους χιλιαδες ανωνυμους να κραζουν ασυστολα απο blog πολυ απλα γιατι δεν τους επιτρεπεται να το
κανουν δημοσια.
Αν η κατασταση σημερα στην Ελλαδα δεν ειχε φτασει στο σημειο της καταντιας που ειναι ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα κοιταγε τι λενε
τα blog.
Ο κοσμος τοχει τουμπανο και αυτοι κοιτανε τι θα λεχθει στο ιντερνετ.
Παιζουμε με τις λεξεις.
Επιστρεφω στην αξιοπρεπεια παλι στους θεμα της κλεψιας.
Μα καλα,δεν βλεπεις γυρω σου οτι ΟΛΟΙ κλεβουν?
Γιατι ο Ελληνας κλεβει οπου μπορει?
Γιατι ο Ελληνας καταντησε λαμογιο σημερα οταν του δοθει η ευκαιρια?
Μηπως φταινε τα blogs παλι,η μηπως βλεπει το τι επικρατει απο την κορυφη της εξουσιας και μιμειται την κατασταση?
Εχει πλακα να μιλαμε για εκβιασμους και αξιοπρεπεια και υποληψεις δημοσιων προσωπων οντως.
Αραγε αν η Καλομοιρα αυριο πει οτι την εκβιαζαν ανωνυμοι θα δημιουργειτο ο ιδιος ντορος?

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Με +100,000 επισκέπτες μάλλον αποτελεί απειλή το συγκεκριμένο μπλογκ.
Χάνονται φράγκα από τους κατασκευαστές λαϊκίστικης και μικροαστικής συνείδησης. Ένα σπορ με εγγυημένες επιδόσεις κι αποδόσεις για τα δίποδα τούτου του τόπου, που παρότι δεν το αντιλαμβάνονται το καταπίνουν αμάσητο από τα γενοφάσκια τους μέχρι να μπουν στο ξύλινο μονοθέσιο με τη μαρμάρινη οροφή.

Ο μπλογκερ δεν είναι δημοσιγράφος, αλλά εκδότης. Αυτή είναι μια βασική διαφορά. Αυτή είναι και η βασική απειλή, η ελευθερία να δρα μέσω της ευκαμψίας που δίνεται από τα ηλεκτρονικά μέσα ιστολογίων και να ενημερώνει κανείς για θέματα που το παχύδερμο βραδυκίνητο δημοσιοτρομογραφικό τανκ (ανεξαρτήτου ετικέτας/ συμφερόντων/ γραμμής) δεν προλαβαίνει ή δεν έχει διαβλέψει ότι τραβάει/ πουλάει να αναλύσει. Και ενόσω κάτι είναι εντός των ορίων που έχει θέσει ο κοντρόλλερ μάστερ του Οργουελ, καλώς, μπορεί να είναι διαχειρίσιμο, κι έτσι τα κάνει πλακάκια με νταβατζήδες και λαμόγια πιο εύκολα. Αλλά πως να διαχειριστεί το θέμα της υπερπληθούς και πολυδιάστατης κοινότητας των μπλογκερς και τι πλακάκια να κάνει μαζί τους;;;
Ακόμη, οι ανώνυμοι εκβιασμοί μάλλον ήταν σκηνοθεσία ως απαιτούμενο στοιχείο για την άρση από τον μαστερ προβαϊντερ γοογλε.

Δεν πιστεύω γρι από ότι τσαμπουνάνε οι δημοσιοτρομογράφοι καναλιών και εφημερίδων πλέον. Η τυφλή κουτσή μουγγή μεροληπτική ελληνική σχιζοειδής δικαιοσύνη καλείται να ξεκαθαρίσει (ναι έγινε Τάκη...) το μίτο.

Κι εδώ μέσα έχουνε παίξει ανάλογα σκηνικά το καλοκαιράκι...για όποιον θυμάται και emailakia παίξανε και εκβιασμοί και απειλές και και και...ολα οκ μετά, πλακάκια.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πες τη μαγική λέξη πρώτα και να αναιρέσεις ότι είπες χθες και θα το σκεφτώ. αλλιώς παιχνιδάκια δεν παίζω.

χαχαχαχαχα... ρε πιλότε, δεν είμαι 10 χρονών, μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μου. από αυτά τα λίγα που έχεις διαβάσει από μένα, σου φαίνομαι για κουτορνίθι? όχι ότι έχω και κανένα σούπερ δείκτη iq, αλλά δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι τα 2 τελευταία ποσταρίσματά σου είναι για τον πούτσο καβάλα.  :tooth: :tooth: :tooth:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Παραθέτω το post από το blog του Πιτσιρίκου:

Λούμπεν
Έχω μερικές απορίες: τι σχέση έχουν τα δυο απειλητικά –και βλακώδη- ανώνυμα μέιλ που ισχυρίζεται πως έλαβε ο δημοσιογράφος του «Βήματος»
με το Press-Gr; Δεν θα μπορούσε να τα έχει στείλει ο οποιοσδήποτε; Δηλαδή, αν εγώ λάβω ένα ανώνυμο μέιλ από κάποιον που υποστηρίζει πως είναι υπουργός της Νέας Δημοκρατίας θα το πιστέψω; Πώς θα συνδεθούν τα ανώνυμα σχόλια εναντίον του δημοσιογράφου στο Press-Gr –που θα μπορούσε να τα έχει γράψει ακόμα και ο ίδιος- με τα απειλητικά μέιλ; Αυτός που ζητούσε χρήματα από τον δημοσιογράφο πώς ήξερε και τα δυο του μέιλ; Μήπως ήταν φίλος του; Μήπως ήταν ο ίδιος; Γιατί αυτός που έστειλε τα μέιλ και ζητούσε χρήματα σταμάτησε να στέλνει μέιλ; Δεν τα ήθελε τα χρήματα πια; Γιατί o δημοσιογράφος δεν απάντησε στον εκβιαστή πως θα του δώσει τα χρήματα ώστε να συμφωνήσει με την αστυνομία και να τον παγιδέψουν; Μήπως επειδή κανείς ποτέ δεν ζήτησε πραγματικά χρήματα και δεν εκβίασε τον δημοσιογράφο αλλά το μόνο που χρειαζόταν ο δημοσιογράφος ήταν αυτά τα δυο μέιλ για να στηρίξει το επιχείρημά του; Μήπως αυτός ήταν ο τρόπος για να πειστεί η Google πως είχαν διαπραχθεί εγκληματικές πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα και να γίνει άρση απορρήτου επικοινωνιών για το Press-Gr; Μήπως ο δημοσιογράφος είχε ήδη κάνει συμφωνία με υψηλά ιστάμενο πολιτικό πρόσωπο και πρώην συνάδελφό του; Μήπως ο στόχος ήταν το Press-Gr και όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα; Μήπως τώρα στόχος είναι η ελευθερία της έκφρασης στο Διαδίκτυο; Γιατί ο δημοσιογράφος έχει αναλάβει τον ρόλο του εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας; Τι ανοησίες είναι αυτές που γράφει ο δημοσιογράφος για το πλαστό βίντεο της υπόθεσης Ζαχόπουλου; Αφού όλοι ξέρουν πως το έφτιαξε ένας φοιτητής στη Βρετανία για να γελοιοποιήσει τα ήδη γελοιοποιημένα ελληνικά ΜΜΕ. Και κάτι ακόμα: αυτό το «Λούμπεν ενημέρωση» που έχει το «Βήμα» στο πρωτοσέλιδό του, ας το κρατήσει καθημερινά – χαρακτηρίζει απόλυτα την εφημερίδα.

Εγώ με την σειρά μου θέλω να ρωτήσω γιατί ο εισαγγελέας δεν απαγγέλει κατηγορίες αν έχουν στοιχεία για τις IP από τις οποίες προήλθαν τα εκβιαστικά e-mail.
Η υπόθεση του εκβιασμού είναι τελείως ανεξάρτητη από την συκοφαντική δυσφήμιση μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Μόνον αν οι IP από τις οποίες προήλθαν τα e-mails είναι οι ίδιες με τις IP από τις οποίες έγιναν αναρτήσεις στο press-gr από τους διαχειριστές του υπάρχει σχέση. Ας το πουν ξεκάθαρα οι διωκτικές αρχές αν αυτό συμβαίνει.
Όλα τα άλλα είναι γκαιμπελικές μέθοδοι προπαγάνδας.

Αλλά και έστω αν έχουν βάσεις οι μηνύσεις για συκοφαντικές δυσφημίσεις ποιά είναι η στάση της Αστυνομίας;
Αν γίνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε μία εφημερίδα ή ένα ΜΜΕ τότε μπουκάρουν στα γραφεία και ψάχνουν τους υπολογιστές όλων των δημοσιογράφων;
Πηγαίνουν μήπως και στα πιεστήρια; Παλιότερα θα ψάχνανε μέχρι και τις τυπογραφικές πλάκες;
Γιατί λοιπόν μπούκαραν στο σπίτι του blogger;
Για το ίδιο αδίκημα δεν πρόκειται;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Οχι να μη κλεισει. Γιατι να κλεισει? Αν ειναι ετσι γιατι να μη κλεισουν και το Bourdela? Σαμπως και εδω δεν γραφομε ολοι μας ενα σωρο ανακριβιες?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
χαχαχαχαχα... ρε πιλότε, δεν είμαι 10 χρονών, μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μου. από αυτά τα λίγα που έχεις διαβάσει από μένα, σου φαίνομαι για κουτορνίθι? όχι ότι έχω και κανένα σούπερ δείκτη iq, αλλά δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι τα 2 τελευταία ποσταρίσματά σου είναι για τον πούτσο καβάλα.  :tooth: :tooth: :tooth:
κράτα αυτό το ποστ και να έχεις την ίδια μαγκιά να αναιρέσεις σε λίγο  :uglystupid:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Και επειδη μαζί με τα blogs κατηγορουν ΟΛΟ το net για τσοντα και τετοια.

Προτεινω να κλεισουν

• [li]Τα τρενα και ειδικα οι στασεις ΒΙΚΤΩΡΙΑ και ΑΤΤΙΚΗ και ισως ΟΜΟΝΟΙΑ[/li]
    [li]Τα περίπτερα οπου οι νεοι προμηθευνται Τσοντες και Τσιγαρα[/li]
    [li]Οι εταρειες κινητης τηλεφωνιας και ο ΟΤΕ- χωρις τηλεφωνο πως θα κανεις call το girl[/li]
    [li]τα σχολεια γιατι οι πρωτες μπουρδελοτσαρκες γινονται με συμμαθητες[/li]
κα που τα σκεφτομαι!!!!!!!!!!!!

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
μα η πορνογραφία στο διαδίκτυο είναι ο κύριος μοχλός ανάπτυξης της ευρυζωνικότητας...αμα το κλείσουνε πάει το οικοδόμημα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
όπως υποσχέθηκα πάρε την πούτσα και την καβάλα που είπες.
άργησα λίγο γιατί την ώρα που ανέβαζα έπαιξαν ακόμα πιο αποκαλυπτικό βίντεο. Δέχομαι απολογίες για τις πούτσες και τις καβάλες που χαρακτήρισες εμένα και τα σχόλιά μου, αν φυσικά έχεις την ανάλογη μαγκιά. Για να κρίνεις πάντως έχεις κάτι @@ ΝΑΑ. Για να σε δούμε τώρα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όπως υποσχέθηκα πάρε την πούτσα και την καβάλα που είπες.
άργησα λίγο γιατί την ώρα που ανέβαζα έπαιξαν ακόμα πιο αποκαλυπτικό βίντεο. Δέχομαι απολογίες για τις πούτσες και τις καβάλες που χαρακτήρισες εμένα και τα σχόλιά μου, αν φυσικά έχεις την ανάλογη μαγκιά. Για να κρίνεις πάντως έχεις κάτι @@ ΝΑΑ. Για να σε δούμε τώρα.

κοίτα να δεις, φίλε...
ούτε κουτορνίθι είμαι, όπως ήδη είπα, για να μην καταλαβαίνω κάποια πράγματα, ούτε γυναικούλα να κρυφτώ από οτιδήποτε.
αν λοιπόν κι εσύ έχεις τα @@ (που δεν αμφιβάλλω), απάντησέ μου ευθέως: χθες το βράδυ που ξεκίνησε η κουβέντα, το είχες αυτό το βίντεο?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
κοίτα να δεις, φίλε...
ούτε κουτορνίθι είμαι, όπως ήδη είπα, για να μην καταλαβαίνω κάποια πράγματα, ούτε γυναικούλα να κρυφτώ από οτιδήποτε.
αν λοιπόν κι εσύ έχεις τα @@ (που δεν αμφιβάλλω), απάντησέ μου ευθέως: χθες το βράδυ που ξεκίνησε η κουβέντα, το είχες αυτό το βίντεο?
χθες το βράδυ είδα ζωντανά από την τηλεόραση ρε γελωτοποιέ την έξοδο και έγραψα. Απλά αυτό το βίντεο είναι από καλύτερη κάμερα από αυτό που είχα γράψει το μεσημέρι στα νέα του ΑΝΤ1 και το φίλτρο που έχουν βάλει είναι τόσο όσο πρέπει για να φαίνεται ποιος μιλάει για να μη μου λες πως άλλος μίλαγε....Συνέχισε να εκτίθεσαι.άντε γεια.γέλασα πάντως.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
χθες το βράδυ είδα ζωντανά από την τηλεόραση ρε γελωτοποιέ την έξοδο και έγραψα. Απλά αυτό το βίντεο είναι από καλύτερη κάμερα από αυτό που είχα γράψει το μεσημέρι στα νέα του ΑΝΤ1 και το φίλτρο που έχουν βάλει είναι τόσο όσο πρέπει για να φαίνεται ποιος μιλάει για να μη μου λες πως άλλος μίλαγε....Συνέχισε να εκτίθεσαι.άντε γεια.γέλασα πάντως.

συνεχίζεις να υποτιμάς τη νοημοσύνη μου...
χθες το βράδυ δεν είχες ιδέα τι ΑΚΡΙΒΩΣ είπε η Τσέκου. Για θυμήσου εδώ τι έγραφες:

Να σου πω κάτι; Δεν ήμουν μπροστά. Μετέφερα το πως κατάλαβα την όλη σκηνή. .....

....Και είπα μετέφερα την αίσθησή μου....

τελικά, χθες βράδυ είχες γράψει βίντεο???

χθες το βράδυ είδα ζωντανά από την τηλεόραση ρε γελωτοποιέ την έξοδο και έγραψα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
συνεχίζεις να υποτιμάς τη νοημοσύνη μου...
χθες το βράδυ δεν είχες ιδέα τι ΑΚΡΙΒΩΣ είπε η Τσέκου. Για θυμήσου εδώ τι έγραφες:

τελικά, χθες βράδυ είχες γράψει βίντεο???
απάντηση 64 σελίδα 5
Πριν από λίγο βγήκε η κατηγορούμενη για τη Ζαχοπουλιάδα από τον ανακριτή και ενώ ήθελε να κάνει δήλωση στις κάμερες(είναι δικαίωμά της να γνωστοποιήσει τις θέσεις της στο κοινό), την τραβολογούσαν τα στρουμφάκια για να μη μιλήσει. Έτσι κλείνουν τα στόματα στη δημοκρατική ελλάδα, είτε μιλάνε ως φυσική παρουσία είτε μέσα από blog.
απάντηση 66 σελίδα 5
είχε ζωντανή σύνδεση και οι εκεί δημοσιογράφοι φώναζαν πως "θέλει να κάνει δήλωση αφήστε την" το οποίο επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της μετά, αφού την φυγάδευσαν. Ένας δημοσιογράφος που ακούστηκε απεκάλεσε προφανώς τα στρουμφ γαμημένους.
απάντηση 76 σελίδα 6
Ρε φίλε πιάνεσαι από τις λέξεις;δεν ήμουν μπροστά εκεί να έχω πλήρη άποψη. τώρα μετέφερα την αίσθηση που μου άφησε η ζωντανή εικόνα.σε κάλυψαν τα ελληνικά μου τώρα;προφανώς είσαι της άποψης να μπουζουριάζουν μία γυναίκα 10 και τον πάσαρη να τον κυκλοφορούν 3.καλώς.

Τώρα μεγάλε κόψε ότι γουστάρεις να βγάλεις το νόημα σου. αντι να πεις πως λες παπαρίες αφού σου πέταξα το βίντεο στη μούρη, κόβεις ότι θες από αυτά που έγραψα για να είσαι ο σωστός. όταν είπα είδα το βίντεο και έγραψα εννοώ έγραψα στο θέμα(πόσταρα). το βίντεο σου είπα και πριν. ένα έχω από αντ1 το μεσημέρι αλλά αυτό είναι ακόμα καλύτερο.και δε το θέλω για να πείσω εμένα αλλά για να καταλάβεις πως και δεν είδες τι έγινε και επιμένεις για κάτι που σου απέδειξα ότι κάνεις λάθος.Εντάξει νεοέλληνά μου εσύ είσαι ο σωστός και όλοι οι άλλοι γράφουμε μαλακίες. το βίντεο όμως δε μπορείς να το αναιρέσεις.άντε μου τα έπριξες.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλαρακι αυτο το βιντεο εκτος απο ραπιντ υπαρχει καπου αλλου
?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
φιλαρακι αυτο το βιντεο εκτος απο ραπιντ υπαρχει καπου αλλου
?
δεν ξέρω. το συγκεκριμένο το έγραψα από tv tuner για να δει ο φίλος georgebest γιατί επιμένει πως δεν είδα αυτό που βλέπεις στο βίντεο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom